Alle innlegg Sukkerforum

Looks...en tråd til!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ny-singel lø. 20 sep. 2014 20:09

Interresant greie denne Looks....men hvor irriterende er det ikke når nysgjerrigheten er gjensidig, man sender melding og får ikke svar!! Ikke en gang et høflig avslag..... Får vel bare akseptere å gå videre...

(mann 36 år fra Troms) lø. 20 sep. 2014 21:42 Privat melding

Har samme problemet.
Tror ikke det er så mange som bruker "looks" uansett

Skjult ID med pseudonym Ny-singel lø. 20 sep. 2014 21:45

Mulig det ikke er så mange som bruker det, men når det er gjensidig nysgjerrighet har i allefall den du sender melding til brukt det.....

Å ja jeg har fått matcher hvor jeg etterpå, når jeg har sjekket profilen ikke var like interessert i å bli kjent med å da sender jeg ikke melding. Men når jeg har fått melding har jeg i allefall svart....:-)

Skjult ID med pseudonym Haakon sø. 21 sep. 2014 00:01

Det blir vel kanskje litt av det samme fra de du sender melding til.. De har sjekket profilen og ikke vært interessert. Man har jo bare bilder, alder og fylke å forholde seg til når man velger og vraker for å si det sånn. Selv om det er gjensidig interesse ut fra dette, så kan det hende profilen ikke vekker noe interesse videre. Dette går jo begge veier.

At folk ikke svarer på meldinger er jo en generell tilstand innpå her, og det er jo de samme brukerene som bruker looks..

Tror også terskelen er lavere for å vise nysgjerrighet via looks, enn å sende et hjerte via profilen, som også er ment for å vise nysgjerrighet.

Skjult ID med pseudonym Tja. ma. 22 sep. 2014 06:30

Ok - uten å skjønne noe av det tidligere, har jeg hatt noen "Muligheter" i Looks. Litt seint å ta kontakt med folk etter et par måneder, kanskje...

Men uansett, nå fikk jeg en "Mulighet" igjen. Betyr det at hun det gjelder er ei som jeg da tidligere har valgt som interessant i Looks? Det må vel være sånn?

Skjult ID med pseudonym Sukker ma. 22 sep. 2014 09:53

Det stemmer Tja. Bare å sveipe på :-)