Alle innlegg Sukkerforum

Skal, skal ikke, skal, skal ikke

Vis siste innlegg
(kvinne 51 år fra Akershus) fr. 12 sep. 2014 19:54 Privat melding

Det virker som det fremdeles er mulig å melde seg på jubileumsfesten, men vil jeg det da? Jeg er jo langt ifra noen reser på "å feste" som det heter. Dessuten har jeg ikke møtt noen kjekke menn'r her på sukker som jeg kan vente å møte på festen. Aldersgruppen på deltakerne er kanskje i yngste laget også, eller?

På den andre siden, det høres ut som begivenheten blir flott med fine lokaler, musikk og feststemte mennesker...tenke, tenke... :)

(kvinne 51 år fra Akershus) fr. 12 sep. 2014 20:14 Privat melding

Hahahaha....mann i veska? Den har jeg ikke hørt før @villrosa

(mann 46 år fra Oslo) fr. 12 sep. 2014 20:20 Privat melding

Er sikkert noen små menn der som kan passe i veska ellers så kan du sikkert finne de på dubliners.

@openminded du har satt deg selv litt i saksa med det nicket så det er bare signe seg på.

(kvinne 51 år fra Akershus) fr. 12 sep. 2014 20:24 Privat melding

Jeg husker første gangen jeg skulle på fest. Det var litt senere i livet enn folk flest, fordi jeg vokste opp i et miljø der "festing" ikke var helt greia. Når jeg endelig skulle "ut på by'n på årntli", ble jeg invitert ut av en gjeng på jobben. Vi gikk ut å spiste pizza, gikk på pub, spiste, drakk og lo godt i mange timer. På forhånd hadde alle snakket om hvor mye det gledet seg til å "feste på freda'n" - og det ente med at jeg hele kvelden satt å ventet på at festen skulle begynne. Jeg skjønte ikke at DET var festen... Vel, det er mange år siden nå at jeg satt med den fisk på land følelsen og jeg har hatt noen herlige fest og dansekvelder siden den gang, men jeg vil nok alltid være litt sånn...eeee, vel, hmmm, hvordan gjør man dette da? :))

(kvinne 51 år fra Akershus) fr. 12 sep. 2014 20:25 Privat melding

@wolfie7 ...hvilken saks er det, sa du? :)

(kvinne 51 år fra Akershus) fr. 12 sep. 2014 21:10 Privat melding

Oki, oki, oki. Dere skal slippe å overtale meg. Tenkte det var flere enn meg som var litt sånn, skal-skal-ikke her inne på en fredag kveld, og som liker å være litt etternølere?

Men nå er barnevakt ordnet og billett fikset. Kommer ikke til Dubliners, men kommer dinglende etterhvert. :)

Skjult ID med pseudonym Draupne fr. 12 sep. 2014 21:12

Tror du kan regne med at en god del av de som kommer på festen ikke har vært så lette å få øye på her inne. Noen som ikke har bilde her vil ha bilde på festen, noe alle har der.

(kvinne 51 år fra Akershus) fr. 12 sep. 2014 21:24 Privat melding

Det blir som det blir og jeg tar det som det kommer. Som regel blir det hva man gjør det til selv.

...og @draupne, det er godt å høre at de som er ansiktsløse på nett har et ansikt på festen....greit nok med disse ansiktsløse titterne på profilen min, men om jeg fikk "ansiktsløse tittere" på festen ville jeg bli litt ukomfortabel!!

Skjult ID med pseudonym Draupne fr. 12 sep. 2014 21:30

Ja, det er kan hende anderledes for kvinner enn for menn. Jeg har forståelse for bekymringen. Mulig det er en del gifte menn der da. Men man kan ikke forutse hvem som kommer på fest fra å surfe omkring her inne. Det er nok bare et lite mindretall man kan lese seg til at vil dukke opp på fest.

(kvinne 51 år fra Akershus) fr. 12 sep. 2014 21:39 Privat melding

....det var ment som en liten spøk da, ansiktsløse tittere på fest...det må vel være en sånn zombie-fest eller noe... :)