Alle innlegg Sukkerforum

Tilbakemelding på profil

Vis siste innlegg
(mann 41 år fra Oslo) on. 10 sep. 2014 07:35 Privat melding

God morgen,

Jeg er ikke helt sikker på hva jeg gjør galt, siden jeg aldri får noen tilbakemelding på meldingene jeg skriver, så da håpet jeg at ekspertene her inne, dvs alle damene, kunne komme med en tilbakemelding på profilen og meldingene som er sendt ut.

Eneste du ikke trenger å nevne er "Bilde på profilen". Det vet jeg, men det er ikke viktig siden alle bildene mine ligger i Albumet, og kun de jeg skriver til får se de.

Ser jeg har blokkert over 40 stykker til nå (ca 17 mnd) hvilket betyr at jeg har sendt ut ca 40 av disse type meldinger.
Kun en har svart nei takk.

------

Hei,

.... heter jeg, og jeg kom over profilen din nå i morges.

Du har desverre ikke skrevet veldig mye i profilen din, som jeg kan bruke til å si noe om, men du hadde et svært sjarmerende smil, så jeg sender en liten "Hei" likevel.

Så jeg håper du har mulighet til å ta en liten titt på min profil, og se om det er noen verdier vi har til felles.

Uansett, så må du ha en fortsatt god dag

-------

Hei der,

Et av mine destinasjoner for året er Grønland, Grønland Torg... (Refererte til noe direkte i profilen hennes)

Men til litt mer alvorlig, så var Amsterdam, Madrid, Munchen og Paris destinasjoner for min del, men endte opp på Santorini. Guess that's what you get when you plan to much.
Og i og med at 2014 snart er over, hvor havnet du egentlig?

Men uansett, jeg leste profilen din og så igjennom treet, og føler vi har en del felles, og derfor måtte jeg bare sette meg ned å skrive noen hyggelige ord til deg, og håpe på at du er en av de som sender noe tilbake. (Selv om det er et nei takk)

Du får ha en super aften, og så kanskje høres vi.

Skjult ID med pseudonym Flaskehals on. 10 sep. 2014 07:47

Jeg har skrevet lignende meldinger her til damer, og får heller ingen respons. At du bare har bilder i albumet er kanskje en faktor for din del, jeg hadde nok ikke giddet en gang å sjekke en profil uten bilde enda jeg ikke ser på utseende som det viktigste, er kanskje bare et innebygd rødt lys.

Men jeg vet ikke, jeg har bilde på min profil og jeg får heller ingen stor respons. For jeg kan i hvert fall ikke se noe galt med de meldingene der. Husk at damer får 10 ganger så mye mer oppmerksomhet en menn, så lenge du ikke er en adonis av en kar. Vi gjør vel ett eller annet feil som vi bare ikke innser.

(kvinne 45 år fra Buskerud) on. 10 sep. 2014 08:15 Privat melding

Jeg hører stadig at damer her inne får mengder med oppmerksomhet, vel det har jeg ikke merket noe til. Jeg har prøvd ut diverse nettsteder for dating, og må si at dette er den minst aktive plassen til nå. Om menn må være Adonis og damer en fantastisk modell/gudinne vet jeg ikke, men folk tar lite kontakt, og svarer enda sjeldnere.
Jeg har sett på profilen din og den ser helt ok ut, desverre ingenting som stikker seg ut og fanger min oppmerksomhet. De aller fleste profiler her inne (inkludert min egen) er veldig like. Vi går turer i skogen, bestiger topper, er aktive, men kan selvfølgelig slappe av på sofaen innimellom. Vi nyter alkohol med måte og er stort sett alltid blide, ærlige og tålmodige............. tror man må finne en måte å skrive på som får frem hva er spesielt med akkurat MEG. Lykke til

(mann 52 år fra Østfold) on. 10 sep. 2014 09:38 Privat melding

Hei Ramiel.
Hvis jeg kan fremheve noe, så er det det at du er alt for negativ, både i din profil og i dine meldinger. Og det at du nevner veldig tydelig hva du IKKE vil ha.
Prøv at skrive kortere og gladere meldinger, og ikke med den om at du håper de er en av de som sender noe tilbake.
Og mer spennende bilder... Det blir for mye fokus på dig, ikke minst i bildene, og for mye trening skremmer mange vekk, du kommer til at virke selvfokusert...

Jeg håper du kan bruke det til noe :-)

Skjult ID med pseudonym metoo on. 10 sep. 2014 10:30

Det du signaliserer er: Damer pleier ikke svare meg. Håper DU gidder å svare.
Og så sier du selv at meldingen din er hyggelig. La andre få bedømme hvordan de liker meldingen din.

På en eller annen måte er det litt klamt å snakke om at man har så like verdier i første melding. Hold det lett og uformelt - ikke du og jeg passer sammen!

Og profilbilde eller bilder i album er ikke ett fett. Man er mye mer skjult med albumbilder. Og det er ikke alle slike profiler jeg klikker på, rett og slett fordi det hender det er bilder bare av biler og båter eller solnedganger inne i album.

(mann 41 år fra Oslo) on. 10 sep. 2014 20:01 Privat melding

Hei alle, og tusen takk for supre tilbakemeldinger.

Fikk det så travelt i morges, at jeg ikke rakk å takke på forhånd på slutten av innlegget. Må være ute av leiligheten 07:36 for å rekke tbanen, og ser at jeg postet 07:35..

Ikke rart jeg fant gymbaggen svinge i taklampen når jeg kom hjem fra jobb :)

@Valhalla
Jeg gikk igjennom blokkert listen, og ser at de fleste jeg skriver til er i sjiktet mellom 32 og 36.
Så er det 5 stykker utenfor dette spannet, og kun en på 20 tallet.
Hun på 20 tallet, har satt opp x til 38, så jeg tenkte jeg kunne høre.

Og det med "Alenemødre" har du rett i. Jeg ønsker ikke det potensielle dramaet som det medfølger. Har et par dårlige erfaringer med det, og kjenner meg såpass at jeg kommer til å mistrives med en dame som har et barn fra før av.

Og familie ønsker jeg jo også etterhvert, og derfor har jeg satt opp 28-38,