Alle innlegg Sukkerforum

falske profiler

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tiberius lø. 27 sep. 2014 03:14

Nå ansetter jeg meg selv snart som moderator på sukker, det er jo så veldig enkelt å avsløre falske profiler at det burde gå automatisk. Jeg har rapportert mellom 50 og 100 stk, men har aldri hørt et takk...

(kvinne 55 år fra Oslo) lø. 27 sep. 2014 10:29 Privat melding

Er det så mange? Tror det er dere menn som er mest utsatt for dette. Jeg tror jeg har vært utsatt for 5 falske profiler totalt.
Har du sendt melding til admin på Sukker og spurt om de kan gjøre noe med dette?

(kvinne 45 år fra Møre og Romsdal) lø. 27 sep. 2014 10:36 Privat melding

Jeg har blitt utsatt for tre. Takk for at du rappoterer;)

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 27 sep. 2014 13:47 Privat melding

det er så ille til tider at det gjerne kommer flere om dagen..........
og ja....Jeg rapporterer hver gang...

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 27 sep. 2014 14:00 Privat melding

@ Lady...

som regel merker man det på teksten....google engelsk/dårlig norsk/engelsk.........
Bilder...og i mld dem skriver .gjerne da med mailadresse i første mld...

Det de også kan ha til felles er at dem setter Oslo som bosted og har norlands dialekt....det er en typisk gjenganger.....

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 27 sep. 2014 14:10 Privat melding

@ villrosa

hvorfor det er mer her enn der har jeg også lurt på..altså jeg har aldri opplevd det der,,men en tanke er at det er forskjellig oppbygging av nettstedet....du vet hvis man først skal velge seg et mål for å "jukse" så velger man jo naturlig nok den letteste måten hehe :) og da er tydeligvis Sukker et lett mål for å lage fake profiler for å svinlde...til og med Betalingsmedlemmer klarer de å bli uten og betale........

Skjult ID med pseudonym CPU lø. 27 sep. 2014 14:37

Er jo en del falske profiler lagd av nordmenn, som skriver godt norsk... bare så det er sagt.

(kvinne 55 år fra Oslo) lø. 27 sep. 2014 15:06 Privat melding

Hvis han i første melding til deg ber om email adressen din fordi de heller vil bruke den til å utveksle bilder osv så er det en sterk indikasjon på at det er en falsk profil.

De mer gjennomskubare falske profilene har triste historier om at han har mistet kone og barn i bilkrasj, bor midlertidig i Berlin før de skal flytte til Oslo. Som regel har de bygget opp en eller annen fantastisk forretningsvirksomhet, og søker kjærligheten som ikke aner noen grenser - men gi meg email adressen din for det er mye letter e å kommunisere da.... Teksten er ofte på dårlig norsk (google-translate) og forklaringen på hvorfor han er på norsk datingside er at han enten er ny i Norge eller at han var i Norge for mange år siden eller har en forretningsforbindelse i Norge. Uten at han egentlig har noen begrep om Norge. En påsto at han ikke ville skrive på engelsk (Han påsto han var engelsk) men heller brukte dårlig google-translate til norsk fordi han hadde vært så mange ganger i Norge og erfart at ingen nordmenn forsto engelsk. Da jeg gikk over til å skrive engelsk til ham og forklarte at dette var mitt andre språk, ville han fortsatt skrive på norsk.... Det viste seg etterhvert at engelsken hans var elendig - google-translate-engelsk fra ett eller annet språk - og han kunne heller ikke fortelle noe vettugt om Birmingham hvor han påsto han bodde.... Når jeg sa at jeg ikke syntes han virket ærlig svarte han : "why you using up this words honest"? Britisk forretningsmann? I don't think so :-)

Må innrømme at jeg syntes det var litt gøy å fyre ham opp.... :-/

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 27 sep. 2014 16:11

Falske profil problemet hadde blitt sterkt redusert om gratismedlemmer ikke kunne sende meldinger i det hele tatt eller om de bare hadde et begrenset antall meldinger til forskjellige mottakere.

Men med det første så forsvinner litt av fortrinnet til Sukker.
Og løsning nummer to regner jeg med er tidkrevende og derfor også dyr.

Ikke en gang de falske profilene gidder å kontakte meg lenger.. :P

(kvinne 58 år fra Hordaland) lø. 27 sep. 2014 17:16 Privat melding

Har sett et mønster. Kommer det en falsk profil så kommer det gjerne flere på rappen samme dag - så er det gjerne stille noen dager og så kommer stimen tilbake. Jeg undrer meg og hvorfor det er så mange falske profiler akkurat her inne. Har ikke opplevd det det andre stedet jeg er.. De er ihvertfall lett å få øye på :)

(kvinne 62 år fra Østfold) lø. 27 sep. 2014 17:48 Privat melding

Stort sett så er alle katolske også med begredelige historier om død etc. Dårlige oversettelser og ønske om mailadresse er også lett å se.

(kvinne 58 år fra Oslo) lø. 27 sep. 2014 18:02 Privat melding

Jeg tror at de falske mannlige profilene helst går etter damer over 50.Jeg får ganske mange, men bildene kan være like. I det siste er rettskrivningen av førstemeldingene blitt mye bedre, enten de er på engelsk eller norsk, men de er i overkant svulstige. Profilen henger ofte ikke "på greip" på grunn av motstridende opplysninger om bosted, dialekt og morsmål. De vil alltid ha deg over på mail eller skype. I dag var det en som ville ha mailadressen min fordi han måtte reise til Hønefoss. ha ha Jeg melder "falsk" med en gang, gidder ikke å bruke tid på dem.