Alle innlegg Sukkerforum

Folkeskikk.....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym missa lø. 4 okt. 2014 11:40

Er det vanlig folkeskikk å sende meld. for så å plutselig stoppe å svare, ute å gi noen grunn? Jammen er det mange av dere her inne :-)

(kvinne 34 år fra Oslo) lø. 4 okt. 2014 12:08 Privat melding

Det betyr nok at han/hun skriver med flere, og at personen ikke er så interessert alikevel. Her inne kan man ikke ta seg så nær av sånnt.

Skjult ID med pseudonym durrr lø. 4 okt. 2014 12:21

Mulig man må være borte et par dager da. Jeg ble blokkert senest igår når jeg brukte to dager på å svare.

Skjult ID med pseudonym pse lø. 4 okt. 2014 13:28

om du leser en melding uten å svare, da sier du at du ikke er interessert.
Om du hadde vært interessert hadde du hivet deg på teksting med en gang.

Ingen liker å føle seg som "Plan B".

Skjult ID med pseudonym pse lø. 4 okt. 2014 13:29

Ah, mente sånn generelt. Ikke rettet mot noen av dere :)

(mann 33 år fra Oslo) lø. 4 okt. 2014 17:50 Privat melding

Hahahaha eowyn du vet å få sakt det!!

(mann 34 år fra Rogaland) lø. 4 okt. 2014 22:58 Privat melding

pse, jeg kan bare håpe at du ikke har rett :-/ Jeg synes det er greit å lese på mobilen, men når jeg skal skrive noe mer enn bare et par setninger foretrekker jeg å skrive på pc, så det forekommer at jeg åpner meldinger på mobilen uten noen intensjon om å svare før jeg er tilbake ved pcen senere på dagen/kvelden.

Ellers, ja, det er mange som bare slutter å svare. Irriterende greier, for meg er det en selvfølge å si fra om man opplever at noe ikke fungerer. Trenger ikke nødvendigvis begrunne det heller, det kan jo være ubehagelig for begge parter, men bedre med en "beklager, men jeg ønsker ikke å gå videre med dette" fremfor å la motparten, som jo også er et levende menneske med følelser og håp, gå i uvisshet.

(kvinne 57 år fra Oslo) lø. 4 okt. 2014 23:18 Privat melding

@koevoet Enig med deg .
Som nå. Sendt av gårde en helt grei melding til to forskjellige. De har begge vært inne på profilen,men ikke svart. Den ene har til og med satt rødt hjerte.Begge er fremdeles pålogget, men altså ingen svar.
Jeg venter i alle fall et par dager før jeg blokkerer :) .

Skjult ID med pseudonym hufsa lø. 4 okt. 2014 23:50

Tenkte akkurat det samme. Når man har avtalt date, etter å ha chattet en del, for så å bli blokkert uten noen grunn. Det synes jeg er dårlig folkeskikk selv på Sukker. Det koster ingenting å være ærlig selv om man skjønner hvorfor man blir blokkert.

Skjult ID med pseudonym missa ti. 7 okt. 2014 17:20

Så enig @koevoet og @hufsa!!

(kvinne 44 år fra Oslo) ti. 7 okt. 2014 17:25 Privat melding

Det tar mye tid å chatte... Noen ganger er hverdagen hektisk og da kan det ta litt tid før svar kommer. Synes blokkering er litt voldsomt for sene svar...

Skjult ID med pseudonym Godgutt ti. 7 okt. 2014 17:35

Hvis dere ikke har tid til å svare. Da begynner jeg å lure på om dere har noe her å gjøre i utgangspunktet. Dette er en datingside. Skal dere være sosiale finnes det tusenvis av sosiale medier der ut til den slags!!!

Skjult ID med pseudonym Godsomgull ti. 7 okt. 2014 17:59

Det finnes andre ting i hverdagen enn dating sider og sosiale medier... Kan være jobb, oppfølging av barn, besøk av venner. Alle bør få svar, men det må være lov å bruke 1 dag uten at man skal bli blokkert. Er det noen man har Chattet mye med, bør man jo gi beskjed om at man blir taus i en dag eller 2..

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 7 okt. 2014 18:10

"Om du hadde vært interessert hadde du hivet deg på teksting med en gang"


Joda. Hvis du er 14 år, så. Vi andre har ting i livet som går foran sukkermeldinger med personer vi ikke kjenner. Må se at de jeg kjenner glatt går foran hvis de trenger meg. Hender riktignok at jeg skriver "svar kommer" så det ikke blir misforståelser.

Skjult ID med pseudonym Godgutt ti. 7 okt. 2014 18:53

Noen av oss ser faktisk etter en partner. Vi er ikke her for morroskyld

Skjult ID med pseudonym 579513 ti. 7 okt. 2014 19:03

@missa

Du kjedet oss litt, og da er det vanskelig å plukke opp tråden igjen.

Hvis det hjelper så pleier jeg å blokkere på det tidspunkt slik at beskjeden er tydelig.

Skjult ID med pseudonym Tipsern ti. 7 okt. 2014 19:07

God gutten du har et poeng. Hvis en person da har startet en samtale med en så synes jeg det er lov og forsette den, om den personen tenker at den andre kanskje ikke er så flink til å skrive ting eller lurer på noe som en ikke lyst å svare på så kan man faktisk svare med at jeg gjør ditt å datt osv isteden for å la det renne ut og ikke svare i det hele tatt. Jeg hadde en sånn her om dagen, kjempe hyggelig jente, prata litt, jeg var på jobb måtte svare litt kjapt og litt dårlig, plutselig så svarer hun ikke, jeg synes det er utrolig kipt. Sendte henne melding å sa jeg forstår jeg er ute av bilde, men kipt er det, men lykke til videre. heller ikke noe svar. gidder ikke blokke hun, Men forsatt tøvete.. Jeg har en jobb som gjør jeg ikke kan svare med en gang, og ved de få tilfellene jeg faktisk har hatt en hyggelig samtale med noen så har jobben noen ganger ødelagt fordi jeg ser meldingen og leser den, men kan bare ikke svare med en gang.. :-(

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 7 okt. 2014 20:29

@tipsern
Ifølge en annen tråd her inne så er visst "regelen" sånn at hvis du ikke har tid til å svare så må du heller ikke lese meldingen... For når avsender ser at du har lest meldingen så forventer de svar. Og svarer du ikke med en gang så er du ikke interessert nok, og gir feil signal, og da blir du blokkert... Ikke lett å skulle leve opp til alles forventninger her inne. Du må heller ikke være pålogget og la være å lese melding, for da sender du også feil signal.... For når du ikke leser meldingen med en gang så er du heller ikke interessert nok...
Folk må slutte å tolke - eller overtolke - andre som de ikke kjenner, du vet jo aldri grunnen til at andre gjør som de gjør.
Vær litt mer tålmodige!
Jeg sender meldinger jeg. Får jeg svar så er det hyggelig. Og om svaret kommer med en gang eller i morgen eller i overimorgen eller på lørdag - helt greit!!! Om han har lest meldingen og venter 4 dager med å svare - helt greit!!!

Det eneste jeg synes at ikke er så greit er at en bare slutter å skrive midt i det som virker som en god dialog. Greit at man mister interessen. Men da bør man være mann (eller kvinne) nok til å være ærlig og si at man ikke er interessert lenger.

Ble utsatt for dette en gang nå i sommer. Hyggelig prat med en hyggelig mann. Kom dit at vi avtalte å møtes. Jeg sa at jeg gledet meg. Han svarte at han gledet seg og foreslo tid og sted. Jeg sendte ham melding hvor jeg foreslo et litt annet tidspunkt, og så ble det stille... Hørte ingenting. Sendte melding og spurte hva som skjedde.... Ingenting tilbake. Og han hadde lest meldingene.
Jeg har ikke blokkert ham. Det gidder jeg faktisk ikke. Og han har vært inne og sett på profilen min i etterkant.

Skjult ID med pseudonym missa ti. 7 okt. 2014 21:21

@579513....kjeda jeg deg? Beklager, men jeg forlanger jo ikke at du skal ta opp igjen tråden :-)
Poenget mitt var at det er like mange useriøse inne her som andre plasser.....

Skjult ID med pseudonym sola ti. 7 okt. 2014 21:25

Er det ikke bare å sende en mld til vedkommende å høre da ? :) Kanskje den personen sitter å venter på svar fra deg også :)

Skjult ID med pseudonym missa ti. 7 okt. 2014 21:34

ææhh, jeg er ikke desperat :-) Når ei meld er lest, annser jeg det som at det er den andre som bør svare. Iallefall når en har veksla mellom 10-12 meld. :-) Sitter ikke her fornærma og fortvila asså, men bare oppgitt over hvordan flere bruker ei datingside.
Mange som trenger litt spenning i hverdagen tenker jeg :-)

Skjult ID med pseudonym Tipsern ti. 7 okt. 2014 23:41

Jeg opplevde det mest utrolige, akkurat nå, en jente jeg sa hei til svarte hei. jeg spurte om hun hadde hatt en fin uke. Så fikk jeg svaret = ...... Og blokkert. !!! Haha er det mulig hvis man er missfornøyd med dialogen gjør noe med. Men svar litt bedre en .... jeg må le.

Skjult ID med pseudonym Tipsern ti. 7 okt. 2014 23:49

@ kvinne
Jeg jobber som massør så jeg har ofte olje på henda, og har kunder, de blir ikke ofte happy når jeg står å jobber å knoter på mobben. Men jeg har skjønt det at det er tabu og lese ok ikke svare, jeg har opplevd det samme selv, men om det går flere dager så skjønner man hvordan man ligger an for å si det sånn. men deres tap hehe

Skjult ID med pseudonym pse on. 8 okt. 2014 00:58

Tipsern, haha, jeg får vondt i magen, haha! :'D
Hun må hatt en grufull uke. Du skulle spurt om noe annet!

Skjult ID med pseudonym Tipsern on. 8 okt. 2014 01:14

@pse
hahaha ja jeg må virkelig le fantastisk, det er jo virkelig grusomt spørsmål... haha

Skjult ID med pseudonym Dag on. 8 okt. 2014 08:00

Tipsern - Jeg tenker helt omvendt. Det hender det går dager før jeg svarer. Og får svar.
De færreste er i "sukkermodus" hver dag.
Skjønner ikke hvorfor du sender henne melding med "forstår jeg er ute av bilde". Du VET jo ikke om du er det. Det blir litt sånn i overkant ydmykt synes jeg. MANGE jenter er på sukker en gang i uka eller to, og ikke noe mer.
Er hun treg med å svare så sender jeg melding hvor jeg bare fortsetter samtalen som om ingenting har skjedd. Ingen vits i å legge for mye i det. Eventuelt kan jeg skrive "1.gangs purring, gebyr: vis en pupp", eller noe sånt..;-)

Skjult ID med pseudonym Tipsern on. 8 okt. 2014 12:10

@Dag
Jo jeg vet det, er sånn selv. men når jeg sendte i begynnelsen så svarte hun med en gang. Så hun leste melding, så gikk det nesten 1 uke uten svar, så spurte om ting går bra, hun leser ikke noe svar. Da er man ute av bilde og da sier jeg bare at ja jeg vet jeg er ute av bilde så ikke hun kontakter meg som en plan B. Men alle er forskjellig.

Skjult ID med pseudonym Z on. 8 okt. 2014 17:45

Det er helt vanlig mangel på folkeskikk.
En seriøs uting spør du meg...

Skjult ID med pseudonym asl to. 9 okt. 2014 00:05

Jeg forstår ikke det at en ikke skal lese mld om en ikke skal svare med en gang, kan være interessert i hva som står der selv om du ikke har tid/lyst til å svare umiddelbart. Jeg leser og svarer sener og har ingen problemer med at andre gjøre det.

Det er vel også ganske vanlig at noen slutter å skrive, eneste gang jeg har opplevde det som rart var en gang det var konkrete planer om å møtes.

Skjult ID med pseudonym Tipsern to. 9 okt. 2014 00:13

@ask
Jo asl du har rett i mye av det, men når man plutselig er over i uke 1 og uke 2 og man ser at man har lest det, da er det for dumt. de kan heller da bare ta seg tid og si det som det er..

Skjult ID med pseudonym pse to. 9 okt. 2014 00:27

"De færreste er i "sukkermodus" hver dag."
La meg oversette. De fleste satser på å vinne jackpot, og tror at de vil vinne om de tar tiden til hjelp.

Skjult ID med pseudonym Tipsern to. 9 okt. 2014 02:06

@Pes
Der synes jeg du har sagt det som jeg misstenkte, alle her driver å håper på treffe jackpot en, men ingen tør å satse noe får å få den, det betyr i teorien at folk venter på at de skal vinne selv om muligheten er 0:12 mill. Herre er ikke rart det ikke skjer noe her, man venter i stillhet til hva?? hehe

Skjult ID med pseudonym pse to. 9 okt. 2014 13:44

Personlig kontakter jeg bare de som har betalt, vip/super.
Det sier noe om mentaliteten til brukeren også luker det ut på en enkel måte alle "leechere", som vi kaller dem på nettspråket.

Skjult ID med pseudonym kvinne to. 9 okt. 2014 15:08

@pse
Den dårlige mentaliteten hersker også blant vip/super medlemmer...

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 okt. 2014 17:31

Jammen gi nå beng i de med dårlig mentalitet da vel? La de seile sin egen sjø.....

Hold fokus på de som er verdt både din tid, din tankevirksomhet og ditt hjerte. Alt annet er jo strengt tatt bortkastet tid :-)

Skjult ID med pseudonym pse to. 9 okt. 2014 19:29

Det er helt klart 'kvinne', og jeg går nok glipp av mange gullkorn på grunn av det, men men. Slikt er livet :)

Z, jeg mente det ikke slikt. Det jeg mente var at om du har investert noen kroner i noe, så vil du (kanskje) ha en litt mer seriøs holdning til det du driver med.
Så i stedet for å sverme rundt de som ikke engang har fiskekroken ute, kan en eller prøve lykken hos de som signaliserer litt sterkere.
Som jeg sa, jeg går nok glipp av mange potensielle gullkorn på grunn av strategien jeg har valgt.

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 okt. 2014 19:33

Mitt svar var egentlig til trådstarters startinnlegg, men jeg mener du står helt fritt til å velge akkurat hvilken strategi du synes funker for deg, pse.

Jeg har jo alltid hatt min egen strategi og brukt "sukker" på min måte :-)

Skjult ID med pseudonym pse to. 9 okt. 2014 20:25

Haha, beklager, Z. Det tenkte jeg faktisk ikke på. Skoen passet jo så fint til det jeg skrev!

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 okt. 2014 20:26

Så lenge skoen passer er alt bra :-)

Skjult ID med pseudonym Smilla to. 9 okt. 2014 22:08

Dette blir et hyggeligere sted å være om man takker et høflig nei, om man ikke er interessert.

Skjult ID med pseudonym Guri ti. 14 okt. 2014 21:22

Har også mange menn på 40+ på lista mi som ikke er betalende og etter en tidligere periode her vet jeg at man bare må regne med at noen av de man skriver med bare blir borte i perioder Men har noen av dere opplevd at hele profilen og det som er skrevet av meldinger blir helt borte, da det har skjedd på et konkurerende nettsted jeg prøvde?

(mann 34 år fra Rogaland) to. 16 okt. 2014 00:49 Privat melding

Jeg har opplevd at hele samtalen med enkelte brukere har forsvunnet ja.

Skjult ID med pseudonym Guri to. 16 okt. 2014 07:27

Vil det si at personen har deaktivert seg, blitt utestengt fra nettstedet eller jeg er blitt blokkert?

Uansett har det så langt vært positivet å være tilbake "her", masse post og muligens en date på gang....:)

(mann 34 år fra Rogaland) to. 23 okt. 2014 00:20 Privat melding

Ingen anelse, hadde likt å få vite det selv.