Alle innlegg Sukkerforum

Er unge kvinner de mest umodne?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Antro sø. 21 sep. 2014 14:20

Jeg er av den oppfatning om at eldre kvinner er mere godhjertete enn yngre kvinner.

Hver gang jeg spør eldre kvinner om råd så svarer de som regel følgende: Slapp av! Du som er en sånn ung kjekk mann burde ikke ha problemer med å finne noen. Bare hold motet oppe.

Responsen er som regel en helt annen hvis jeg fks. spør en ung kvinne, kjempepopulær kvinne en såkalt babe, så går de som regel til angrep på utseendet mitt.

De sier som regel følgende: Fiks håret ditt! Få en personlig trener!
Skaff deg sosial intelligens! Bare sånne vemmelige råd, og ifølge meg er det bare tegn på umodenhet. At kvinner anno 2014 liker at vi menn skal se feminiserte ut, helst ikke ha noen skjeggvekst, og aller helst tilbringe flere timer i et treningsstudio. Er det virkelig menn? Jeg syns det høres mer ut som egenskapene til en gutt....

Er alle disse kravene et tegn på umodenhet?

Skjult ID med pseudonym Kårefraåre sø. 21 sep. 2014 14:37

Vel.. da er det så enkelt at du ikke går etter disse mindreårige bertene. De vil at du helst skal se ut som en prins fra disse tv-seriene, som går nå om dagen. Du må helst se ut som Ian Sommerhalder, Channing Tatum, etc. Hvis ikke så får de høre det fra venninnegjengen sin. Utseende = status. Enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym Antro sø. 21 sep. 2014 15:12

Vel, jeg er langt ifra en Paradise Hotel seer, og liker ikke blondiner, men er enig i at det er problem at folk gjør helt som de selv vil.

(kvinne 58 år fra Oslo) sø. 21 sep. 2014 15:27 Privat melding

@antro

Det finnes da mange reflekterte og glupe unge kvinner og jenter som ikke bare er overfladiske og går etter utseende, men hvis du spør overfladiske babes, så får du slike svar. Oppsøk heller miljø og jenter i andre settinger som har ordentlige interesser. Ellers så er det helt normalt å være usikker på seg selv, særlig når man er ung.

Skjult ID med pseudonym Antro sø. 21 sep. 2014 16:58

@Mega

Eneste problemet er at jenter fra bygda flest ikke eier sosial intelligens...

Skjult ID med pseudonym Antro sø. 21 sep. 2014 18:04

@mega

Det med sosial intelligens går jo mye utpå det du snakket om isted da, den selvdyrkingen som foregår i samfunnet. Man skal fremstå som perfekt, og selvsikker og gjerne litt tøff i trynet, og her ligger kvinner lenger frempå enn menn, fordi det er mange kvinner som klager på at menn er for sjenerte osv. Jeg har hvertfall fått høre det av flere kvinner jeg har vært på date med at jeg mangler sosial intelligens....

Det at man er utadvent og har sosial intelligens betyr ikke nødvendigvis at man er så selvsikker.

Kvinner ute på bydga og andre steder i landet forsåvidt er mere ydmyke og sjenerte ifølge meg

Skjult ID med pseudonym singellady sø. 21 sep. 2014 18:10

Jeg syns nå det er likt den andre veien også. Uansett mannens alder, utseende og sosial status, så krever de at damene er tipp topp. Uansett om mannen er passert 50 er skallet og med stor pondus så tror de, de er guds gave til kvinnen. Og damene må for guds skyld ikke falere. Nei hun skal være ung, fast i fisken, stor på utsatte strøk og liten på andre. Helst langt hår og lange ben. Hvis hun i tillegg er dum og hjelpeløs, så er mannen solgt. Så vi normale, voksne kvinnene som er uavhengige og med ben i nesa . Vi kan bare pakke sammen.

Skjult ID med pseudonym Antro sø. 21 sep. 2014 18:20

@singellady

Skjønner ikke hvorfor du tror det. Jeg vil ha en kvinne som er normalt pen, ikke store pupper eller blondt hår. Heller ikke dum og hjelpesløs.

Hvis du absolutt vil ha et eksempel:

Julie Cleve Broch, Ine Jansen og Nora Al Jabri syns jeg fks er fine. Jeg syns ikke Sandra Lyng Haugen er noe pen. Heller ikke Tone Damli eller hun bloggerkona. Husker ikke navnet hennes.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 21 sep. 2014 23:15

Så den ene gruppen lyver til deg og den andre gruppen er ærlig?
Hmm... :P

Skjult ID med pseudonym durrr ma. 22 sep. 2014 00:26

Du tror kvinner er de eneste som blir modne med aldern? Ta en titt i speilet og slutt å kast stein i glasshus.

Du kommer til et forum og søker bekreftelse. Hadde du virkelig vært moden så hadde visst om du hadde rett eller ei. Du hadde heller ikke tatt rådene til de jentene personlig men sett på dem som en mulighet til selvutvikling.

Vær en mann først, så kan du klage på at jenter på din alder ikke er kvinner.

(kvinne 51 år fra Akershus) ma. 22 sep. 2014 11:41 Privat melding

Etter min erfaring her inne så er de mest umodne her inne menn i slutten av 30 årene og midten av 40 årene uten barn .

(mann 39 år fra Hordaland) ma. 22 sep. 2014 12:15 Privat melding

Jeg er enig at unge kvinner (og menn) er mer umodne enn eldre...men det var vel ikke akkurat en godt bevart hemmelighet.

TS sine eksempler på hva som anses som umodne holdninger hos unge er jeg ikke enige i. Umodent blir hvertfall feil ord å bruke. Om unge mennesker er mer opptatt av utseende så har vel ikke det noe med umodenhet å gjøre. Da er man bare mer overfladisk....og det er ikke noe gale i å være overfladisk. Generelt vil de som er mindre opptatt av å være overfladisk hevde seg over de som er det...ved å feks kalle det umodent å være overfladisk. Det syntes jeg er feil.

Om kvinner vil ha en feminin mann eller maskulin mann har vel blitt diskutert til døde. Vær deg selv og drit nå i den diskusjonen.

Skjult ID med pseudonym Antro ma. 22 sep. 2014 12:50

@Klartdet

Så klart overfladiske er de mest umodne. De som praktiserer janteloven er vel de mest modne menneskene.

(kvinne 32 år fra Møre og Romsdal) ti. 23 sep. 2014 03:12 Privat melding

Hjelpe meg da. Blir mest provosert å høre at bygdejenter ikke har sosiale antenner jeg. Jeg har bodd i by i alle år, og jeg er sjenert overfor det motsatte kjønn. Jeg synes egentlig at alle single som synes at noen er tiltrekkende må tørre å snakke med det motsatte kjønn. Er så lei av at begge kjønn må sjekke opp noen etter dem har drukket.

Skjult ID med pseudonym Antro ti. 23 sep. 2014 16:29

@eowyn

Problemet er bare det at de unge kvinnene alltid, og da mener jeg alltid kommer til å falle for feil gutter i løpet av sitt ungdomsliv og i starten av sitt voksne liv. De faller for de mennene som gjør mest mulig ut av seg, bajas, de innrømmer det aldri men det er det som er fakta.

Mens vi mennene som oppfører oss ordentlig og er greie hele tiden, vi får kjeft fordi vi ikke ser ut som pyntedukker, for at vi oppfører oss oppmerksomhetssyke bajaser hele tiden osv.

Og jeg spør både hotte babes og vanlige, ordentlige jenter om dette, men de gir meg aldri et ærlig svar. Ærlige svar for jeg alltid fra dere modne kvinner, dere innrømmer at jenter er noen dumme fjols når de er unge, fordi de faller for slemme gutter hele tiden. Fordi dere har som du har nevnt erfaring, dere vet hva dere har gjort feil.

Er unge mennesker modne? Hvordan da? Er de modne fordi tar mastergrad? Fordi de får massevis av kjærester i studietiden? Fordi de aldri har problemer med å få seg dater?

Skjult ID med pseudonym Antro ti. 23 sep. 2014 16:31

@eowyn

Fordi de har sex?
Unge kvinner vil jo at vi menn skal se mest mulig "gay" ut i 2014. Det syns jeg er et dårlig tegn.

(mann 52 år fra Oslo) ti. 23 sep. 2014 17:27 Privat melding

Det er vel ikke spesielt modent å skylde på de andre for manglende suksess på sjekkefronten som TS gjør.

Jeg forstår heller ikke hvorfor han tror en dame med høy utdanning som er interessert i utseende og menn som har hennes form for sosial intelligens er noe han ville passe sammen med

Skjult ID med pseudonym Antro ti. 23 sep. 2014 18:00

@kit001

Er man mer moden hvis man ljuger da eller?

(mann 52 år fra Oslo) ti. 23 sep. 2014 22:36 Privat melding

@Antro, det er fremdeles det å gi andre skylden for sin situasjon som jeg finner mest umodent med deg.

Skjult ID med pseudonym Antro ti. 23 sep. 2014 22:40

@kit001

Noen ganger er det alle andre det er noe gærent med.

(mann 52 år fra Oslo) ti. 23 sep. 2014 22:56 Privat melding

@Antro. Det er godt mulig at det er alle de andre det er noe gærent med. Men hvem er den tapende part i det? Tror du de andre, som har feil, tenker så mye over at du har rett?

Skjult ID med pseudonym Frys ti. 23 sep. 2014 23:02

Er det AnLes som er på ferde igjen nå? Hakk i plata til den karen der altså!

Skjult ID med pseudonym Antro on. 24 sep. 2014 11:00

@kit001

Vet godt at det er meg som taper på det. Det er jo en flokkmentalitet som er ute i går. Man kan akkurat som man selv vil og ta en løgn uten at noen kan angripe deg for det

Skjult ID med pseudonym Antro on. 24 sep. 2014 11:12

@kit001

Jeg er møkklei folk som forsvarer de som ljuger. Jeg vil mye heller ærlig og ufyselig og si hva jeg mener, enn å være falsk og hyggelig.

Skjult ID med pseudonym Antro on. 24 sep. 2014 12:18

@Villrosa

Hvordan kan jeg være det da? Forklar

(mann 52 år fra Oslo) on. 24 sep. 2014 14:16 Privat melding

Å lyve er å si noe som er usant. Det er ikke det samme som å si alt. En kan med fordel holde kjeft om at den kjølen dama har på seg er stygg.

Skjult ID med pseudonym Antro on. 24 sep. 2014 16:29

@Villrosa

Nei, jeg vil ikke kaste bort tiden min lengre på å gå rundt å være hyggelig når jeg ikke får noe igjen for det. Jeg er lei av å ljuge.

Kvinner har fått for mye makt, jeg savner at de er ydmyke og sjenerøse. Og vi menn vi skal helst mest mulig lik Paradise Hotel deltagere, bruke sminke og masse hårgele. Og helst ha litt ADHD. Er det da meg det er noe gærent med eller er det kvinnene som vil at drømmemannen skal se ut som Petter Pilgaard?

Nei, jeg tror det er flere unge kvinner som må gå i seg selv.

Skjult ID med pseudonym Antro on. 24 sep. 2014 16:36

@villrosa

Menn må komme litt på banen igjen. Vi blir for mye hesjet med av de kravstore kvinnene, som forlanger at vi skal være kjempeutadvendte og sprudlende.

Vi må begynne å tørre å si til kvinner at de har fått et forvridd syn på verden.

Skjult ID med pseudonym Antro on. 24 sep. 2014 17:56

@Villrosa

Nei, jeg nekter å bli en sånn fjortismann.

Skjult ID med pseudonym Frys on. 24 sep. 2014 17:58

Beklager å si det AnLes , men det fremstår du som allerede.

Skjult ID med pseudonym Antro on. 24 sep. 2014 18:02

@Frys

Nope, jeg er en mann som tør å tenke selv. Leser ikke moteblader eller bruker sminke, eller ser på Paradise Hotel. Jeg er den siste eksisterende mann. Kommer aldri til å til å slutte å drikke øl og se på fotball.

Skjult ID med pseudonym Frys on. 24 sep. 2014 18:12

Hvis du får det bedre med deg selv ved å tro det, så fortsett med det du. Men desverre tror jeg du vil forbli singel også....
Når du fremstiller det som at det er noe feil med alle andre enn deg selv, da burde det blinke en varsellampe hos deg. Men jeg vet jo at det ikke gjør det i ditt tilfelle så jeg får vel bare ønske deg lykke til! Det trenger du.

Skjult ID med pseudonym Antro on. 24 sep. 2014 18:18

@Frys

Når mange kvinner vil at deres fremtidige skal se ut som en glattbarbert vestkanthomo så er det kvinnene det er noe gærent med. Det finnes knapt mannsidealer i dag. Den eneste som kommer nærmest er Lars Monsen.

Skjult ID med pseudonym Antro on. 24 sep. 2014 18:22

@Frys

Og du, jeg forblir gjerne singel jeg. Vil ikke ende opp som en løgner som deg.

(kvinne 62 år fra Østfold) on. 24 sep. 2014 18:35 Privat melding

Hvem er Petter Pilgaard?

@Antro Er du nødt til å si hele sannheten da? Jeg tenker også selv, og da tenker jeg at ved å såre andre får jeg det ikke noe bedre selv. Ergrer jeg meg så er det bare meg det går utover, så det har jeg slutta med.

Fint med menn som er på banen, tenk hvis det gjaldt de som var her inne. Da hadde de kanksje giddet å gi et høflig avvisning svar på meldinger. Jeg er ydmyk og generøs, det hjelper ikke en dam shit.

og klart det er noe galt med oss alle, vi ville vel ikke vært her hvis vi var perfekte.

Unge jenter som faller for de kjekke gutta, var det så annerledes da du var ung, var ikke alle gutta forelsket i den søteste jenta, men vi andre ikke ble verdiget et blikk?

Hvorfor seter normalt utseende jenter Botox i leppene, barberer bryna og tegner øyenbryn som er prikk lik de andre, går i trange olabukser som ikke er bra for underlivet og nesten ikke har klær på seg lørdags kvelden når det er nært frysepunktet? Får å fange oppmerksomhet, ikke nødvendigvis fra han som ser ut som en gud, oppfører seg som en dritt, men håper at han som er hyggelig og oppmerksom skal se henne.

Skjult ID med pseudonym Antro on. 24 sep. 2014 19:02

@vårinn

Ja, men du vet jo like godt som meg at de ender opp med den fyren som oppfører seg som en dritt, de hyggelige fyrene blir avvist fordi der kjedelige, forutsigbare...

Skjult ID med pseudonym Antro on. 24 sep. 2014 19:20

@frys

Og du, jeg tror ikke. Jeg vet.

Forresten, jeg tror det er fortsatt mulig å melde seg på til neste års Paradise Hotel. Har du vurdert det? Du som er MANN? Eller gutt............

Skjult ID med pseudonym Frys on. 24 sep. 2014 19:53

Aldri sett en episode av det programmet.. Men det har tydeligvis du siden du vet så mye om hvilke typer som deltar der? .,. Som sagt, ønsker deg lykke til videre i livet. Jeg tror ikke du har det så godt med deg selv med all den eder og gallen som du spyr ut av deg. Trist er det. Synd du ikke evner å se det selv.

Skjult ID med pseudonym Antro on. 24 sep. 2014 20:54

@Frys

De aller fleste tenker nok det samme som meg skjønner du. Det er bare ingen som tør å si hva de egentlig mener. Jeg skylder på den fordømte poltiske korrektheten.

Skjult ID med pseudonym Antro on. 24 sep. 2014 21:00

At sukkerjenter er løse det er det ingen tvil om.

(kvinne 34 år fra Oslo) on. 24 sep. 2014 21:03 Privat melding

I all verden!!! Har aldri visst at jeg var løs???? Flott at @Antro opplyste meg om dette. Takk takk !

(kvinne 58 år fra Oslo) on. 24 sep. 2014 22:05 Privat melding

@ Antro
For meg virker det som om du parodierer en eller annen mennesketype nå. Alt dette kan umulig være ment på ordentlig.

(kvinne 34 år fra Oslo) on. 24 sep. 2014 22:29 Privat melding

Haha Villrosa :) på dansk er du en god tøs vel?

(kvinne 46 år fra Vestfold) on. 24 sep. 2014 23:17 Privat melding

@Antro
For å kommentere startinnlegget ditt...
Forskning på hjerneutvikling viser at hjernen til jenter ikke er ferdig utviklet før rundt ca 25 års alder, så ja det henger nok litt sammen med modenhet. Sier ikke at dette gjelder alle jenter, men det er det majoriteten av forskningen viser. På menn ligger det på 27 år ca.
Alle er nok ærlige på det de sier til deg, men eldre damer har nok en tendens til å "pakke inn" sannheten for ikke å såre. Veldig unge sier ting rett ut (stort sett), men det er også unge som "pakker inn" sannheten også. Det kommer helt an på hvordan man er som person og respekten for andre mennesker, oppdragelse osv.

Vi sukkerdamer er ikke mere "løse" enn andre, bare så det er sagt! ;)

P.S. Studerte psykologi for 3 år siden og husker alderen på hjerneutviklingen da jeg syntes det var VELDIG interressant, men husker ikke hvor jeg finner linken til forskningen.... :P men ja det henger sammen med modenhet som igjen kommer med livserfaringer på alle plan.

Skjult ID med pseudonym Antro on. 24 sep. 2014 23:23

@Nicki-2

Ja, sannheten pakker vi inn i bomull og fløyel. For å sitere Per Fugelli.

Skjult ID med pseudonym Antro to. 25 sep. 2014 12:17

@Nicki-2

Kan ikke unge kvinner bare være helt ærlige på hva de ønsker seg? Hvis de ønsker at mannen i deres liv skal se ut som en vestkanthomo kan de ikke bare i se det, slik at jeg kan eliminere dem med en gang?

Skjult ID med pseudonym durrr to. 25 sep. 2014 12:25

I følge deg så gjør jo alle unge jenter det. Da er det bare å utelukke dem alle, er det ikke?

Skjult ID med pseudonym Frys to. 25 sep. 2014 13:38

Du forventer at damer skal være jomfru , være slave for mannen sin (satt på spissen), være utadvendt men ikke så mye for det betyr at hun er løs og har mye sex... Alikevel leter du etter damer her på sukker som ALLE er løstøser ifølge deg!
Her er det så mye feil at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne ..?

Skjult ID med pseudonym Antro to. 25 sep. 2014 18:37

@Frys

Ja, gjør det virkelig noe? Om jeg vil helst at hun skal være jomfru? Jeg syns det er ekkelt og kvalmt å tenke på at dama jeg liker har hatt seg med flere før meg, jeg skjønner ikke at menn godtar sånn....

Jeg mener de unge kvinner fokuserer for mye på at menn skal være utadvendte sexguder på dater....

Skjult ID med pseudonym Frys to. 25 sep. 2014 18:44

Men hva i all verden gjør du her da? Du vil jo ikke ha noen av sukkerdamene uansett! Du bare rakker ned på alle og enhver av damene...
Uforståelig altså!

Skjult ID med pseudonym Antro to. 25 sep. 2014 18:45

@frys

Nå bekrefter du jo bare det jeg sier. At sukkerdamene er lettlurte fjols som bare vil ha menn som vil knulle dem.

Ja, jeg rakker ned på dem fordi de fortjener det.

Skjult ID med pseudonym Antro to. 25 sep. 2014 18:49

@Frys

Jeg vil ha dem, men da skal de vise litt ydmykhet og ikke kreve at mannen skal være utadvendt.

Skjult ID med pseudonym Frys to. 25 sep. 2014 18:50

Jeg refererer til dine utsagn om alle damene her er løse, noe jeg absolutt aldri ville sagt meg enig i.
Jeg må bare si at jeg syntes oppriktig synd på deg.
Men siden du mener det om de flotte damene som er å finne her, så fatter jeg ikke hvorfor du befinner deg her.

Skjult ID med pseudonym Antro to. 25 sep. 2014 18:54

@Frys

Syns du synd på meg fordi jeg ikke prioiterer å knulle flest sukkerdamer?

Er damene her inne flotte fordi de alltid ender opp med utadvendte og sexfiserte menn?

Skjult ID med pseudonym Antro to. 25 sep. 2014 18:58

@Frys

Jeg forstår jo at du er høyt oppe og syns at du selv er enestående. Skal vedde på du bruker tusenvis av kroner hver måned på sånne sjekkekurs sånn at du kan lære å høvle over damene her inne.

Sånne menn gjør meg kvalm, og sånne menn syns jeg synd på.

Skjult ID med pseudonym Frys to. 25 sep. 2014 19:24

For et lite øyeblikk burde du prøve å tenke at dine forutinntatte meninger om folk IKKE stemmer overens med virkeligheten. Hadde du klart det?

Skjult ID med pseudonym Antro to. 25 sep. 2014 19:25

@frys

Du får prøve deg på endaen. Det er dame for deg:)
Hun er løs og ledig.

Tvi tvi!

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 25 sep. 2014 19:47

Sukker eller salt? :P
Fiffi eller Foffo? :o)
Klassisk eller rap? :J
Dør eller labyrinth? :-(
Kongehus eller beverhytte? :p
Darth Vader eller Emil i Lønneberget? :-6

Antro eller Frys?

Skjult ID med pseudonym Frys to. 25 sep. 2014 19:57

Hvorfor gidder jeg å mate trollet egentlig? Bye Bye!

Skjult ID med pseudonym Antro to. 25 sep. 2014 20:06

@Frys

Det eneste trollet her er deg;)

(mann 37 år fra Akershus) to. 25 sep. 2014 20:18 Privat melding

Jeg har datet jenter som er veldig snille, modne og flittige. Jeg har også datet jenter som er ekstremt pene (modeller m.m.). Min erfaring er at de aller peneste jentene som regel er de lateste og mest umodne.
Jeg tror dette skyldes at de er vant til å få alt de peker på, som følge av utseendet sitt. Gutta har alltid "stått på pinne" og gjort alt de kan for å blidgjøre dem, og det har aldri blitt stilt krav til dem.

Som en eks av meg sa (på ramme alvor): "jammen, hvorfor kan ikke jeg få viljen min hver gang, da? Jeg er jo ikke urimelig, og alle de andre guttene jeg har datet har alltid latt meg få bestemme."
Da så. :)

Dessverre synes det at mange jenter har denne "prinsesseholdningen" helt til de passerer 30 med god margin.
Jeg har noen kamerater som har giftet seg med damer fra øst-Europa (som de har møtt på ferie, ikke gjennom tapersøkerkone.com).
I den delen av verden synes det å være forventet at også pene jenter skal jobbe hardt og stå på, uavhengig av et flatterende ytre. Men russiske damer er etter min oppfatning kollektivt sinnssyke alle som én, så det kan være lurt å begrense kontakt med disse til korte forhold (husk å alltid bruke både kondom og falsk ID, så de ikke kan spore deg opp og tvangsgifte seg med deg). :O
Liver er ikke alltid så lett, nei. ;)

Heldigvis kan jeg - som mann - vente med å få barn til jeg møter den rette, så jeg har all verdens tid til "prøving og feiling". Kanskje må jeg også være åpen for den mulighet at jeg ikke er 100% perfekt i enhver henseende selv! :O

Skjult ID med pseudonym Antro to. 25 sep. 2014 21:01

@lokomotiv1

Jeg dater så å si aldri sånne modellpene jenter på grunn av den holdningen de har/litt sånn bitchy som du nevner ovenfor.

De jeg har møtt herfra er stort normalt pene jenter, ikke smellvakre, men normalt pene. Tror neppe de får haugevis av brev her inne heller. Men det har jo som nevnt ikke blitt noe mer ut av de datene da....for jeg tror ikke de vet helt hva de er ute etter her inne;)

(mann 37 år fra Akershus) fr. 26 sep. 2014 02:49 Privat melding

VIllrosa
---------

Nja, det er nok både og etter min erfaring. På kontoret vårt virker det som om mange av jentene får barn når de er rundt 27-28. De vil gjerne bli ferdig med utdannelsen sin, og få et par år i arbeidslivet før de får barn, men virker ofte klare på at familie kommer foran karriere.
Det er heller ikke alle jenter som har høy utdannelse, vet du.

Men at de gjerne vil feste litt, så reise litt, så gjøre ditt og så datt før de binder seg, tror jeg nok. Selv har jeg erfart at de gjerne vil gifte seg og få barn veldig, veldig, veldig fort! Så fort at jeg blir vettskremt, faktisk! :O
Ofte kan jeg ikke date ei jente mer enn et par-tre måneder før jeg får servert følgende spørsmål i sofakroken en fredagskveld:

Henne: "Duuuuuu - når vil du gifte deg og få barn og sånn?"

Meg: "Njaa...når jeg føler tden er moden for det."

Henne: "Joda, men når tror du det er?"

Meg: "Det vet jeg ikke, vennen" :)

Henne: "Men du vil ha barn i løpet av de neste tre årene, ikke sant?"

Meg: "Kanskje - vet ikke. Må i hvert fall ha bodd sammen i et par år først".

Henne: "Så da kan vi snart flytte sammen, da?"

Meg: "Eeeehhh....rolig nå!"

Henne: "Ja, og så få barn om et to år, kanskje?"

Meg: "Eeehhhhhh.....rolig nå!"

Henne: "Halvannet, kan gå, ikke sant?"

Meg. *Kaldsvetter*

Ei truet med å dra til Storken og få seg litt kunstig befruktning hvis jeg var for treig. Og hun skulle ikke være gammel brud, tenk - og nå var hun 25. Så å gifte seg etter 30 var uaktuelt (da var hun nemlig gammel, ser du). Så før jeg visste ordet av det var tidsplanen satt for både bryllup og barn!
Men først skulle vi ha hunder, en endeløs strøm av hunder! I tillegg til alle hun hadde fra før av! :)

Hvor er disse unge damene som ikke ville binde seg, sa du? :P

(mann 37 år fra Akershus) fr. 26 sep. 2014 03:21 Privat melding

VIllrosa
---------

Nja, det er nok både og etter min erfaring. På kontoret vårt virker det som om mange av jentene får barn når de er rundt 27-28. De vil gjerne bli ferdig med utdannelsen sin, og få et par år i arbeidslivet før de får barn, men virker ofte klare på at familie kommer foran karriere.
Det er heller ikke alle jenter som har høy utdannelse, vet du.

Men at de gjerne vil feste litt, så reise litt, så gjøre ditt og så datt før de binder seg, tror jeg nok. Selv har jeg erfart at de gjerne vil gifte seg og få barn veldig, veldig, veldig fort! Så fort at jeg blir vettskremt, faktisk! :O
Ofte kan jeg ikke date ei jente mer enn et par-tre måneder før jeg får servert følgende spørsmål i sofakroken en fredagskveld:

Henne: "Duuuuuu - når vil du gifte deg og få barn og sånn?"

Meg: "Njaa...når jeg føler tden er moden for det."

Henne: "Joda, men når tror du det er?"

Meg: "Det vet jeg ikke, vennen" :)

Henne: "Men du vil ha barn i løpet av de neste tre årene, ikke sant?"

Meg: "Kanskje - vet ikke. Må i hvert fall ha bodd sammen i et par år først".

Henne: "Så da kan vi snart flytte sammen, da?"

Meg: "Eeeehhh....rolig nå!"

Henne: "Ja, og så få barn om et to år, kanskje?"

Meg: "Eeehhhhhh.....rolig nå!"

Henne: "Halvannet, kan gå, ikke sant?"

Meg. *Kaldsvetter*

Ei truet med å dra til Storken og få seg litt kunstig befruktning hvis jeg var for treig. Og hun skulle ikke være gammel brud, tenk - og nå var hun 25. Så å gifte seg etter 30 var uaktuelt (da var hun nemlig gammel, ser du). Så før jeg visste ordet av det var tidsplanen satt for både bryllup og barn!
Men først skulle vi ha hunder, en endeløs strøm av hunder! I tillegg til alle hun hadde fra før av! :)

Hvor er disse unge damene som ikke ville binde seg, sa du? :P

(mann 37 år fra Akershus) fr. 26 sep. 2014 04:22 Privat melding

VIllrosa
---------

Nja, det er nok både og etter min erfaring. På kontoret vårt virker det som om mange av jentene får barn når de er rundt 27-28. De vil gjerne bli ferdig med utdannelsen sin, og få et par år i arbeidslivet før de får barn, men virker ofte klare på at familie kommer foran karriere.
Det er heller ikke alle jenter som har høy utdannelse, vet du.

Men at de gjerne vil feste litt, så reise litt, så gjøre ditt og så datt før de binder seg, tror jeg nok. Selv har jeg erfart at de gjerne vil gifte seg og få barn veldig, veldig, veldig fort! Så fort at jeg blir vettskremt, faktisk! :O
Ofte kan jeg ikke date ei jente mer enn et par-tre måneder før jeg får servert følgende spørsmål i sofakroken en fredagskveld:

Henne: "Duuuuuu - når vil du gifte deg og få barn og sånn?"

Meg: "Njaa...når jeg føler tden er moden for det."

Henne: "Joda, men når tror du det er?"

Meg: "Det vet jeg ikke, vennen" :)

Henne: "Men du vil ha barn i løpet av de neste tre årene, ikke sant?"

Meg: "Kanskje - vet ikke. Må i hvert fall ha bodd sammen i et par år først".

Henne: "Så da kan vi snart flytte sammen, da?"

Meg: "Eeeehhh....rolig nå!"

Henne: "Ja, og så få barn om et to år, kanskje?"

Meg: "Eeehhhhhh.....rolig nå!"

Henne: "Halvannet, kan gå, ikke sant?"

Meg. *Kaldsvetter*

Ei truet med å dra til Storken og få seg litt kunstig befruktning hvis jeg var for treig. Og hun skulle ikke være gammel brud, tenk - og nå var hun 25. Så å gifte seg etter 30 var uaktuelt (da var hun nemlig gammel, ser du). Så før jeg visste ordet av det var tidsplanen satt for både bryllup og barn!
Men først skulle vi ha hunder, en endeløs strøm av hunder! I tillegg til alle hun hadde fra før av! :)

Hvor er disse unge damene som ikke ville binde seg, sa du? :P

(mann 37 år fra Akershus) fr. 26 sep. 2014 12:11 Privat melding

VIllrosa
---------

Nja, det er nok både og etter min erfaring. På kontoret vårt virker det som om mange av jentene får barn når de er rundt 27-28. De vil gjerne bli ferdig med utdannelsen sin, og få et par år i arbeidslivet før de får barn, men virker ofte klare på at familie kommer foran karriere.
Det er heller ikke alle jenter som har høy utdannelse, vet du.

Men at de gjerne vil feste litt, så reise litt, så gjøre ditt og så datt før de binder seg, tror jeg nok. Selv har jeg erfart at de gjerne vil gifte seg og få barn veldig, veldig, veldig fort! Så fort at jeg blir vettskremt, faktisk! :O
Ofte kan jeg ikke date ei jente mer enn et par-tre måneder før jeg får servert følgende spørsmål i sofakroken en fredagskveld:

Henne: "Duuuuuu - når vil du gifte deg og få barn og sånn?"

Meg: "Njaa...når jeg føler tden er moden for det."

Henne: "Joda, men når tror du det er?"

Meg: "Det vet jeg ikke, vennen" :)

Henne: "Men du vil ha barn i løpet av de neste tre årene, ikke sant?"

Meg: "Kanskje - vet ikke. Må i hvert fall ha bodd sammen i et par år først".

Henne: "Så da kan vi snart flytte sammen, da?"

Meg: "Eeeehhh....rolig nå!"

Henne: "Ja, og så få barn om et to år, kanskje?"

Meg: "Eeehhhhhh.....rolig nå!"

Henne: "Halvannet, kan gå, ikke sant?"

Meg. *Kaldsvetter*

Ei truet med å dra til Storken og få seg litt kunstig befruktning hvis jeg var for treig. Og hun skulle ikke være gammel brud, tenk - og nå var hun 25. Så å gifte seg etter 30 var uaktuelt (da var hun nemlig gammel, ser du). Så før jeg visste ordet av det var tidsplanen satt for både bryllup og barn!
Men først skulle vi ha hunder, en endeløs strøm av hunder! I tillegg til alle hun hadde fra før av! :)

Hvor er disse unge damene som ikke ville binde seg, sa du? :P

Skjult ID med pseudonym Antro fr. 26 sep. 2014 13:04

@lokomotive1

Synd å si det, men det er sånne menn som deg som ødelegger for sånne menn som meg.

Skulle ønske du bare kunne holdt deg til å date modellpene kvinner for de er ikke jeg interessert i uansett:P

Skjult ID med pseudonym Antro fr. 26 sep. 2014 13:41

Jeg skjønner ikke hva dere ser i vanlige jenter. Skjønner det ikke....

Skjult ID med pseudonym Antro fr. 26 sep. 2014 13:50

@Villrosa

Jeg har da alltid sagt at jeg er ute etter en normalt pen jente, men til og med de ikke vil ha meg syns jeg er veldig rart...

Skjult ID med pseudonym Antro fr. 26 sep. 2014 14:04

@Villrosa

Jeg er mildt sagt overrasket når han sier at han vil ha normalt, pene jenter. Er ikke sånne menn som han veldig opptatt av at kvinner skal se bra ut, de skal tilbringe så så mange timer i treningsstudio osv. Skjønner ikke at han syns at de vanlige damene er interessante da?

Jeg ville da aldri ha datet en dame som er veldig opptatt av utseende
og som trener ekstremt mye. De damene mener jeg passer bedre sammen med han.

Jeg syns det er ganske logisk tenkning.

Skjult ID med pseudonym Antro fr. 26 sep. 2014 15:52

@Villrosa

Burde han ikke gjøre det? Jeg skjønner ikke hvorfor han skulle finne vanlige, normalt pene kvinner interessante. Han er i følge meg en som liker at dama holder seg i form og trener veldig mye. Er det ikke det rettferdig? At vi skal kontakte dem som er mest lik hos selv? Vi liker jo stort sett de som er mest lik hos selv.

Svarer du de mennene da?

Skjult ID med pseudonym kvinne fr. 26 sep. 2014 16:01

Denne tråden viser at det definitivt er menn som er umodne også... *kremt*

Skjult ID med pseudonym Antro fr. 26 sep. 2014 16:09

@kvinne

Vel, det er ikke jeg;)

Skjult ID med pseudonym durrr fr. 26 sep. 2014 16:24

@Antro
Har du noen andre ønsker i forhold til hvem vi skal kontakte og hvordan vi skal date? Vil du også være med på å bestemme hvilke tidspunkter av døgnet vi skal flørte? :)

Skjult ID med pseudonym Antro fr. 26 sep. 2014 17:22

@durrr

Det hadde hjulpet veldig;)

Skjult ID med pseudonym Antro fr. 26 sep. 2014 18:27

@Villrosa

Hehe. Så ifølge deg så tar de fleste atletiske og veltrente kvinnene her inne kontakt med feite menn og omvendt? Det er sikkert mange overvektige menn som tar kontakt med supertrente kvinner, men tviler på at de får noe svar. Ei heller, jeg ser på det som lite sannsynlig at veltrente tar kontakt med overvektige kvinner....

Uansett, så tar jeg aldri kontakt og håper jeg aldri får en melding fra slike kvinner, for de er stort ubrukelige som samtalepartnere. Det eneste de stort sett kan prate om er hvor mye de har trent og forbrent av kalorier den siste måneden.

Nei, takke meg til kvinner som kan filosofere og diskutere litt politikk. De er desverre i mindretall.

Skjult ID med pseudonym Antro fr. 26 sep. 2014 18:34

@Villrosa

Du ler nok ikke lenger nå;)

Skjult ID med pseudonym Antro fr. 26 sep. 2014 18:48

@Villrosa

Nå er det du som er på villspor desverre. Du uttaler deg om ting du ikke har peiling på

(mann 37 år fra Akershus) fr. 26 sep. 2014 22:20 Privat melding

VIllrosa
---------

Nja, det er nok både og etter min erfaring. På kontoret vårt virker det som om mange av jentene får barn når de er rundt 27-28. De vil gjerne bli ferdig med utdannelsen sin, og få et par år i arbeidslivet før de får barn, men virker ofte klare på at familie kommer foran karriere.
Det er heller ikke alle jenter som har høy utdannelse, vet du.

Men at de gjerne vil feste litt, så reise litt, så gjøre ditt og så datt før de binder seg, tror jeg nok. Selv har jeg erfart at de gjerne vil gifte seg og få barn veldig, veldig, veldig fort! Så fort at jeg blir vettskremt, faktisk! :O
Ofte kan jeg ikke date ei jente mer enn et par-tre måneder før jeg får servert følgende spørsmål i sofakroken en fredagskveld:

Henne: "Duuuuuu - når vil du gifte deg og få barn og sånn?"

Meg: "Njaa...når jeg føler tden er moden for det."

Henne: "Joda, men når tror du det er?"

Meg: "Det vet jeg ikke, vennen" :)

Henne: "Men du vil ha barn i løpet av de neste tre årene, ikke sant?"

Meg: "Kanskje - vet ikke. Må i hvert fall ha bodd sammen i et par år først".

Henne: "Så da kan vi snart flytte sammen, da?"

Meg: "Eeeehhh....rolig nå!"

Henne: "Ja, og så få barn om et to år, kanskje?"

Meg: "Eeehhhhhh.....rolig nå!"

Henne: "Halvannet, kan gå, ikke sant?"

Meg. *Kaldsvetter*

Ei truet med å dra til Storken og få seg litt kunstig befruktning hvis jeg var for treig. Og hun skulle ikke være gammel brud, tenk - og nå var hun 25. Så å gifte seg etter 30 var uaktuelt (da var hun nemlig gammel, ser du). Så før jeg visste ordet av det var tidsplanen satt for både bryllup og barn!
Men først skulle vi ha hunder, en endeløs strøm av hunder! I tillegg til alle hun hadde fra før av! :)

Hvor er disse unge damene som ikke ville binde seg, sa du? :P

Skjult ID med pseudonym Antro fr. 26 sep. 2014 22:41

Nei, nå er det på tide å dra på fylla!!

Skjult ID med pseudonym skaramanga lø. 27 sep. 2014 02:24

For å si det rett ut som det er så er kvinner svake for menn som er menn, ikke lar seg pille på nesa av kommentarer på utseende. Det kvinner vil ha, er en mann som respekterer å skjønner dem, men samtidig er tøff nok til å si ifra at nok er nok. Helt siden tidenes morgen har kvinner kjørt mer eller mindre avanserte tester mot oss menn, hva angår å plukke på utseende, hårsveis, eller det å si til oss, "du er dum". En kvinne vil finne ut av om vi er så sterke som vi virker som ! Tror vi må forsone oss med kvinnene og motsatt, slutte å krangle, å heller godta at menn er menn, å en kvinne er kvinne, siden den gang Adam Og Eva var på jorden !