Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor lyve!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ny-singel ma. 22 sep. 2014 21:50

Har nå snakket med en fyr i 4 dager. Veldig hyggelige samtaler. Vi har snakket på melding og når vi har snakket sammen på kveldene har han lest meldingene fortløpende....Vi har snakket om hvor mange vi snakker med samtidig. Han påstår hardnakket at han kun snakker med en om gangen og nå er det meg....Veldig hyggelig det synes jeg for vi har en god tone.....MEN, i kveld tar det lang tid før han leser meldinger og han svarer jammen meg på spørsmål jeg ikke har stilt....men tydeligvis stilte spørsmål....
Påstår fremdeles han ikke snakker med andre.....
Hvorfor ikke bare si det som det er!! Er mye bedre det enn å lyve på den måten!

Men må vel bare venne meg til det på samme måte som alt det andre "rare" her inne:-))

(kvinne 58 år fra Hordaland) ma. 22 sep. 2014 22:17 Privat melding

Dette er nok litt av gemet Ny-Singel.
Jeg har hatt noen som har avslørt sine intensjoner ganske så raskt og jeg er veldig direkte tilbake med kommentarer som tilsier at jeg har skjønt tegningen. :))

Jeg har vel ikke tatt feil enda og jeg tror ikke du har tatt så feil med denne fyren. Mange tror at det finnes noe som er enda bedre og enda mer spennende her inne. Disse tror jeg aldri kommer til å lande - ever :)))))))

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 22 sep. 2014 22:28 Privat melding

sånn er desseverre gamet her inne take it or leave it..har selv vært i samme situasjon som deg @TS mange ganger....og det vil fortsatt være sånne situasjoner....

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 23 sep. 2014 00:39

Jeg snakker bare med ei om gangen, da jeg ønsker å gi henne min hele oppmerksomhet.
Men jeg tar det som en selvfølge at hun helt sikkert snakker med flere enn meg.

Dog, stort sett så snakker jeg ikke med noen i det hele tatt... :P

(kvinne 58 år fra Hordaland) ti. 23 sep. 2014 00:53 Privat melding

@Powpowgutt
Hehe

(mann 38 år fra Oslo) ti. 23 sep. 2014 01:36 Privat melding

Hei det at folk ikke svarer etter lest ting er ikke noe nytt, betyr ikke alltid noe galt i det, men om han lyver og han ikke er ærlig så er det er problem, men ja jeg er enig i det at hvis man er her og snakker med andre, men vil ikke si det så ødelegger jo det din tiltro til hele greia. Er man her kan man likeså godt si ting rett ut. Men hvis du vil finne folk som er ærlig så for du kanskje se om det finnes andre folk her som kanskje virker litt kjedelig på bilde som ofte har mer gode kvaliteter innabords. Ps jeg har vært singel i ca 1 år nå, vært her en stund å ikke akkurat imponert over enkeltes oppførsel, men sånn er livet, noen ganger ønsker man seg at ting er enkelt og lett å forstå og ofte så gjør folk det mer komplisert en det trenger å være.

Skjult ID med pseudonym _________ ti. 30 sep. 2014 02:21

Folk vil bedras.

Skjult ID med pseudonym høststorm ti. 30 sep. 2014 06:55

Hvorfor er dette et tema i det heletatt så tidlig i bli kjent prosessen? Er vel helt uinteressant å vite hvor mange den andre skriver med.
Skjønner ikke hvorfor man spør om dette engang. Er tross alt et menneske man enda ikke har møtt. Og er vedkommende interessert nok så ramler de evt andre av lasset.

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 30 sep. 2014 09:00

Det er jo bare pinlig for ham at han ikke klarer å holde tunga rett i munnen og sender svar til deg på noe som en annen har spurt om.
ut over dt så er det ikke noe galt i å snakke med flere samtidig her. Er man så heldig å komme i kontakt med flere som er hyggelige (i utgangspunktet ihvertfall) så må man jo sondere terrenget litt. Deter lov å synes at flere er interessante og bruke litt tid på å finne ut hvem man vil treffe.

Her klager folk over at de ikke får noen meldinger i det hele tatt....

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 30 sep. 2014 14:18

Hvorfor lyver folk om hvor mange de har hatt sex med?
Sikkert stort sett av samme grunn som gjør at de lyver om hvor mange de snakker med.

Unntatt meg da.. Jeg er superærlig om alt. Og sender ei jente en melding til meg, så trenger hun aldri å spørre om jeg snakker med andre, for det kan jeg garantere deg at jeg ikke gjør. :P
Derimot tar je det som en selvfølge at jenta snakker med minst en annen.

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 30 sep. 2014 16:01

Henger dette litt i hop med hvilke aldre man er i?
Hva er så galt med å skrive med flere? Hvorfor lage så mye drama ut av det? Og hvorfor lyve om at man skriver til flere? Selv er jeg i slutten av 40-åra og har nok et litt mer avslappet forhold til dette.

Jeg ser profilen til Mann A - hyggelig fyr synes jeg og sender ham en melding.
Før jeg har fått svar får jeg en melding fra Mann B - hyggelig fyr synes jeg og svarer ham også.
Får svar fra Mann A. Det viser seg at vi har litt felles interesser og jobberfaring som det er interessant å snakke om. Så jeg sender en ny melding.
Mann B sender også en ny melding, han forteller litt om hverdagen sin og ferien han nettopp har vært på. Spør meg hva jeg liker å gjøre på ferie. Og jeg svarer.
Mann A inviterer til en kaffedate. Jeg sier ja.
Går på date, finner ut at Mann A ikke var noe for meg.
Kommer hjem og har fått ny melding fra Mann B... Hyggelig, sender ny melding til ham
Og samtidig har jeg kanskje også skrevet litt med Mann C...

Og sånn går no dagan....

Hadde daten med Mann A resultert i at vi virkelig likte hverandre og ville fortsette å treffes så hadde mailboksen min her definitivt sett annereledes ut. Og jeg hadde avsluttet dialogene med andre. Men jeg lar ikke være å si hei til en interessant profil bare fordi jeg har utvekslet to mailer med en annen.

Med tanke på hvor vanskelig det er å få folk i tale her inne og få respons så må man jammenmeg holde på interessen til de få som viser en interesse og virker å være litt seriøse!!!

Jeg hadde aldri funnet på å spørre om noen skrev med noen andre enn meg og hvilken interesse skulle jeg ha av å vite hvor mange damer en mann har ligget med?
Hadde en mann spurt meg om dette hadde jeg nok automatisk tenkt at han var rimelig usikker og umoden

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 30 sep. 2014 16:20

@Villrosa

Nei, det er jo det jeg mener. Ingen som trenger å vite hvor mange en snakker med så lenge en bare er på snakke stadiet heller.
Men folk spør for det om...

Skjult ID med pseudonym metoo on. 1 okt. 2014 15:17

@nysingel

Du har snakket med han i 4 dager. Kanskje begynte han å snakke med en til rett før du fikk ditt litt rare svar. Kanskje ombestemte han seg. Han har vel ikke lovet å aldri svare på meldinger fra andre før dere møtes? Snakke med en av gangen. Hva betyr det? Å ikke svare andre i det hele tatt? Svare høflig, men oppgi at man er i dialog med noen? Jeg skjønner ikke at man spør om sånt en gang før man har møttes. Man bør jo aldri si noe som ikke er sant. Men av og til blir spørsmål veldig upassende også.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 1 okt. 2014 15:57

@Villrosa

Helt sant det du skriver. Men på en annen side, om en alltid har døren åpen for andre, vil en da faktisk legge litt energi i å bli kjent med en?
Vil en ikke da hele tiden holde døren på gløtt for å se om det kommer noen som er hakke penere/kjekkere, hakket mer utadvent, ja rett og slett hakket bedre enn den en allerede blir kjent med?
Hva skjedde med å finne ut av det med en person, for så heller å åpne døren igjen hvis det ikke fungerte?

Jeg bare spør jeg, for jeg vet ikke. Har aldri måtte forholde meg til mer enn ei jente om gangen uansett, så det har aldri vært noe å holde døren åpen for, for risikoen for å gå glipp av noe som kan være bra er for MEG større enn risikoen for å gå glipp av ei annen jente som kunne passet meg bedre siden interessen er såpass liten.

Skjult ID med pseudonym metoo on. 1 okt. 2014 16:12

Jo pow pow. Men det er ETTER at man har møtt noen tenker jeg. Det er da mange som fortsatt siler og lurer og skriver med flere videre. Det gjør det nok vanskelig for mange å satse. Og det er vel medaljens bakside her.