Alle innlegg Sukkerforum

Useriøse profiler

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Oter1 ti. 16 sep. 2014 11:20

Jeg har hittil fått melding fra jenter tre ganger. Og hver gang har følgende skjedd: Jeg får en match med ei fin jente som ser ut som en fotomodell, men hun har skrevet svært lite på sin profil. Så får jeg meldig om at hun vil ha kontakt med meg og jeg svarer og forteller litt om meg selv. Hun ber også om min e-postadresse, men jeg er litt i tvil om hvor lenge det bør gå før jeg oppgir den.

Men neste gang jeg skal sjekke melding eller se om hun har skrevet mer på profilen sin så har Sukker lagt ut en advarsel om at hun har blitt utestengt for mistanke om falsk profil eller har opptrådt useriøst!

Hva slags jenter er det? De må jo betale abonnement hvis de skal sende personllig melding til noen. Er det fordi de med en gang ber om e-post adresse at de blir stemplet som useriøse? Er det mistanke om at det ikke er sitt eget bilde de legger ut?

Dette har altså skjedd tre ganger. Håper fremdeles på å få melding fra ei jente som ikke blir stemplet som useriøs!

Jeg har selv sendt meldinger til to jenter for noen uker siden som ikke har blitt utestengt, men ikke fått noe svar. De er kanskje heller ikke så seriøse!

(mann 52 år fra Østfold) ti. 16 sep. 2014 11:35 Privat melding

Nå vet ikke jeg hvordan du ser ut, men når du får en melding fra en fotomodell som søker menn mellom 30 og 100 år, som gjerne bor i Finnmark og som skriver dårlig norsk, innleder gjerne med spørsmålet "Hvordan gjør du?", da bør det ringe en bjelle...

Skjult ID med pseudonym Tipsern ti. 16 sep. 2014 11:59

Et tips, jenter / gutter som snakker engelsk og etter 2 svar spør om din epost så er det 99 % sannsynlig en svindler. Om det er på Norsk så er det 100% sannsynlig. Så mitt tips ikke kast bort tiden din på folk som spør etter din epost, de faktisk ber om e-posten din så de kan hacke den...

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 16 sep. 2014 12:25

Det er en engelskmann som har profil her nå. Teksten er typisk google-translate. Spør om epostadresse i første melding. Sier han har vært i Norge mange ganger og at han har valgt å bruke googletranslate og skrive norsk fordi han har erfart at ingen nordmenn snakker særlig engelsk.... I neste melding sier han at han bare har vært i Oslo en gang. Deretter forandrer han på sin forklaring og sier at det er en forretningsforbindelse som har laget profilen for ham. Sier først at han bor i Oslo, men nei, han bor visst i Manchester... Bare tull. (er det lov å si profilnavnet på sånne her på forumet?)

Skjult ID med pseudonym Honning ti. 16 sep. 2014 15:33

Jeg har blitt kontaktet også av vakre unge norske damer fra Oslo som ikke har begrep om norsk grammatikk. Gjerne for å få mai adresse. Også blitt spurt om å betale 100,- for å få se bilder av henne toppløs. Sikkert enkelte som biter på siden de fortsatt driver på slik. Profilene forsvinner raskt.

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 16 sep. 2014 16:02

Hva slags jenter er det? spør du. Vel, det kan like godt være menn, og antakelig er det det. Som vil ha epostadressen din for salg. Naive nordmenns epost er ettertraktet. Det klages stort her over at mange jenter ikke svarer. Så hva er sjansen for at du får en reell melding tre ganger etter hverandre fra en som ser ut som en fotomodell - uten at du selv løfter en finger? I så fall bør du ha postkassa full fra de normalt utseende også… Har du det?

Skjult ID med pseudonym Mann30 ti. 16 sep. 2014 16:38

Klassisk svindel. Bare bruk Googles billedgjenkjenning, så vil du se bildene dukke oppandre steder

Skjult ID med pseudonym Oter1 to. 18 sep. 2014 18:18

Her kommer fortsettelsen på innlegget mitt som startet denne tråden.
Jeg hadde vært dum nok til å oppgi min e-postadresse til denne jenta før jeg fikk advarselen om at hun var blitt utestengt! Samme kveld fikk jeg e-post. Det var ei ung enke fra Filippinene som hadde vært gift med en nordmann. Hun skrev på litt dårlg, men forståelg norsk. Hun ville ha en mann som bl.a.kunne støtte henne økonomisk. Jeg tenkte at dette kan bli dyrt! Jeg skrev tilbake at jeg kun var interessert i norske jenter. Så blokkerte jeg hennes e-postadresse så jeg ikke kom til å motta noe mer derfra. Skal tenke meg bedre om neste gang hvis noen ber om min e-post så tidlig.