Alle innlegg Sukkerforum

Grue seg til 1. date?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym bakerinnen ti. 14 okt. 2014 09:27

Hvorfor gruer man seg slik til første date?

Det er helt grusomt....jeg har sovet dårlig og sitter og funderer på hva jeg skal si og hva jeg skal ha på meg?

Jeans eller en casual bomullskjole? Håret satt opp eller det lange håret hengende ned? Gjerne svar fra guttene :P

Jenter: støvletter utenpå jeans eller lave casual vintersko. Skinnjakke som er stram og som fremhever kroppen eller lang boblejakke som man nesten drukner litt i?

Jeg er ikke typen som er nervøs eller usikker. Jeg får nok oppmerksomhet i det daglige og på byen men akkurat nå kjenner jeg at jeg gruer meg veldig :p

Han er så peeeeeen...sukk!

Kan noen si noe som roer meg litt ned? hehe...

Gruer man seg fordi man liker personen ekstra godt? Jeg prøver å tenke litt på dette for å unngå at det samme skjer om jeg skal treffe noen andre i fremtiden... kan det hende at vi har snakket med hverandre for lenge før vi møtes? Nei det finnes vel ikke noe fasitsvar på dette men er det flere der ute som har det sånn?

Ha en fin tirsdag alle sammen!

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 14 okt. 2014 10:03

Du gruer deg fordi du er redd for å ikke være bra nok. Og tenker at dersom klær og sminke sitter perfekt så er sjansen mindre for å falle gjennom. Men vet du? Det har forsvinnende lite å si. Jeg er dame, men jeg håper gutta kan støtte meg på dette. Det er faktisk nesten sånn at stilige klær og korrekt utseende kan virke mot sin hensikt. Man kan få en overlegen mine av det helt ufrivillig. De gangene jeg tilfeldigvis har havnet på byen i type fjellstøvler på karaoke har jeg hatt det så gøy! For da mååå jeg jo være hyggelig, smile og le. Og det funker så mye bedre enn et dukkefjes som man er redd for å ta på og redd for å ødelegge....

Så mitt råd er: Senk skuldrene. Dere har felles ansvar for at det blir hyggelig. Vær blid, spør han om ting - de fleste liker bedre å prate enn å lytte. Kle deg mest mulig som du ville gjort hvis du skulle møtt en venninne. Lykke til! :)

(kvinne 34 år fra Nordland) ti. 14 okt. 2014 10:21 Privat melding

E enig m metoo, relax, vær dæ sjøl,og kle dæ i det du føle dæ vel i. Og masse lykke te med første date. Spennanes, gler mæ tel æ sjøl får oppleve det :-)

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 14 okt. 2014 10:34

Bare ikke bli så nervøs at du feiger ut og ikke møter opp, det har jeg opplevd et par ganger at jenter har gjort. Det er ikke farlig å møte et nytt menneske.

Lykke til.

(kvinne 35 år fra Buskerud) ti. 14 okt. 2014 11:48 Privat melding

Urgh, jeg og har en tendens til å stelle meg såpass at det virker strigla. Mens de gangene jeg får komplimenter er som regel med litt mer casual greie og rufsa hår (bad hairday-typ). Pussig.

Skjult ID med pseudonym bakerinnen ti. 14 okt. 2014 13:54

@girl hihi jeg har truffet han her inne ja. Vi har veldig høy match og kommunikasjonen frem til nå har gått overraskende bra :P

@oslomann whaaat er det jenter som ikke møter opp? Kunne aldri falle meg inn... så kjedelig da :(

@Bene er ikke det rart da? Jeg husker også en dag da jeg kom rett fra svømming og måtte innom Rema....da møtte jeg en som smilte ekstra.... kanskje det var kun fordi jeg hadde ullundertøy på meg :) Bad hairday er forøvrig ikke bestilt denne uken... uff grusomt :P

(kvinne 35 år fra Buskerud) ti. 14 okt. 2014 14:08 Privat melding

Bakerinnen - jo, det er noe i det at kvinns pynter seg for andre kvinns for vi treffer ikke alltid på hva gutta liker.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 14 okt. 2014 22:09

Er det ikke bare naturlig at en gruer seg litt?
Betyr ikke det at det faktisk betyr noe? At du faktisk syns vedkommende er interessant?

Jeg kommer til å grue meg som bare det den dagen jeg får en date, men kommer til å la det stå til og møte opp. For jeg gleder meg jo også, jeg ønsker jo virkelig å treffe denne jenta og forhåpentligvis gleder hun seg til å treffe meg også. Og når hun møter meg, så får vi en kjempegod tone og neste date kan planlegges. For jeg er tross alt en veldig likandes kar.. ;)

Skjult ID med pseudonym Sjokkis ti. 14 okt. 2014 22:16

Jeg føler meg mer avslappet når jeg føler meg velstelt & velkledd, og da tenker jeg at utgangspunktet for en date er bedre :)

Spørsmålet om hva du har på deg handler om hva du føler deg vel i.

Lykke til! Så flott å ha kribling i magen & forventinger :)

Skjult ID med pseudonym bob75 ti. 14 okt. 2014 22:26

Var kjempenervøs på første sukkerdate jeg og;) Men gikk fort over.
Personlig liker jeg at jenta kler seg, og sminker seg slik som hun gjør til vanlig. Om hun bruker lite eller ingen sminke, så er det slik jeg gjærne vil se henne første gangen, å er vel slike jenter jeg liker best:)

Skjult ID med pseudonym bakerinnen on. 15 okt. 2014 10:50

Takk for alle svar.

Det første møtet er nå unnagjort og da vi kysset hverandre kjente jeg faktisk at det kriblet i magen og helt ned i tærne.

Ja tenk vi kysset på 1. date :P

Så han som sukker.no matchet meg til....altså en av de aller høyeste matchene som jeg også følte meg tiltrukket av viste seg å faktisk være en god kjærestekandidat :P

Nokså overrasket over det.

Må bare si at jeg er veldig fornøyd med tiden min på sukker. Mange som klager her inne over matchingsystemet men for meg har det altså fungert helt topp. Jeg hadde aldri møtt denne personen irl og det å møte en på sukker har passet min livsstil helt perfekt.

Jeg har jo bare vært her litt over en uke og det føles veldig rart at jeg kanskje skal slette meg så fort men å klaffe med en person både på sms/meldinger og irl er helt sprøtt!

Jeg tok faktisk på meg bare jeans og en enkel genser hehe.... følte meg veldig vel i det :) Håret hengende ned litt bustete...som den "guttejenta" jeg er ....bare såvidt litt sminke...

Nå skal jeg nyte tiden frem til jeg ser han igjen <3

Ciao!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 15 okt. 2014 12:33

Så hyggelig å lese. :)
Noen som har flaks og ikke trenger lange tiden her inne.. :)

Men det er klart, å lese alle disse tilfellene i det siste hvor noen får god klaff og det blir mer enn en date, så blir en jo litt inspirert til å plukke seg selv opp, børste av støvet og bli aktiv igjen. :P

Dere får ha lykke til videre! :)

Skjult ID med pseudonym bakerinnen on. 15 okt. 2014 14:22

@Powpowgutt jeg synes så absolutt du bør gjøre det. Funket for meg <3

Dette blir vel mitt siste innlegg. Takk for meg!

Lykke til videre alle sammen <3

Skjult ID med pseudonym durrr on. 15 okt. 2014 18:19

Øy vent a. Før du går, fiks meg opp med venninna di (tulla). Have Fun, og husk: ikke vær en ukritisk seriemonogamist

Skjult ID med pseudonym durrr on. 15 okt. 2014 18:19

Øy vent a. Før du går, fiks meg opp med venninna di (tulla). Have Fun, og husk: ikke vær en ukritisk seriemonogamist

Skjult ID med pseudonym metoo on. 15 okt. 2014 18:20

Synes det er godt å lese om de som deaktiverer i det de finner noen de liker. Ikke lure på om han gjør det samme osv.

Tror det er veien å gå! Satse. Lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym Sjokkis on. 15 okt. 2014 21:31

Herlig å høre :)

Gleder meg til jeg føler det slik igjen - en eller annen gang.

(mann 33 år fra Oslo) on. 15 okt. 2014 22:28 Privat melding

Det dere sier om komplimenter og oppmerksomhet når dere er casual og "bad hair day" er fordi menn, generelt sett, også ser potensialet for hva det kan bli. Altså, vi ser en i casual stil og tenker "shiiit, tenk henne i kjole, med riktig sminke og hår..." og fantasien løper løpsk... En dame allerede pynta er det vanskelig å se potensialet for "forbedring" i ettersom man ikke ser grunnlaget. Håper du skjønner hva jeg mener...

Ellers, bare vær deg selv, ikke stress. Dere vet dere har mye til felles og er en god match, ro deg ned og finn ut om kjemien stemmer ;-)