Alle innlegg Sukkerforum

Absolutte krav

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Akershus) sø. 12 okt. 2014 11:36 Privat melding

Fra tid til annen klikker jeg på resultatene helt bakerst i et søk, de uten matchtall, og av og til får jeg da se at de har absolutte krav som vi ikke matcher på. I dag var jeg innen om der jeg tydeligvis ikke når opp på "flørtete" og tenkte med meg selv at det var ikke videre intelligent bruk av matching-systemet. Hvor vanlig er det egentlig å bruke absolutte krav?

Selv tror tolkningen av både spørsmål og skala så subjektiv og marginene for klaff på absolutte krav så urimelig høye at jeg heller tar meg bryet med å sile ut folk med høyrøde blader manuelt. Og kanskje det hadde vært en fordel å la seg blinde av kjærlighet og gå for dama med full klaff på alle punkter unntatt X. Derfor ingen absolutte krav i min matchprofil, selv om de nok eksisterer inne i hodet mitt.

(kvinne 35 år fra Buskerud) sø. 12 okt. 2014 11:47 Privat melding

Selv har jeg ingen absolutte krav, men et par veldig viktige. Jeg tror kanskje at når folk fyller ut spørsmålene, at de tenker mer på hvordan de vil en potensiell partner skal være enn å tenke på hvordan de faktisk er selv. Jeg har tatt matchtesten et partre ganger nå og ser ikke helt hvilke endringer jeg kunne gjort lenger.