Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan avviser dere folk her inne?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jente25 ti. 30 sep. 2014 13:00

Jeg får mange henvendelser her inne, men for å være helt ærlig er det mange av de jeg ikke er interessert i å prate med. Jeg vet hva jeg liker og hva jeg finner attraktivt, og ser fort ut i fra bilder om dette kan være noe for meg. Jeg er oppriktig ute etter å treffe den rette, men jeg føler det bare er å kaste bort min og vedkommendes tid ved å gå inn i en samtale bare for å være høflig. Så, da lurer jeg på hva dere gjør? Lar dere være å svare eller gir dere høflig avslag? Og hva er egentlig et høflig avslag? Når sannheten bak hvorfor jeg ikke vil prate med de som regel er fordi jeg ikke finner dem tiltrekkende. Ville dere ha foretrekket null svar eller ærlig svar ala "du er ikke min type", "jeg er ikke interessert" osv. En ting til, jeg syns også det er drøyt hvordan menn som kunne vært mine fedre tenker det er greit å ta kontakt...

(kvinne 46 år fra Vestfold) ti. 30 sep. 2014 13:12 Privat melding

Av ren høflighet for de som har sendt deg en melding, så ville jeg svart dem selv om du ikke er interessert. Du kan svare noe lignende som " hei og takk for melding, men du er dessverre ikke det jeg ser etter. Lykke til videre :) "
Jeg svarer alle uansett og de takker for svar. Det koster så lite å være høflig;)
Når det gjelder menn som kunne vært faren din, så er det dessverre mange menn her inn som søker damer som er alt for unge for dem, men det er det de vil ha.... Du kan jo skrive i profilen din at du ønsker alderen du søker blir respektert og at du ikke ønsker kontakt med menn som kunne vært faren din.
Den rette dukker nok opp. Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 30 sep. 2014 13:16

Jeg svarer alle.
Ser an personen litt. Er det en helt klar og tydelig forskjell i våre liv og ønsker så påpeker jeg det som årsak til at jeg ikke vil at jeg ikke vil ha videre kontakt.
F.eks. at mannen er 15 år yngre enn meg, er barnløs og bor 30 mil unna.
Da er det helt ok å si - beklager men du er nok i en annen livssituasjon enn meg eller jeg er kun interessert i menn som bor i min by/nærområdet.

Hvis jeg ikke kan si noe av det over så sier jeg bare at jeg "jeg har akkurat blitt kjent med en annen her inne....osv." På den måten blir ikke avslaget personlig - en fordi jeg allerede har funnet en annen liksom... Liten hvit løgn istedenfor å såre noen.

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 30 sep. 2014 13:43 Privat melding

bare vær TYDELIG i den høflige tilbakemeldingen om at du ikke er videre intressert.Om dem da fortsetter å skrive til deg så får du jo selv avgjøre om du blokkerer dem eller du bare lar være å lese mld fra dem.Ikke værre enn det :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 30 sep. 2014 14:25

Ut i fra andre jenters erfaring, så BØR du blokkere etter å ha sagt at du ikke er interessert.
Hvis ikke, så risikerer du bare å få slengt en masse dritt i fleisen av mannfolk som ikke takler avslag.

Ikke noe svar er svar det også.

Du gjør deg selv og de mannfolka du ikke finner interessante en tjeneste ved å blokkere de.
Du slipper å se dem og de slipper å lurer på om de skulle kontaktet deg.

Skjult ID med pseudonym sola ti. 30 sep. 2014 14:32

Sitter litt med samme dilemma selv og erfarer at om du ikke er interessert så får du en litt sur mld tilbake. Har også begynt å blokkere fordi samme personene er jevnlig innom profilen etter at jeg har sagt at jeg ikke er interessert. Og det med menn som er gamle nok til å vær far min er klar blokkering fordi jeg har satt tydelig alderspenn og skrevet det i profilen min. Må innrømme at jeg svarer ikke alle heller, om de bare har skrevet hei f.eks. Men om de har lagt litt i det de har skrevet svarer jeg de høflig.

(mann 35 år fra Oslo) ti. 30 sep. 2014 14:48 Privat melding

Høflige avslag settes pris på for min del. Ikke at det har skjedd enda. Enten null respons eller noen meldinger frem og tilbake til det "plutselig" stopper.

Skjult ID med pseudonym Mr Mr ti. 30 sep. 2014 15:08

Et høflig avslag ligger ferdigskrevet i rullgardinen under vinduet du skriver en mail.
Og det lyder slik - Hei,(navn) , jeg tror dessverre ikke at vi passer helt sammen. Lykke til videre!
Så tar det ett sekund og sende et høflig avslag, så det finnes ikke en unnskyldning for ikke å sende et høflig avslag.

NICKI-2@
Igjen sitter du her og prøver og fremstille deg som om et glansbilde av en Sukkerbruker, som svare alle fordi det koster så lite å være høflig,. som du skriver.. Du svarer definitivt ikke alle, og det kan undertegnede og mange fler skrive under på. Belive me!!
Så slutt å sitt her å lyv folk midt opp i fjeset om hvor ordentlig du er, når du ikke er det. Lær deg heller å vær sannferdig, om du skal sitte her å gi folk gode råd.

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 30 sep. 2014 15:09 Privat melding

Jeg fikk denne som svar jeg da jeg høflig svarte at jeg dessverre ikke var interessert i å bli bedre kjent:
"Hva gjør du inne her da se å pell deg ut av sukker hvis du her bare for tulle eller så sender jeg en melding til sukker"

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 30 sep. 2014 15:22 Privat melding

@Villrosa
Ja jeg fortsetter å sende høflige avslag og får som deg mange hyggelige tilbakemeldinger på det. :-)
Han som sendte meg det sure svaret hadde nok en utrolig dårlig dag og var sikkert lei av å bli avvist her inne - også gikk det ut over meg.

(kvinne 46 år fra Vestfold) ti. 30 sep. 2014 15:27 Privat melding

@Mr Mr
Stå frem med hvem du er hvis du skal slenge ut av deg drittkasting mot andre!! Du kjenner ikke meg overhodet og tror nok de fleste menn her inne som har sendt meg melding kan skrive under på at de får svar uansett. Skriver de kun "hei" eller kommer med sexkommentarer så svarer jeg ikke. Den er jeg ærlig på. Hvorfor skal jeg svare på det??
Greit å skrive hei hvis man kommer med et spørsmål eller to i tillegg så man får en samtale..
Hvis du var så uheldig å være en av de første som sendte meg melding her inn når jeg var ny, så kan det godt hende jeg ikke fikk svart alle og det beklager jeg.
Kan fortelle at jeg fikk opptil 70 mld om dagen, og da var det fort gjort å få oversett noen og jeg syntes også det var flaut å svare....
Og jeg er alltid ærlig!! Hva med mine råd er dårlige? Er sånn jeg og mange andre damer her inne gjør det.
Send meg heller en privat mld så kan vi prate om det. Jeg har aldri latt være å svare noen med vilje, så slutt å gå til angrep på meg!

Skjult ID med pseudonym Mr Mr ti. 30 sep. 2014 16:05

NICKI-2@

Dette var vel absolutt ikke noe angrep på deg, men kun en faktaopplysning om hvordan du er... Påse at stien din er ren, før du sitter her inne å forteller hvem du er...
Det var absolutt hverken sex relatert, eller kun et hei det her er snakk om..
Men unnskyldningene dine kommer som perler på en snor..
Bruk heller tastaturet og tide din på det du sitter her og skryter du er så flink og god på..

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 30 sep. 2014 16:18

@MrMr
At du sur og fornærma over at du ikke har fått svar på en melding du sendte er forståelig. Hvem som har rett av deg og Nicki-2 er det ingen som vet.
Men når du skal beskylde noen (som velger å være her med bilde og det hele) så burde du være mann nok til å bruke din egen profilidentitet når du slenger ut beskyldninger. Ihvertfall hvis du mener at du har rett her. Helst burde du vel bare tatt dette direkte med Nicki-2

Skjult ID med pseudonym eva luer ti. 30 sep. 2014 16:25

Ikke noe svar, er ikke noe bra svar. Er det en ting som er verre enn avslag for de fleste, så er det følelsen av å bli ignorert/oversett :)
Så gi ett høflig, kort avslag og så blokkerer du.

Da har personen opplevd at du ihvertfall har lest det han har skrevet, han har fått ett svar (og du oppfattes ikke som uhøfflig) og på toppen av det hele så fjernes dere fra hverandres liste. Blokkeringen gjør også at du slipper eventuelle sure kommentarer fra de som blir blokkert. For det er desverre noen av de.

Så blokkering er jo egentlig enn vinn/vinn situasjon. Færre profiler man har å forholde seg til jo lettere er det å eventuellt oppdage den rette :)

Skjult ID med pseudonym Antro ti. 30 sep. 2014 16:43

@jente25

Jeg sender et høflig avslag, ikke så ofte jeg får førstemeldinger eller hjerter, men når jeg først får det er det sjelden noe jeg syns er interessant.

Når jeg kontakter kvinner som er på mitt nivå utseendemessig så får jeg som regel svar, og når jeg ikke får det så blir jeg igrunn ganske overrasket. Det er med på å bygge opp min påstand om at enkelte sikter altfor høyt i forhold til jakt på partner. Det virker som enkelte tror det løser seg så lenge vi ser ut som en kopi av en jålete fotballspiller eller en og annen kjendis...

Kvinner er ganske lettlurte spør du meg;)

Skjult ID med pseudonym Mr Mr ti. 30 sep. 2014 17:37

@ Kvinne

Gjør ikke dette til noen annet en det er nå.
Når hun sitter her inne å påstår ting om seg selv som ikke er i tråd med virkeligheten, så er det på sin plass at noen forteller dem det..
Du må gjerne prøve å vinkle dette til at jeg er sur og fornærmet fordi jeg ikke fikk noe svar, men det som er usmakelig med slike er at de sitter her inne på dette forumet å påstår at de gjør noe helt annet en det virkeligheten tilsier.. Ja da, blir jeg muggen.

Jeg har kommentert dette ovenfor denne personen tidligere i en god tone, da det var samme tema som gikk her. Da ble det påstått at det må ha vært en glipp, og av den grunn tok jeg kontakt med henne igjen litt senere på en høflig måte. Men du kan jo gjette hva som skjedde.. Så hvorfor skal jeg gå direkte til en person, som allerede har ignorert meg to ganger? For å bli ignorert for tredje gang. Bortkastet tid, så da er det mye bedre å gjøre det her, så jeg vet at budskapet kommer frem...
Så slike personer fortjener absolutt å bli snakket til, når de ikke er sannferdige her. Innbill ikke folk at du er bedre en det du egentlig er, er et greit motto.. Folk med kløvet tunge er usmakelig.

Skjult ID med pseudonym Jente25 ti. 30 sep. 2014 17:46

For å være helt ærlig, så har jeg kjent litt på at det er å unødvendig komplisere ting ved å skulle svare alle og enhver som man ikke er interessert i. Av de jeg har gitt tilbakemelding, så blir de ofte enten irriterte eller kverulerer på det jeg sier. Type "alder har vel ingenting å si", eller "hvordan kan du vite at jeg ikke er noe for deg når du ikke har tatt deg tiden til å bli kjent med deg". Er det ikke svar nok å ikke svare? Man kan vel ikke sende en klarere beskjed enn det? I tillegg så er det mye raringer ute og går på nettet man kanskje ikke har lyst til å provosere ytterligere. Mange tar det jo likså frekt om man forteller de at de ikke er det man er ute etter.

(kvinne 46 år fra Vestfold) ti. 30 sep. 2014 17:53 Privat melding

Nå kommer du med direkte løgn @Mr Mr!!!
Etter at vi tok opp dette i en god tone i en annen tråd for ikke veldig lenge siden så sa jeg sannheten. Jeg har aldri vært med på datingsider før jeg ble singel siste gang nå i vinter/våres, og jeg visste ikke helt hva jeg gikk til. Ble overveldet av alle mld og ble usikker, flau og visste ikke hva jeg skulle svare eller skrive. Ja da var det nok noen som ikke fikk svar, men det var pga usikkerheten min.
Så forrige innlegget ditt her og da gikk jeg i meldingsboksen min og sjekket...
Jeg har svart på ALLE, og jeg gjentar ALLE meldingene jeg har fått fra BEGYNNELSEN av mai. Er en feilmarginen på 11 men det er fordi menn har sendt meg mld først og så avsluttet den. Har ikke slettet meldinger siden april. Så du kan umulig ha sendt meg en mld etter samme diskusjonen i en annen tråd, for det er nemlig ikke lenge siden.
Vær i hvert fall ærlig og ikke få meg til å fremstå som en kald, ufølsom, uhøflig bitch. Jeg har som sagt IKKE mottatt noen meldinger uten at jeg gitt svar på den ene eller andre måten.
Virker som du gjør alt du kan for å skremme alle andre menn til å ta kontakt med meg.... Trist synes jeg. Hadde du kjent meg så hadde du visst at jeg er en veldig følsom person som bryr meg om folk og gjør alt for at de skal ha de bra. Blir lei meg når jeg beskyldes for noe som ikke stemmer....
Men det forteller mer om deg enn meg. Orker ikke mere diskusjon om dette. Skulle ønske vi kunne tatt det på pm og ikke her......

Skjult ID med pseudonym Orange ti. 30 sep. 2014 17:57

Selv synes jeg det best å ikke få en skriftlig avvisning. Og når det gjelder å føle seg oversett, så opplever jeg det ikke slikt ettersom det er sånn kontaktsjargongen på nettdating som regel er. Jeg skjønner rett og slett ikke behovet for å skape en etikkete hvor man skal motta et tomt "takk og lykke til videre"-budskap, men det er vel sikkert noen som opplever det som bedre.

Det verste er i alle fall å gi et svar som kan mistolkes for å være et ønske om videre kontakt om det er noen man har utelukket fullstendig. For det skjer ganske ofte at man mottar meldinger som er vanskelig å tolke sånn sett. Da spør man seg om hun svarer noe passivt fordi hun ønsker at jeg skal lede samtalen videre, eller er det bare ment som et dempet avslag.

Skjult ID med pseudonym Mr Mr ti. 30 sep. 2014 18:01

@ Nick-2

Si hva du vil, men ikke gjør deg til noe offer..
Ferdig snakket.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 30 sep. 2014 18:03

Bare fordi noen ikke svarer på min melding, så føler jeg da meg ikke oversett. Hun har jo lest den!
Jeg skjønner jo at bare ikke syns jeg var noe for henne.

Blir stort sett veldig overrasket om jeg får svar. Er også proppet med selvinnsikt, så jeg vet veldig godt hvor pene jenter jeg bør holde meg unna og som det ikke er verdt å kaste bort tid på.

@Jente25
Bare la være å svare du. Eller følg opp svaret med blokkering.
Så får en heller leve med at folk klager over manglende svar.
Ingen kan kreve å få svar på meldingene sine. Selv om det virker som det er nok av de folkene her inne som tror at bare fordi de er på en nettdatingside, så liker alle deg automatisk.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 30 sep. 2014 18:06

Nå vet jeg ikke hvordan det er med menn, men har merket meg at jenter har en lei tendens til å være litt for vage i avslaget sitt, slik at noen kan tolke det som at døren er på gløtt.

Jeg derimot tar alt som et avslag, samme om det er meningen at døren skal være på gløtt eller ikke.
Er ikke interessert i å plukke opp kontakten etter å først ha blitt avvist, samme hva grunnen til avvisningen skulle være.

Skjult ID med pseudonym Orange ti. 30 sep. 2014 18:16

Helt enig, VivaVita. Har bare mottatt en eller to "du er ikke min type, lykke til videre"-meldinger, og jeg synes de svir litt mer, spesielt om man føler seg ganske sikker på at ens egen tekst, herunder interesser osv, matcher ganske bra. Da foretrekker jeg, slik du skriver, muligheten for at det er en av flere hypotetiske årsaker som er grunnen.

(kvinne 46 år fra Vestfold) ti. 30 sep. 2014 18:20 Privat melding

@Mr Mr
Gjør meg ikke til noe offer...
Ville bare få frem poenget med at å spre løgner i et åpent forum, og spesielt med et pseudonym, ikke er greit. Du kunne vel bare sendt meg en pm og spurt hvorfor jeg ikke svarte deg for mange mnd siden, i steden for å gå til drittkasting i tråden her...
Antageligvis så hadde jeg ikke engang husket at jeg ikke svarte nettopp deg av grunner jeg skrev i forrige innlegg.
Får bare innse begge to at gjort er gjort og jeg får ikke tatt det tilbake selv om jeg gjerne skulle gjort det.
Begrave stridsøksen og la det ligge....
Ba om unnskyldning i det første svaret til deg her. Vet ikke helt hva mer jeg kan si....

Skjult ID med pseudonym Antro ti. 30 sep. 2014 18:58

@jente25

Hva er du ute etter da? Bare lek og moro? En dominant villbass som du ikke har helt kontroll over?

Hver gang jeg anklager kvinner for å date og falle for feil type menn blir de sure og sier at jeg ikke har peiling på hva jeg prater om. Men de vet innerst inne at jeg har rett. Det er bare det at de ikke kan motstå disse mennene...

(mann 34 år fra Buskerud) ti. 30 sep. 2014 19:18 Privat melding

Jeg gidder ikke sende svar. Følte det var normalen her. Men samtidig setter jeg pris på et hyggelig avslag også. Da vet man at det har vært oppe og blitt vurdert. Vi har alle forskjellig smak, så det er den enkleste sak i verden å takle for meg. Folk som blir sure for avslag må jo være fryktelig usikre på seg selv.

Skjult ID med pseudonym Jente25 ti. 30 sep. 2014 20:34

@antro
Jeg kjenner jeg blir ganske så provosert over svaret ditt. Som jeg skrev så er jeg ute etter å treffe den rette. Og jeg mener at fysisk tiltrekning er en viktig ingrediens i et godt forhold. Vi mennesker blir stort sett sammen med de som er omtrent samme nivå på skalaen, om du vil. Og det mener jeg er helt naturlig.
Hva mener du med "disse mennene"? Er det ikke mulig å være både attraktiv og en bra fyr på samme tid?
Jeg syns det er temmelig frekt av deg å insinuere at jeg bare vil ha tull og tøys eller en dominant villbass fordi jeg vil ha en partner jeg liker utseendet på(hallo liksom???). Du høres ut som en bitter fyr, en sånn som bruker "good guys finish last" som en unnskyldning. Tipper du går etter damer som er ute av din liga, for å så bli rammet av skadefryd når de samme damene blir såret av disse kjekke "drittsekkene".

Skjult ID med pseudonym Mr Mr ti. 30 sep. 2014 20:41

@ Nicki-2,

Du er akkurat som Per, du lyver...

Det er ingen som har slengt dritt om deg, her er kun fakta påpekt.
At du ikke takler at noen kler av deg glansbildet ditt, kan jeg ikke gjøre noe med.
Sakens kjerne er ikke at du ikke har svart meg, men at du sitter her og påstår at du svarer alle når det ikke er sant.. Jeg har opplevd det, og jeg vet om andre som har opplevd det.. Du må være etterrettelig!
Så jeg trenger ingen unnskyldning for at du ikke svarte meg, for det lever jeg veldig godt med..

Herved begraves øksen.

Skjult ID med pseudonym Jente25 ti. 30 sep. 2014 20:45

@ Mr Mr
La nå henne være.. At du gidder???

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 30 sep. 2014 21:20

@MrMr
Var det så veldig viktig at hun svarte akkurat deg da? Eller er det bare sånn flisespikkeri du holder på med. At når hun sier hun svarer alle nå så skal du liksom ta henne fordi hun en gang for lenge siden ikke svarte akkurat deg. Hva er greia?
Kan godt hende du ikke hadde en hyggelig melding? Kan godt hende du bare sendt et *hei* og at du har helt blank profil, kan hende du var ufin, kan hende hun bare glemte å svare, kan hende du den dagen forsvant litt i mengden... So what?
Hadde du brukt din egentlige profilidentitet her så kunne kanskje flere damer ha hatt sitt å si om hvordan du fremstår i dine meldinger... Kan hende du har sendt meg melding også som jeg ikke har svart på (eller som jeg har svart på)
Poenget her er at Nicki-2 må forsvare noe i all offentlighet mens du kan skjule deg bak et nick... Og du kan påstå hva som helst uten at noen kan sjekke om det du sier faktisk er sant.
Og Nicki-2 har sagt unnskyld. Ta nå det til deg da mann. Hun sier at hun svarer alle, men at hun i begynnelsen ikke gjorde det. Du var av de som i begynnelsen ikke fikk svar.... Og det husker du tydeligvis godt... Get over it!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 30 sep. 2014 21:33

@Jente25

Selv om antro legger det frem på en fryktelig spydig måte og insinuerer ting om deg som han burde vært for god for, så har han et poeng.
Det gjelder sikkert enkelte menn også, men det er da ingen hemmelighet at mange jenter ofte faller opptil flere ganger for samme typen menn som de egentlig vet ikke er den rette for dem. Nettopp fordi de har vært med samme typen menn tidligere og ting ikke var bra.

Men det er som sagt mange menn som er slik også. Som bare faller for den type jenter som ikke er bra for dem eller at de hele tiden prøver seg på jenter de ikke har sjans i havet på.

Problemet er at nettdating visker ut disse linjene. Og folk prøver seg på jenter som de vanligvis aldri ville funnet på å nærme seg på byen.

Jeg derimot, jeg har såpass selvinnsikt at jeg vet ca. hvilken liga jeg tilhører. Dessverre så blir jeg match med såpass mange jenter her på Sukker som jeg ikke har sjans i helvete på.
Har kontaktet de som jeg trodde jeg kunne hatt en sjans på, så nå venter jeg bare på at det skal komme nye profiler i samme liga som meg selv og som kan ha noe til felles med meg.

Skjult ID med pseudonym Antro ti. 30 sep. 2014 22:16

@jente25

Hva jeg mener med disse mennene? Man skal helst være så velkledd og velfrisert ut nå. Det er ikke lov å være mann lenger, man skal ikke ha hår på brystet lenger eller ha naturlige interesser. Helst skal man like god klesstil som en rikmannssønn fra vestkanten, bare for å sette det litt på spissen. Det virker som du tror at de mennene du liker er så mye mer selvsikre og intelligente enn meg bare fordi de lykkes på sjekkemarkedet. Det virker som om vi menn får målt vår selvtillit etter hvor gode vi er på sjekkemarkedet, hvor mange kvinner vi klarer å nedlegge, og det jeg mener jeg blir helt feil verdier.

Så nei, enten er man en attraktiv fyr eller så er man en bra fyr.

Nå mener jeg du også har posta med ditt fulle navn er og sånn utseendemessig ligger du sånn midt på treet, og det er der jeg også sikter meg inn når jeg leter etter kvinner. Jeg går ALDRI etter de altfor pene, bare så det er sagt. Jeg snakker kun med de normalt pene.

Såpass selvinnsikt har jeg;)

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 30 sep. 2014 22:33

@antro
Hva som er attraktivt er jo veldig individuelt da...
Det fins bra menn som er pene vestkantgutter og det fins bra menn som er rufsete villmarkstyper. Du finner drittsekker og rundbrennere i begge kategorier også.
Selv foretrekker jeg rufsete og sporty menn med hår på brystet. Men burde vel holde meg unna dem ettersom en slik fyr oppførte seg dårlig mot meg en gang.

Men poenget er... Man kan finne hyggelige personer uansett utseende. Og de fleste av oss må nok med hånden på hjerte si at vi har et spesielt type utseende vi liker bedre enn andre.

Skjult ID med pseudonym Antro ti. 30 sep. 2014 22:45

@kvinne

Tviler ikke på at det kan være hyggelige folk fra vestkanten, men jeg skjønner egentlig ikke hva en kvinne fra østkanten skulle se i en mann fra vestkanten. De kan umulig ha så mye til felles?

Det er akkurat som jeg holder meg unna kvinner er altfor pene, glamourjenter ogl. Fordi jeg vet at vi har helt forskjellige verdier, helt forskjellige verdier i livet.

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 30 sep. 2014 22:55

@Antro
Nå er sikkert jeg litt eldre enn deg.... Jeg er ikke så veldig opptatt av å sette folk i bås jeg.
At du ikke skjønner hva folk kan se i hverandre betyr jo ikke noe for de to som faktisk kan se noe i hverandre :) Noen ganger er det motsetninger som tiltrekker hverandre. Og noen ganger er ikke vestkantfolk det du tror vestkantfolk er. Det samme gjelder østkantfolk.

Skjult ID med pseudonym Jente25 ti. 30 sep. 2014 22:56

Så hva var hensikten din med den frekke kommentaren du først kom med? Syns du ikke det er ufint å insinuere at jeg bare vil ha tull og tøys eller en dominant tullbass? Hva får deg til å tro det?
Selvsagt vil jeg ha en partner jeg er tiltrukket av. Det vil vi alle. Du også. Jeg har ikke sagt et ord om hvilken standard jeg går etter, eller hva jeg liker. Syns du virker innmari dømmende.
Når det er sagt, den typen du beskriver er overhode ikke den slags mann jeg faller for. Hva ditt hell på sjekkemarkedet gjelder, så har jeg ingen formening om det. Du bare virker som en bitter type når du velger å svare på den måten. Du må ha et ganske snevert syn når du mener det ikke er mulig å være både attraktiv og en bra person.

Skjult ID med pseudonym Antro ti. 30 sep. 2014 23:02

@kvinne

Jeg syns det er urettferdig at motsetninger tiltrekker hverandre.

Skjult ID med pseudonym Antro ti. 30 sep. 2014 23:05

@jente25

Jeg har møtt mange attraktive personer og de er ganske selvopptatte. Alt skal handle om dem selv og hvordan de skal få styrket sitt ego. Det er morsomt at du anklager meg for å være dømmende. Jovisst jeg er dømmende. Hva så?

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 30 sep. 2014 23:12

@Antro
Men du snakker jo mest om det overfladiske og utseendemessige.
Selv om det utenpå er motsetningsfylt så kan man ha verdier, holdninger, meninger og ønsker for livet som passer helt perfekt sammen :)
Men om du snakker om 23 år gamle Glamour-jenter så snakker du vel om jenter som ikke har kommet så langt i livet ennå? Og som er opptatt av hva venninnene liker og ikke ville turt å bli sett med noen som andre kan kritisere. Ting er også mye mer firkanta når man er ung. Det er falske krav og forestillinger man skal leve opp til. Og i den fasen leker nok like barn best.
For meg som er i slutten av 40-åra spiller ikke dette noen rolle lenger. Jeg er meg. Jeg er mer opptatt av personligheten og livserfaringen enn hva slags "stil" man har.

Det beste er om man befinner seg et sted midt i mellom "like barn leker best" og "motsetninger tiltrekker hverandre". Så får man selv finne ut hvilke motsetninger man kan leve med og hvilke likheter man ikke kan være foruten :)

Skjult ID med pseudonym Antro ti. 30 sep. 2014 23:17

@kvinne

Det hjelper ikke om man har de samme verdiene, holdningene og meningene, jeg vil uansett ikke at hun skal se ut som en glamourmodell eller være altfor pen uansett. Hun skal ha et normalt pent ytre;)

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 30 sep. 2014 23:23

@Antro
Jeg tror du misforstår ordet attraktiv .
"Jeg har møtt mange attraktive personer og de er ganske selvopptatte" sier du.

Det sier jo mest om deg da... For det betyr jo at du synes at selvopptatte mennesker er attraktive - for å sette det på spissen. (og nå tuller jeg litt med deg....)

Men når jeg sier at jeg går etter det som er attraktivt for meg så er det folk som har utseende og personlighet som er attraktivt for meg. Og kanskje det er en type utseende som andre synes er stygt, rart, merkelig, mindre pent, rufsete, skjeggete... En mann som er smart, intellektuell, ærlig, glad i barna sine og generelt positiv her i livet er attraktiv for meg.
Jeg synes det er attraktivt med hår på brystet.
De mennene jeg finner attraktive er det motsatte av selvopptatte.

Jente25 sier hun går for det hun synes er attraktivt. Men du vet jo ikke hva det er?

Skjult ID med pseudonym Antro ti. 30 sep. 2014 23:31

@kvinne

En normalt pen kvinne som har EGNE meninger, som er opptatt på det meste som skjer i samfunnet, og som holder seg i relativt god form er attraktivt for meg;)

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 30 sep. 2014 23:44

@Antro
Så bra! Da vet du hva som er attraktivt for deg og kan se etter det. Håper du finner denne jenta :)
Andre vet hva som er attraktivt for seg og det må vi bare respektere.

Skjult ID med pseudonym Antro ti. 30 sep. 2014 23:51

@kvinne

Ja, men de vet ikke hva som er til deres eget beste. Alltid;)

God natt!

(mann 38 år fra Oslo) on. 1 okt. 2014 00:03 Privat melding

Hei jente 25 jeg er en kar som har prøvd en stund her og må bare beklage hvis noen ikke passer til utsende du søker, men jeg for din del håper du tør å gå uten for boksen. Jeg tror frustrasjonen du får fra gutter som blir sure fordi de får avslag er fordi når folk faktisk har en fin profil og faktisk er en god kar får avslag på grunn av hva du sier utsende. Dette er i mine øyne veldig sårende, er litt som vi kan ikke velge våre foreldre. Men hvem vi er betyr så mye mer en utsende. Jeg håper at du tør å møte folk uten for boksen din, mange som har sagt akkurat det samme som deg, men falt for en de aldri hadde trodd de skulle falle for. Utsende etter hva man har forsket på har egentlig fint lite å si når man gjelder en make, men som kanskje noen prøver å påpeke er at man søker utsende for kun sex. Jeg tror nok du er ekte og søker noe. Men kun avise etter utsende sier meg en del ting. Men begynner ikke der nå.

Men mitt tips sett deg ned se beauty and the geek glimrende eksempeldel på det finnes mer bak et utsende på bilde. Jeg ønsker deg lykke til meg jakten, men hvis dere jenter ikke ønsker gutta skal se på dere som sex objekt så bør det kanskje gå begge veier...

Skjult ID med pseudonym durrr on. 1 okt. 2014 04:51

Jeg svarte før at jenta ikke var min type men begynner å bare la vær å svare. I det siste har jeg fått gullkorn som "jeg syns ikke du er kjekk engang. Ikke vær innbilsk" fra kvinner som begynte å skrive til meg uten at jeg skrev til dem først fordi de tydeligvis ikke takler at menn avslår dem.

(mann 33 år fra Oslo) on. 1 okt. 2014 07:27 Privat melding

Med tanke på hvor fort denne tråden kom på villspor med ufine kommentarer, vil jeg gå så langt som å si at å ikke svare er den tryggeste fremgangsmåten. Selv om mange her sier de vil ha høflig avslag, så ser jeg ikke viktigheten i det. De gangene jeg har fått det har jeg tenkt at personen er hyggelig som gidder, men hva betyr det for deg at en du ikke vil prate med sitter igjen med et godt inntrykk? Og uansett så har ikke hyggelige avslag noe å si, avslag er avslag. For min del er å ikke svare et fair og helt ok svar. Men, til syvende og sist må du gjøre hva du føler for!

Litt synd enkelte brukte denne tråden til å lufte sin bitterhet og frustrasjon :(

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 1 okt. 2014 07:45

"Jeg synes ikke du er kjekk engang. Ikke vær innbilsk" Dette må være noe veldig unge jenter skriver. Ikke kvinner.

Skjult ID med pseudonym Mr Mr on. 1 okt. 2014 11:00

@ kvinne

Et fantastisk resonnement!
Du er virkelig en observant jente, og har et fantastisk øye for å se essensen i kommunikasjonen..
Tommelen opp for slike som deg!

Skjult ID med pseudonym Antro on. 1 okt. 2014 11:06

@kvinne

Jeg kommer aldri til å respektere det Jeg kommer til å fortsette til å jamre om at de faller for feil menn, helt til det innser det selv. At jeg har rett og de har feil.

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 1 okt. 2014 11:42

@MrMr
Nå vet ikke jeg hvilket resonnement du siktet til men.... :-)

@Antro
Ja all den tid du mener at disse jentene faller for attraktive men som du har forhåndsdefinert som overfladisk pappagutter som ikke har på brystet så....
Men hva om noen jenter liker sånne gutter da? Og gutten er snill mot jenta?
Vil du heller at disse jentene skal falle for deg? ;-) hehe...

Skjult ID med pseudonym Antro on. 1 okt. 2014 12:12

@kvinne

Kvinner skal falle for menn, ikke gutter. Men nå er det jo sånn at de vil at vi menn skal se ut som gutter og det provoserer meg.

Jeg mener i dag at menn har for dårlige forbilder. Isteden for å se opp til Petter Northug, Petter Stordalen og John Arne Riise, så burde de heller se til Lars Monsen. Det er det eneste mannen i Norge i dag.

Ja, jeg skjønner ikke hvorfor de faller for sånne gutter, de burde heller falle for meg;)

Skjult ID med pseudonym Blokkermer on. 1 okt. 2014 12:28

Det er en opersonlig djungel her inne. Alla som er uinteressante for meg av ulike grunner blokker jag. Er jag interessert, skriver en hyggelig mld og ikke får noe svar så ønsker jag att bli blokkert så slipper jag gjøre det selv etterpå. Vis noen har sett på min profil og veit att dem aldrig ønsker att prate med meg. Blokk meg please :)
Ser jag på en profil som ikke søker noen i min alder. Da blokker jag.
Hvorfor ska man se en profil som man aldrig kommer møte uansett?
Skjønner ikke hvorfor man ska bli irritert over att ikke få svar? Blokker og gå vidare. Du trenger ikke ha dårlig samvittighet for det.

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 1 okt. 2014 12:35

@Antro
Du snakker ikke om kvinner du snakker om jenter vettu..... :-)

Monsen er jo opptatt - og hvis han er den ENESTE mannen i Norge i dag så er det jo bare metrosekselle menn igjen da.

Jeg liker menn som er som Monsen jeg. Det er faktisk det jeg synes er mest attraktivt. Og veldig mange kvinner med meg har samme smak :-)
Men den type menn vil som regel ha ekte kvinnfolk - og de søte babe-jentene du kanskje kritiserer for å gjøre feil valg ville ikke blitt vurdert en gang :-)

Skjult ID med pseudonym Antro on. 1 okt. 2014 12:54

@kvinne

Det er ikke de søte babejentene jeg kritiserer fordi de lar jeg være å date. Det har jeg sagt flere ganger nå, og nå begynner jeg å gå lei!
Så få det inn nå! Jeg dater aldri babes!

Hvilken kvinne er det du mener unge jenter bør se opp til i dag da?

Skjult ID med pseudonym durrr on. 1 okt. 2014 17:08

@kvinne
Spørs hva du mener med ung. Det er fem slike tilfeller som har skjedd hittil (de har ordlagt seg litt forskjellig selvsagt), men alderen på jentene har vært fra 20-45. Det er ikke aldersbestemt.

Derimot virker det som om kvinner, når de først tar kontakt med en mann, nesten antar at mannen skal være interessant fordi kvinnen selv er populær blant andre menn.

Skjult ID med pseudonym jaudå on. 1 okt. 2014 21:26

Jeg avviser med et smil og en klapp på skuldra:
"Vi takker for interessen og den innsendte søknad. Dessverre nådde du ikke helt opp denne gangen, men vi ønsker velkommen tilbake ved en senere anledning!"

Skjult ID med pseudonym Antro on. 1 okt. 2014 22:18

@jenta25

Og for å svar på spørsmålet ditt, ja jeg hadde kost meg og kjent skikkelig skadefryd hvis du og andre jenter hadde blitt såret av sånne sjamerende drittsekker;)

Skjult ID med pseudonym Jente25 on. 1 okt. 2014 22:48

Nei, det var ikke et spørsmål. Det var en antagelse jeg gjorde. Men du vil tydeligvis trekke det her ut i det lengste. Jeg må bare le av deg. Patetisk hvordan du velger å gi alle andre skylden for hvorfor du er singel. Nei, kjære deg, du får ingen glede av noen skadefryd her i gården, min smak i menn er nemlig temmelig ypperlig :)

Skjult ID med pseudonym Antro on. 1 okt. 2014 22:56

@jente25

Ja, det er jo alle andre sin skyld. Benekter du virkelig at noen jenter kan risikere og ende opp med feil type menn. Det har jeg sagt til flere jenter at de gjør, de vil ikke høre på meg, og de ender opp med å bli såret. Hvem er det da som er patetisk?

Du tror det ja? Vel, drømmeprinsene er nok ikke helt ærlig med deg skjønner du, så jeg må nok skuffe deg;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 1 okt. 2014 23:05

@Jente25

Helt enig. Det er KUN ens egen skyld at en er singel.
At en er for kresen, for kravstor, sikter for høyt, you name it.
Vi menn er eksperter på alt det der.

Noen slipper derimot unna med det, fordi de har de kvalitetene som damer ser etter. Resten som prøver seg på det samme feiler hardt fordi de ikke har det.

Men det er enkelte jenter som bør ta en ordentlig titt på seg selv.
For er du ei pen, snill og god jente, så sender du ikke en melding til meg, for du kan få veeeeeldig mye bedre menn enn meg.

Skjult ID med pseudonym durrr on. 1 okt. 2014 23:10

@powpow
ens egen skyld? Wat? Det finnes folk som er single selv om de har masse tilbud ;) Iblant hender det også at man ikke finner den riktige.

Skjult ID med pseudonym Antro on. 1 okt. 2014 23:11

@powpowgutt

Nope, du tar feil. For jeg sikter aldri for høyt. Den hadde jeg derimot hvis jeg hadde gått etter de deilige damene som absolutt alle sender melding til, men det gjør jeg aldri. Jeg går etter de damene som ligger på midt nivå utseendemessig, og jeg får nesten alltid svar og en date. Så jeg sikter ikke for høyt;)

Snakk heller for deg selv, du som skal lage tema om deg selv i hver eneste tråd;)

Skjult ID med pseudonym Jente25 on. 1 okt. 2014 23:15

Nei, det benekter jeg ikke. Jeg benekter heller ikke at noen menn kan gjøre dårlige valg av dame. Det finnes jammen meg menn som gjør det også, gang på gang.
Ok, så du er singel fordi NOEN damer velger feil menn? Høres jo veldig logisk ut.. Det er så tydelig at du er sur fordi disse damene ikke vil ha deg! Trenger ikke være særlig oppegående for å gjennomskue deg..

Hva min smak i menn og tidligere forhold angår, det har du ikke noe grunnlag å si noe om(tilfeldig nett-troll som du er), så det der gidder jeg ikke kommentere noe på..

Skjult ID med pseudonym Mr Mr on. 1 okt. 2014 23:20

@ Jente25

Jeg må nå si til deg, som du sa til meg - At du gidder!!!

(mann 41 år fra Oslo) on. 1 okt. 2014 23:20 Privat melding

Sett fra et mannsperspektiv, så er det bare å skrive noe slikt som
"Fint at du sendte meg en melding, tusen takk for den. Dessverre er nok ikke du den jeg ser etter, og ønsker deg lykke til"

Og så blokke profilen.

Holder det.

De som er oppegående skjønner at det er trynefaktor det går på, og da hjelper det ikke hvor snill, omtenksom eller supportiv mannen er.

Og skrive noe slik om at "Jeg tror ikke vi har noe til felles" blir bare fjott, det står i profilen din at du liker friluft, og det gjør det i min også, og så sitter du å skriver at vi ikke har noe til felles når vi har det, det liker ikke jeg ihvertfall.

Skjult ID med pseudonym Mr Mr on. 1 okt. 2014 23:23

Godt sagt, Ramiel!

Skjult ID med pseudonym Antro on. 1 okt. 2014 23:26

@jente25

Hvorfor skulle jeg vært et dårlig valg? Jeg er aldri ute etter bare en ting som veldig mange andre menn er. Jeg er ryddig av meg både økonomisk, fungerer godt sosialt og mange andre ting, så jeg mener selv at jeg burde vært et bra valg.

Jeg er sur helt klart fordi jeg vet at de gjør feil, noe som viser gang på gang en liten stund etterpå. Men da hjelper det ikke å komme krabbende til meg. Da kan de bare ha det så godt.

Skjult ID med pseudonym Jente25 on. 1 okt. 2014 23:26

@ Mr Mr

Nei, vettu hva.. Skjønner ikke helt selv at jeg gidder.. I'm out! Fred & kjærleik, og sånt ????Drømmeprinsen, her kommer jeg!

Skjult ID med pseudonym Antro on. 1 okt. 2014 23:28

@jente25

Lykke til! Det trenger du:) Tvi, tvi!

Skjult ID med pseudonym Antro on. 1 okt. 2014 23:32

@jente25

Jeg er jo her jeg! Skal vi kysse? Etterhvert flytte sammen?

Skjult ID med pseudonym Antro on. 1 okt. 2014 23:36

@jente25

Det er bare å innrømme at du ender opp med feil menn og lar deg lure gang på gang. Jeg gjennomskuer deg lett;) Det blir mitt siste ord i denne saken;)

Fortsett din naive lang vei mot kjærligheten!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 1 okt. 2014 23:46

@Antro

Sier ikke at du gjør det. Jeg tenker på generell basis så er menn flinke til det. Sier heller ikke at ALLE gjør det, men såpass mange at det er merkbart blant damene.

@durrr

Uh.. Ja da er det jo ens egen skyld at en er singel da da. Du kan jo ikke skylde på de andre at de ikke passer din smak.
Det er et valg som du har tatt, ergo er det ens egen skyld.
Men det er jo ikke noe galt i det. Er tross alt mange som ikke finner noen som passer.

(mann 38 år fra Oslo) on. 1 okt. 2014 23:50 Privat melding

Jente 25 du skriver ting og du henviser til tidligere kjærester du har vært sammen med. Vet ikke hvor lenge du har vært sammen med de, men etter hva jeg forstår så har kanskje de kjærestene du har hatt ikke vært helt kule mot deg, kanskje utro eller? Hvem vet, du for si det selv om du vil. Men poenget mitt her er at siden du har prøvd deg på det du liker og det har BIG Fail så sier jo det en ting at kanskje ikke akkurat treffer riktig menn. Jeg ble sammen med en jente som ble slutt med for 1 år siden (6 års forhold), hun er fotomodell osv, jeg var ikke hennes type heller før vi ble sammen, men utsende har ingen ting med saken å gjøre egentlig.
Men der har noen en del ting å lære. Det er at utsende betyr nada når det kommer til kjærlighet, og det å like et type utsende kan faktisk forandres på. Hvis du velger å gå etter en kar som ser super kjekk ut så må du regne med andre jenter som deg jakter på han og muligheten for svik er da enda større. Så om du sikter til at noen her er bitre fordi de har fått noe avslag så kan det godt hende, men de kan og lov til å bli provoserte over det idiotiske overfladiskheten mange har. Hvis Norske jenter hadde faktisk turt å kutte ut den høye, mørke og mystiske favoritten sin så hadde kanskje flere i Norge vært i forhold i dag.

Og siker man etter tryne så er man faktisk utrolig overfladisk. da fortjener du det du får.

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) to. 2 okt. 2014 01:02 Privat melding

Konsekvensen av at mange velger å ikke svare gjør at meldingene blir kortere, kvantitet istedet for kvalitet og til slutt er det mange som ikke gidder å skrive i det hele tatt.

Jeg synes det er hyggelig med svar uansett fordi da får jeg inntrykk av at personen ihvertfall er litt aktiv og seriøs. Dette er jo faktisk et nettsamfunn.

Noen er heldige, som får mye post og bare kan sitte å selektere ut de som er interessante, ( jeg er forresten misunnelig!:) mens mange faktisk må legge både tid og arbeid for å finne den de søker uten å føle at man får noe igjen for det. Det kan nok være frustrerende til tider.
Jeg har ihvertfall troen på at du til slutt får det du vil ha så lenge du er villig til å gjøre en innsats.

Skjult ID med pseudonym metoo to. 2 okt. 2014 08:49

@ Trapezium.

Skjønner at du lever som du lærer: Du likte sikkert ikke utseende på fotomodell-kjæresten din. ;-)

@Powpow. Å sende avlsag og så blokke? Det er jo å få døra i trynet to ganger. Liten vits. Er det noe ufint eller helt uaktiuelt av åpenbare grunner blokkerer jeg direkte. Er det en hyggelig melding, svarer jeg høflig. OG da får jeg ofte hyggelig takk-for-svar og lykke-til-melding tilbake. Dårlig gjort å hindre de som vil være greie her inne muligheten til å være høflige synes jeg. Det er jo bare unntaksvis man får ufinheter ved å avvise, og da blir de jo blokkert sporenstreks eller rapportert hvis det er alvorlig.

@Mr. Mr. Det har ingenting å si for leserne hvem som har rett av dere. Men du har urent trav: Hun er ikke anonym, det er du. Derfor går all min sympati til Nikki. Det burde være lett å forstå. Angriper du en som står fram med full profil, så gjør du bare ikke det fra et psudonym. Så enkelt.

Skjult ID med pseudonym Mr Mr to. 2 okt. 2014 09:09

Metoo @

Du er ingen målestokk på hva som er rent eller urent trav, så hold deg for godt til slike uttalelser du kommer med her.
Og skal du irettesette meg, slik jeg gjorde med den andre kvinnen, så får du til helvete se å gjøre det selv uten et psudonym. Så enkelt.

(mann 38 år fra Oslo) to. 2 okt. 2014 09:52 Privat melding

Vel en ting er at det er x og det er fordi at folk som ser bra ut som fotomodeller er ikke alltid de beste valgene. Som sagt utsende har lite å si, at hun var fotomodell var både bra å dårlig. Men utsende var en forbannelse for henne da...

Skjult ID med pseudonym Antro to. 2 okt. 2014 15:59

@jente25

Selvfølgelig kan jeg si med en at du faller for feil menn. Hvordan kan du da ellers foklare at du blir sint og oppgitt over antagelsene mine? Mennesker reagerer jo som regel med sinne når andre mennesker nære ved å finne sannheten. Du burde innrømme nå at du er naiv like godt, nå som du har sjansen;)

Eller send meg en pm:)

Skjult ID med pseudonym Antro to. 2 okt. 2014 18:07

@villrosa

Jeg har alltid rett;)

(mann 50 år fra Østfold) to. 2 okt. 2014 19:04 Privat melding

Hei Jente25, tror du traff litt frustrasjon her hehe.
følg magefølelsen din, føler du for å si noe så gjør du det, føler du for å blokere så gjør du det, alt er en tilbakemelding, men jeg synes stillet ikke er en god ting men det er opptil deg.
Er du høflig og viser respekt får du også dette tilbake.
De du finner som du ønsker å vite mere om setter du et hjerte på.
Det følger ingen forpliktelser, selv ikke etter en date.
Det er jo også lov å treffe noen bare for så se om følelsen/kjemien er riktig...
Om du ikke finner drømmetyper kanskje du finner verdens beste venn :)

Lykke til

Skjult ID med pseudonym arneand to. 2 okt. 2014 19:22

@ts
Husj!
Bort!!
Vekk!!!
Shooo!!!!

(0.o)

(((((((-.-)

(mann 52 år fra Oslo) fr. 3 okt. 2014 23:45 Privat melding

For å svare på spørmålet, ett "Takk, men neitakk" blir satt pris på . Men det er ingen nødvendighet.

(kvinne 35 år fra Buskerud) ma. 6 okt. 2014 21:56 Privat melding

"Jeg er i en samtale med noen som jeg gjerne vil se hvor fører hen" - Det er vanligvis en ærlig sak, jeg er i samtale med noen hvor meldingene går fram og tilbake mye, ofte og lenge og jeg gleder meg til svar. Det betyr ikke at jeg er "opptatt", men at jeg har lyst til å snakke med denne personen uten "forstyrrelser" i tilfelle det kan skje noe videre. Kall det gjerne greier-ikke-multitaske, men det pleier å være en smal sak. Alikevel hender det at folk blir muggen. "Kan bare si at du ikke er interessert"...altså..hallo i luken.