Alle innlegg Sukkerforum

Kjæresten til ei på jobben er her!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kvinne lø. 4 okt. 2014 22:59

Hva gjør du når du oppdager at kjæresten til ei på jobben er her? De har vært sammen i et halvt år og hun er veldig forelska.
Han vet ikke hvem jeg er. Har aldri truffet han men sett bilder av han. Jeg er venn med henne på facebook og der er det jo bilder av de to sammen. Han har nesten samme profilbilde der som her. Så jeg er sikker på ar det er han.
Nå har han satt hjerte på meg her inne... :-/
Vi snakker om voksne folk, i slutten av 40-åra.

Skjult ID med pseudonym Kårefraåre lø. 4 okt. 2014 23:02

Lat som ingenting og se hvor langt han går.

Skjult ID med pseudonym arneand lø. 4 okt. 2014 23:19

@ts
*shrugs*
Hold trygg avstand?

Sjekk uansett først om de har åpne fb-profiler.
Misbruk av tilfeldige bilder fra folk med helt åpne profiler skjer jevnlig.

Skjult ID med pseudonym kvinne lø. 4 okt. 2014 23:25

Det er ikke nøyaktig samme bilde som på face-profilen. Og hans profil på fb er ikke åpen. Jeg ser bare bildene hun har lagt ut og ser det er samme person. Har vært inne på profilen hans nå og det han skriver om seg selv stemmer liksom.

(kvinne 34 år fra Oslo) lø. 4 okt. 2014 23:35 Privat melding

Er det veldig feil å fortelle dette til kollegaen?
Jeg tror jeg hadde følt at det var det rette å gjøre...

Skjult ID med pseudonym Varmesøker lø. 4 okt. 2014 23:38

Du kan jo eventuelt prøve å komme i snakk med kollegaen din om standpunkt og grensesetting i forhold for så å høre hva hun har å si. Hvis de har ett åpent forhold så er det jo bare å la det gå, men er det åpenbart at det er ikke er OK for den personen så kan du jo kanskje ta en samtale og forklare at du har sett personen her inne?

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 5 okt. 2014 09:04

Jeg har jo ikke bare sett personen her inne. Han har jo satt rødt hjerte på meg og jeg ser at han er aktiv her inne (står under bilde hans at han var aktiv i dag).
Kan jo nevne for henne at jeg skal på date og fortelle henne at det er en jeg har truffet på Sukker. Dra samtalen inn på nettdating og se hvordan hun forholder seg til det. Kanskje spørre om hun traff kjæresten her, og iså fall si at hun må be kjæresten slette profilen sin, uten å si at jeg vet at han er aktiv. Bare si at han har nok glemt å slette den for jeg kom tilfeldigvis til å se den ettersom jeg søker menn i samme aldersgruppe...
Er det en ide eller?

Skjult ID med pseudonym Vestfold sø. 5 okt. 2014 10:31

Imponerende oppførsel:( dessverre er det mye av den slags, men sjofelt er det.

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 5 okt. 2014 10:43

Kanskje sende han en melding og si at jeg kjenner kjæresten hans?

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) sø. 5 okt. 2014 11:00 Privat melding

kanskje det e venninna di som har oppretta profil i hans navn og vil sjå om du faktisk har lyst på mannen henna ;)?

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 5 okt. 2014 11:14

@Bonde36
Det er ikke venninna mi. Bare en kollega på jobben. Har aldri fortalt henne eller andre på jobben at jeg er her. Så jeg tror ikke hun ville tatt seg alt dette bryet og betale for å lage en falsk profil for han for å se om jeg vil ha ham.

(kvinne 58 år fra Hordaland) sø. 5 okt. 2014 12:06 Privat melding

Om du spør han rett ut vil han sikkert bedyre sin uskyld og vil fortsette her inne. Når det er såpass åpenlyst at han er på en side som hele Norge kan besøke hadde ikke jeg vært redd for at jeg hadde gjort noe gale om jeg hadde gjort henne oppmerksom på det.

Kanskje han er en av disse som har levd for lenge på nettet og må inn å kjenne litt på den spenning han hadde. Eller så er han på vei ut og vil gaddere seg litt slik at han ikke går ut av forholdet helt tomhendt.

Jeg synes ikke at man skal skåne slike oppførsler enten det er en mann eller en kvinne som driver et dobbeltspill.
Hvis du ikke klarer å legge det fra deg så hadde jeg tatt det med din kollega. Hun behøver ikke gjøre han oppmerksom på hvem du er for du er sikkert ikke den eneste som har fått et rødt hjerte fra han.

Som @Vestfold sier så er det sjofelt. Jeg hadde selv en som utga seg for å være singel på et annet forum. Jeg skjønner ikke at gifte menn tør stå frem med bilde - album som singel og så er de gift. Det er et ordtakt som sier at alt komme for en dag.

Følg ditt hjerte.Føler du for å gjøre din kollega oppmerksom på det så skal ikke du ha noe dårlig samvittighet.

(mann 44 år fra Akershus) sø. 5 okt. 2014 12:11 Privat melding

Muligheter:
1. Ikke si noe som helst.
Pro: Du slipper trøbbel.
Con: Dårlig samvittighet.

2. Svar han at du kjenner kjæresten hans og blokker.
Pro: Du har gjort noe, men slipper potensielt å ta den vanskelige samtalen med kollegaen.
Con: Dårlig samvittighet om han holder kjeft. Potensielt enda vanskeligere samtale med kollegaen om han holder kjeft helt fram til det blir brudd om noen måneder og så tar det fram da.

3. Fortell det til kollegaen.
Pro: Filosofisk sett mest tilfredsstillende (etter min filosofi)
Con: Potensielt dårlig stemning med kollegaen.

Personlig ville jeg, surprise, gått for alternativ 3. Tatt skjermbilde av profilen, lagt ved lenke og skrevet: "Du vet det kanskje allerede, men X har en profil på sukker."

Skjult ID med pseudonym Ærligheten sø. 5 okt. 2014 12:15

Veldig enkelt, man følger sin egen samvittighet.
Det betyr at man sier fra til kjæresten hans.

Dog er det ikke noe du bør si over lunchbordet på jobben, men under en del mer diskrete forhold.

Alternativt kan du selvsagt opprette en anonym mailadresse og fra denne sende et tips til kollegaen din, gjerne vedlagt et skjermbilde av profilen.

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 5 okt. 2014 12:33 Privat melding

man kan vel aldri være helt sikker i denne situasjonen,kan fort være at noen har "brukt" bilde hans uten at han selv vet det.

send ham en mld da vel,,hvis du har sett ham her inne så er det vel nesten garantert at han har sett din profil .

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 5 okt. 2014 13:04

Kjæresten min er på Sukker hun også.. forhåpentligvis.. ;)

Sjekk han opp. Be han med på hjemmedate. Så kan du og venninnen din vente på at han skal komme hjem til deg. Da får dere litt å snakke om tenker jeg.. :P

Skjult ID med pseudonym Juni sø. 5 okt. 2014 14:15

Dette er ikke vanskelig! Enten sier du i fra, eller så holder du kjeft! Du skal på ingen måte leke helt her og feks lage en situasjon der de møtes på en "date" med deg. Handler det om din tilfredsstillelse som heltinne eller om deres forhold?

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 5 okt. 2014 15:43

@Juni
Jeg har ingen intensjoner om å invitere ham på date og avsløre han slik.
For meg handler det kun om at jeg ser hvor lykkelig min kollega har vært det siste halvåret hvor hun har vært sammen med han. Jeg synes derfor det er trist å se at han er her inne og tar kontakt med andre kvinner. Han satte som sagt et hjerte på meg i går.

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 5 okt. 2014 16:25

@Hans80
Jeg har sett han her fordi han har satt hjerte på meg. Og dermed er det jo garantert at han har sett min profil. Men han vet ikke hvem jeg er. Jeg kjenner kjæresten hans fordi hun er kollegaen min. Jeg kjenner han igjen fordi kollegaen min har vist meg bilder og hun har bilder med han på Facebook.
Hvis han sender meg melding kan jeg jo svare og fortelle hvor jeg jobber.

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 5 okt. 2014 16:32 Privat melding

si hei da vel og hør om det virkelig er ham :) kan jo være at en sjalu kompis har rappa bilde og lagd en profil for å lage kvalm :/

Skjult ID med pseudonym espen4u sø. 5 okt. 2014 17:02

Ta kontakt med han og si hei, og spør om det er han som er sammen med kollegaen din. Enten blokkerer han deg, eller så svarer han deg. Da har du gitt beskjed om at du vet han er her inne. Blir minst tull av det, hvis du vil gjøre noe aktivt mener jeg ;)

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 5 okt. 2014 18:46

@espen4u
Ja det er nok det jeg kommer til å gjøre

@hans80
Vi snakker om en mann på 50 her... Og profilen er såpass gjennomført og seriøs at dette ikke ser ut som en sjalu kompis som bare har rappa et bilde. Her er det album om seriøs og ordentlig informasjon. Mulig en profil han lager her før han traff min kollaga som han fortsatt er innom for å kikke seg rundt...

Skjult ID med pseudonym Ikr sø. 5 okt. 2014 21:08

La det passere...

Skjult ID med pseudonym Ikr sø. 5 okt. 2014 21:08

La det passere...

(kvinne 62 år fra Oslo) sø. 5 okt. 2014 21:09 Privat melding

La det passere

Skjult ID med pseudonym Ikr sø. 5 okt. 2014 21:09

La det passere...

Skjult ID med pseudonym Tipsern sø. 5 okt. 2014 21:55

Jeg ville sagt det, men heller bare vis kollagen din ved tilfeldighet som jeg sier, si du har truffet en fyr på sukker som du lurer på hva hun synes om han. Når hun ser bilde så får hun ta saken videre. Da trenger du ikke si så mye mer, hun fikser det selv, men hvis du lar vær og si det og hun finner ut at du har vist det lenge. Da vil det bli drama for deg og det er aldri bra. Så enten si det tilfeldig. eller si det rett ut som det er. Ta bilde med mobben, snakk med kollegaen din hvis profilen til han og la hun bestemme hva hun vil gjøre med det.

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 5 okt. 2014 23:50

@tipsern
Det ville bare virket unaturlig om jeg hadde spurt henne om hva hun synes om en mann som har sendt meg hjerte på en nettside....
Der er ikke sånne ting jeg tilfeldigvis gjør på jobben og overfor kollegaer.

Jeg har bestemt meg for å ignorere det hele foreløpig. Men hvis han tar kontakt, dvs sender meg melding, kommer jeg til å svare og fortelle hvor jeg jobber.

Skjult ID med pseudonym Tipsern ma. 6 okt. 2014 00:34

Hei det kan godt hende du gjør rett i. Jeg selv ville sagt det da, spørsmålet du må spørre deg er vel om hadde situasjonen vært snudd, og din kollega viste at han du var sammen med søker andre jenter. Om du ville likt å vite det. Blir mye mindre drama om man tør å tenke sånn.

Skjult ID med pseudonym CPU ma. 6 okt. 2014 01:17

-Nevn det for kollegaen, men gjør det diskret selvfølgelig.
-Greit for henne å vite. Følg det opp med henne, og finn ut om det er falsk profil.
-Er det falsk profil, så blir nok kjæresten hennes glad for at du sa i fra.
-Er det falsk profil, så er det bare å anmelde det til politiet, da det er ulovlig i henhold til norsk lov.

Skjult ID med pseudonym kvinne ma. 6 okt. 2014 09:57

Hadde det vært en venninne så hadde jeg sagt i fra til henne - men dette er en kollega som jeg ikke omgås privat.
Hadde situasjonen vært omvendt så hadde jeg satt pris på at en venninne sa det til meg. Men det blir litt anderledes når vi kun kjenner hverandre på jobb.

Jeg har tatt et skjermbilde av profilen hans. Men jeg gjør ikke noe mer hvis jeg ikke får melding fra ham.

Jeg velger å tro at denne profilen er ekte. Den er så gjennomført og ekte. Hadde det ikke vært for at han er sammen med kollegaen min så kunne jeg godt ha tenkt meg å bli kjent med ham.... Tror dette er en gammel profil han hadde fra før han ble sammen med henne. Også er han fristet til å gå inn og se seg rundt.... Men å sette hjerte på noen og kontakte andre damer.... (?) Jeg hadde ikke likt det om min kjæreste gjorde sånn.

Skjult ID med pseudonym Tipsern ma. 6 okt. 2014 11:30

Jeg synes det er helt sykt, hvis han har kjæreste og han bruker tiden på nettet, da er han jo ikke veldig respektfull mot hun eller andre på sukker, det skaper dårlig stemning her... Så du gjør ikke bare kollegaen din en tjeneste, men oss andre her å. Får vekk de som er utro eller de får tynn.

Skjult ID med pseudonym Sanninga ma. 6 okt. 2014 18:50

Ta det opp med kollegaen din med en gang. For hver dag som går så blir hun bedratt av en scumbag. Hvis jeg var i en lignende situasjon så ville jeg ABSOLUTT ville fått vite om det SÅ TIDLIG som mulig. For alt du vet så svindler han henne økonomisk også!

Som noen sa over; ta screenshot av profilen, print ut, og be om å få snakke med henne under fire øyne helt på tampen av arbeidsdagen.

Fuck den fyren der!

Skjult ID med pseudonym kvinne ma. 6 okt. 2014 19:02

@Sanninga
Nå må du ikke ta helt av da. De bor ikke sammen og er to voksne, veletablerte folk med økonomien i orden. Han svindler henne ikke. Ikke gjør det værre enn det er :-)

Det eneste jeg vet at han har gjort galt er at han er her inne og setter hjerter på damer.
Jeg har sett at han har vært pålogget nå og jeg kommer til å ta det opp med henne i morgen....

(kvinne 46 år fra Akershus) ma. 6 okt. 2014 19:23 Privat melding

Du er fremdeles ikke sikker på at det er han. Jeg ville ha sendt han en melding og pent sagt at du bryr deg om din kollega og si at han ligner svært på hennes kjæreste og du har tenkt å vise henne denne profilen (i forkant ville jeg ha tatt screen shot av profilen slik i tilfelle han blokkerer deg ) Da vil du fort se om det bare er en som ligner eller om det er han. Er det han og de har vært sammen i ett halvt år så ville jeg ha brydd meg og enten bedt han fortelle hva som har skjedd eller vist henne profilen. Er jo ikke snakk om noen få dates hvis de har møtt hverandre i ett halvt år, da ville jeg ha blitt irritert hvis en av mine arbeidskolleger hadde holdt dette skult for meg. Men man skal trå litt varsomt frem også :)

Skjult ID med pseudonym kvinne ma. 6 okt. 2014 19:37

@Linheia. Jeg vet at det er han. Han har mange bilder her og jeg har vært inne på hennes Facebook profil og sammenlignet med bilder hun har av ham. Det er ikke bare ansiktet jeg kjenner igjen....

Noen her mener at jeg skal fortelle henne det.
Andre mener at jeg skal konfrontere han først.

Jeg hadde først mest lyst til å gjøre det siste. Da får han seg en kraftig advarsel og tørr forhåptentligvis ikke fortsette med det han gjør i redsel for at jeg skal avsløre ham. Samtidig kan det jo hende at han bare blokkerer meg og fortsetter å kontakte andre damer her....

Skjult ID med pseudonym frøken-o ma. 6 okt. 2014 19:39

Kontakt han først og så ser du responsen før du eventuelt forteller henne det. En ting om gangen... /

(kvinne 35 år fra Buskerud) ma. 6 okt. 2014 20:17 Privat melding

Ikke-tema, man sender naturligvis fyren en melding og sier at det kaaaaaaaaaaaaaaaaaaanskje er en ide å finne ut hvafaen han vil.

Skjult ID med pseudonym BareLurer on. 8 okt. 2014 21:40

Si at du kjenner dama hans, så blokk profilen. Så kan han tenke på det en stund. Hvis det er noen som har brukt bilde av han på "spøk", så kommer de til å få seg en god latter. Så kan du fortsette med ditt:).. Strengt tatt, hvis du ikke har noe ønske om å fortelle det til din kollega, dropp det!..

Skjult ID med pseudonym metoo on. 8 okt. 2014 21:54

Jeg spurte mine to beste venninner hva de tenkte jeg burde gjøre hvis jeg fant kjærestene deres her. Den ene sa: Så klart jeg vil vite det. Som god venninne må du nesten si sånt! Den andre sa: Om det hadde skjedd, ville jeg at du skulle holdt det for deg selv. Jeg hadde ikke ønsket å vite det.

Nå skal det sies at hun første venninnen ikke har barn med kjæresten, mens det har venninne to. Men det viser jo at det ikke er noe lett svar på dette. Faktisk dukket kjæresten til venninne 1 opp her inne en natt jeg tilfeldigvis var på. De har vært sammen i mange år, så liten grunn for han til å være her på natta. Jeg fortalte henne det og det ble oppvask. Men hun var glad jeg sa det.

Nå blir det litt annerledes med en kollega i forhold til en venninne. Jeg ville nok ikke sagt det til henne, men heller sendt han en: Takk for hjertet, men du ligner nok litt for mye på kjæresten til en kollega av meg på x arbeidsplass, så tror jeg står over!

(kvinne 58 år fra Hordaland) on. 8 okt. 2014 22:48 Privat melding

Jeg foretrekker sannheten uansett hvor mye den kan svi. Hun fortjener aboslutt noe bedre enn en mann som sitter på sukker og spiller dobbelt. Er ikke så vanskelig å vite svaret om du spør deg selv hva du selv hadde ønsket?

Skjult ID med pseudonym alembic fr. 10 okt. 2014 23:04

Si i fra. Hvis du ikke orker å gjøre det ansikt til ansikt, så print ut skjermdump og legg på pulten hennes.
Sett deg selv i hennes sted. Hva hadde du ønsket at din kollega hadde gjort?