Alle innlegg Sukkerforum

Svare uten spørsmål.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lilje78 ma. 22 sep. 2008 11:14

Hei.
Jeg er kommet i kontakt med en mann her inne som virker ålreit og jeg har lyst å bli kjent med han.
"Problemet" mitt er at han svarer kun på mine spørsmål uten å stille noen tilbake. Jeg vet av erfaring at jeg greier å holde liv i kontakten en stund, så stopper spørsmålene mine, fordi det er begrenset hvor mye spørsmål og livshistorier jeg greier å komme på. Skal jeg gjøre han oppmerksom på at det er vanskelig å kommunisere uten å få noe spørsmål eller fortellinger fortalt på eget initiativ.

Skjult ID med pseudonym s ma. 22 sep. 2008 12:13

Hvis du synes det går litt i stampe, er det på tide å få ut fingeren: Be om å treffes.

Da vil du fort skjønne hvordan ståa er (og det ser det egentlig ut til at du trenger...?).

Lykke til, uansett -)

(mann 42 år fra Oslo) ma. 22 sep. 2008 12:18 Privat melding

Hvis jeg var deg så ville jeg ha dropet kontakten med han. Eventuelt gitt han beskjed om at det er vanskelig å holde en konversasjon gående alene, og hvis han så ikke skjerper seg, så ville jeg ha brutt av.

Jeg har faktisk gjort det samme en gang eller to her inne med jenter som ikke har vært interesante for meg. Jeg har svart de høflig, men ikke gitt noe mer av meg selv. Det kan jo være det er det han også gjør...

Personlig så synes jeg det er veldig enkelt å komunisere på nettet, av og til enklere en i RL, (kommer ann på den andre personen selvfølgelig) så hvis man ikke klarer å holde en fin samtale gående online, så vil jeg ikke engang tenke på hvordan en date hadde blitt! ;-o)

Skjult ID med pseudonym Organ ma. 22 sep. 2008 12:18

Det kan i min erfaring bety to ting:

A. Han er noe tafatt, og du vet sikkert selv om du vil ha en kar der det er du som tar initiativet.
B. Han responderer kun på det du skriver fordi hans "mentale kapasitet" er viet andre ting, som andre jenter f.eks.

Eller har jo "s" et tips som alltid bringer sannheten til torgs :-)

Skjult ID med pseudonym Amourine ma. 22 sep. 2008 13:12

Tja, etter min erfaring med menn (det lille jeg har, da...;ø)) så er den sikreste metoden å få svar...kunsten å sette et SPØRSMÅLSTEGN. ;-)

Men jeg skjønner deg godt, Lilje...det er tungt å holde en kommunikasjon igang...når det liksom ikke "skjer" noe på den andre siden av skjermen. Jeg bryter kjapt av slik kontakt, det funker ikke for meg. :-) Og jeg er nok enig i Organs forklaringer på mulige årsaker til "treg kommunikasjon". En tredje årsak kan rett og slett være mangel på interesse. Men husk også...ikke alle er "skribenter". ;-)

Likte tipset til "s"...be om å treffes. Da finner du kjapt ut av det. :o))
Lykke til.
:o)

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 22 sep. 2008 13:14 Privat melding

Eller, han er bare fryktelig selvopptatt. De er det flere av her inne.

Hvis du er interessert, er det ganske normalt å stille noen spørsmål! Fått mail av flere menn som er sånn, de bare svarer kort, snakker om seg selv, and thats it. De kutter jeg kjapt kontakten med.

Stiller han ikke spørsmål tilbake til deg, ville jeg slutett å svare. Noen sender da mail etter litt tid, og spør faktisk om noe. De har kanskje gått litt i seg selv. Jeg føler meg innpåsliten de gangene jeg sender mail med masse spørsmål, og får nada tilbake av han...

Skjult ID med pseudonym gutt ma. 22 sep. 2008 16:16

@lije78 og Organ

Ja, sett fra en gutts ståsted_tror_ jeg at når man mottar en svarmelding fra ei jente, hvor svaret er hyggelig men det ikke stilles spørsmål tilbake, så er svaret:
Jenta er ikke interessert. Kutt kontakten.

Rimelig sikker på at det er tilsvarende årsak i tilfellene hvor det er han som ikke svarer. Gutten er ikke interessert. Kutt kontakten.

Skjult ID med pseudonym Smily ma. 22 sep. 2008 16:20

Ta en pause fra meld ... hvis du ikke hører noe på en uke ,selv om du ser han er på .... er det greiest å gå videre ... da er han ikke veldig intressert mener nå jeg . :o)

Skjult ID med pseudonym kjøttmeis ma. 22 sep. 2008 16:28

Svar uten spørsmål er det samme som et ikkesvar..Ta hintet og gå videre. Det er faktisk ikke noe å diskutere :)

Skjult ID med pseudonym lilje78 ma. 22 sep. 2008 17:23

Nå har jeg faktisk skrevet til han å fortalt at jeg savner spørsmål fra han. Jeg har vært så lenge med at "enveiskommunikasjon" gidder jeg ikke. Jeg får se om han svarer. Jeg kunne sikkert ha blåst i han, men jeg vil prøve litt til, fordi innboksen min går ikke varm akkurat.

Skjult ID ma. 22 sep. 2008 19:20

lilje78 Det finnes utrolig mange jenter som også er slikt.
Mange har også for mange baller/flammer å holde styr å dem prøver å pleie dem alle.

Skjult ID ma. 22 sep. 2008 22:19

TittenTei, har vært borti det samme. Om du ikke hører noe fra henne, hvor interessert var hun egentlig?

Skjult ID med pseudonym luka ma. 22 sep. 2008 22:31

Bare være direkte-spør rett ut om hvorfor ....får du bare tullesvar tilbake så kutt ut

Skjult ID med pseudonym Onkel Blå ma. 22 sep. 2008 22:35

- TS. Ja det synes jeg. Dersom dette ikker hjelper får han "som fortjent", ergo ingen videre dialog med deg.
Lykke til.

Skjult ID ma. 22 sep. 2008 22:44

TittenTei jo mene når hun svarer ja får hun oppmerksomheten hun ønsket i motsetning til hadde hun svart nei :-) Kapiiisj

Skjult ID med pseudonym krølla ti. 23 sep. 2008 17:08

Han høres virkelig ut som en som ikke passer for deg. Følg magefølelsen din, du. Og finn deg en mer livlig type.

Skjult ID med pseudonym Single ti. 23 sep. 2008 21:28

Jeg er enig med folk her. Man får ikke noe igen av å holde i gang en "kommunikasjon" med en mann som ikke gir respons. Jeg har selv desverre hatt noen av disse og nå har jeg kuttet dem ut. Jeg har ikke ork, tid eller energi å kasste bort på disse. Dessuten må man bruke litt tid og krefter på å skrive, stille spørsmål og slikt når man skal bli kjent på denne måten. Men, du må så klart gjøre hva du føler for.

Skjult ID med pseudonym lilje78 ti. 23 sep. 2008 22:56

Men i kveld har jeg faktisk chattet med han, så jeg får se hvordan det går, men jeg har brukt så mye energi, tid og krefter på folk som ikke gir ønsket respons. Nå har jeg til og med sagt noe om det til han, så nå er ballen på hans side, men er usikker på om han forstår det eller er interessert i meg.

Skjult ID med pseudonym lilje78 lø. 27 sep. 2008 23:38

Nå er det strengt tatt min tur å skrive, men jeg fikk kun svar på mine spørsmål, som jeg hadde spunnet ut fra noe han hadde skrevet tidligere uten å få noe spørsmål tilbake. Ja, ja hører nok ikke mer fra den kanten.

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 27 sep. 2008 23:41

Kanskje det av og til er greit å legge ballen død, Lilje78? For min del ville jeg vel heller valgt å bruke energien på noen som jeg føler "skrivekjemi" med, og en interesse for/fra. Men uansett, lykke til. Og all ære for din utholdenhet her...
:-)

Skjult ID med pseudonym mamma lø. 27 sep. 2008 23:47

Jeg hadde lagt ballen død. Vet med meg selv at jeg kan svare på meldinger av høflighet, Er jeg ikke interessert, stiller jeg aldri spørsmål tilbake og svarer bare kort i håp om at mottaker skal skjønne at dette ikke er så veldig interessant. Kall det gjerne feighet, men sånn er det i hvertfall.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 27 sep. 2008 23:50

Hvorfor i all verden vil du fortsette med noe som åpenbart tapper deg for energi? Om du liker ham og vil la tvilen (f. eks, at det bare skyldes manglende skriftlige kommunikasjonsevner) komme ham tilgode, så foreslå et treff, da vel...

Klok av skade har jeg sluttet å kaste ballen over og si ting som: Nå får du ta kontakt hvis du er interessert. Det fører gjerne til at man blir sittende å vente i det uendelige... Og irritere seg mer og mer til man gir opp. Bedre å takke for seg med den begrunnelse at du er lei av å ta kontakt og stå for alle spørsmål. Om det er tak i han, og han er interessert, vil han jo reagere. Om han ikke er interessert, er dere ferdige med saken. Bare et velment råd!