Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID sø. 7 sep. 2014 19:08

Hei!

Jeg har et lite spørsmål som går mest til dere damer.
Skal innrømme at jeg er gutt/mann som kommer fra ei lita bygd.
Og har prøvd å tatt kontakt med de som sier "kan flytte på seg"
Men for stortsett til svar at avstand er et problem likevel.
Er det slik at den neste parteneren må bo nabolaget i forhold til der dere bor nå? Og Er sukker for de som kun bor i de store byene?

Skjult ID med pseudonym Gamla sø. 7 sep. 2014 19:14

Vanskelig i en datingfase å bli kjent om man må reise 5 timer for en kopp kaffe eller en rusletur .. Men det går sikkert om man virkelig vil.

(mann 40 år fra Hordaland) sø. 7 sep. 2014 19:25 Privat melding

Er det ikke ett slikt bonderomantikk program på TV? ;)

Men fra spøk til alvor, lurer på om det kanskje fungerer best for Østlandet og. Haugesund/Stavanger til Bergen kan også bli ganske langt, og imellom de byene finnes det ikke stort mye!

Jeg stereotyper nok litt nå, men ja, tror det hjelper på å bo i en av de større byene.

(kvinne 50 år fra Østfold) sø. 7 sep. 2014 19:52 Privat melding

Avstand ER et problem, uansett om man er flyttbar eller ikke. Det krever mye mer når man skal bli kjent.
Jeg tror nok at de fleste vil kvie seg for å innlede noe med noen som bor såpass langt unna at man må bruke flere timer i bil, eller være nødt til å ta fly.
For at, i alle fall jeg skal være villig til å starte en bli kjent prosess med slike kriterier, skal først den skriftlige kjemien og kommunikasjonen være veldig unik.
Jeg tror dette er noe som bare skjer. Man begynner å snakke, og plutselig er man dypt engasjert i hverandre og samtalene.
Uten dette engasjementet er det dødfødt.

Skjult ID med pseudonym Ompa sø. 7 sep. 2014 20:16

Om det hadde vært kvinnen i ditt liv, så hadde ikke avstand vært av videre betydning skulle jeg tro. Problemet er at du vet det ikke og finner det heldigvis aldri ut. Hilsen en som har vært her i 20 år og stadig vekk finner kvinnen i mitt liv (hun/de er ikke enig) he he.......
(tullball)

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 7 sep. 2014 21:12 Privat melding

Avstand er viktig, jeg har prøvd avstands forhold 4-5 timer unna meg og det fungerer ikke når det er barn involvert på begge sider. Selv hvor mye mann ønsker å få det til går det ikke når man f.eks har barna forskjellige helger og ikke får byttet.

Skjult ID med pseudonym metoo ma. 8 sep. 2014 12:41

Man kan ikke bli sikker før man ser litt hvordan ting fungerer i hverdagen. Kan kan ikke flytte før man er sikker. Man blir ikke sikker før man flytter. Catch 22.

Som noen sier, skal flytting og lang reise vurderes må det være noe helt i unikt i den skriftlige kommunikasjonen. En middels interessant: Hei på deg, Hva har du gjort i dag? får meg ikke til å sette meg på toget. (Igjen).

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 14 sep. 2014 18:16 Privat melding

avstand burde ikke være det største problemet i dag :) og er det mannen eller damen i livet ditt.. for du aldri det igjen. må ta noen hopp innemellom :)

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 14 sep. 2014 19:00

@ts
Alt utenfor ring 3 er ødemark vøtt ;p

Avstand er alltid et problem.

Det er også en utrolig behagelig unnskyldning for å kutte all kontakt, og brukes lett om det dukker opp noe som ikke matcher helt med hva personen ser for seg hos en fremtidig kjæreste.

Det er litt, meh, hvorfor bruke energi på en langt borte, når det finnes så mange som er nærmere, som kan få en sjanse først.

*shrugs*

Ikke mye vi kan gjøre med det ass, ut over å være tålmodige ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 14 sep. 2014 20:31

Noen mener vel at avstand er et problem i forhold til bli kjent-fasen.
I forhold til å kunne være impulsiv å treffes f.eks etter jobb.

Selv om folk er åpen for å flytte på seg, så betyr det ikke at de nødvendigvis vil flytte dit du bor.

Derfor er det greieste å finne ei som kan leve med avstanden, så kan en bare bo der en bor. :P

Det er mange fordeler med at en bor i nærheten. Men som deg, så bor jeg i en mindre bygd uten single jenter i en passende alder, så derfor har jeg ikke noe annet valg enn å måtte reise mellom 1-1.5 time en vei for å møte noen.
Og jeg vil tro at for en del jenter så vil det være et problem.
Mens andre som liker å ha litt plass og alenetid, så er jo slikt perfekt. :P

Skjult ID med pseudonym Tilia sø. 14 sep. 2014 21:20

Enig med både metoo, powpowgutt og arneand her.

Er selv ganske åpen for flytting, for/med den rette mannen. Nå har jeg bodd lenge i Oslo, hvor jeg også har min familie og venner, og da er på mange måter lett å "gro fast", selv om man kanskje selv HELST hadde ønsket å bo et annet sted. Jeg ønsker meg helst å bo i en litt mindre og mer koselig, lun, varm småby, men inntil videre blir jeg her. Hadde nok aldri flyttet TIL Oslo hvis jeg ikke hadde vært herfra. :/

Når det gjelder avstandsforhold over tid, er jeg ikke så innmari lysten på det. Har prøvd det tidligere; Ålesund-Stavanger (jeg hadde flyttet vekk pga. at jeg skulle ta videre utdanning, men det endte med at jeg flyttet tilbake til ham, men så ble det allikevel slutt etter et års tid), og Oslo-Stavanger (endte med brudd etter 2,5 måneds avstandsforhold), og noen år senere var jeg i et øyeblikks galskap innstilt på å prøve Oslo-Trondheim, hm..det var vel faktisk ved et par anledninger, men det var jo uansett en dødfødt idé, og det var igrunn likegreit at det ikke ble no særlig av det. :P Og siden har jeg unngått å bli kjent utover rene vennskap med folk som bor såpass langt unna - jeg trenger mer nærhet på jevnlig basis, hehe - ellers klarer jeg meg heller på/med egenhånd, så å si... ;p

Skulle jeg derimot møte noen i rimelig nærhet nå, og det viser seg å være Den Store Kjærleiken, så kan jeg egentlig flytte hvorsomhelst med ham (f.eks. tilbake til hans hjemsted), så lenge det er til et koselig sted hvor begge trives og vil skape en framtid sammen.