Alle innlegg Sukkerforum

Glemsk og treig

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym pseudork ma. 6 okt. 2014 14:57

Med all praten rundt blokkeringer og "sortering" av "innpåslitne" folk - er det like innpåslitent at man er inne på profilene flere ganger? Jeg bruker forholdsvis lang tid på å bestemme meg for å ta kontakt med noen, og trykker gjerne innom profilen flere ganger. Eventuelt trykker jeg på en profil flere ganger fordi jeg har glemt at jeg allerede har lest den. Havner jeg da kjapt i en blokkliste?

Skjult ID med pseudonym kvinne ma. 6 okt. 2014 15:24

Herregud....
Er man inne og ser på profiler for ofte så blir man blokkert
Er man pålogget og ikke lest melding så blir man blokkert
Har man lest en melding og ikke svart så blir man blokkert.
Har man satt hjerte og ikke sendt melding så blir man blokkert

Hvis folk ikke tåler at noen er inne og ser på profilen så lurer jeg på hva de i det hele tatt gjør her inne........

Profilen er et utstillingsvindu og noen må kikke flere ganger før de vil/kan/tørr bestemme seg for å si noen.

Det er en litt sånn barnslig ukultur her synes jeg som går på at "jeg ville aldri" og "jeg gjør alltid" også dømmer man andre etter hva man selv aldri eller alltid gjør.

Folk er forskjellige!!! Du finner aldri en kjæreste her inne hvis du er mest opptatt av å blokkere de som gjør/tenker bittelitt annerledes enn deg selv.

(mann 47 år fra Oslo) ma. 6 okt. 2014 16:18 Privat melding

@kvinne
Bra-bra. Enkelt og godt sagt. Herregud. Det er en barnslig ukultur. Men det er egentlig ikke noe personlig problem. For dem som tenker og opptrer slik er jo ikke for meg (og sikkert ikke deg) allikevel :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 6 okt. 2014 16:41

@kvinne

Du har jo noen poeng. Men hva gjør det vel om de blokkerer når de ser at vedkommende som besøker dem ikke er av interesse?
Så slipper vedkommende å fortsette og forville seg inn på den profilen og kaste bort tid på en profil som uansett ikke er interessert?

Jeg er faktisk innom noen av de samme profilene fra tid til annen av forskjellige grunner, men jeg har fortsatt til gode å bli blokkert på grunn av det.

Skjult ID med pseudonym jaudå ma. 6 okt. 2014 17:33

@kvinne
ÅÅja, det er DERFOR jeg ikke ser folk her inne bortsett fra de som er på forum!
Jeg har BLOKKERT ALLE!!! Jajamennsann!!
:-b

Skjult ID med pseudonym Tipsern ma. 6 okt. 2014 18:41

Jeg må innrømme at det du sier er helt rett. Folk het tar alt så utrolig høytidelig. Enten så passer man ikke inn i den a4 boksen som folk vil ha. Og de som stikker seg ut blir fort forkaste, det jeg har lært så langt på sukker er at sukker er blitt vanvittig overfladisk. Jeg faktisk har begynt å bruke puls apper tinder, og fått mer respons der på 3 uker enn jeg har gjort her. Det er faktisk folk som er mer interessert i forhold der en her. Utrolig skremmende. Den kulturen som er her er verre en tinder, her er det kun utsende som teller. Er du på tinder som er og overfladisk så forventes det tydeligvis mindre og lettere. Men det at folk blokker i vildensjy gjør bare at det til slutt blir ingen igjen. Det som er synd å si er hvor egoistiske norske kvinner å menn har blitt. Som kun ser etter en fyr / dame å vise frem. Før da mirc og andre Chatte kanaler fantes uten bilder så ble det faktisk mye mer spennende. Jeg håper folk noe snart dukker opp, eller at noen snart våkner opp å faktisk kommer seg ut av bobla man lever i.