Alle innlegg Sukkerforum

Er det mange som kjøre dobbelt ????

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pronto fr. 26 sep. 2014 18:48

Lurer på hvor vanlig det er å date flere samtidig ? Er det mange som har opplevd å ha blitt ført bak lyset ( kastet bort tiden på noen som åpenbart ikke var moden ) ?

Skjult ID med pseudonym kvinne fr. 26 sep. 2014 18:57

Hvis jeg tilfeldigvis får kontakt med to karer her samtidig og vet at jeg umulig kan vite hva det kan bli uten å treffe begge, så ja, da går jeg ut og tar en kaffe eller øl med begge (ikke samtidig da, hehe) Kan hende jeg så går på middag med den ene, og så går en tur rundt Sognsvann med han andre noen dager etterpå...
Det er bare dating... Vi er ikke kjærster.... Jeg har ikke kysset noen av dem...
Jeg tror vi i Norge tar denne datinga litt vel seriøst. Har bodd i USA og der har man et mer laidback forhold til dating. Og det er ok å gå på date med forskjellige. Men når man er exclusive så er det bare en. Da er man litt over venner/bli kjent stadie.

(mann 39 år fra Vestfold) fr. 26 sep. 2014 21:53 Privat melding

Hvis dama er nødt å date andre etter meg så er hun ikke intressert nok.

(kvinne 45 år fra Buskerud) fr. 26 sep. 2014 22:43 Privat melding

Dating er jo bare å bli kjent med folk for å se om det kan bli noe mer, ingen løfter gitt. Joda, jeg har datet flere på samme tid, men om det skulle utvikle seg til den miste lille interesse så er det bare èn!

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 26 sep. 2014 22:46 Privat melding

Date flere samtidig, nei...det har jeg ikke hjernekapasitet til

Skjult ID med pseudonym John Doe fr. 26 sep. 2014 22:51

Det er som hans sier,,, hvis dama treffer andre etter meg, så er det over...

(mann 39 år fra Vestfold) fr. 26 sep. 2014 22:56 Privat melding

Dating er å bli kjent med en du syns virker intressant..hvis du fortsatt syns personen er intressant etter daten så hvorfor skal man date flere??eller planlegge flere?før man er ferdig med den ene? kan man ikke finne ut om en person av gangen da eller er man nødt å ha flere dater tilfelle man gå glipp av noe? finner noe bedre? virker som manger her inne er så nødne og desperate etter å finne noen at de har full uke med masse dater...at noen finner seg no stabilt og seriøst på den måten skjønner jeg ikke helt

hvis jeg går på date med ei dame så veit jeg 100 prosent om jeg vil treffe hu igjen/vil noe mer etter den daten eller ikke ..inntil da er det kun en date som er planlagt...

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 26 sep. 2014 23:09 Privat melding

Noen ganger får man kontakt med flere på en gang. Man skriver litt frem og tilbake, og etterhvert klarer jeg bare å vie oppmerksomhet til en. Har angret på valg jeg har tatt. Innlysende med feil valg kanskje, siden jeg er her enda :-p

(kvinne 55 år fra Oslo) fr. 26 sep. 2014 23:12 Privat melding

Sender dere meldinger med flere samtidig da?

Skjult ID med pseudonym tro73 lø. 27 sep. 2014 00:01

Har skrevet med flere samtidig i en tidlig fase der jeg kanskje har ant dette ikke var "the one". Luksusproblemet med å date flere har jeg ikke hatt, og hadde nok ikke gjort det. Etter første date og når en kanskje har fått telefon nr og eventuelt blitt venner på fb, syns jeg det er unødvendig å henge her på sukker. Sukker er en "finne" plass og er en like ofte innom her etter en date som før tenker jeg at henne ikke har funnet det hun leter etter.. Kanskje litt snever tankegang, men det er nok av usikkerhet og fallgruber så en trenger ikke tilføre flere.

Happy hunting og god helg!

(kvinne 55 år fra Oslo) lø. 27 sep. 2014 00:02 Privat melding

@håksven Da gjør vi likt. Jeg kan også prate med flere her inne. Men jeg går ikke ut med mer en enn.

Skjult ID med pseudonym Østfold lø. 27 sep. 2014 10:06

Mange som går ut med flere på en gang. Kjenner en her som har ei dame for hver dag.. og damene trur dem er den ene for han. Stakkars damer..

Skjult ID med pseudonym rose lø. 27 sep. 2014 10:20

Ser ikke problemet å skrive med flere eller å ta en kopp kaffe el.
Skulle det derimot føre til ønske om gå videre ville jeg sette alt annet på vent til det var avklart.

Enig med henne som skrev at vi tar en date for seriøst her til lands.

Men kan også fortelle om en ansiktsløs mann som jeg støtte på for mange år siden, han var da som nå gift uten å fortelle det.

Han er en av dem her inne som stiller i kategorien luredreier etter min mening. Kona er nok ikke orientert om hans profil her.

Skjult ID med pseudonym Håp... lø. 27 sep. 2014 11:02

Tror at det å skrive med flere samtidig eller å treffe flere for en kopp kaffe (se ansiktet bak tastatur) har samme prinsipp som en speed dating. Det skjer at flere tar kontakt samtidig med en. Vanskelig å finne om det er kjemi eller ikke uten å treffes. En ser med en gang om det er kjemi eller ikke. Etter den første kopp kaffe blir vel:
- nei takk og gå videre
- ja, har er det kjemi. Det satser en på og stopper alt andre kommunikasjon.

Men hvis noen opplever at de treffer en over litt tid og så vedkommende starter å treffe andre for en kopp kaffe, er uakseptabelt. Da vedkommende er ikke interessert og bruker bare som tidsfordriv/ vil ha enkelt moro/spiller spill.... Det anser jeg som respektløs oppførsel.

Skjult ID med pseudonym durrr ma. 29 sep. 2014 06:23

Dater flere om gangen, opplyser om det til de jeg treffer og anbefaler dem om å gjøre det samme.

To grunner til dette:
1) Dater du en etter en, så vil du fort havne i en boble der du verdsetter de positive tingene for mye og glemmer bort det negative. Eksempel:
Jeg er ikke akkurat tålmodig. Er du ei dame som ser forbi det pga jeg er ganske morsom når jeg blir rastløs, så har du sett forbi dette. Derimot hvis du treffer en annen kar som er tålmodig og laid-back så kan det hende at du setter mye større pris på han. Men det er noe du ikke hadde sett hvis du hadde ikke vært på datern med oss begge samtidig.

2) Når du og jeg velger hverandre, så er det ikke fordi det er ingen andre. Det er fordi du og jeg bestemmer at vi to er de beste for hverandre til tross for at vi begge har andre alternativ. Det skaper et mye sterkere utgangspunkt.

PS: Jeg er fullstendig klar over at det finnes folk som overhodet ikke takler ideen om at de dater noen som treffer og muligens kysser noen andre. Dette er ikke for alle.

(kvinne 47 år fra Akershus) ma. 29 sep. 2014 22:33 Privat melding

Jeg kan skrive med flere samtidig sånn i begynnerfasen, men avtaler jeg date blir det bare med en om gangen, jeg har troen på det og konsentrere seg fullt og helt om en, slik at man faktisk kan bli kjent, i stedet for å tenke på hva neste date har å tilby, det må være utrolig forstyrrende. Men jeg har ingen problemer med at gutten jeg dater treffer flere så fremt han er ærlig om det. Alle gjør hva som er best for dem selv.

Skjult ID med pseudonym icj ti. 30 sep. 2014 21:33

@Østfold
lurer på om det er samme person som jeg kjenner...fornavn på R?

Skjult ID med pseudonym L to. 2 okt. 2014 23:27

Min erfaring er at man like godt både kan skrive med og ta kaffe-date med flere personer samtidig.

Jeg har selv vært gjennom så mange "travel, opptatt, mye-å-gjøre osv" runder at jeg ikke binder meg til 1 person hverken på melding eller kaffedate stadie.

Skjult ID med pseudonym 579513 fr. 3 okt. 2014 00:10

Jeg multidater mange.

Skjult ID med pseudonym bakerinnen sø. 12 okt. 2014 09:36

Helt enig med Hans her som sier: hvis dama trenger å treffe noen etter meg så er hun ikke interessert nok.

For meg uproblematisk for hvis han treffer andre etter meg så var ikke vi to rett for hverandre....og om jeg føler for å treffe andre etter jeg har møtt han så føler jeg jo at det også fra min side ikke var det store....

Hvis det skulle ha seg slik at jeg treffer en og jeg liker han veldig godt så avtaler ejg jo ikke noe treff med andre etterpå....

Men helt ærlig så synes jeg at det beste er å forholde seg til en av gangen...særlig hvis man begynner å bli godt kjent....