Alle innlegg Sukkerforum

Emoticons eller ei?

Vis siste innlegg
(kvinne 49 år fra Oslo) fr. 26 sep. 2014 18:52 Privat melding

Indoktrinert av brødre, (u)seriøse kompiser og regide venninner; yay or ney til forskjellige smilemerker(emoticons) i profilteksten og ellers?
Selv synes jeg eventuelle smilemerker o.l gjør hele "budskapet," men har forstått at dette NESTEN er en dealbreaker og at jeg ikke skal bruke NOE av dette?

Anyone? *smilefjes*blunkefjes*oppgittfjes*solbrillefjes*

(mann 37 år fra Vestfold) fr. 26 sep. 2014 21:55 Privat melding

Vær deg selv )

(kvinne 53 år fra Oslo) lø. 27 sep. 2014 10:40 Privat melding

Hvis du bruker det i hver eneste setning så kan det kanskje virke litt "fjortis". Man skal heller ikke si koz og klemz. Dette har har fra mine sønner som mener det er ekstra ille om voksne folk overdriver med dette. (men det er altså hva unge menn i begynnelsen av 20-åra mener)

Jeg bruker det selv :-) Og har aldri fått negativ tilbakemelding eller møtt den store tystnaden (=at menn ikke svarer meg) når jeg bruker "blunkefjes"

Når man skriver til ukjente her inn som kanskje ikke forstår humoren eller ironien i alt du skriver så kan et smiljefjes, blunkefjes eller oppgittfjes være greit å slenge på en setning. ;-)

Men er enig med hans80 - vær deg selv!

Og det er mange menn som bruker det her inne - som til og med sender :-*

(kvinne 49 år fra Oslo) lø. 27 sep. 2014 14:59 Privat melding

Takk for svar! Jeg er meg selv 100% liker jeg å tenke:))

Da fortsetter jeg forsøke føle meg frem hva bruken av emoticons gjelder og skulle noen mislike meg for noe så egentlig overfladisk; f*** 'em.

Stort smilemerke!

Skjult ID med pseudonym CPU lø. 27 sep. 2014 16:34

Tror det kommer an på psyken til den personen du sender til. Noen flipper helt ut av det. Altså ustabil person. Så da har du luket bort den personen.

Anbefaler å bruke det, men ikke overdrevent. Det er jo en liten indikasjon på dine følelser, og siden vi ikke kan lese kroppspråk gjennom skjermen, er det det beste vi har.

(kvinne 49 år fra Oslo) lø. 27 sep. 2014 17:12 Privat melding

Godt sagt og nok veldig "spot on", CPU.

:))