Alle innlegg Sukkerforum

Føler meg ikke egnet til dette..

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Oslo) to. 11 sep. 2014 17:40 Privat melding

For inntrykk at jeg har fulstendig missforstått, jeg er dystelektiker og liker ikke å skrive, så derfor får ingen lange avhandlinger eller noen lange mail av meg, jeg har troen på at man møtes å ser og føler.
Derfor så er jeg konsis og ber damene ut, men det faller ikke i god jord hos mange.

Så hva gjør dere, hva ønsker damene i mailen, liker ikke copy and paste..

Skjult ID med pseudonym Kleo to. 11 sep. 2014 19:18

@Tommylang
Noen er flinke til å skrive / selge seg selv i jobbsammenheng eller her på sukker.
Min erfaring så langt er at de som skriver best ikke nødvendigvis er de man bør satse på. Jeg tror også at man må møtes, se og føle.
I tillegg må man ha flaks her inne. At man treffer noen som er åpen for å møte noen eller bare har lyst til å skrive noen linjef.
Jeg er en av de som blokkerer "over en lav sko" basert på mine, muligens alt for strenge, kriterier.

(kvinne 50 år fra Østfold) to. 11 sep. 2014 19:24 Privat melding

Jeg liker humor og jeg blir sjarmert av mennesker som ikke tar seg selv så høytidelig. Å være dyslektiker er ikke det samme som å være lat å ikke gidde og skrive rett. Jeg kan irritere meg over masse skrivefeil, når jeg skjønner at det er slurv, men vet jeg at jeg skriver med en dyslektiker, er det nesten ikke grenser for hva jeg klarer å tyde. ;)

Det å skrive "skal vi ta en kaffe?" Kan fungere, men jeg er ganske sikker på at noe sånt som dette "skal vi ta en kaffe? Du skjønner det at jeg har dysleksi og jeg liker ikke å skrive, men jeg er veldig god på å snakke, også likte jeg profilen din og jeg har veldig lyst til å møte deg" vil fungere bedre. :)

(mann 44 år fra Oslo) to. 11 sep. 2014 21:45 Privat melding

Det er hyggelig med omsorgsfulle svar.. Takker for alle svar…

(mann 44 år fra Oslo) to. 11 sep. 2014 22:11 Privat melding

Men det er utrolig lite respons i denne verden i forhold til virkeligheten, hvorfor svarer ikke damene, det er rart at man ikke har høflighet når man havner bake en bruker, hvis det er noen som kommer bort til deg å snakker med deg så svarer du jo, hvorfor skulle det bli annerledes bak en brukerprofil.

(kvinne 49 år fra Oslo) to. 11 sep. 2014 22:51 Privat melding

Hvorfor, Tommylang? Vel - Du går ikke bort og snakker til en dame på cafe som ser avvisende ut når du ser på henne. Så enkelt. Men her skriver mange til de de ikke tør å prate til ellers. I tillegg er de ikke alene her. 10 stykker skriver kanskje på likt til den samme jenta (som kanskje alt er i god dialog med to). Dette ser du ikke. Men du ser det i virkeligheten, derfor lar det seg ikke sammenligne. Du går jo ikke bort til en jente på bar som allerede har 10 menn rundt seg gjør du? Med mindre du da er sikker på å danke ut dem alle. Men det skal noe til!

Det er bare å godta at dette er en skriftlig arena i første omgang. Sliter du der må du kompensere på andre områder. Men det er ikke umulig om du er kreativ. Forsøk å tenke på hvilke måter du kan kompensere på.

(mann 44 år fra Oslo) fr. 12 sep. 2014 00:05 Privat melding

Lilleulv, jo jeg går bort til en dame om jeg liker henne, om det sitter 10 menn så føler ikke jeg det som en konkuranse men som at hun står fritt til å velge. Men er hun avvisene så gjør jeg ikke så mye med det, jeg har opplevd at den jenta som ikke likte meg har sjekket meg opp på en fest hjemme hos en venn. Jeg tror mange må bli mere åpen og ikke dømme så fort, jeg inser at jeg gjør det selv.

Jo, sant nokk så er jeg kreativ men jeg lurer litt lenge på hvordan jeg kan være kreativ ved kompansere skriftlig…?

Takk for tipset

Skjult ID med pseudonym Uenig fr. 12 sep. 2014 18:09

Som mann er du uønsket, men ingen vil fortelle deg det rett ut men istedenfor gi deg masse svadasvar, de vet også at andre vil gi det samme svaret så de vil være i "godt selskap".

Derfor vil du alltid få lite respons, jenter her inne som jeg aldri noen gang ville sett på i virkeligheten, svarer meg ikke.
De behøver ikke, de har allerede nok av meldinger selv.

Men det er en annen hake også, jenter gjør noe du og meg aldri ville gjort, de viser meldingene de får til andre jenter, noe som senker sjangsene enda mer for at du får svar.

Det er samfunnets siste store tabu, de fleste offerrollene i samfunnet er eid og godt voktet av kvinner.
Men som mann er du sterkt handicappet i jakten på kjæreste når de tradisjonelle verdiene for lengst er utgjevnet, istedenfor at du får halvpris på medlemskap her så betaler du fullpris og de som har laget tilbudet vet godt at du ikke vil få svar og at det er en ydmykende og tragisk opplevelse.
Den andre siden ingen nevner er at det også former et kvinnehat hos mange menn, de menn jeg kjenner som har vært rundt på datingsider har hatt et helt nøytralt kvinnesyn, til å hate kvinner intenst.

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 12 sep. 2014 18:37

SteinR? Vet bare deg som er så kategorisk i dine uttalelser ang dette og ynder å gjenta dette til det kjedsommelige. (Ettersom du ikke heter det lenger outer jeg ingen).

Men det med å få mindre sans for det annet kjønn er et faremoment og det går begge veier kan jeg love deg. Mens menn synes vi er kjempeheldige som er ønsket for sex og selskap, får vi ikke det vi trenger: Hjelp uten å mase og en solid kjæreste som tør å satse.