Alle innlegg Sukkerforum

Vil men får ikke til!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Flittigis sø. 21 sep. 2014 16:50

Jeg er så redd. Klarer ikke få meg til å møte noen på date eller å snakke med noen på telefonen. Jeg antar at jeg er redd for at de/ jeg skal bli skuffet og den kleine situasjonen som da oppstår. Jeg vet jeg ikke vil møte noen da og flere har blitt sinte og ikke hatt tålmodigheten jeg trenger. På den annen side så har jeg ved flere anledninger møtt opp på fellessamlinger for single og til og med vært med på sukkertur. Noen som har forslag på hva jeg kan gjøre for å bli litt tøffere på en og en møter/samtaler?

Skjult ID med pseudonym Flaskehals sø. 21 sep. 2014 17:34

Som en person som sliter litt med den sosiale delen av livet så forstår jeg litt hvordan du har det. Jeg kan ikke fordra kleine sosiale situasjoner. Men hvis jeg faktisk klarer å få noen interessert nok her inne til å gå med på en date, så skal jeg trosse frykten og bare møte opp uansett. Det verste som egentlig kan skje er jo bare at situasjonen min ikke forandres, mens det beste er jo at jeg får meg en kjæreste.

Noen ganger så må man ta risken, ellers så kommer man ingen vei. Hvis folk blir sinte fordi du trenger mer tid, så er dem uansett ikke den riktige for deg. Gjør det du føler er riktig for deg, men noen ganger så må man bare ut av sin egen komfort sone for å komme videre med ting.

Skjult ID med pseudonym Gansmoe sø. 21 sep. 2014 19:53

Hopp i det å se hva som skjer :P

Kjipt om en mulighet skulle unslippe på grunn av at du er litt nervøs/usikker.

For å vri litt på det.. Venter du lenge med å møte en potensiell, gir du bare andre muligheten til å gjøre det før deg :(

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 21 sep. 2014 23:21

Litt trist å leste at flere har det slik også. Hadde egentlig bare håpet det var meg, for det er jo ikke akkurat noe jeg unner noen å ha det sånn.

Min egen usikkerhet gjør nok at enkelte hadde trodd at jeg ikke var interessert.

Det verste er jo at jeg nesten blir lettet om jeg får høre at hun har kommet i kontakt med en annen hun har lyst til å finne ut av ting med.
Har faktisk skjedd et par ganger opp i gjennom Sukker tiden min og snill som jeg er så ønsker jeg henne bare lykke til og håper at hun blir lykkelig.

Min egen lykke er det egentlig ikke så farlig med. Og jo mer jeg tenker på det, jo mindre egnet som kjæreste tror jeg at jeg er. :P