Alle innlegg Sukkerforum

Sex som teller mest??

Vis siste innlegg
(kvinne 41 år fra Akershus) fr. 3 okt. 2014 21:31 Privat melding

Etter å ha vært mer eller mindre singel i 3 år og inn og ut av denne
(nett)dating-greia, lurer jeg virkelig.....
Nå mener jeg ikke dere som sender meldinger som "Jeg er kåt" eller "Lyst på kuk"...det er jo nesten morsomt og ikke noe jeg tar seriøst. Selv om venninna mi og jeg har bestemt oss for å starte et lite eksperiment. Sende melding til vilkårlige mannfolk "Lyst på fitte?" og så se an reaksjonene ;o)))). Tror jeg aner svaret.... :p.
Nei da, tenker på dere andre, hyggelige menn, som sender morsomme og hygelige meldinger. Hva er greia med at det så å si alltid seinest i 4.-5. melding kommer et eller annet hint i retning sex?! Eller ikke bare et hint, men et direkte spørsmål.
Det virker som om mange først vil teste ut sexen og/eller preferanser, fantasier osv og SÅ kan man jo bli kjent på andre områder?! Er jeg gammeldags når jeg tenker at det burde være omvendt? Tiltrekningen kjenner man jo ganske så fort på uansett.
Jeg anser meg som alt annet prippen og synes sex er en veldig viktig del av et forhold, men burde ikke det komme helt naturlig etter hvert som ting utvikler seg?! Og nei, man skal ikke vente i flere måneder heller :p. Er ikke personen og personligheten viktigst?
Hvorfor komme så ekstremt fort inn på dette temaet? Når man er ute etter forhold vel å merke. Når man kun er ute etter sex er det selvfølgelig noe annet.
Er det pga dårlige erfaringer i tidligere forhold? Eller er det fordi den delen er viktigst?
Spent på om jeg får noen ærlige svar her nå ;-)

(kvinne 58 år fra Hordaland) fr. 3 okt. 2014 21:42 Privat melding

Jeg tror at dette er mer utbredt på nettet enn i det virkelige liv. Det virker som om menn tror det er mer ok å chatte om sex her inne enn i andre settings?
Men. De viser seg selv og det er derfor lett å skille hveten fra klien. De som ramler under beltet etter noen få meldinger har igrunnen vist seg selv og da mister ihvertfall jeg respekten for at det kan være en seriøs mann. Så da får vi heller ha øye for de menn som synes det er ok å snakke over beltet og faktisk bli litt kjent med deg som person :) Ikke noe hengehode her inne...

Skjult ID med pseudonym Risk fr. 3 okt. 2014 21:49

Er nok ikkje berre menn som kjem inn på sex etter noen meldinger. Opplever som mann at damer kjem inn på temaet etter noen meldinger. Er nok noe som opptar alle.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 3 okt. 2014 22:25

Jeg har opplevd at hvis jeg unngår temaet sex fullstendig, altså aldri snakker om det eller hinter om noe som helst som kan på noen som helst måte linkes/vris over på sex, ja da tror jenta at jeg egentlig ikke er interessert og dropper videre kontakt.

Venter gjerne lenge jeg. På den måten så kan jeg ble kjent med personen og ikke bare være blendet av å få pult.

(kvinne 58 år fra Hordaland) fr. 3 okt. 2014 22:27 Privat melding

Ikke lett dette. Jeg er nok selv en mental person og sex kommer etterhvert om vi treffes - fordi jeg følte at den mentale biten pirret meg. Jeg vet og har hørt at også kvinner kan være like direkte på nettet som menn. Men da anser jeg begge parter som like interessert i sex og ikke så veldig interessert i en fremtidig partner.

Skjult ID med pseudonym Therese fr. 3 okt. 2014 23:22

Jeg synes sex er viktig i et forhold og for meg er det helt naturlig å snakke om det. Jeg er helt uenig i at om en snakker om sex med en er en ikke så interresert i at dette er en fremtidelig partner.

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 3 okt. 2014 23:25

Jeg tror det er en måte for dem å sjekke ut litt….. om de kommer til å "kaste bort tiden" eller ikke når dere møtes. Hvis dere har snakket litt om sex sammen, er det et mindre skritt å spørre om å bli med hjem raskt.

For øvrig har jeg bestemt meg for at vi skal være enige om at vi er kjærester før jeg har sex med noen neste gang. Helt seriøst.

Skjult ID med pseudonym Kårefraåre fr. 3 okt. 2014 23:29

Helt uaktuelt å prate om dette til noen på en nettdatingtjeneste. Såpass kjent må man bli i den virkelige verden før at dette blir et tema.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 3 okt. 2014 23:33

@metoo

Ikke dumt det, for sex er jo alltid bedre med en kjæreste.
Så hvis dere blir enige om å bli kjærester før dere har sex, så blir den jo automatisk mye bedre med en gang.. ;)

(kvinne 58 år fra Hordaland) fr. 3 okt. 2014 23:39 Privat melding

@Villrosa
Tema blir for meg om jeg er ute etter tilfeldig sex eller om en som kan utfylle meg sexuelt.
Såklart er den sexelle delen viktig selv om man er voksen - men spørsmålet blir mer hva man føler man er ute etter her inne.
Ja takk - begge deler.. Eller ?

Jeg personlig liker ikke at noen spør meg direkte etter sex.. Da hopper jeg galant videre og håper at jeg finner en som starter i en annen ende ) Igjen så er dette en balanse om hva som føles rett eller feil :)

Skjult ID med pseudonym Ærligheten lø. 4 okt. 2014 00:22

Å avdekke ulike preferanser så tidlig som mulig er da en fordel for begge parter, da slipper man å sløse bort tiden sin.

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) lø. 4 okt. 2014 00:33 Privat melding

eg prøver å unngå sex spørsmål så lenge eg kan, men så er det no av og til der kjem hentydninger, eller eg trur det, så trakker eg godt i salaten med begge beina. Det er eg iallefall veldig flink til:) å trakke i salaten altså :P

(mann 33 år fra Oslo) lø. 4 okt. 2014 00:52 Privat melding

Tid for ærlig svar nå :)

Jeg tror mange kommer fort inn på det fordi det er et morsomt tema og lett å prate om, som mann må jeg innrømme at jeg kan prate lenge om sex uten å være i nærheten av kåt, og trenger heller ikke ha lyst på jenta jeg prater med... Med det sakt så skal jeg ærlig innrømme at sex er litt "ikke tema" på nett for meg personlig. Her kan ting misforstås, man kan ta noe som er ment som en spøk seriøst, og kanskje aller værst, man misstolker en enkel samtale om sex som at jeg vil ha sex med noen jeg ikke har møtt.

Sex i seg selv er ikke viktig når man skal finne seg en partner, i starten ihvertfall. Stemmer ikke kjemien så stemmer ikke sexen, uansett hvor like de seksuelle preferansene er. God sex er selvfølgelig viktig for at et forhold skal fungere, men god sex handler også om kjemi, tillit og en "connection". For min del er all snakk om sex innen kjemien er på plass kun for underholdning, og jeg gjør det også kun ansikt til ansikt.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 4 okt. 2014 00:55 Privat melding

Jeg skjønner at mange ikke vil være enig, men så er jeg ute etter et forhold, ikke en hook up...

(kvinne 41 år fra Akershus) lø. 4 okt. 2014 07:44 Privat melding

@Kris_M

Jeg er faktisk enig med deg.
Også er det en forskjell mellom å snakke om sex og "sex-talk". Jeg synes også det er interessant å snakke om sex, men som deg sier jeg at det lett kan misforstås på nettet.

(mann 32 år fra Nordland) lø. 4 okt. 2014 07:54 Privat melding

Vel rett og slett fordi menn er simple og primitive dyr, de ønsker selvfølgelig å finne noen å være sammen med, men da man er singel lenge blir man gjerne yr. Og da de kommer på nett å ser alle disse flotte damene så er tilgjengelig, så skjer det noe.
Da tar nemelig lysten over for behovet, å siden sex kjøp er ulovelig, og dem er lei lr redd for avslag på byen, blir det ofte at de heller går rett på sak på nettet, istede for å gå "rundt grøten". siden det er "tryggere" å bli avvist her enn "in real life".

(mann 41 år fra Oslo) lø. 4 okt. 2014 09:51 Privat melding

@lordandre8

Klarte dessverre ikke å plukke opp om du var sarkastisk eller ikke.
Håper ihvertfall det.
...

Nå skriver jeg riktignok aldri til noen, men jeg vil tro at grunnen til at det dukker opp etter en liten stund er fordi vi ønsker å finne ut om det er en god match. Veldig få Menn liker en sjenert og tradisjonell dame når det kommer til denne aktiviteten. Og siden målet er å bli bedre kjent med hverandre, og dere sitter og chatter i stedet for å møtes, så er det klart at spørsmålene/praten vil komme opp etterhvert.

Det er tross alt en av mange aktiviteter man som par har til felles pr default. Og i enkelte forhold, kanskje den eneste.

Men i første melding, er jeg også enig i at det er veldig ufint.

(kvinne 39 år fra Vestfold) lø. 4 okt. 2014 10:42 Privat melding

Vi alle har våre egene grenser på hva er greit å diskutere eller ikke. Det som for en er uskyldig flørt, litt spenning i samtalen og undersøkelse om det kan fungere, oppleves av annet som en ufin ting. Det ble nevnt flere ganger at misforståelser oppstår enkelt ved nettkommunikasjon. Da er det å være voksen nok og si om det, det er ikke greit for meg å snakke om det. Deretter er det veldig enkelt:
- hvis dette ønske respekteres, kan samtale fortsette
- hvis dette ønske ikke respekteres, er det en mann/dama som sannsynlig ser kun etter en ting

Skjult ID med pseudonym Jo lø. 4 okt. 2014 21:38

Jeg har kjent meg igjen i den siste der, i ett tilfelle (med å begynne sexlivet på nett). Ofte er det noe helt annet å møtes IRL enn å sitte foran et tastatur. Tonen blir ikke den samme, og man kommer gjerne ikke med de samme kommentarene ansikt til ansikt som via pcen.

Jeg kan gjerne komme med kommentarer som er i den gata som omhandler soverommet, mer flørteprat enn sexprat, men direkte spørsmål er jeg forsiktig med sålenge ikke hun har tatt skrittet først (det siste er et fint eksempel på kommentarer som kan dukke opp under samtalene her mine ;))

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 4 okt. 2014 22:15

Ja, jeg flørter helst minst mulig på meldinger før en treffes.
Og jeg holder meg langt unna sexprat. Spør hun om sexrelaterte temaer så lar jeg bare være å svare og skifter tema.

Vil at forventningene skal være lavest mulig når en treffes. :P

Skjult ID med pseudonym Jo lø. 4 okt. 2014 22:30

Jeg klarte ikke å holde meg unna når hun bydde opp til dans :).

Smileys er også ei felle forresten. For mange smileys gjør at man kanskje forventer for mye smil og latter og gode kommentarer når man møtes. Men samtidig, om man ikke bruker så mye smileys vil kanskje samtalen oppfattes som kjedeligere, og man tenker at man kanskje ikke vil møte personen fordi samtalen fort blir for tørr og seriøs.

Skjult ID med pseudonym CPU lø. 4 okt. 2014 22:44

Tror største problemet er at jenter tenker sex mer enn gutta. Hvis du skriver til ei jente, og det du skriver KAN tolkes som seksuelt, selv om det ikke er det, så tolker hun det som seksuelt. Jenter tenker for mye på sex.

(mann 46 år fra Vest-Agder) sø. 5 okt. 2014 00:00 Privat melding

Hadde jeg fått en melding her inne med spørsmålet "Har du lyst på fitte? " ville jeg nok tenk... "Selvsagt og ja takk", men jeg hadde ikke tatt det seriøst.

Jeg er interessert i å finne ei som vil digge meg like mye som jeg vil beundre henne og da er det ikke tilfeldig sex jeg trakter etter.

Når det er sagt så er det nok like vanskelig for oss gutta som for dere jenter når man skal sile "tilbudene". Vet ikke helt om jeg har troen på at kjærligheten finnes via nettet, men jeg tar gjerne feil :-)

(mann 39 år fra Hordaland) sø. 5 okt. 2014 03:58 Privat melding

Jeg tar aldri opp sex som et tema. Ikke fordi jeg har bestemt meg for det...det er bare ikke den type informasjon jeg trenger når jeg har nettopp begynt å snakke med noen. Sex som tema blir vel tatt hvis jeg møter noen og det er kjemi mellom oss. Gir litt mer mening å snakke om det da. Selvfølgelig om en dame vil snakke om seksualitet her på sukker i et intellektuelt lys så er det helt greit. Men jeg er ikke interessert i å høre hva som er favorittstillingen din eller noe sånt.

(mann 52 år fra Oppland) sø. 5 okt. 2014 11:08 Privat melding

Alle er ikke like. Det finnes gentleman i norge. Kanskje vanskeligere å finne dem enn horebukker

Skjult ID med pseudonym espen4u sø. 5 okt. 2014 17:22

Jeg synes det er på sin plass å spørre den andre om det er greit å snakke om sex. Selv om jeg ikke skjønner greia med å snakke om det før man har truffet hverandre. Sex er naturlig og en fantastisk greie mellom 2 mennesker så hvorfor må man snakke om det før man treffer den andre. Tenk så kjedelig det må være hvis praten er god men akten dårlig, eller hvis de ikke finner riktig kjemi og det ikke blir noen sex. ;))

Skjult ID med pseudonym sederja ma. 6 okt. 2014 18:26

Sederja
Veldig du bra du stiller dette(disse) spørsmålene!:-) høyst aktuelle! For meg blir det turn- off ganske fort hvis slike ting kommer på banen.. Turn-off vil her si avtenning på personligheten
til vedkommende
Noen som kanskje trur nett-dating er å få seg noe...;-)

(kvinne 35 år fra Buskerud) ma. 6 okt. 2014 21:52 Privat melding

Ikke sjarmerende. Ble kalt barnslig og blokkert heromdagen selv av en fjomp som åpenbart ikke skjønner at å starte i den enden ikke funker så godt blandt de av oss som gjerne vil finne noen av betydning. At man etter en stund begynner med fleip som har en seksuell undertone, så betyr det bare at man begynner å løsne i dialogen og trives. VIRRU HA KUK?? står ikke øverst på min ønskeliste som sjekketrixx.

(kvinne 47 år fra Akershus) ma. 6 okt. 2014 23:32 Privat melding

At samtalen dreier seg innpå sex er helt naturlig for meg, men det kommer an på personen jeg snakker med, noen ganger er ikke sex tema og det er også helt greit . Synes det er greit å vite litt hva den andre liker og ikke liker, har snakket med en del som har veldig spesielle ønsker og det er greit å finne ut av slike ting på forhånd. Men synes også at det er viktig å ikke gå for langt, ofte blir forventningene litt for store i forhold til "virkeligheten" Sex er viktig i ett forhold og ting går ofte så mye bedre hvis man har en god kommunikasjon tidlig.

Skjult ID med pseudonym Uenig ti. 7 okt. 2014 12:24

Det er enkelt, menn flest har ikke sex derfor så blir det fort et tema...akkurat som om du aldri fikk mat, så ville det også vært et tema...du er jo sulten.
At det er mange ensomme norske menn som aldri vil få svar på meldingene sine er vel kanskje den siste store tabuen igjen ? .
Det er så mange av dem og svært mange av dem igjen utvikler et utrolig ekkelt og ubehagelig kvinnesyn i sin ensomhet, spesielt etter de har blitt avvist noen år på nettet.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 7 okt. 2014 17:36

Ehh.. Jeg er mann og jeg har ikke sex.. :P

Tror han mener at de ikke har sex fordi de er single. Og det kan nok stemme det. Nok av menn som er single og ikke en gang får seg noe ved en fuktig tur på byen. :P