Alle innlegg Sukkerforum

Ærlighet og respekt for andre !!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mams ti. 14 okt. 2014 15:04

Noen ganger lurer jeg på hva som gjør at enkelte kan være så uærlige og useriøse her inne på sukker. Skulle tru at enkelte ikke eide det man kaller normal folkeskikk !!!!
Har vært her inne noen mnd nå og skrevet med en del, men skrevet masse med 4 stk, og da mener jeg mange timer om dagen/kvelden i ca 14 dager. En snakker om alt og det blir som det hør og bør også en del flørting når man snakker såpass lenge. Og det å være ærlig og stole på noen har vært en tema som har vært snakket en del om, det å ikke bare plutselig utebli. Og jo da disse mennene er ikke slike som bare uteblir, de vil evt avslutte dette på en seriøs måte. Men hva har skjedd ??? Jo, plutselig var det BOM STILT uten noen forklaring, og så har de deaktivert seg. Er det mulig ??? Kan man ikke stole på noen lengre?
Blir ikke fristet til å ta kontakt med noen nye når man opplever dette flere ganger på rad.

Skjult ID med pseudonym Phantom ti. 14 okt. 2014 15:14

Velkommen til nettdating, Terskelen er litt laver for slikt her da det du nok bare er et bilde og noe tekst for de aller fleste.

Be mannen ut før det blir et problem eller get over it, synes du de er intressante så skjønner jeg ikke hvorfor du skal bruke all tiden på å snakke her.

Jeg tror veldig mange av de seriøse mennene her inne lar damene besteme litt om treff eller ikke da vi vet at dere har ett myyyye større utvalg enn hva vi har.

Uansett hvordan du snur og vender på det så er dette her ikke "den ekte verden", så 100% normale normer gjelder ikke.

Skjult ID med pseudonym Ny-singel ti. 14 okt. 2014 15:33

Velkommen i klubben!!
En annen ting er kjemien man har har inne....den kan være meget intens og alt kan føles så utrolig riktig....så møtes man etter 2-3 uker teksting her så er det bare HELT FEIL!
Så treff de fort som fy hvis der er gjensidig interesse, vil de ikke er de ikke interesserte nok og eller har flere andre å holde styr på samtidig. Å sånn er livet her inne......har lært meg det nå. Var der du er for ikke lenge siden.

Skjult ID med pseudonym 37 ti. 14 okt. 2014 15:40

Kunne ikke vært mer enig med ny-singel. Denne kjemien alle er ute etter er jo irl og ikke i chatte universet...

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 14 okt. 2014 15:50

Er det en ting jeg har lært meg, så er det at å snakke om hvilke verdier som er vitkige ikke har så mye å gjøre med hvordan personen oppfører seg. Har også opplevd akkurat det. De som snakker høyest om integritet og redelighet, har ofte hatt minst av det når det stormet litt.

Synd å oppleve. Men bare å tenke: Don't tell me, show me! Det er nemlig det som teller. Å gi folk poeng i bøtter og spann for at de sier om seg selv at de har gode egenkaper har jeg sluttet med for lengst!

(kvinne 36 år fra Buskerud) ti. 14 okt. 2014 15:59 Privat melding

Nå synes jeg personlig at 2-3 uker med intens chatting høres mye ut.

Uansett så er det nå en gang slik nettet er. Kanskje mer så om det tar lang tid før man møtes. Jeg ville fått litt hetta for å være "utsnakket". Hehe.

Om du ikke er komfortabel med å møte dem tidligere, har de sikkert gjort deg en tjeneste ved å forsvinne :)

Skjult ID med pseudonym 37 ti. 14 okt. 2014 16:11

Tema første kveld: Hvis noen er veldig flink på sjekking på nett betyr det muligens at det er noe de har mye er erfaring med og 'kanskje' ikke er ute etter noe langvarig/seriøst selv om de sier det...

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 14 okt. 2014 16:42

For mange er nok det å være her inne bare en lek. De får kontakt med noen og prater litt, sender meldinger, men det er bare som en tilfeldig prat, de har ikke noe ansvar og gir blaffen i å følge opp...

Jeg må si jeg blir bittelitt forundret når relativt oppegående menn bare bryter av. Jeg snakket med en mann en ukes tid. Vi kunne ikke møtes den uken fordi han har barna sine annenhver uke. Så den forstår jeg. Vi sendte meldinger til hverandre hver dag og ble enige om å møtes mandagen uka etter. Når han hadde barnefri.
Søndagkveld var han plutselig ikke aktiv lenger. Og da hadde jeg tidligere på dagen fått hyggelig melding fra ham...

Jeg vet hvem vedkommende er også. Utifra informasjonen han ga meg (jobb, fornavn, bilde) var der lett å finne ham på Facebook. Han har ansvarsfull jobb, han har pent hjem, kjekke unger, virker så ryddig og ordentlig. Og han er virkelig den han sa han var her inne. Kanskje jeg skulle sendt ham en melding på Facebook og spørre om han ble kasta ut av Sukker - og hei, når skal vi drikke kaffe??? :) ...neida, tror jeg står over den.....

Jeg tror liksom ikke at han ikke turte å si at han ikke ville treffe meg allikevel.Og han har absolutt ingen kone eller kjæreste.Så det var ikke noe sånt. Jeg tror bare at han (og mange andre) ikke tar ting så alvorlig her inne. Man kan snakke om ting og man kan foreslå å møtes, men egentlig er det bare svada og en lek..? Han som jeg fortalte om nå... Jeg tror ikke han er like likegyldig til ting i sitt "virkelige liv" - men her inne, med de menneskene han tross alt ikke kjenner så godt, så er det ikke så farlig.

(mann 41 år fra Oslo) ti. 14 okt. 2014 17:21 Privat melding

Beklager, men du får ingen sympati fra meg.
Sier ikke at du fortjente det, for det gjør ingen.
Likevell.. Hvor mange gode kandidater har du unnlatt å svare mens du drev å tekstet han luringen?

For unnlater du å svare noen, så havner du fort i blokklista til de som er her med ærlige og redelige hensikter. (Jeg har blokket en god del som har latt vær å svare på mine, forhåpentligvis, hyggelige meldinger)

Skjult ID med pseudonym mams ti. 14 okt. 2014 17:53

Ramiel ; jeg unnlot ikke å svare noen faktisk. Jeg svarer på de meldingene jeg får, det er det minste jeg kan gjøre når noen skriver til meg.....
Jeg er enig med deg(kvinne), jeg tenker som så at hvordan kan relative oppegående menn oppføre seg slik. Men jeg trur at noen av dem bare "leiker" seg litt her inne. Har ikke noe ansvarsfølelse.

Ja, jeg kunne sikkert møtt de før, men passet seg ikke slik, jobb, ferie etc. Kunne kanskje skjønt tegningen før, men jeg har valgt å stole på det folk skriver og tenker som så at dette kan de vel ikke dikte opp alle sammen. Men nå har jeg forhåpentligvis lært, så nå blir det noen meldinger og så foreslå en møte.....

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 14 okt. 2014 18:40 Privat melding

@ TS

De følte kanskje at dem ikke helt fant kjemien med deg eller hadde på følelsen at du skrev med flere noe som du selv sier du hadde,som da resulterte i at dem ikke lenger ville ha kontak,,kanskje også dem gjorde det samme som deg og hadde flere jern i ilden og fant ut at det var noen andre de heller ville treffe og derfor deaktiverte seg..

På nettdating må man faktisk bare anta at en person prater med flere og dater flere selvom man har kontakt med noen,,og da blir det litt sånn hva gidder man og hva gidder man ikke...

man merker ganske fort om en du skriver med skriver med flere..og at man da merker intensiteten faller litt av og går opp og ned er ikke uvanlig...det er jo faktisk det som er tingen som avgjør om man kommer til et stadie om en skal treffes eller ikke,noe som er meget avgjørende for min del.

Jeg må nok ærlig innrømme at det er god folkeskikk og høflighet om man avslutter noe på en grei måte,men tror ikke jeg hadde hatt dårlig samvittighet ved å ikke gjøre det om den jeg skreiv med skreiv og flørtet med mange flere samtidig ....

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 14 okt. 2014 19:12

Det er greit nok det, at man kanskje skriver med flere og mister litt interessen for noen. Men når man avtaler å møtes på mandag og skriver hyggelige meldinger på søndag på dagen og så noen timer etter plutselig er "ikke aktiv meldlem".... Har man avtalt å møtes så regner jeg med at han er interessert.
Jeg kan sende melding med flere jeg. Men når jeg har avtalt å møte en så følgerljeg opp. Og får jeg nye meldinger fra andre så sier jeg at sorry, jeg har avtalt møte med en annen her nå så da lar jeg han få en sjanse før jeg ser hva jeg gjør videre her.... Jeg hadde fint tålt å få den meldingen fra en mann altså!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 14 okt. 2014 20:24

@Fluufi

Jeg skjønner akkurat hva du mener. Og jeg har selv tenkt tanken at ting var utsnakket. Men det viste det seg å ikke være. Det er mulig jeg bare er veldig lett og snakke med. Hvem vet, kanskje du finner ut av det.. ;)

Men jeg snakker gjerne en ukes tid eller kanskje to før en vurderer å treffes. Det kommer selvsagt litt ann på meldingsfrekvensen.

@topic generelt

Dette går begge veier. Damer ikke noe bedre de dessverre.
Jeg tror mye av det bunner i at en ikke vet hvordan en skal fortelle at en ikke er interessert allikevel og jeg skjønner det kan være vanskelig når en har snakket så mye som dere har gjort for eksempel.

Det er ikke lett, men en bør alltid være ærlig og åpen.
Jeg prøver så godt jeg kan å være dette. Om jeg lykkes kan bare andre uttale seg om.

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 14 okt. 2014 22:01

Jeg skjønner ikke redselen engang jeg med at ting er utsnakket når man møtes. En date er da ikke et intervju?

Hvordan kan man bli utsnakket av å fortelle litt om seg selv? Alle historier fra livet er neppe fortalt? ;)
Fakta om hva man gjør og hvor man liker å reise, musikksmak osv. danner bare et bakteppe - ting jeg spør om hvis jeg føler at vi står fast litt. Men 99% av tiden går praten av seg selv. Å finne på ting er så klart en vanesak. En gang var jeg forelsket i en jeg jobbet med på et kjøkken. Og da hadde jeg alltid planlagt et par ting vi kunne snakke om…. hehe. Men det betydde egentlig at praten ikke fløt og at vi neppe var god match.

(kvinne 36 år fra Buskerud) ti. 14 okt. 2014 22:13 Privat melding

@powpowgutt
Da må jeg insistere på at vi også prater utenom forum! Hehe.

@metoo
Jeg er kanskje ikke så inngående på livet mitt på første date. Det mange får "unnagjort" på chatting, er kanskje det jeg ville snakket om på en første date. Kanskje. Mulig jeg bare overtenker dette. Hehe :D

Skjult ID med pseudonym mams ti. 14 okt. 2014 23:09

@TS
Nå var det ikke slik at jeg skrev med disse samtidig, og det trur jeg heller ikke at jeg har sagt. Men jeg svarte høflig andre som sendte melding.
Det var ikke sånn at det ble noe mindre interesse trur jeg, 2 stk hadde jeg faktisk avtalt å møte, men ble som "kvinne" også opplevde at når en skulle gjøre siste avtale var de ikke aktive lengre.

Men har skjønt at en ikke må ta alt så alvorlig og stole fullt på det noen skriver her inne. Og må lære meg og ikke involvere meg for mye før jeg evt har møtt de. En erfaring rikere.

Skjult ID med pseudonym Jo ti. 14 okt. 2014 23:27

Ikke at jeg har for vane å gjøre det, men jeg kontaktet ei jeg hadde pratet en del med på en konkurrerende dateplass på facebook etter at hun plutselig var borte (sendte ei hyggelig melding). Hun hadde bestemt seg for å avslutte kontoen, og når hun ombestemte seg var alle kontaktene borte (dette er da altså en plass hvor det ikke er så enkelt som å bare kontakte personen på nytt). Så hun virker interessert i å fortsette praten, så får vi se :).

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 14 okt. 2014 23:35

@Fluufi

Hehe :)
Jeg har faktisk besøkt profilen din et par ganger, men har vel ikke gjort så store inntrykket tydeligvis.. :P

(mann 34 år fra Oslo) on. 15 okt. 2014 22:43 Privat melding

Men skulle mennesker vært ærlige...om så i bare en brøkdel av et sekund, ville jo 3.verdenskrig startet etter ca. like lang tid.

Facebook ville i praksis ikke vært mulig, istedenfor statuser om de riktige seriene som breaking bad og om hvor lykkelig en er på fjelltur eller hvor hvit og glad og rik en er, så ville jo alle sine facebooker sett ut som Martin Skanke med sannhetsserum i et CIA avhør.

Når man er uærlig slik som de fleste er, får en mange nyttige fordeler.
En kan late som en blir fornærmet eller sjokkert over f.eks porno, som at en elsker Grorud og Holmlia, og som at Berlin og snarlig tillært kaffe-ekspertise er rasende festlig selv om en egentlig heller vil drikke sangria i thailand enn å smatte urinsmakende erdinger hvete øl i råtriste mur-Berlin og en kan mase hull i hodet på folk så lenge det gir sosiale-poeng at Stieg Larsson og yoga er dritgøy selv om en tror Larsson fremdeles er i livet og yogaen en har prøvd er noe utvannet skit av en eks-rødstrømpe som er blitt ny-veggis og har kastet hårproduktene i et fyrverkeri av en intelektuell revolusjon der hun er bedre enn alle andre rundt seg og hvite heterofile menn er slemme.

Jeg kan ikke se hvordan verden skal gå rundt, spesielt Norge..om alle skal være så fryktelig ærlige som de påstår av å være.

(mann 38 år fra Oslo) on. 15 okt. 2014 23:27 Privat melding

Jeg føler alle her begynner å miste troa, med god grunn, noen er her for å styrke sitt ego og leke og noen er her for å finne seg en de vil være sammen med for resten av livet, problemet her er at på nett kan man være hvem man vil når man vil, og de som vil være høy mørk og mystisk er ofte en drittsekk uten skrupler. Eller en falske jenter som leter leter etter gull kalven.
Det at noen av de som faktisk er kjekke da i mange øyne vet det veldig godt å vet å bruke det og snakke tøyet ofte funker og veldig bra. Så for mange er det et morsomt spill. Men det gjør at de jentene som leter etter en god kar, ser en kjekkas som de tidligere har vært tiltrukket av, ser etter en kar med de krav å standard, men det de finner er at de gutta de ønsker ser ikke så bra ut. så da velger de det utsende isteden for sund fornuft.

Men dette vil ende med at veldig mange bli enda mer ulykkelige og enda mer isolert fra virkeligheten og at folk mister troa på seg selv.Jeg merker sukker som er dating sted kan ha funket utrolig bra før, men nå som alle som leter etter en random sex partner til utroskap til noen seriøse som faktisk vil finne noe så så mister folk troa på møte noen faktisk. Og det gjør at sukker blir akkurat som byen, sånn er det vel på møte plassen og mtach. Men det at folk skal sitte på sin høye hest å sitter å venter på mr/ms riktig. Sitter bare der og tror at personen skal komme til deg. DA må folk tro om igjen, folk må faktisk tørre å satse for å vinne, man må tørre å svare folk som er litt uten for den normale boksen og slutte å lete etter feil i alle andre. Livet er rett og slett for kort til å kaste bort på vås og møl.

Skjult ID med pseudonym Dag to. 16 okt. 2014 06:38

TS - Om du hadde møtt en av disse 4, og det hadde vært fullklaff, og du ligger der med beina i været, så fader nok tanken på å sende "takk og adjø" meldinger til de 3 andre ganske langt vekk eller..., been there done that.

(mann 38 år fra Vestfold) to. 16 okt. 2014 06:41 Privat melding

hahahaha.....

(mann 38 år fra Vestfold) to. 16 okt. 2014 06:46 Privat melding

Kanskje litt stygt og le her ,men skal man først sette det på spissen så er ikke det Dag sier her langt unna sannheta...hahaha...:)

Skjult ID med pseudonym cruella to. 16 okt. 2014 14:41

@mams
Jeg lurer på om det kan være noe galt i systemet her. Ut i fra det du beskriver så er jeg enig med deg at det virker litt rart å plutselig bare deaktivere profilen. Men ikke sikkert det er så ille som du tror.

Jeg fikk en melding i går som jeg svarte på, vedkommende skrev tilbake og en time senere når jeg skulle svare fikk jeg denne beskjeden "Du kan ikke sende melding til X fordi han/hun ikke er aktiv lenger." Jeg tenkte egentlig ikke så mye på det i går, for vi hadde jo bare utvekslet 2-3 meldinger. Men vedkommende har skrevet tre meldinger til meg i dag, men jeg får ikke svart, det står fortsatt at han ikke er aktiv lenger, jeg kommer heller ikke inn på hans profil. Det er jo litt rart at en som ikke lenger er aktiv, prøver så aktivt å få en respons fra meg. Kanskje det er det som har skjedd med deg også, at denne mannen du har skrevet med sitter på andre siden og lurer på hvorfor du bare forsvant?

Hmm...merkelige greier!

Skjult ID med pseudonym cruella to. 16 okt. 2014 14:59

Jeg har jo det, og har godtatt at alle kan skrive til meg, også ubetalte. Men nå fikk jeg plutselig svart igjen....

Skjult ID med pseudonym cruella to. 16 okt. 2014 15:00

Jada, ubetalte...ikke betalende medlemmer skulle det så.