Alle innlegg Sukkerforum

Blokkeringer på sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ærligtalt ti. 23 sep. 2014 22:07

Hva er meningen med å bli blokkert bare man ser på noens profil??
Har ikke tatt kontakt, satt hjerter eller noe som helst?
For å være helt ærlig, syns jeg det sier utrolig mye om den som gjør et. Og det er ikke positivt.....

Skjult ID med pseudonym MittSvar ti. 23 sep. 2014 22:19

Jeg skjønner at det kan opplevest som sårt, og dermed unødvending, men det å bli blokkert trenger ikke å bety noe spesielt, og jeg mener det heller ikke sier noen ting om den som blokkerer.

Her er man kanskje litt ulike. Jeg blokkerer i hytt og pine, og ser ikke noe galt i det. Jeg blokkerer folk som aldri har vært inne på profilen min, og jeg blokkerer folk jeg ser ikke er av interesse. Dette er for det første for å gjøre sukker mer oversiktelig for meg selv. Det er ingen grunn til at jeg skal se profilene til de jeg er uinteressert i. Så kan man også tenke på sukker som et omvendt facebook. Her er alle venner fra før, selv om det ikke er noen spesiell grunn til at man skal være det. Man deler informasjon om seg selv, og det er ingenting problematisk i å ønske å begrense dette.

Dette er i alle fall mitt svar. Det går mao an å blokkere folk uten å mene noe negativt om det. Du trenger ikke å ta dette ille opp, med mindre du mener at alle på sukker burde være interessert i deg.

Skjult ID med pseudonym Kleo on. 24 sep. 2014 08:39

Enig med MittSvar.
Blokkerer også for å rydde opp og hvis noen er innom profilen min uten å ta kontakt, antar jeg at vedkommende ikke er interessert=blokk.
Er man interessert tar man kontakt!

Skjult ID med pseudonym Ærligtalt on. 24 sep. 2014 12:27

Merkelig seleksjonsmetode. Men lykke til med blokkeringene.

(mann 38 år fra Vestfold) on. 24 sep. 2014 13:19 Privat melding

hvorfor ikke sortere vekk de kandidatene som er uaktuelle? du er vel ikke her for å bli kjent med noen som ikke har lyst å bli kjent med deg..nå heter dessverre den eneste funksjonen her for å sortere vekk "blokkering" .så inntil det kommer en annen funksjon for å sortere vekk uaktuelle profiler så kommer jeg til å bruke det verktøyet som er..

hvis du blir så hårsår av dette så er vel dette strengt tatt kanskje ikke riktig plassen å være............

(mann 55 år fra Nordland) on. 24 sep. 2014 13:41 Privat melding

Kleo: "Er man interessert tar man kontakt".
Det blir litt for bastant. Er man interessert, tenker man på saken, og så tar man kanskje kontakt senere. Interessen kan være kortvarig, den kan avhenge av opplysninger som kommer til, og andre kan dukke opp som er mer aktuelle.

Ellers ser jeg nytten i å bruke blokkering til å sortere, men oppnår man ikke det samme med å lage gode søk? Eller er det for å slippe innkommende meldinger?

Skjult ID med pseudonym Kleo on. 24 sep. 2014 13:54

Når jeg er interessert i noen behøver jeg ikke å tenke på saken.
Da tar jeg kontakt.
Hvis man venter med å ta kontakt fordi man ser andre som kan være mer aktuelle da betyr det at vedkommende ikke var så interessant allikevel.
Enig at det høres veldig bastant ut men det er jo et enormt tilbud man har og siling er nødvendig. Det finnes ingen funksjon her inne som kan gjøre silingen på en mer human måte. Da blir det blokkering. Og den kan oppheves hvis man skulle ombestemme seg.

Skjult ID med pseudonym Snurre on. 24 sep. 2014 14:47

Dere får blokkere så mye dere vil, ikke noe problem for meg. Men.... , jeg faller sjelden momentant for noen, heller ikke IRL, derfor må¨jeg som regel innom en profil jeg finner interessant flere ganger før jeg velger å ta kontakt.
Har dere blokkert meg allerede etter ett besøk så slipper dere jo det da .)

(mann 55 år fra Nordland) on. 24 sep. 2014 14:50 Privat melding

Jeg skjønner at du tenker sånn. Men hvis du blokkerer folk som har vært innom uten å ta kontakt, forutsetter du at de tenker sånn. Og det tror altså kan være veldig feil. Angående siling mener jeg som sagt at det kan gjøres vha lagrede søk. Har jeg misforstått noe?

(mann 55 år fra Nordland) on. 24 sep. 2014 14:51 Privat melding

Den forrige var til Kleo. Enig med Snurre.

Skjult ID med pseudonym Ærligtalt on. 24 sep. 2014 14:57

Dette har jo ikke noe med å være hårsår eller ikke å gjøre. Det har vel mer å gjøre med vanlig folkeskikk?
Eller er der slik dere "blokkere" gjør når dere treffer nye mennesker ellers også? Blokkerer de som ikke faller ismak ved første øyekast? Det er jo det mitt innlegg handlet om. I dette tilfellet var jeg allerede blokkert da jeg klikket på profilen til vedkommende.
Men det virker jo ikke som metoden til dere " blokkere" virker da. Siden dere tydeligvis har blokkert mange. Kanskje drømmedama eller drømmemannen har gått dere hus forbi?
Jaja, your loss :-D

Skjult ID med pseudonym littsprek on. 24 sep. 2014 15:21

Jeg er av de som bruker blokkeringsfunksjonen aktivt. Det er ikke for at jeg ser ned på de jeg blokkerer eller føler meg overlegen på noen som helst måte, men jeg vet av tidligere erfaringer at jeg har noen absolutte kriterier som må være oppfylt for at et forhold skal funke for meg.

I og med jeg ikke har troen på det å skulle endre på noen så må man finne noen som tilfredsstiller sine absolutter i utgangspunktet. Du burde dermed være glad for de som blokkerer deg siden du da slipper å kaste bort tiden på disse.

Problemet er navnet på funksjonen som antyder noe slemt. Den burde vært kalt "Sett uinteressant" siden det er slik den blir brukt.

Skjult ID med pseudonym Ærligtalt on. 24 sep. 2014 16:54

"littsprek"
Har det aldri hendt deg at du treffer noen som du ved første øyekast faktisk ikke liker helt, men som når du blir bedre kjent med vedkommende faktisk liker veldig godt? Faktisk kanskje potensiell kjærestemateriale?
Da spiller det egentlig ingen rolle hva man kaller denne funksjonen her på Sukker. Den fjerner jo en mulighet.

Jeg tenker slik at siden jeg er singel nå, fungerte jo ikke forholdene jeg har hatt, ikke sant? Går man tilbake og ser på de man har hatt et forhold til, har man siden da endret sine preferanser?
Er det så enkelt å endre på dem? Eller ligger de i underbevisstheten og lurer en til å velge samme type kjærest som tidligere? Hva er da sjansen for å finne " the love of your life"?
Er det da lurt å blokkere kun utifra utseende? For det var det vedkommende gjorde i mitt tilfelle. Vedkommende hadde ikke vært inne og sett på min profil.

Jeg er godt voksen og har blitt kontaktet av personer i 20 årene. Da koster det meg fryktelig lite å sende en hyggelig melding tilbake der jeg takker for interessen, men opplyser at vedkommende nok ikke er den jeg leter etter. Det har i tillegg vært lav match mellom oss. Men når jeg klikker på en med match over 95, og er blokkert uten at vedkommende har sett på profilen min, ja da er det kun en ting som gjelder for vedkommende: Trynefaktoren. Og det er jo fryktelig trist.

Min beste venn i livet er ikke pen ved første øyekast, men du verden for en sjarm og karisma og vedkommende har en virkelig vakker samboer.
Man skal ikke skue hunden på hårene, og det er det dere gjør når dere blokker kun utifra trynefaktoren. Men som sagt;

Your loss.

Skjult ID med pseudonym arneand on. 24 sep. 2014 17:16

@Ærligtalt on. 24 sep. 16:54
*host*
Jeg blokkerer i hytt og pine ;p

Man må gå ut if fra at personene har oppgitt korrekte parametre i profilen, og respektere valgene de har tatt.

Siden det ikke finnes en *Skjul profil* funksjon, er det kun blokker som fungerer om man ikke vil se disse profilene igjen.

Og det ER jo ganske unødvending å ramle inn på profiler som søker langt utenfor alderen din, ikke vil flytte på seg og bor i andre fylker, ikke godtar dyr, eller beskriver en drømmepartner som er det stikk motsatte av deg.

Eller hva? ^^

Skjult ID med pseudonym littsprek on. 24 sep. 2014 17:29

@ Ærligtalt on. 24 sep. 16:54
Helt greit, folk er forskjellige og har ulike preferanser. For å ta et eksempel, jeg er mann, hvis jeg klikker inn på en kvinneprofil og jeg finner ut at hun ikke ønsker seg flere barn. Det er et krav for meg, ikke det at man har noen garantier, men jeg vil i alle fall prøve å få egne barn, hvorfor i alle dager skulle jeg da klikke inn på henne gang på gang? Hun ville kanskje også gå inn på min profil siden jeg har besøkt henne. Gang dette med 1000 personer og alle har kastet bort en masse tid!

Slik er det med alle absolutter, du har kanskje ingen, men hvis den i andre enden har et absolutt krav som utelukker deg, da sparte dere begge tid hvis den personen blokkerte deg og du aldri måtte ta stilling til profilen hans/hennes. Og etter å ha vært i gamet litt har jeg funnet ut at folk har alle verdens forskjellige grunner til at man ikke er interessert.

Så må du ikke blande vennskap inn i dette, jeg tror svært få bruker sukker for å finne venner, jeg har riktignok fått et par gode venninner fra nettdating, men det er ikke derfor jeg er her. Jeg skulle gjerne ønske at alle som er innom meg og ikke var interessert likevel blokkerte meg så satt jeg kanskje igjen med 50%, kanskje 10% som faktisk kunne være interessert.

Vi blir neppe enige og det er også greit :)

Skjult ID med pseudonym Ærligtalt on. 24 sep. 2014 17:45

"arneand"

Joda men da har du jo sett på profilen FØR du blokkerer, ikke sant?

I dette tilfellet var det svært høy matchscore. Det var årsaken til at jeg ville se på vedkommendes profil. Ikke utseendet. For det talte ikke til vedkommendes fordel. Og det gjorde jo ikke blokkeringen heller.
Så summa summarum er det helt greit å slippe vedkommende.
Det er vel måten blokkeringen ble brukt jeg reagerer på .

"Skjult profil" funksjon var en god ide. Da skjuler du vedkommendes profil for deg og din profil for vedkommende. Ta patent på den du, men husk på meg da når du får oppgjøret.. :-D

Skjult ID med pseudonym littsprek on. 24 sep. 2014 18:04

Så vidt jeg vet er det umulig å blokkere noen uten å gå inn på profilen til vedkommende.
Personen har altså tatt stilling til profilen din, om det så er utsende eller noe helt annet som var utslagsgivende i dette tilfellet kan vi umulig vite...

Skjult ID med pseudonym Ærligtalt on. 24 sep. 2014 18:14

littsprek on. 24 sep. 17:29

Det er vel ingen som forventer at du skal klikke på en person som ikke ønsker det samme som deg gang på gang?
Jeg har også opplevd å klikke på profilen til personer med høy matchscore med meg og oppdaget at vedkommende absolutt ikke matcher på en eller flere områder og som jeg vet kan bli til problemer.
Men jeg finner ikke ut det før jeg faktisk har tatt meg tiden å lese profilen...
Og det er hele poenget mitt.
Det er derfor jeg sier "Your loss" til de som kun går etter trynefaktoren.

Har mange venner, så jeg søker ikke etter det men etter en potensiell kjæreste :)
Ja, er ny her på Sukker. Så får vi se hvor lenge jeg holder ut :)
eller om jeg går tilbake til gamlemåten...

Skjult ID med pseudonym eva luer on. 24 sep. 2014 19:42

Alt for lite blokkeringer her :)
Jeg skulle ønske at jeg ble blokkert av absolutt alle som ikke så meg som kjærestemne. Tenk så mye lettere det hadde vært her da. Mye færre profiler å forholde seg til.

Når det er sagt, så tror jeg at det er ordet blokkering som skaper problemer for enkelte her. Hadde man kalt knappen for "sikkert en flott person, men passer ikke som kjæreste for meg" eller noe lignende så hadde det sikkert vært mye lettere å kunne godta en blokkering :)

Skjult ID med pseudonym Mr Mr on. 24 sep. 2014 21:00

Det skulle vært en knapp her som heter; Skul denne profilen. Den vil ikke lenger vises i søkeresultatene dine.

Sukker administrasjonen har utrolig nok ikke klart å absorbert enda, at de burde komme med noe sorterings systemer her, som virker mer hyggelig en Blokker... Blokker blir for noe, at man slenger igjen døra rett foran fjeset på dem.

Jeg blokkere også, men det er andre grunner..

Skjult ID med pseudonym Snurre on. 24 sep. 2014 21:03

For meg er ikke selve blokkeringen noe problem.
Det som er litt synd, er det som ble nevnt tidligere her, at man blir blokkert bare man har vært inne på en profil uten å sende melding, selv om man kanskje er interessert.
For min del så sender jeg svært sjelden melding, eller setter hjerte på noen, første gang jeg er inne på profilen. Jeg må nok lese profilen mer enn en gang før jeg gjør det. Men, når det er sakt, så er vel dette personer jeg sannsynligvis ikke ville kommet godt overens med uansett, derfor er det ikke så veldig nøye :)

Skjult ID med pseudonym metoo on. 24 sep. 2014 21:56

@ærlig talt. Du sier at man ikke skal skue hunden på hårene. Vente med å avfeie noen til man blir godt kjent osv. Ja, men da burde jo et avslag på første melding være like dårlig stil i førlge deg da?

Men det er ikke det, er det vel? Det handler ikke om å gi alle som sier hei en ordentlig sjanse. Det kan man ikke her inne. Det kommer aldri til å skje. Det er blokkeringen du opplever som sårende - og dermed kaller dårlig folkeskikk.

Som du ser, er du i mindretall. Jeg er her av en eneste grunn: Å ikke være her i all evighet. Står det for eksempel at du er ateist (veldig) så ryker du ut. Har vi rødt blad på ønske om barn eller røyk, så ryker du ut. Om jeg blokkerer deg når du er innom, eller sier: "Beklager men du er ikke den jeg ser etter" hvis du skriver til meg…. hvilken rolle spiller det?

Skjult ID med pseudonym Ærligtalt on. 24 sep. 2014 22:31

@metoo

Tror jeg har forklart hva jeg mener tidligere i denne tråden. Er vel ikke så vanskelig å forstå det, er det? Dette var ikke noen det var sagt "Hei" til og det er jo litt av sakens kjerne. Jeg har heller ikke sagt at man skal vente med å avfeie noen til man er blitt godt kjent? Det jeg har snakke om er å blokkere noen som enda ikke har vært innom profilen din i det hele tatt.
Jeg har ingen illusjoner om at alle skal være enige med meg. Men har ikke jeg rett til å ha min mening like mye som du har rett til å ha din?

Jeg er bare av den oppfatning at man skal oppføre seg på nettet som man oppfører seg i det virkelige liv som når du står ansikt til ansikt til en person.... Trodde ikke jeg var i mindretall der... Men greit å vite hvordan ting fungerer her inne. Har som sagt ikke vært her lenge.

Skjult ID med pseudonym metoo on. 24 sep. 2014 22:52

Blir veldig glad om du kan spare meg for sånne "Det er ikke så vanskelig å forstå, er det?"

Jeg skjønner at du har bare kikket på profiler og blitt blokkert, og at du reagerer på at noen blokkerer før de blir besøkt. Du mener de kun vurderer utseende: "Men jeg finner ikke ut det før jeg faktisk har tatt meg tiden å lese profilen...Og det er hele poenget mitt.
Det er derfor jeg sier "Your loss" til de som kun går etter trynefaktoren".

Men de må altså inn på profilen så vidt jeg vet for å kunne blokkere. Og da har de vel kanskje også lest profilen? I alle fall vet ikke du noe om at de ikke har gjort det? De har vel følt at de har hatt godt nok grunnlag til å gjøre den vurderingen når de har vært inne på profilen. Hvem sitt tap det måtte være, er ikke godt å si. Klart at man kan være for rask i blant og gå glipp av en godbit. Som motsatt: Gudene skal vite at jeg i blant har brukt alt for mye tid på noen som ikke var verdt det. Sånn vil det alltid være.

Oppføre seg som i det virkelige liv? Vel, i det virkelige liv, er det ingen som sier hei med interesse i stemmen til meg på gaten som ikke har drukket, er fra helt andre kulturer eller som skal selge meg noe. Så det er dessverre ikke helt sammenligbart. For her tør de. Men det å ikke gi respons på et blikk er jo en form for blokkering. Jeg har enda tilgode at noen kommer bort hvis de ikke møter noe respons i blikk-kontakten. Og knapt nok da. :-)

(kvinne 46 år fra Vestfold) on. 24 sep. 2014 22:57 Privat melding

@Ærligtalt
Man får IKKE blokkert noen her inne uten å ha vært inne på profilen til vedkommende!!
Derfor har jo denne personen som har blokkert deg lest profilen din og sett bilder og tatt et standpunkt på at du ikke er noe interessant!
Ærligtalt så skjønner jeg ikke hva du stresser for....
Jeg begynte også å blokkere menn utifra profil og bilder når jeg ikke så noe felles eller interessant, men fant ut at det ble alt for mye jobb og tok mye tid så nå blokkerer jeg kun falske og ufine menn.
Men menn som er for gamle eller for unge for meg, eller jeg ikke finner attraktive OVERHODET kan jeg vel blokkerer uten at noen skal føle seg fornærmet av den grunn! Selv om matchtallet er høyt så er det ikke sikkert utseende tiltrekker. Irl har man ingen matchtall, men møter man noen man ikke finner attraktive så ønsker man ikke å bruke tid til å bli kjent med dem hvis man er ute etter å finne en partner. De som er seriøse her inne er her faktisk for å finne en potensiell partner, og ønsker ikke å kaste bort tid på de man ikke ser som potensielle. Akkurat som irl!
Ser ikke noe feil i å blokkere. Er bedre det så de ikke kan ta kontakt, enn å få en avvisning. En avvisning kan være ganske vanskelig å takle for noen, og har opplevd å bli skjelt ut på det groveste av flere. Ikke veldig hyggelig for noen av oss!

(mann 38 år fra Oslo) on. 24 sep. 2014 23:11 Privat melding

Jeg må innrømme folk missbruker blokking knappen, hvis en blokker en på grunn av tryne, hvorfor ikke bare bruke de 2 min det tar en og si sorry, men det er ikke deg jeg ser etter. Kanskje sukker burde ha begrunnelse for Blokkering. At man har en hurtigknapp som sier du er blokkert fordi han eller hun ikke synes du er pen nok. Jeg synes det er lite pent, men hvis folk er så kalde i og idioter så er det ikke vært å bruke energi på de idiotene som går glipp av en hyggelig person, jeg kaller den blokkeringen og valg av tryne faktor og avisning uten særlig grunn en form for mobbing, har folk faktisk tenk på at noen mennesker her kan være veldig langt nede, å få en meningsløs blokkering kan faktisk gjøre at dette vedkommende gjør noe dumt. Jeg kunne ønske folk ble litt mindre ego og faktisk tokk seg tid til å svare.

Skjult ID med pseudonym Ærligtalt on. 24 sep. 2014 23:21

Blir litt morsomt dette her. Dere som blokker i hytt og pine må jo føle dere truffet siden dere reagerer så sterkt?

Jeg hadde ikke vært innom vedkommendes profil men pga høyt match tall klikket jeg på den allikevel ( og oppdaget at jeg var blitt blokkert.
Min første og så langt eneste blokkering som jeg vet om iallefall og jeg har hatt ganske mange besøk på profilen og endel har også kontaktet meg ( både interessante og mindre interessante) den korte tiden jeg har vært her. Har ikke følt behovet for å blokkere av den grunn.
Men vi er jo forskjellige og alle har jo rett til sin mening.

(kvinne 46 år fra Vestfold) on. 24 sep. 2014 23:41 Privat melding

@Trapezium
Den som er blokkert vet jo ikke hvorfor han/hun er blokkert, så du kan ikke si det er pga trynefaktor!
Det kan like gjerne være alderen (for ung, for gammel), eller man finner ikke teksten i profilen interessant!!! Ingenting felles!
Og som sagt jeg har blitt skjelt ur fordi jeg har avvist, selv om jeg gjorde det på en høflig, hyggelig måte!
Noen har spurt hvorfor jeg avviser og bedt meg være ærlig. Hvis jeg da har sagt at jeg dessverre ikke finner vedkommende attraktiv i mine øyne, men at det helt sikker er andre som finner dem attraktive, så blir jeg skjelt ut på en stygg måte!! Noen takler ikke avvisning som jeg skrev i mitt forrige innlegg, derfor er det vel bedre å la dem slippe den avvisningen og at jeg slipper å bli skjelt ut. Blir også skjelt ut av menn jeg sier er for gamle for meg, eller vi ikke har noe felles, så det er ikke BARE trynefaktor. Det er mye forskjellig. Men når det er sagt så svarer jeg i hvert fall alle! Det er det ikke alle som gjør her inne, og det er veldig mange hyggelige menn som takker for svar selv om det ble avvisning.

Det virker som noen av dere menn her inne blir skikkelig fornærmet hvis ei dame dere finner interessant har blokkert dere. Hvorfor det? Hun ser da ikke dere som interessant, så hvorfor vil dere da ha muligheten til å kontakte henne for å bli avvist? Kriteriene hennes for hva hun er ute etter må jo hun få lov til å bestemme selv. Å "tvinge" seg på noen som ikke ønsker kontakt er trakassering. Mulig dere ser det som trynefaktor, overfladisk og respektløst, men la nå folk få bestemme selv hva de vil.
Enig i at det burde hete noe annet enn blokkering som flere har nevnt her.... Virker litt "brutalt".

Skjult ID med pseudonym littsprek on. 24 sep. 2014 23:57

Dere som er mot blokkering, se for dere følgende scenario: Jeg finner en interessant profil, etter hvert sender jeg en melding, hun svarer og etter noen meldinger treffes vi. Deretter sier hun at hun ikke er interessert. Det greit for nok, men litt kjipt hvis jeg likte henne. Jeg vil tro at de fleste kan akseptere et slikt avslag.

Tenk deretter at hun visste at jeg ikke var potensiell fra første øyeblikk, når var beste tidspunkt for henne å si dette? Neppe med å vente til vi møttes! Etter min mening var det FØR jeg i hele tatt hadde sett profilen hennes, da ville jeg ikke visst om henne og jeg ville valgt en annen profil å bruke tiden på.

De fleste blokkeringer vil man aldri finne ut av, nettopp pga det GENIALE med sukker at man forsvinner fra BEGGE sine lister. På diverse andre steder kunne hun satt meg som uinteressant, men jeg ville ikke sett det og kunne kastet vekk tid på henne. For meg er det knekkende likegyldig hvorfor jeg ikke passer til henne, trynefaktor er nå engang også en faktor.

Problemet her er hvis man finner ut at man er blokkert ved å ha en link til den som har blokkert deg, for eksempel ved at man har sendt en mail eller har en webside som er lastet før personen blokkerte. Hvis man har en side lastet ETTER en person har blokkert deg vil den personen også forsvinne fra sist besøkende og alle andre lister, bortsett fra mail, notat og her på forumet vil jeg tro.

(mann 38 år fra Vestfold) on. 24 sep. 2014 23:59 Privat melding

@ Trapezium

Syns du virkelig skal passe på hvem du kaller idioter her.....

og dessuten så tviler jeg på at du skriver "hei sorry men vi passer ikke sammen" til alle de profilene du ikke ser kunne blitt noe med..ei heller de som er innom på besøk.

og du må høre hva de fleste skriver her om "blokkering" hvorfor de bruker den....

at andre tolker det som at de ble blokkert fordi de var for litt atraktive eller hva for jo være demmes problem.

(mann 38 år fra Oslo) to. 25 sep. 2014 00:21 Privat melding

Vel jeg mener det er litt idiotisk og bedømme ut av et bilde hva man tenner på. Flere jeg kjenner har blitt avist på nett, men likevel møtt noen venner jeg kjenner og de er sammen nå. Tilrekning i utsende er veldig oppskrytt. Men igjen de som tenker sånn i mine øyne er utrolig overfladiske og ego. Det er min mening, vet sikkert mange her blir kjempe sint for jeg mener det. Men mener det er feig og blokkere man overhode ikke vet hvem er. Så er det noen som faktisk har respekt til og si at sorry men jeg tror ikke vi passer sammen, jeg har hatt noen av dem, det som har vært komisk da er at vi har matcha 92 % eller noe og har mye feller. Ikke si det er tryne faktor. Dessverre så går folk etter tryne og det gjelder både menn og kvinner. Og synes det er synd folk ikke gir andre en mulighet selv om kan skje han eller hun ikke passer til det glans bilde man har. Det er jo en grunn til at man er på sukker og andre sider. Norge er det landet i verden som i forhold til innbyggertall som bruker nett for å finner kjærester, men likevel så er det nesten ingen som finner de de leter etter fordi de ikke ser at de må prøve å finne at det er noe man må gjøre med seg selv, kanskje prøve ut noe nytt osv. Jeg møtte en jente jeg aldri skulle tro jeg skulle bli tiltrukket av, men så pang sa det etter 3 uker. Jeg har sagt mitt nå, folk må gjerne være uenig det jeg sier, men tenk litt på det jeg sier og gi andre en mulighet selv om man ikke akkurat har det utsende høy og mørk og mystisk.....

Skjult ID med pseudonym durrr to. 25 sep. 2014 01:28

Blokker sikkert 9 av 10 jenter, oftest pga utseende (er ikke tiltrukket), men noen ganger også pga holdninger de har.

Skjult ID med pseudonym metoo to. 25 sep. 2014 08:24

@ærlig talt. Du sier kl 23.21: Du var ikke inne på profilen, men klikket på den likevel pga. høyt match tall. Og da oppdaget du at var blokkert? Nei, det er nok ikke sånn det fungerer. Profiler som har blokkert deg forsvinner fra listene dine, og du kommer ikke inn på dem.

Skjult ID med pseudonym metoo to. 25 sep. 2014 08:32

Trapezium, jeg regner med du skriver brev til mange uten bilde da? Siden du ikke går etter trynefaktoren i det hele tatt?

Klart de fleste lar det spille inn i større eller mindre grad. Men det er faktisk ofterere at jeg blokkerer av helt andre grunner enn utseende. Som regel er det noe i profilteksten jeg reagerer på eller alder eller bosted. Hjelper ikke med 97 % match hvis det ikke stemmer med barneønske for eksempel. Så ikke fortell andre (her en stor gruppe) hvordan de tenker uten å ha belegg for det. Det skader bare deg selv og du framstår som lettere bitter. Men ellers er jeg enig med de som sier at Sukker burde ha en annen bortsorteringsfunksjon enn blokkering. For det høres brutalt ut. Men så lenge det er den eneste funksjonen som finnes, bruker jeg den når jeg ikke ser noe potensiale.

(mann 38 år fra Oslo) to. 25 sep. 2014 10:37 Privat melding

Jeg har alltid hatt bilde :-) som du ser jeg gjemmer meg heller ikke bak falsk navn her på forumet..

Skjult ID med pseudonym Kleo to. 25 sep. 2014 10:39

@Trapezium: spiller det en rolle? Er det kun når man står frem med bilde og navn at man kan ha en mening?

Skjult ID med pseudonym Ærligtalt to. 25 sep. 2014 11:03

@meetoo

Joda det var sånn.Hvordan skulle jeg ellers kunne klikke på profilen? Den lå nemlig ute på lista over beste matcher. Men da jeg kom inn på profilen til vedkommende var bildene skjult av 5-6 linler med rød og svart text. Jeg kunne lese hva som sto på autotext, matchtre mv, men ikke se bildene. Mulig vedkommende akkurat hadde blokkert meg?? Som sagt er det første gang så har ingen erfaring med det. Senere har jeg ikke sett vedkommendes profil.

(kvinne 55 år fra Oslo) to. 25 sep. 2014 12:04 Privat melding

Jeg har også opplevd at det ligger profiler ute på lista over beste matcher - også kommer jeg ikke inn på dem. Den ene vet jeg var fordi vedkommende ikke var aktiv lenger. (jeg trodde profiler forsvant jeg jeg når de ikke var aktive lenger...?) Så her lever sukker litt sitt eget liv og det er ikke alt som funker.... Så det er ikke sikkert du er blokkert bare fordi du ikke finner igjen en profil., Kanskje profilen ikke er her lenger :-) Så ikke bruk så mye energi på å fundere over hva en ukjent person kanskje har gjort eller ment. Det er ikke sikkert det har noe med deg å gjøre i det hele tatt.

Jeg forstår ikke hvorfor man lager så mye oppstyr av å ikke kunne få kontakt med noen som ikke vil ha kontakt med seg. Bruk heller energi på de som faktisk liker deg.

Selv blokkerer jeg:
- Stalkers. De som er inne på profilen min daglig, men aldri sier en lyd. Greit at man bruker tid på å finne ut av om noen er interessant eller ei, men det finnes grenser. Har du tittet på bildene mine og lest teksten min annenhver dag i 4 uker uten å sende melding eller satt hjerte så er du bare en "titter" tenker jeg. Jeg pleier faktisk å sende melding til menn jeg ser har vært inne på profilen min - hvis jeg liker fyren. Kan hende han som bare titter er for sjenert til å sende første melding, og bare venter på at jeg skal ta første skritt... Men hvis jeg ikke har tatt første skrittet etter at du har hintet i flere uker. Og hvis du ikke tørr/vil svare på meldingen jeg sender. Da glemmer vi det. Du skal heller ikke se bort i fra at mange kvinner finner det ubehagelig at en mann bare er innom og titter over lengre tid.

- Gutter under 25 som sender melding og sier de tenner på eldre kvinner.

- Menn som har sendt meg melding og jeg har sagt høftlig "nei takk" (og avvist etter masing om hvorfor...) men de fortsetter å gå inn på profilen min igjen og igjen

Jeg bruker ikke blokkeringsfuksjonen som sortering av folk som aldri har forsøkt å kontakte meg og som aldri har vært på profilen min. Jeg ser jo støtt og stadig et bilde av en jeg ikke finner tiltrekkende, men hvorfor skal jeg gå inn og blokkere ham? Hvorfor skal jeg lage noe ut av det? Jeg bruker heller tid på de jeg tror jeg kan komme til å like. Også blokkerer jeg dem som i ord og handling (eller mangel på sådann) viser seg å være totalt uinteressante.

Skjult ID med pseudonym kvinne to. 25 sep. 2014 12:22

Til trådstarter: Fikk inntrykk av at det var en hel haug av damer som hadde blokkert det pga "ingenting". Men så viser det seg å bare være en person også er du ikke sikker på om det er en faktisk blokkering en gang....??? Skaper du ikke et stort problem her av noe som du bare burde ha forbigått i stillhet..... Eller er du sånn at du skal ha en forklaring på absolutt alt når en person ikke vil/kan bli venn med deg... Må alle vise deg interesse? Bare for å snu det liksom. Ingen skal bli blokkert og alle må få sjansen til å bli likt?

Man har fått sjansen til å bli likt: ved å laste opp bilder og fortelle om seg selv! Førsteinntrykket! Du er en av veldig mange og de fleste her vil bare ha en! Hvis førsteinntrykket du gir ikke er det riktige for dama som ser på profilen din så er det jo bare sånn. Ferdig snakka. Noen er så overfladiske/grunne at de går videre og blokkerer bare fordi de ikke liker bildet ditt. De vet kanskje bare at det ansiktet der hadde jeg ikke kunnet kysse... Det er ingen grunn til å klage på at den dama blokkerer deg. For du vil da vel egentlig ikke ha en dame som er så overfladisk eller grunn, vil du? Så hva er problemet da? At du syntes dama var pen og at du irriterer deg over at du ikke fikk sjansen på en som bare er pen men som er jævlig overfladisk?

Skjult ID med pseudonym Ærligtalt to. 25 sep. 2014 15:42

Dere som blokkerer flittig føler tydeligvis at jeg tråkker på noens tær for det er mange som går i forsvarsposisjon og vel så det.
Jeg har lest alle innlegg, og som jeg har sagt tidligere har vel alle rett til å ha sin mening om saken? Eller er det bare dere som blokkerer i hytt og pine som har rett?
Konklusjonen utifra tråden her er vel at ingen liker ordet blokkering, hverken de som bruker det flittig eller de som ikke bruker det.
Eller tar jeg feil der og?
:-D

(kvinne 55 år fra Oslo) to. 25 sep. 2014 16:51 Privat melding

@Ærligtalt
Det kunne vært verre - det kunne stått "svartelistet"..... ;-)

Jeg tror ikke at de som flittig blokkerer føler at du tråkker på noens tær. De tar nok bare ikke denne blokkeringsfunksjonen så personlig og de reagerer nok heller ikke noe særlig om de selv blir blokkert.

Bruk energien på de som liker deg og vil bli kjent istedenfor på dem som blokkerer deg. Det er ikke dem du vil bli kjent med uansett.

Det er mange tråder her som går på hva vi misliker.
Mange misliker å bli ignorert. At de ikke får svar på meldinger, at de ikke får en reaksjon på å ha gitt et hjerte, at noen ikke forstår "hint" med at man har vært inne på profilen og tittet.... Å bli blokkert er helt klart hakket verre enn å bli ignorert for mange. Og kan virke sårende for noen. For andre vil en blokkering bare være et tydelig tegn på hvor landet ligger.

Det er kanskje lurt å lytte til hvorfor de forskjellige bruker blokkeringsfunksjonen. Som denne tråden viser brukes blokkering av forskjellige årsaker. At man blokkerer i "hytt og pine" eller fordi noen føles ubehagelig må få være opp til hver og en. Man bør kanskje ikke henge seg så opp i ordet og det at man har blitt BLOKKERT - fått hånda i trynet liksom. Det er ikke alltid slikt ment. For en jente som blir nedrent av henvendelser forstår jeg at det er greit å "rydde i køen" - men for den ene som kanskje aldri får meldinger og aldri mottar et hjerte føles det som et rent nederlag når den eneste responsen man får her inne er en blokkering....

Litt respekt og forståelse begge veier burder være på sin plass.

Skjult ID med pseudonym kvinne to. 25 sep. 2014 17:00

Mange bruker blokkeringsfunksjonen for å luke bort de som ikke er i sin egen målgruppe. Betyr ikke at du har vært ufin eller gjort noe galt.
Man må ikke tenke at man selv har gjort noe for å bli blokkert. Man har som regel ikke gjort noe som helst - man er bare ikke i målgruppa.

Og alt dette pratet om at de som blokkerer burde tatt seg tid til å finne ut hvem det er før de blokkerer og blablabla.... De burde tenke over hva de kan gå glipp av og blablabla... Det er kjempefint at noen tar seg tid til å vurdere og utforske profiler og er seriøst og ærlig interessert i å finne ut hva slags menneske og personlighet som ligger bak enhver profil. Men det er ikke alle som tenker sånn. I tillegg er det ikke alle som har tid. Hvis informasjonen i profilen ikke "snakker til meg" så bruker ikke jeg tid på å funderer over om "hmmmm ... kanskje dette egentlig er en fin person som jeg burde bli kjent med". Da går jeg heller til neste profil. Men jeg blokkerer ikke den uinteressante av den grunn altså. Men det er det noen som gjør. De vil luke bort de som ikke er i målgruppa. Også har de sikkert litt å velge i også da.

Det er mange menn som har katt her. Jeg burde blokkere de. For jeg er allergisk. Eller burde jeg heller sende melding og si "Jeg synes du er en kjekk mann og kunne tenkt meg å bli kjent med deg. Men du må kvitte deg med katta?" Eller skal jeg bare respektere at han har katt - kanskje blokkere ham også slik at jeg slipper å havne inn på profilen hans igjen - og gå videre?

Skjult ID med pseudonym Ærligtalt to. 25 sep. 2014 17:23

@Lisalinn

Du trekker konklusjoner som ikke er i nærheten av å stemme. Kanskje du skulle lese hva jeg faktisk har skrevet isteden for å lese noe som du tror står der. Jeg sier igjen at enhver må ha rett til sin mening. Jeg har min og du har din. Et forum som dette er vel ikke et forum der en nødvendigvis trenger å bli enige....

Muligheten til å blokkere er tilstede. Jeg har ingen intensjoner om å omvende noen fra å gjøre det eller fjerne muligheten. Men det har vært interessant lesing mange av innleggene. Flere har fått meg til å dra på smilebåndet det er sikkert. Og er ikke det bra da?

Dere må gjerne fortsette å diskutere. Jeg anser meg som ferdig med emnet. Opplysende har det vært :-D

Lykke til alle sammen med jakten på en kjæreste, venn, livsledsager eller hva dere leter etter. Håper alle finner noen som passer for seg.

Toodeloo :-D

Skjult ID med pseudonym Tom to. 25 sep. 2014 18:06

"Ditt profil har vært vist 2800 ganger." .i 3 uker.... hadde jeg alle blokkert som bare tittet måtte en vel ansetter en sekretær...

kanskje blokkere alle i listen ?...da slipper man ihvertfall at noen ser på profilen :)

Skjult ID med pseudonym kvinne to. 25 sep. 2014 19:32

@Tom
At profilen din har blitt vist 2800 ganger betyr ikke at 2800 personer har vært innom. Kanskje det bare er en som er veldig ivrig og som alene har kikket på din profil så mange ganger. Og hvis ho har vært innom 2800 ganger og fortsatt ikke satt hjerte på deg eller sendt melding da vet du at ho er litt rar og du kan sikkert få lov til å blokkere - hahaha!!!

Skjult ID med pseudonym Tom to. 25 sep. 2014 19:37

Jeg skrev vist 2800 ganger...ikke at det har vært 2800 inne...."Blonf ":P

Om kun hun hadde klikket 2800 ganger så er det like greit...hun har jo ikke gjort meg noe :) omg..stalker...

Skjult ID med pseudonym kvinne to. 25 sep. 2014 19:45

Så hva du skrev da :-D Syns bare det var litt gøy å tolke det sånn jeg gjorde :-D

Tror ikke helt på den lista over hvem som har besøkt profilen her heller. Lista over sist besøk ser ikke lik ut på pc'en som på mobilen :.) Så hvem hvem vet? Jeg har ca 6000 besøkende på min profil nå, men jeg ser jo de samma 30 mannfolka hele tida på lista over besøkende da.... OMG stalkers!!!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 26 sep. 2014 00:25

Hvorfor sier det mye om den som blokkerer? På hvilken måte er det negativt, annet enn at vedkommende ikke er interessert?

Du snakker om at en kan gå glipp av sjansen om en blokkerer.
Jeg vil si at en kan gå glipp av sjansen om en ikke gjør det, fordi om du blokkerer de som ikke er interessante av forskjellige grunner, så kommer jo de frem de profilene som kanskje er mange, mange, mange sider bak om som du stort sett aldri gidder å bla deg til.

Tenk om jeg går glipp av hun som er noe for meg fordi listene mine er overfylte med damer som ikke er aktuelle av forskjellige grunner.

Og dette kommer ikke fra en som blokkerer, men snarere en som blir blokkert, MYE. Syns overhodet ikke det sier noe om vedkommende annet enn at hun ikke er interessert.

Jeg er av typen som gir ei jente en sjanse om jeg syns hun er interessant til tross for at det ikke sier pang med en gang.

Skjult ID med pseudonym Tom fr. 26 sep. 2014 00:28

Du kvinne....

Er egentlig ett fett om man blir blokkert eller ikke...
Ett profil er bare ett bilde og noen bokstaver på pc skjerm .
Først når trusa ligger på soveromsgulvet blir det intresant :)

Typisk mannfolk :P

(mann 38 år fra Oslo) fr. 26 sep. 2014 01:20 Privat melding

En liten tanke vekker her til dere som mener at man ikke er overfladisk når man velger etter tryne, hvis det er sånn at man kun skal snakke med folk man synes ser veldig bra ut på bilde, så vil jeg jammen si at det er vanvittig overfladisk, hadde likte og vite hvordan dere ser på hvordan blinde mennesker finner seg kjærester. De kan ikke akkurat velge ut av utsende... en av mine gode venner er blind, han er ingen super kjekkas, men han har funnet seg en utrolig flott jente som er så vakker at andre blir grønne av misunnelse. De 2 har fantastisk kjemi og glede. Der tenner ikke han på utsende annet det han føler med henda for å si det sånn.. Vet ikke om det sier sitt, men for meg sier det at utsende betyr ingen ting om det er den rette... Og om en har lyst på barn den andre, og du velger og si nei til det vedkommende som kan være the one da er man jo faktisk ego, kanskje den andre personen underveis finner ut at hun/han elsker deg så høyt at det går over det hun/han sa først om å ikke få barn, merkelig men mennesker at de forandrer mening. Å takk å lov for det.

Skjult ID med pseudonym kvinne fr. 26 sep. 2014 10:54

@Trapezium
Det å velge ut fra bildle/utseende.... Du forutsetter da at man velger det trandisjonelt vakre/kjekke da eller? Og at det er det som er overfladisk?
Det er jo veldig individuelt hva man liker av utseende.
Hvis ei jente skriver til deg og sier at "Jeg sender deg en meldig for jeg synes du ser så kjekk ut på bildet ditt" - sier du neitakk da, for ho er så overfladisk?
Jeg ser på bilder - men jeg har min smak når det gjelder menn. Jeg har aldri fallt for sånne BradPitt eller GeorgeClooney typer. Hvis jeg vet at jeg liker litt sånn rufsete, skjegget friluftsmenn - da sier det seg selv at jeg hopper over de polerte litt for feminine mennene i dress og slips. Det kan godt hende at en i siste kategori ville hatt kjempekjemi med meg og at jeg ville syntes han var utrolig hyggelig å være sammen med. Men når jeg sitter og ser på bilder og profiler her så velger jeg jo å ta kontakt med den som tiltrekker meg mest og som kanskje er litt sånn i samme stil som meg selv....

(mann 38 år fra Oslo) fr. 26 sep. 2014 12:33 Privat melding

Der er jeg helt enig, om en jente liker meg for mitt utsende og ikke resten da vil jeg innrømme at det ikke er noe særlig fremtid for vårt forhold. Men eneste poenget mitt i det hele her er at man vet ikke faktisk hvordan en person ser ut i virkeligheten, jeg møtte en jente her så helt grei ut på bilde, men i virkeligheten en søt og god jente. Jeg synes at folk må bare tørre gå ut av boksen sin prøve litt mer før de sier nei... Handler både om menn å kvinner.

Skjult ID med pseudonym sola ma. 29 sep. 2014 09:05

Om noen setter hjerte og ikke har profilbilde eller albumbilder blokkerer jeg lett. Hvorfor i all verden skal det sitte en person å se alle mine bilder og jeg ikke se noe som helst om den personen...kanskje minimalt med tekst også. Får litt kikker vibber jeg da og stusser ikke med å blokkere i det hele tatt. Syns også det er rart av sukker at noen profilbilde ikke blir godkjent fordi de er lite gjenkjennelig mens her florerer av profiler uten bilder.....