Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan unngå de uærlige?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym whattodo sø. 7 sep. 2014 21:46

Nå er jeg igang med dating igjen og det er jo bra!! :)

En av de jeg møtte viser seg å ha vært utro i et tidligere forhold, og jeg har høflig trukket meg, uten dramatikk.

Med min historie vil jeg ikke bruke tid på de som har vært utro. En gang utro alltid utro, som det heter... Kanskje en myte, men en uærlighet atferdsstil har blitt en av de store turn-off'ene for meg. I profilen mener jeg at jeg er ganske tydelig på det uten å bære påtrengende og firkantet, men jeg har allikevel blitt forført inn i flere treff før dette tilfeldigvis ble et tema.

Noen med tips til meg? Må jeg regne med mange slike møter? Er det supervanlig og nærmest akseptert med utroskap nå? Er jeg hårsår? Kan jeg unngå å møte disse gutta som selv synes de er veldig attraktive uten å være det? Eventuelt hvordan?

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 7 sep. 2014 22:01 Privat melding

dessverre så tror jeg ikke du har noe garanti for noen ting,uansett om du treffer noen herfra eller i RL...man må nok bare være litt var og se etter sånne signaler og holde seg unna........selv har jeg opplevd nok av uærlighet ..når det kommer til Dating...faktisk mest i nettdating,,i forhold til RL...

man kan jo undres hvorfor,,men sånn er det bare...

når det kommer til utroskap så har det nok mye å si hvilken måte man har vokst opp på,,hvilke verdier man blei oppdratt med osv..
også type forhold man har...

(kvinne 46 år fra Vestfold) sø. 7 sep. 2014 22:14 Privat melding

@whattodo
Helt enig med @hans80 her.
Man har aldri noen garanti for noe som helst. Man må bare tørre å stole på den man er sammen med, selv om man har opplevd utroskap før, eller den man er sammen med har vært utro før.
Ikke sikkert han/hun er det mot deg.
Men skjønner du er skeptisk hvis du har opplevd lignende før.
Jeg har aldri vært utro selv, eller vært sammen med noen som har vært utro mot meg, men jeg har ikke noe garanti for at det aldri skjer.
Noen er notorisk utro uansett hvor bra forholdet de har er, og andre kunne ikke vært utro for alt i verden av redsel for å miste den de har i livet sitt.
Man må bare stole på seg selv i at man tar de riktige valgene og har de rette verdiene og grensene :)

Skjult ID med pseudonym metoo ma. 8 sep. 2014 09:57

Det er supervanlig. Men ikke akseptert. Så øker da også andelen single fra år til år.

Skjult ID med pseudonym Ompa ma. 8 sep. 2014 10:11

Ikke vær redd for å være klinkende klar på hva du mener om utroskap i profilen din. De "få" som du ser etter er helt enig med deg, og de øvrige skal du ikke engang tenke på. Jeg mener faktisk at vi er alt for lite fokusert, og tar for mange hensyn (tilpasser oss andres meninger) til å være tydelige nok på egne vegne. Så er kunsten å ordlegge deg slik at du oppnår akkurat det DU ønsker.
Selv er jeg bare glad for ikke å få fylt opp innboksen av kvinner som tror de "vet" hvordan jeg er, men som faller helt igjennom... Jeg "skremmer" gjerne bort 95% og sitter igjen med 5% interessante kvinner. Tydelighet er svært viktig (på en vennlig måte).

Skjult ID med pseudonym TBD ma. 8 sep. 2014 13:48

Man bør jo spørre seg.. hvorfor drikker Jeppe :) Jeg tror på det beste i mennesker og om et par ikke kommuniserer eller har noe felles kan man fort ende opp i å akseptere fristelsen. Selv har jeg klart å motstå den men skjønner godt de som ikke klarer det.

(kvinne 58 år fra Hordaland) ma. 8 sep. 2014 14:28 Privat melding

Jeg har selv vært i 2 langvarige forhold der det endre med utroskap - ble rett og slett byttet ut. Jeg var klinkende klar på at dette ikke var noe jeg aksepterte men det så ut til å være uungåelig.
Jeg har hatt mange runder med meg selv og har kommet til en konklusjon - ingen av disse mennene skal få ødelegge min fremtid ved at jeg ikke våger å gå inn i noe nytt.

Jeg selv er 100 ærlig. Man kan ikke gaddere seg - da må du rett og slett ikke møte noen nye menn. Det er viktig at du legger ned ditt forsvar og nullstiller deg. Det er ikke sikkert at mannan vil være utro mot deg selv om han har vært utro i tidligere forhold. Ikke lett dette :))))

Skjult ID med pseudonym whattodo ma. 8 sep. 2014 19:59

Tusen takk for engasjementet, det betyr mye. Godt å se så mange tydelig og klare råd og beskrivelser. Dette tema blir fort så ullent med mange unskyldninger for dårlig atferd at alt koker helt bort i kål... Vi kan bestemme oss for ikke å bli preget og ødelagt av personer som svikter, men utroskap i stort omfang som løsning på kjedsomhet, tankeløshet, gruppekultur, mistrivsel og emosjonelle kriser bidrar til at det blir færre og færre som fortjener full tillit. Mistenksomhet begynner å bre seg for alvor. Og kjærlighet m vilje til å gi og evne til å ta imot, forsvinner mer og mer med det. Trist...

Liker ikke å drive streng kontroll på handlingsrom til individer, men ser på dette som et samfunnsproblem med store konsekvenser for hva slags trygghetsfølelse det er mulig å oppleve.

Skjult ID med pseudonym Snø fr. 12 sep. 2014 00:21

Folk er utro av en grunn. De av dere som sier at dere ikke har hatt partner som har vært utro mot dere, hvordan VET dere det? Det kan dere umulig vite med sikkerhet.

Man ender opp i situasjoner fordi man savner noe, det er ikke alltid man vet at man savner noe før et begjær melder seg. Dette kan skje selv om man er i et forhold som man tror at man har alt man "trenger".

Har aldri vært utro selv, men er den personen 'alle' betror seg til.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 12 sep. 2014 01:54

Hvordan unngå de uærlige?
Det er ganske enkelt, bare å holde seg unna alle som påstår de liker deg. :P
Det er faktisk det eneste tipset som vil fungere.
Ut over det så er det stort sett umulig på forhånd å si om den personen en har med å gjøre er uærlig eller ikke.

Skjult ID med pseudonym whattodo fr. 12 sep. 2014 18:54

Well @powpowgutt, forslaget ditt er jo en sånn passe depressiv - eller humoristisk - helgardering vil jeg si. :)

Ja @snø, jeg er også den personen alle betror seg til, og jeg er den som er forståelsesfull ovenfor de som føler seg fanget i et forhold, og jeg tar på alvor begjær og kjærlighetsfølelser som oppstår utenfor aksepterte rammer, og jeg er den som tilbød min egen partner et åpent forhold slik at begge kunne utfolde seg selv når begjæret mellom oss hadde gått over...men jeg har forandret meg og har mer respekt nå for hvilke konsekvenser utroskap har, til og med utroskap i et "åpent forhold". Vi tåler ikke så mye som vi tror, selv de tøffeste av oss...

Hva skjer hvis vi aldri kan føle oss trygge på at partneren er trofast? Skal vi være så trygge i oss selv at vi ikke berøres av svik?
Kan vi oppleve den ekte og gode kjærlighet når ambisjonen er så lave med hensyn til det å være trofast og tilliten er så lav i parforhold?
Retoriske spørsmål...jeg tror ikke det...lenger...skulle ønske utroskap ikke var så avdramatisert i underholdningsbransjen og i daglig snakk...