Alle innlegg Sukkerforum

ung gutt trenger hjelp

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ung gutt ma. 13 okt. 2014 22:31

Hei,

Jeg er en ung gutt som ikke har mye erfaring med damer for å si det sånn og er dårlig til å tolke signaler, spesielt over chatting og meldinger.

Jeg kom for en uke siden overens med ei dame og fant tonen og sendte kontinuerlig med meldinger som vi enda gjør. For det meste så er det jeg som stiller spm og hun svarer, ganske kvikt over en chatter app. Det jeg lurer på er om hun svarer på disse for å kun være høflig og ikke interessert. Hun svarer alltid, men siden hun ikke stiller spm og bare svarer så har jeg en ørliten følelse av at hun ikke er interessert. Mulig at jeg jeg tar feil, fordi som sagt, så har jeg ikke mye erfaring med damer.

Jeg setter pris på om det er noen som kan gi meg et råd og hvis det hjelper så er hun ung.

Jeg takker i forveien for hjelp.

(kvinne 44 år fra Buskerud) ma. 13 okt. 2014 22:35 Privat melding

Det er vanskeligere å tolke signaler over chat og melding.

Jeg tenker som så at hvis hun ikke hadde vært interessert, så hadde hun latt være å svare eller svart mer sporadisk.

Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym John Doe ma. 13 okt. 2014 22:36

Det enkle er som regel det beste, spør henne om det er noe ho lurer på?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 13 okt. 2014 22:43

Vanskelig å si når vi ikke vet hvordan kommunikasjonen er mellom dere to. Det kan godt hende at hun får den informasjonen hun ønsker fra deg uten å faktisk måtte stille en masse spørsmål.

Det er egentlig bare en måte å finne ut om hun er interessert på. Spør om dere skal treffes. :)

Skjult ID med pseudonym Veronica ma. 13 okt. 2014 22:46

Spørr henne om hun kunne tenke se å møte deg over en cola/kaffe/øl.
Ikke middag. Det kan bli pinlig om man ikke har noen match

(kvinne 36 år fra Buskerud) ma. 13 okt. 2014 22:46 Privat melding

Nå hadde jeg utformet et fantastisk svar, men så stjal powpowgutt konklusjonen :)

Om du ikke synes det er for tidlig, spør om dete skal finne på noe.

Noen jenter er passive i måten de kommuniserer på, få er så "snille" at de gidder å svare deg i 1 uke uten at de er bittelitt interessert :)

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym ung gutt ma. 13 okt. 2014 22:52

Vel, jeg gjorde kanskje en feil og spurte henne ut allerede etter 3 dager og fikk et ganske forventet svar at hun ikke kunne og er redd for å spørre henne igjen fordi jeg er ganske sjenert mot damer.

Jeg synes hun er veldig hyggelig å snakke med og siden jeg studerer engelsk og jeg lærte hvordan man skrev kjærlighets dikt og tenkte jeg skulle prøve å skrive til henne som hun ble glad for.

Så jeg lurer på om jeg bare skal fortsette å chatter en uke til eller to før jeg spør henne ut igjen?

Takker og bukker for tipsene

Skjult ID med pseudonym Z ma. 13 okt. 2014 22:55

Jeg er ikke så veldig sjenert av meg, så jeg hadde nok skrevet

"Liker å skrive med deg, jeg! :-) "

Men alle har sin tid og sin måte å gjøre dette på. Jeg synes du skal gjøre det som føles rett for DEG. Vær deg selv. Så får vi håpe det blir rett for henne også. Det er så godt som umulig å styre prosessen og også forutse utfallet.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Orange ma. 13 okt. 2014 23:10

Mulig jeg misforstår hva du mener med setningen i ditt siste innlegg angående kjærlighetsdikt, men om det er noe du planlegger anbefaler jeg deg å sløyfe den planen med en eneste gang. Nå er det alltid forskjellig hva man oppfatter som romantisk, men en sånn gest er en voldsom gambel.

Det virker som du er ivrig, og det er et godt tegn med tanke på din interesse overfor for henne, men jeg tror du er tjent med å dempe det. Vær litt med laidback.

Skjult ID med pseudonym Tipsern ti. 14 okt. 2014 00:10

Jeg må si at det er jo bra du finner tonen med henne, men synes det er rart hun ikke spør noe tilbake, hvis hun hadde vært 100% interessert så hadde vel hun nok spurt mye mer om hva du gjør å hvem du er, ellers så har hun gjort en oppfatning av deg alt, men liker å prate med deg. Jeg selv hadde begynt å lure selv om den jeg snakka med bare fikk spørsmål mot seg, men aldri stilte noe, noe i meg sier da LØP (ego person. men det er meg da. Jeg kan ta feil, men sånn jeg hadde tolket det. Jeg håper jeg tar feil. Men kanskje gi henne muligheten til å spørre deg om noe, kanskje si noe som hvis hun lurer på noe så kan hun bare spørre... Men jeg har selv ikke hatt så hell med meg her så hva vet nå jeg derfra...

(mann 39 år fra Hordaland) ti. 14 okt. 2014 00:43 Privat melding

Om en dame svarer kortfattet over flere meldinger her inne på sukker, og spør aldri om noe...så antar jeg at hun snakker med flere og at hun på en måte sonderer terrenget litt. Hun svarer mange med korte meldinger og ønsker å se hvem av de hun snakker med som kan være interessant.

For min del så gidder jeg ikke sånt. I det hele og store gidder jeg ikke korte tilbakemeldinger som er like inspirerende som kalkulatoren min. Det går ikke an å føre en skikkelig samtale med sånne meldinger.

Skjult ID med pseudonym asl ti. 14 okt. 2014 00:53

Om du har mot så stå på, kan bare snakke for meg selv: Hvis noen ikke stiller spørmål i løpet av en del mld, kutter
jeg vel så si konsekvente ut. Ikke noe bra erfaring med de. Nå er jeg sikkert noe eldre og de jeg snakker med også, så det kan kanskje ha litt å si på hvilke type kommunikasjon jeg forventer.

Skjult ID med pseudonym Orange ti. 14 okt. 2014 01:18

Enig med de to ovenfor meg. Det er heller ikke særlig tiltrekkende med noen som ikke evner å kommunisere. Da er det enten a) hun er ikke særlig interessert eller b) dårlig til å kommunisere. Begge er nok til at jeg trekker meg unna i alle fall.

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 14 okt. 2014 01:38

Uansett om hun er interessert eller ikke: Vil du ha en dame som bare svarer og ikke spør? Det vitner om dårlige kommunikasjonsevner spør du meg, og da hjelper det kanskje ikke om hun er litt interessert?

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 14 okt. 2014 01:39

Orange m flere sa det før meg. Seriøst - hva skal du med henne?

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 14 okt. 2014 01:39

Uansett om hun er interessert eller ikke: Vil du ha en dame som bare svarer og ikke spør? Det vitner om dårlige kommunikasjonsevner spør du meg, og da hjelper det kanskje ikke om hun er litt interessert?

Skjult ID med pseudonym durrr ti. 14 okt. 2014 04:29

Neste gang hun svarer, bryt mønsteret og ikke skriv noe mer. Hun vil enten:
1) lure på hva som skjer og spørre.
2) ikke skrive til deg mer. Og da er det samma

Vinn-vinn situasjon for deg.

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 14 okt. 2014 09:08

Hvor gamle er dere?
Kan hende hun også er litt sjenert og derfor kun svarer på spørsmål og ikke tørr å stille så mange...

Jeg har pratet med voksne menn her inne som bare svarer og aldri spør... Etterhvert blir det bare litt kjedelig. Er du ikke nysgjerrig på meg du da, tenker jeg. Lurer du ikke på noen ting?

Det er greit nok at en person kan være sjenert, ikke veldig verbal. Men som @metoo sier: Vil du a en dame som aldri spør om noe, som aldri tar initiativet til prat, som bare sitter der og venter på at du skal si noe/spørre om noe.

Enten så er det dette. Eller så svarer hun bare fordi hun chatter litt med deg og det er bare tidsfordriv og egentlig så er hun ikke spesielt interessert.

Men spør henne: Lurer du ikke på noe om meg? Eller spør henne på nytt om dere skall finne på noe sammen. Du har ingenting å tape på det. Jeg skjønner at du er sjenert og litt usikker overfor damen. Men her kan du spørre på nett... Bare skriv meldingen og trykk send. Uansett hva hun svarer så får du ihvertfall litt mer visshet :) Lykke til :)