Alle innlegg Sukkerforum

Folkeskikk

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Bare spør sø. 21 sep. 2014 19:10

Jeg synest det er litt kjipt at når man sender en hyggelig forespørsel om å bli kjent, så er det enkelte som ikke gidder å svare, enda jeg ser at meldingen er blitt lest (jrf grønn tekstfarge). Jeg forventer jo ikke at alle skal ønske å bli kjent med meg og møte meg, men man kan iallfall gi et "høflig avslag"?? Er det for mye å forvente? Dersom noen kommer på en dans og byr deg høflig opp, snur du deg bare bort hvis du ikke er interessert?...

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 21 sep. 2014 19:12 Privat melding

det er bare sånn det er her inne :/

(mann 32 år fra Oslo) sø. 21 sep. 2014 19:15 Privat melding

Jepp, sånn er det bare. Bare å børste av seg skuffelsen og komme seg videre;)

(kvinne 51 år fra Akershus) sø. 21 sep. 2014 19:25 Privat melding

Sånn er nett verden ..Ikke noe du må legge noe energi i .. ellers blir du bare deppa .

(kvinne 45 år fra Buskerud) sø. 21 sep. 2014 19:33 Privat melding

Vet du, jeg kunne ikke vært mer enig. I nettverden er det snart ingen grenser for hvordan man kan oppføre seg. Jeg synes at det gjenspeiler hvordan folk er i det virkelige liv. Om noen ber deg opp til dans , så svarer du, om noen skriver et brev(vel å merke et høflig brev) så svarer man. Nei, det går ikke personlig inn på meg, jeg blir hverken hardhudet eller mister nattesøvnen, men kan vi ikke slå et slag for å glede hverandre litt i hverdagen. Min oppfordring er å svare, de fleste liker selv å få et svar!!!!!

Skjult ID med pseudonym Flaskehals sø. 21 sep. 2014 20:40

Skyld på teite drittsekker som ødelegger for oss andre som har en dose med respekt. For ettersom jeg har hørt så er det mange tapere her som blir veldig sinte og begynner å sende stygge meldinger tilbake hvis de får avslag.

Nett dating er litt sært noen ganger, det funker ikke som ute i real life hvor man faktisk må ta hensyn til den personen som prøver å sjekke deg opp. For min del så er det cirka 1/10 som svarer, men det har ikke blitt noe mer en et par meldinger frem og tilbake så blir det plutselig stille.

Skjult ID med pseudonym Ny-singel sø. 21 sep. 2014 21:21

Folkeskikk ja.....
Fikk en melding i går som jeg leste på tlf og ikke hadde tid til å svare på akkurat der og da. Når jeg i dag går inn for å svare har fyren blokkert meg!! Ikke mye til folkeskikk det heller synes nå jeg!
Å jeg svarer på det meste, for høflighetens skyld...selv de minst sjarmerende....Høflig avslag! Å gir de seg ikke da blokkerer jeg.

(kvinne 58 år fra Hordaland) sø. 21 sep. 2014 21:24 Privat melding

@Ny-singel
Han var vel for utålmodig da eller forutinntatt der han trodde du ikke kom til å svare. Er ikke så imponert over hvordan det hele foregår her inne

Skjult ID med pseudonym Ny-singel sø. 21 sep. 2014 21:58

@ Spirit2014
Er forsåvidt vant til det....er ikke første gangen.
Skulle heldigvis bare gi et høflig avslag så det var helt greit:-)

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 21 sep. 2014 22:07 Privat melding

bare for å få sagt det så har nettdatinga forandra seg ganske mye på få år...

når jeg starta min profil her så så kan jeg vel telle på ei hand de som ikke svarte eller leste meldinger jeg skrev,ferdiglagde flørter eller hjerte...

for meg så virker det som at de flesste brukerne her kun bruker nettdatinga til omtrent å finne det umulige,og finner dem ikke det så kan det være det samme liksom....

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 21 sep. 2014 23:27

@Ny-singel

Hva er egentlig problemet? Hvorfor er det mangel på folkeskikk?
Du har lest melding og ikke svart.
For oss menn så er det det samme som at du ikke er interessert.
Er du misfornøyd med det, ja da får du skylde på dine medsøstre som har gjort det slik at vi menn regner med at du ikke er interessert.

Og jeg syns det er pussig alle disse som har tid til å lese meldingen, men ikke de ekstra sekundene til å skrive at de ikke er interessert.

Skjult ID med pseudonym O00 sø. 21 sep. 2014 23:42

Jeg prøver å svare alle med enten høflig avslag eller kort svar som gjerne burde få vedkommende til å forstå at jeg ikke er interessert. Som det står tidligere her, så er det jo ingenting personlig med et avslag. Det kan være noe i profilen som gjør at jeg skjønner at dette er ikke det jeg søker etter. Det jeg da blir så irritert på, er de som blir sure og skriver tilbake om hvor overfladisk jeg er som avviser han uten, ja, jeg vet ikke hva de tenker at jeg heller skulle ha gjort. Om det er uten flere meldinger de tenker på, så er det rart. Hvor godt kjent blir man etter meldinger? Er det en date de mener? I så fall hadde jeg kanskje vært overfladisk om jeg ikke møtte han flere ganger. På nettet er alt basert på profiler. Når jeg får melding eller jeg sender en, så er det basert på en profil. Selvfølgelig kan det kanskje være at dersom han og jeg i møttes i virkeligheten, så hadde vi likt hverandre. Men nå er det altså sånn at det er mange, mange folk her og det er umulig å møte alle for sikkerhets skyld. Så, vi baserer oss på profiler. Slik er det og de som ikke liker det må bare komme seg over det. Nå har de blitt slik at jeg av og til ikke svarer, for jeg gidder ikke å bruke tiden min på å avvise menn som blir sure av noe så dumt. Jeg blir også skuffet når jeg blir avvist, men det må jeg rett og slett tåle. Kanskje kunne jeg og han blitt venner om vi møttes på jobb el, men dette er en datingside og da er det sånn som det er.

Forresten, jeg bruker ofte blokkering som en måte å "rydde opp" i listene mine. Da slipper jeg å gå inn på profilen til en jeg for eksempel ble avvist av for tre mnd tilbake. El til en som har fint bilde, men har en profil som avslører noe som ikke passer med det jeg ønsker meg. Så virker ikke jeg som en stalker, liksom. Kunne egentlig ønske at det var andre måter å rydde på. Å blokkere føles litt dramatisk ut.

Skjult ID med pseudonym durrr ma. 22 sep. 2014 00:20

Enkelte får 50 meldinger hver dag. De kan ikke sitte og svare alle. Tro meg, du vil heller være i din situasjon enn deres.