Alle innlegg Sukkerforum

"Virker" nettdating?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tvilende to. 2 okt. 2014 16:24

Er det noen som faktisk kjenner noen som har truffet hverandre gjennom nettdating og har blitt et lykkelig par?
Jeg synes det hele fortoner seg som en ørkesløs rekke med mer eller mindre mislykkede dater...
"Alle" single nettdater, men har noen hørt om flere enn en og annen perifer bekjent som har lykkes med å finne noen for varig forhold..?

(kvinne 51 år fra Akershus) to. 2 okt. 2014 16:36 Privat melding

Yes kjenner flere som har møtt sin mann / kvinne gjennom nettdating.. noen har også fått barn.. så ja det er fullt mulig å treffe den rette ;-)

(mann 33 år fra Oslo) to. 2 okt. 2014 16:36 Privat melding

Bestevenninna mi, som tvang meg inn her, flytter snart sammen med en hun fant på nett...

Skjult ID med pseudonym Tvilende to. 2 okt. 2014 16:48

Hva er forskjellen på Sukker og Møteplassen?

Skjult ID med pseudonym Jente30 to. 2 okt. 2014 17:04

Har også en venninne som er blitt samboer med en hun møtte gjennom Sukker :)

Skjult ID med pseudonym Cosplay to. 2 okt. 2014 19:59

Ja jeg kjenner flere som har funnet sin bedre halvdel på nett. Så det er mulig. Gifta seg og fått barn og hele pakka.
Krysser fingrene for at jeg også greier det :-)
Eller utenom nett selvsagt. Det viktigste er jo å finne en å dele livet med, ikke hvor man finner sin utkårede :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 3 okt. 2014 00:15

Nettdating fungerer ja. Det betyr derimot ikke at det fungerer for alle.
Noen gjør det bedre ute på byen, utesteder, etc., mens andre gjør det bedre på nettet.
Kommer mye ann på hvordan en er som person.

Om en føler at en ikke helt har hellet med seg på de vanlige plassene, så er nettdating verdt et forsøk.

Men som med alt annet så må en gi det litt tid og arbeid. Det kommer ikke av seg selv.

(mann 37 år fra Sogn og Fjordane) fr. 3 okt. 2014 00:28 Privat melding

Jeg har hørt om noen som kjenner noen som har hørt om noen som nesten ble sammen med en som kjente en som visste om en som visstnok hadde truffet en han hadde møtt på nettet..

Neida. Jeg vet om noen ytterst få som har møtt sin kjære gjennom sukker eller nettdating generelt. Det er ikke mange og det virker som at man enten møter noen på "gamlemåten" fremdeles ELLER at man synes det er pinlig å innrømme at man har møtt noen på denne måten og drar en dekkhistorie.

Det er også en myte at "alle" single driver med nettdating, men mange gjør det og det virker som det er flere og flere. Jeg ser stadig vekk profiler til folk jeg kjenner, men vet om vel så mange om ikke flere single som jeg ikke har sett her inne (men så har jeg ikke leitet aktivt etter dem heller)

Så det funker for noen. For min del? Vel. Har vel drevet med nettdating i godt og vel ti år nå og er fremdeles like singel som den gang. Det har blitt noen ytterst få dater, men det har ikke klaffet med noen av dem dessverre. Akkurat nå er jeg inne i en dårlig periode der jeg ikke kommer over så mange gode profiler og de få jeg skriver til svarer ikke. Sånn er det i perioder, og så plutselig snakker jeg med 3 jenter samtidig og alt er velstand.

Av ymse grunner, blant annet nettopp det jeg skrev om hvordan det er å være meg på sukker for tiden, er jeg her veldig lite for tiden. Det tar seg nok opp igjen.

(mann 40 år fra Telemark) fr. 3 okt. 2014 03:50 Privat melding

Har ikke vært aktiv her inne, og er nok mer deaktivisert enn aktiv. Men føler kanskje avstand er er største hindring.
Er kanskje bare meg, men de jeg treffer på hjemme er de alle har hatt eller ingen vil ha... Huff nå var jeg stygg...
Så har troen på dette. Kommer selv etter ett 16 år langt forhold og tror at den beste matchen nødvendigvis ikke er utenfor stuedøren.
Dater nå ei fra sukker, men må innom å sjekke forumet innimellom :)

(mann 41 år fra Oslo) fr. 3 okt. 2014 16:44 Privat melding

@inge1981

Må si meg enig med deg.
Er nesten umulig å få kontakt med noen, hvis man ikke er nestemann ut på forsiden av modellmagasin. :)

I løpet av 2 år her inne, så har jeg kun skrevet med 2 stykker her inne. Der den ene egentlig ikke teller.

For min del, så fungerer det bedre å dra ut å snakke med de man føler tiltrekning mot. Sånn har jeg møtt de siste jeg valgte å slippe inn i livet mitt. På dansegulvet, på bussen, på resturanten og på toget. Og så må jeg så langt tilbake til 90 tallet at jeg tror det var på skolen :)

Skjult ID med pseudonym Phantom fr. 3 okt. 2014 21:59

Hvorvidt det er "suksessfullt" eller ikke kan jo ikke bedømmes før et par ligger 6 fot under, Men jeg traff eksen gjennom Sukker, Og vi var sammen i 2 år (Ble slutt da hun ville flytte og ikke jeg, sånt skjer no)

Det gøyeste er at Sukker ikke har forandret seg en døyt på 2 og et halvt år. (Med unntak av looks da)

Og jeg forstår ikke noen av dere som er her, det virker som dere ene og alene legger hovedvekt på Internettdating og ingenting på det "ekte livet", det går ann å blande det. Ha en profil på sukker, men dere trenger jo ikke å være her 24timer i døgnet av den grunn. Det virker på meg som om forumet er ett enkelt sted for dere å feige ut "IRL" for så sitte å sutre her over hvor dårlig kontakt dere har. (Og etter det jeg hører fra jenter her inne så er de fleste profilene helt like og personlighetsløse og mannen er en uklassy S.O.B)

Det å sitteforann skjermen å vente på at "Disney-forelskelsen" snubler ned i fanget på dere får dere ingensteds. Det er de fleste av dere for gamle til uansett.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 3 okt. 2014 22:18

@Phantom

Det er mange som er heldig som kan bruke både nettdating og det "ekte livet".
Jeg derimot, jeg har ikke så mange andre alternativer enn nettdating for å komme i kontakt med jenter som er av interesse.

Men "Disney-forelskelsen" tror jeg uansett ikke på, så det er ganske greit. :P

(mann 52 år fra Oslo) fr. 3 okt. 2014 23:40 Privat melding

Jeg kjenner flere par fra sukker, så det virker

(mann 37 år fra Sogn og Fjordane) lø. 4 okt. 2014 00:50 Privat melding

@Ramiel

Trodde jeg var av den ekstremt tålmodige sorten, men skrevet med 2 jenter på 2 år her inne? Da hadde jeg nok rømt for lengst.

Jeg har vært her siden rett over påske i år. Har vel kanskje skrevet med rundt 15 stykker, men det har ikke blitt én eneste date - foreløpig. Og jeg vurderer å kutte ut sukker, iallefall for en periode.

Likevel har jeg tro på nettdating som den beste løsningen for meg. Jeg er ikke av den voldsomt utadvendte og sosiale typen med megaselvtillit som kan gå bort til en vilkårlig jente på by'n og spørre om hun vil være med meg hjem og se på skrukketrollene mine. Selv om det hadde vært gjort med den største ironi og humor OG som resarch til bokprosjektet mitt om dårlige sjekkelinjer.

Riktignok har jeg kommet meg mye sosialt, men jeg er ikke helt der at jeg tør å prøve meg "irl". Da ser jeg heller for meg at jeg treffer noen via nettet og blir LITT kjent (men det er jo greit å møtes tidlig samt å faktisk ha noe å snakke om når man møtes - jeg har vært på dater der vi begge gikk tom for noe å snakke om etter noen minutter og egentlig bare ble sittende å drikke øl. Det ble aldri noen date nummer to, for å si det sånn..)

(mann 41 år fra Oslo) lø. 4 okt. 2014 09:16 Privat melding

@Inge1981

Ja, tolmodig er nok svært passende beskrivelse på meg, har hørt den så veldig mange ganger før. Så du har rett.
MEN, jeg er ikke den som sitter foran pc'n og chatter/skriver i timesvis siden jeg jobber foran en PC 5 dager i uken. Denne tjenesten er et supplement til livet utenfor døren.
Og som jeg skrev, det er mye enklere å komme i prat med de man får øyekontakt med.

Her om dagen reiste jeg meg opp for ei dame som måtte stå på Tbanen, og etter at hun takket, så kom vi i prat. Det kan være så enkelt som det.

Annet forslag er å åpne døren til butikken/resturanten/kaffeen,kinoen, osv og slipp inn damen(e). Hvis du får et smil tilbake, så kan du gjøre noe mer.

La noen snike forbi deg i kaffe/te køen, og si at du har ennå ikke bestemt deg om hva du skal kjøpe. (Og spør om hun kan anbefale noe)

Spør om du kan hjelpe å bære de tunge posene til bilen hvis du ser noen som bærer på litt for mye.

Be a Gentleman, rett og slett.

Og at jeg bare har skrevet med 2 stykker, er min feil, fordi jeg spør i første melding om de har lyst å dra ut på kafe for å ta en prat.
Igjen, jeg sitter foran PC i 8-10 timer hver dag, det siste jeg ønsker er å sitte å chatte med en annen person på pc, som likegjerne kan være en mann, i flere timer. (Selvsagt satt på spissen)
Bare hyggelig å prate med menn også, men når de utgir seg for å være kvinner, så er det et par varsellamper som lyser... hehe :)

(mann 37 år fra Sogn og Fjordane) lø. 4 okt. 2014 10:57 Privat melding

@Ramiel

Jeg ser poenget ditt. Selv har jeg ikke, har aldri hatt og kommer aldri til å ha en kontorjobb med mye pc-tid men jeg skjønner at du har lyst til å bruke fritiden din på andre ting da ja.

Ellers prøver man jo som du sier, å være "gentleman" sånn generelt. Hjelpe damer på med barnevogner på bussen og sånn (selv om det faktum at de har med seg barnevogn oftest betyr at det er grunn til å styre unna, så er det jo lov å være hyggelig. Hun kan jo ha en singel venninne som hun sladrer til..)

I "gamle dager" ble det arrangert festival her jeg bor og de hadde en ordning med "happy hour" i baren på formiddagen for å trekke folk til festivalområdet tidlig. Dette innebar at man fikk to halvlitere på én bong. Siden kompisene mine ikke er interessert i band som spiller på formiddagen på festivaler og jeg er det, ble det til at jeg stakk ut der alene og fikk to øl for prisen av én. Da pleide jeg å tilby den ekstra halvliteren til jenter i køen, men de fleste antok at jeg hadde baktanker med det (og det hadde jeg jo forsåvidt) og takket nei, så da begynte jeg å gi den vekk til menn i stedet, bare fordi den kom til å være lunken og ekkel innen jeg kunne begynne på drikke den. Så det var et sjekketriks som funket særdeles dårlig :)

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 4 okt. 2014 12:20 Privat melding

Har flere kompiser som har funnet sine kvinns på nett og sukker. Fire som jeg kommer på i farta, er samboere. Tre med barn på vei. En som også har gifta seg. Så det går nok fint det. Ingen av dem er forsidemodell-materiale.. :)
Selv har jeg datet flere, dessverre har ikke frøken Rett meldt seg, foreløpig. :)

Skjult ID med pseudonym kvinne47 lø. 4 okt. 2014 13:52

3 gifte venninner/kolleger +1samboer :-):-):-):-)

Skjult ID med pseudonym Kaikanten sø. 5 okt. 2014 14:59

@Villrosa og@Not sure
Siggen må ut! Det er faktisk ikke greit å røyke lenger.
Når vi snakker om ting som må bort på bilder på datingsider, så vil jeg også nevne: solbriller på hodet, barn, andre personer, dyr, alkohol, mat, fingre ansiktet (nei, det ser ikke intelligent ut), samt fjelltopper og baderomsfliser.

Skjult ID med pseudonym tjoheija sø. 5 okt. 2014 15:27

@Kaikanten Hva med kjønnsorgan...er det i det minste okei??

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 5 okt. 2014 16:08

Tjoheija-bilder på kaikanten er okei, så lenge en ikke ser kjønnsorganene.

Skjult ID sø. 5 okt. 2014 19:16

Tror det er både og. Noen finner hverandre på nettet, mens andre finner hverandre i andre sosiale sammenhenger.

Selv har ikke jeg funnet noen via nettet.

(kvinne 58 år fra Hordaland) sø. 5 okt. 2014 21:14 Privat melding

Denne var jo litt artig og sikkert ikke helt usant :)

http://www.side2.no/helse/disse-parene-gar-oftere-fra-hverandre/8493512.html

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 5 okt. 2014 21:31

Tror jeg skal gjøre noen fremstøt i RL.
Hva skal en finne på... fylla prøvde jeg ut som tenåring, og den funket dårlig... husflidlaget, bingo, eller kvinnelig fastlege(?) host ost ost.

(kvinne 35 år fra Buskerud) ma. 6 okt. 2014 21:38 Privat melding

Klart det "virker". Det som er pussig etter min mening, er at det finnes så voldsomt mange ikke-særlig-oppegående mennesker på slike sider, og DE funker det som regel ikke for. Jeg for min del synes kanskje ikke en svær penis i post nummer 2 er dritsjarmerende, men hey, det er kanskje noen som digger det og (ikke bare svære peniser...)

(mann 37 år fra Sogn og Fjordane) ma. 6 okt. 2014 22:03 Privat melding

Jeg frykter at oppførselen til en del brukere, av begge kjønn, ødelegger ryktet ellers statusen om du vil til nettdatingsider, såkalt "seriøse" vel å merke.

Jeg snakker om;

1. Menn som viser frem kjønnsorganer eller på andre måter er slibrige, blodharry og fullstendig blottet (pun intended) for sosiale antenner og etikette.

2. Kvinner som på grunn av menn som de i punkt 1 tror at dette er noe alle menn driver med, at dette er en "sånn side" og dette er helt vanlig og altså, forståelig nok, ikke noe for dem. De stikker fra siden.

3. Menn, mye de samme som i punkt 1, blir dødsskuffet over den labre responsen (med mindre motivet bare var å tvinge pikken sin på vilt fremmde da. Da er de sikkert kjempefornøyd..) og skriver lange, usaklige tirader med mye bruk av utropstegn og store bokstaver om hvor teite kvinner er, at likestillingen har gått for langt, kvinner har blitt for selektive og vanskelige. Det er iallefall ikke dem det er noe galt med, for de har jo prøvd alt og har vært på siden i flere dager uten å få seg noe. Så forlater de siden og slenger dritt om den til alle de kjenner i mange år fremover.

4. Så er det de kvinnene som faktisk, genuint og på ekte, ER vanskelige, kresne osv. Jeg er genuint glad i damer men det finnes en del der ute som trenger en reality check om de skal forlate de singles rekker. Jeg peker ikke finger mot noen spesielle og nei, jeg er ikke bitter. Mye fordi jeg ikke har møtt denne typen kvinner her inne. Faktisk.

Men for alle andre brukere, som skjønner hva konseptet går ut på, ikke liker å plage kattunger på fritiden og har normalt innstilte sosiale antenner skulle det ikke være noen grunn til at ikke sukker skulle fungere. Om man er tålmodig og tar seg tid. Den perfekte partneren er neppe den første du treffer her inne. Men den perfekte partneren kan likevel være her.