Alle innlegg Sukkerforum

Møtt noen her inne?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym trallala lø. 11 okt. 2014 13:40

jeg har nå etter fler år møtt en her inne, vi har vært venner på Facebook osv. Vi hadde først en kontakt inne på nettby da det fremdeles var, og vi har alltid hatt en greie. Nå etter mange år møtte vi hverandre, vi ser hverandre hver uke og har det veldig hyggelig. Men så lurer jeg på, om han fremdeles sitter å chatter med andre her inne, selv om... Kjenner jeg blir litt fornærmet når jeg i tillegg ser at han får snap av noen som er yngre enn meg.. Men vet ikke helt hva jeg skal føle rundt det. Er det bare sånn det er når man fremdeles er i en dating prossess kanskje? Det jeg føler er jo at han søker etter noe bedre men. Begge er her inne fremdeles da. (Må si ærlig at jeg chatter med noen, men sier også at jeg dater en annen og vil se hvordan det utvikler seg)

Skjult ID med pseudonym John Doe lø. 11 okt. 2014 13:42

Det var det med å kaste stein i glasshus da ;)

Skjult ID med pseudonym trallala lø. 11 okt. 2014 13:44

Hehe, jojo men jeg har ingen av de her inne på snap, face, skype etc. Og jeg har jo sagt at jeg ikke er intr. Og jeg ser heller ikke etter noe bedre. Problemet mitt er at jeg ikke har vært i en datingprossess på mange år og vil vel vise mer forståelse for ting om det er sånn bare

Skjult ID med pseudonym John Doe lø. 11 okt. 2014 13:48

Men føler du at han leter etter "noen bedre"? Da er vel det ikke det helt store?

(mann 31 år fra Akershus) lø. 11 okt. 2014 13:48 Privat melding

hehehe.. hvorfor blir ikke dere sammen da ?
dere vil ikke ha hverandre ??

(kvinne 58 år fra Hordaland) lø. 11 okt. 2014 13:56 Privat melding

Hvis dere møtes hver uke så blir jo spørsmålet - føler du at du er i et forhold?

Jeg må ærlig si at om jeg hadde datet en jeg traff på nettet og vi mente at vi skulle brukt tid på hverandre for å bli kjent så hadde jeg slettet min profil og spurt om ikke han oxo kunne gjøre det samme. Det høres ut som om dere gjør noe halvhjertet og da blir det gjerne litt sånn profeti - man tror ikke det går og da blir det også slik.

Det er lett å la seg friste på nettet og tro at du har funnet en som er enda kjekkere. Jeg hadde derfor valgt å ikke være endel av det om jeg hadde truffet en jeg ville bruke tid på. Det går da fint å lage seg en ny profil om det viser seg at det ikke gikk.

Jeg skjønner at du kanskje tror at det er greit at du er litt inne for du kjenner deg selv godt og vet at det ikke er noe fare.. Men da må du nesten og tenke det samme om han - kanskje han tenker som deg - at det ikke er noe fare om jeg sitter her og chatter litt for jeg sier jo at jeg dater en annen....

Nei... Jeg hadde tatt dette opp og hatt en god prat omkring emnet og om hva som føles greit. Kanskje han og hadde reagert på deg om du fikk snap - melding på skype eller FB? Kommunikasjon er nummer 1 i ethvert forhold :)

Skjult ID med pseudonym trallala lø. 11 okt. 2014 14:00

Gode ord å få :) er nok noe med å ta en prat først å se hvordan det går så blir vi kanskje enige om å slette begge .. Er jo som du sier at kommunikasjon er viktigst :)

Skjult ID med pseudonym trallala lø. 11 okt. 2014 14:15

@Pablo123 jeg liker han veldig godt. Men er mer at ingen av oss har vært i et skikkelig forhold på lenge, så vil heller bruke litt tid :)

(mann 31 år fra Akershus) lø. 11 okt. 2014 14:17 Privat melding

det er opp til deg :-) men hva om du bruker mer tid .. og han finner noen andre ??

Skjult ID med pseudonym trallala lø. 11 okt. 2014 14:28

@Pablo123 godt poeng, men han som trenger mer tid :)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 11 okt. 2014 14:32

Hahaha.....funny :-)

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 11 okt. 2014 14:45

Dette handler ikke bare om dere to. Du gir også gale signaler ved å være på Sukker og slike steder overfor de som IKKE føler at de er i et slags forhold. Har du tenkt på det? Jada. Du sier fra til de du chatter med at du dater noen. Men det er ikke godt nok. Du er ikke ledig på markedet, og de fleste får negativt eller ikke noe svar, siden du egentlgi ikke er på leting som du sier. Da skal du ikke være her. Det er ikke formidlende syns jeg at du ikke tar dem over på FB. FB er et vennested. Hvis den vennskapelige chatten betyr veldig mye for deg, inviter dem over som venner. Hvis ikke, dropp å chatte med dem på et sjekkested. Hva håper du å få ut av chatten med disse andre? En plan B hvis plan A skjærer seg? Hindre deg selv i å bli så sjalu fordi du også snakker med andre? Her ville jeg kryssforhørt meg selv, hvis jeg var deg! :-)

(kvinne 58 år fra Hordaland) lø. 11 okt. 2014 14:46 Privat melding

Om han trenger mer tid og bruker den tid på snap - fb og nettet så ville jeg nok lurt litt selv :)

Skjult ID med pseudonym trallala lø. 11 okt. 2014 16:10

Spirit2014... Det er akuratt det, men jeg er bare litt usikker på hva jeg skal tro.. :p føler litt på sjalusi, men kan ho hende det ikke er noe å være sjalu for

Skjult ID med pseudonym trallala lø. 11 okt. 2014 18:17

Kan jo** hende

(kvinne 58 år fra Hordaland) sø. 12 okt. 2014 12:01 Privat melding

Jeg hadde enten tatt det opp og spurt hva han ønsker å få til med dere to. Hvis han fremdeles er vag og trenger tid så vet jeg ikke om jeg hadde lagt så mye sjel i dette. Men om han formodning sier han ønsker å bli kjent med deg og bruke tid sammen med deg så hadde jeg da sagt hvordan jeg ser på nettsider og profiler. Å spille et spill fra begge sider tror jeg ikke fører noe godt med seg.
Man har lett for å tro å ikke vite fordi man ikke tør spørre :) Bare å spørre i vei mener nå jeg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 12 okt. 2014 12:14

Hvor lenge har dere drevet på å sett hverandre?
Hva gjør dere sammen? Gjør dere date/kjæreste ting og har sex?
For hvis dere ikke har sex og sånn så er det jo strengt talt bare vennskapsting dere gjør.

Men kommunikasjon er ALLTID nøkkelen. Kanskje du skulle spurt hva det er dere driver med? Om dere driver og dater eller hva det er.

Skjult ID med pseudonym trallala sø. 12 okt. 2014 17:16

Vi møtes jo hver uke (fler ganger i uken) .. Gjør kjæreste ting.. Men kjenner noe blir litt halvhjertet innimellom så jeg vet ikke.. Men vi er jo ute på turer, til helga skal vi på båt tur så tenkte jeg skulle snakke med han før det :)

(mann 31 år fra Akershus) ti. 14 okt. 2014 21:01 Privat melding

Enig med deg jente :-) akkurat det som er problemet.... ingen vil lukke den bakdøra .... det er fordi ... det er spennende :-)

Skjult ID med pseudonym metoo on. 15 okt. 2014 18:26

Du kommenterte ikke innlegget mitt. Synes du det er greit å være på Sukker overfor de som er seriøse her og leter med et åpent sinn?