Alle innlegg Sukkerforum

menn med barn!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym heisveis to. 16 okt. 2014 17:19

Hei!
jeg er en helgepappa til min datter på 4 år, og det å treffe noen er skikkelig vanskelig!
jeg er høy, breiskuldret, mørk... ja jeg ser egentlig ikke så verst ut, har mye varme og by på osv. profilen min er det enkelte som har blitt imponert over. så da må det vel gå greit å få kontakt med noen?
før jeg hadde barn var ikke dating noe problem, men nå skygger de fleste damer banen. noen vil ikke ha en x inn i bildet, selv om de har barn med en x selv.
andre vil ikke ha noen form for "ekstra ansvar"...
er det virkelig så uattraktivt med en helgepappa???
holder på å gi opp nettdating nå, da de fleste skygger banen :/

Skjult ID med pseudonym Z to. 16 okt. 2014 17:27

Da tror jeg du har truffet feil type damer.

Barn er bonus.....flere fine mennesker å være glad i i sin krets.
Hva er bedre enn det? Dessuten må det være fint å kunne være en ekstra stabil voksenperson for et lite menneske. Kjærlighet finnes det nok av!

Så skygg unna de som stiller "ansvar" foran "kjærlighet" du :-)

Skjult ID med pseudonym heisveis to. 16 okt. 2014 17:35

trenger ikke å skygge banen da de allerede har gjort det :P

Ja, det finnes flere hunnfisk. men så var det alle de haiene, manetene og andre giftige ting ;)

Skjult ID med pseudonym Z to. 16 okt. 2014 17:36

Jepp!
Det er kunsten å skygge unna disse - på samme måte som det er en kunst å huske å huke av for anonym også ;-)

Skjult ID med pseudonym heisveis to. 16 okt. 2014 17:36

hehehe... sant det *kremt kremt*

Skjult ID med pseudonym Z to. 16 okt. 2014 17:37

*my lips are sealed*

:-)

(kvinne 43 år fra Buskerud) to. 16 okt. 2014 17:38 Privat melding

Hvilken aldersgruppe er det du dater?

Skjult ID med pseudonym heisveis to. 16 okt. 2014 17:46

går sjeldent under de på 24. men er selv 31 så er for det meste de rundt min egen alder

Skjult ID med pseudonym Z to. 16 okt. 2014 17:48

Kanskje ikke så kjemperart at en jente på 21 ikke har så lyst på en annen kvinnes barn? Jeg kan i alle fall forstå det om hun er så ung...

(kvinne 36 år fra Buskerud) to. 16 okt. 2014 17:48 Privat melding

Med fare for å bli hengt ut som feil, uansvarlig og kjærlighetsløs, så er jeg en av de som skygger unna småbarnsforeldre. Jeg vil mest sannsynlig ikke ha kids selv, og da heller ikke andre sine :)

Skjult ID med pseudonym heisveis to. 16 okt. 2014 17:54

nå er det ikke de på 21 år jeg snakker om da jeg 90% går for de på egen alder. de som er "unge" går jeg ikke seriøst inn for uansett... men de på min egen alder...

Skjult ID med pseudonym kvinne to. 16 okt. 2014 17:58

Jeg har vært alenemor selv, dog til store tenåringer. Jeg har datet et par menn som hadde barn fra før. Og barna var aldri noe problem. Men eksene..... Jeg synes det er slitsomt når en mann har et trøblete forhold til eksen sin (moren til barna). Selv om jeg nå søker menn her som er i alder slutten av 40-åra og oppover så treffer jeg på menn som har barn som fortsatt bor hjemme. Noen har relativt små barn også. Da spør jeg dem hvordan samarbeidet fungerer med mammaen. Og svarer han at de er venner og at samarbeidet går bra,da er jeg positivt innstilt. Får jeg følelsen av at det er krøll på tråden og konflikter så trekker jeg meg tilbake...

Forsøk å fremstill livet ditt med barn som noe positivt og godt TS.
Også må du bare respektere at det alltid vil være noen kvinner som ønsker å treffe en barnløs fordi de ønsker å etablere seg med en hvor de begge stiller med blanke ark når det gjelder barn.

Det er ikke lett det der..... For man elsker jo barna sine over alt på jord :)

(mann 52 år fra Oppland) to. 16 okt. 2014 19:02 Privat melding

Jeg er singel og uten barn, men jeg ett av mine krav er at jenta ikke skal ha barn fra tidligere. Dem kan sikkert være bra mennesker, men det blir litt mye styr.
Fint at sukker kan gjøre slik at man luker unna det man ikke ønsker.

(kvinne 43 år fra Buskerud) to. 16 okt. 2014 20:13 Privat melding

@TS - jeg regner med at du vil ha en kvinne i livet ditt som vil ha deg og barnet som en pakkeløsning. Så da er det en grei og real avklaring når noen takker nei takk til den pakka.

(kvinne 46 år fra Akershus) to. 16 okt. 2014 20:43 Privat melding

En mann med barn er bare en ekstra fordel, ønsker helst ikke å treffe de uten, men det er fordi at jeg ikke skal ha flere og de uten gjerne ønsker gjerne barn. Regner med at det er flere som tenker som meg :)

Skjult ID med pseudonym bob75 to. 16 okt. 2014 21:01

Tror bare du har vært uheldig. Er 39, deltids pappa for 2 tenåringer. Få eller ingen av de jeg prater med, og har datet, har hatt noe problem med det. Og det er jenter fra midt i 20- åra og på min alder.

(kvinne 33 år fra Oslo) lø. 18 okt. 2014 00:08 Privat melding

om du eller jeg har unger har ingenting med kjemi og telle...nå er vi (noen) såpass gamle at om noen på vår alder eller eldre har unger, så vil ikke det være noe turn off..for min del allefall..men skjønner at folk er forskjellige...:)

Skjult ID med pseudonym mama23 lø. 18 okt. 2014 16:40

Det er veldig vanskelig for en alenemor i begynnelsen av 20 årene å finne noe her også, har vært på noen dater der man etter hvert finner ut at de faktisk ikke er ute etter noe seriøst da de "etterhvert" finner ut at ansvaret er veldig skremmende!...

Hvor er de seriøse mennene som virkelig ønsker å finne seg ei uavhenig om hun har barn eller ei!? :P

Skjult ID med pseudonym bob75 lø. 18 okt. 2014 21:23

@mama23
Tror kanskje for gutter på din alder, som ikke har barn selv, så kan ansvaret føles litt skremmende... Kanskje derfor jeg får mange meldinger fra mye yngre alenemødre... Men blir sjeldent noe av, pga aldersforskjell:/

Skjult ID med pseudonym mama23 lø. 18 okt. 2014 21:33

Som regel er gutter på min alder ikke aktuelt uansett med tanke på forskjell i interesser som å dra ut hver helg osv... Menn i 30 årene er ganske redde for ansvaret de også..

Skjult ID med pseudonym Mundilfare lø. 18 okt. 2014 22:49

Jeg er alenepappa på fulltid, med helt uproblematisk ex som bor 60 mil unna. Har møtt noen som har problemer med å takle at jeg har en sønn å ta hensyn til, men stort sett går det helt fint. Fordelen med mennesker er at vi er alle ulike, og det finnes noen for alle. Det finner man jo fort ut uansett, så det er ikke noe å stresse over. Den rette bryr seg om menneskene i ditt liv også, så da spiller det ingen rolle om det er en haug med mennesker som ikke vil ha en med barn. :) Barn er ikke en hindring, ingenting er en hindring for den som virkelig vil ha deg.

Skjult ID med pseudonym Sjokkis sø. 19 okt. 2014 00:16

Jeg har et barn i tidlig skolealder som bor mest hos meg & opplever ikke at dette har vært til demper for interesse. Jeg nærmer meg 40. Jeg tenker at det er fint om jeg finner en mann med barn, for jeg vil ikke ha flere.

Skjult ID med pseudonym Sjokkis sø. 19 okt. 2014 00:39

Flere barn, altså. Vil gjerne ha flere menn - i alle fall 1 ;)

Skjult ID med pseudonym hoho sø. 19 okt. 2014 02:49

Jeg er 37 og ser på det som et pluss å treffe andre med barn.. Nå uttaler jeg meg litt kynisk.. Men jeg tenker det er et kvalitetsstempel å ha barn når en er 35-40. Jeg har truffet flere flotte personer i den aldersgruppen uten barn, men generelt tenker jeg jo at det er en sjans for at noe har feilet..

Greit nok at aleneforeldre kanskje har litt mindre fritid.. Noen ting blir mer komplisert. Samtidig fixer de alt selv og har fått mye erfaring i livet.. :)

Så, for min del ønsker jeg heller å treffe aleneforeldre med sin erfaring enn de som er barnløse og kanskje mer egosentrisk. ;-)

(kvinne 36 år fra Buskerud) sø. 19 okt. 2014 02:54 Privat melding

Jeg kjenner jeg blir litt lei meg av at barnløse er stemplet som egosentriske. Jeg blir satt i en rolle jeg ikke kjenner meg igjen i, rett og slett :)

Skjult ID med pseudonym hoho sø. 19 okt. 2014 03:19

Sorry Fluufi.. Ikke et stempel.. Ikke en regel.. Har bare møtt noen 35+ som har fått meg til å tenke det..

Poenget var kanskje mer at jeg ikke skjønner hvorfor noen anser det som negativt å ha barn når en har bikka den alderen. Jeg ville tenkt det var positivt, men så er det jo så mange historier som leder frem til den vi er.. Mente ikke male i bare sort hvitt.. ;-)

Skjult ID med pseudonym cruella sø. 19 okt. 2014 09:35

@Tjohoppsan
Hvorfor kritiserer du at kvinner i 40 åra ønsker seg yngre menn? Er det noe bedre at du som har passert 50 søker kvinner i 40 åra? Bare lurer?

Skjult ID med pseudonym . sø. 19 okt. 2014 10:28

hoho: at det er sjanse for at noe har feilet i livet?? Så et liv uten feil er det eneste som gjelder?
Ok, jeg har av en eller annen grunn aldri ønsket meg egne barn. Men jeg har alltid ønsket en mann med barn fra før. Kanskje rart, men å ha noen barn i tilværelsen må da være bra har jeg tenkt. Nå får jeg uansett nesten aldri kontakt med noen her inne, og har innsett at det kravet må jeg kanskje bare la ligge, da jeg ønsker en person som jeg kan bli glad i og være der for meg, så får det kanskje ikke være så farlig om han ikke har barn.

Skjult ID med pseudonym Detmåjegsi sø. 19 okt. 2014 10:45

Virker som om det er mye forhåndsdømming her inne... Håper og tror at det er noen med gode livskvaliteter som ikke har barn også... Er det ikke bedre å spørre om ting, enn å gå rundt å tro at det er noe feil ved en person....

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 19 okt. 2014 12:34

@tjohoppsann!

Jeg mener at en mann med barn stiller mye sterkere enn en mann uten. De uten skjønner at de ikke kan buse på den uka du har barn, men venter til gjengjeld all din oppmerksomhet når du ikke har det. De har jo nettopp hatt en uke til venner, avslapning, turer osv. Men jeg orker ikke ha en uke oppå en annen person hele den tiden som er min "fritid". Bedre med en som har forpliktelser. Bedre med en som tar ansvar for sitt barn. Da slipper jeg også å være redd for at han plutselig får barneønske og velger en yngre modell. Det du sier om status og ungdom er ikke noe alle trakter etter. Det er helt sikkert! Håper du finner en som passer for deg! :)

Skjult ID med pseudonym Vestfold sø. 19 okt. 2014 12:51

Jeg er interessert; ) hvor gammel er du da?

Skjult ID med pseudonym Vestfold sø. 19 okt. 2014 13:01

Så trist da. Synd jeg er 49:( for jeg ønsker meg en seriøs kjæreste......

Skjult ID med pseudonym lion ma. 20 okt. 2014 19:11

Er selv vært alene med min datter siden hun var 11 måneder. Da var jeg selv 39 år. Nå nøyaktig 5 år senere er jeg fortsatt singel. Når damene får høre at jeg har henne på heltid skygger de fleste unna. Er til moren annenhver helg og samarbeidet med hun går bra. Jeg søker damer i 30 - 40 årene. Føler at damer i 40 årene er ferdig med småbarn og er derfor ikke interessert, mens damer i 30 årene synes at jeg blir for gammel som har passert 40. Selv om jeg holder meg bra for alderen både fysisk og psykisk, om jeg skal si det selv :) Ikke enkelt dette.....

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 20 okt. 2014 19:35

Jeg er voksen nok til å vite at de fleste på min alder pluss har fått barn. Jeg vil ikke ha biologiske barn, derfor er det mest naturlig for meg å akseptere at jeg kommer til å treffe en med barn. Det er i utgangspunktet ok, men jeg ser at denne personen har en "normal" fordeling. Jeg datet en som hadde så å si eneansvar for barnet, og det synes jeg ble for mye seriøst for fort. En uke på og en uke av er fine greier, da kan vi være mushymush i en uke, så kan han være voksenvoksen andre uke (alene i starten) :)

(kvinne 29 år fra Oppland) ti. 21 okt. 2014 16:02 Privat melding

Kan forstå vanskelighetene med å date mann/dame med barn, men viss det er true love, skulle ikke det være et problem skulle man tro.

(kvinne 50 år fra Oppland) on. 22 okt. 2014 21:11 Privat melding

Hvilken aldersgruppe ønsker du å date???

(mann 44 år fra Akershus) on. 22 okt. 2014 22:55 Privat melding

Føler ikke at det å ha barn har vært et problem her inne, har hvertfall aldri fått tilbakemelding på at noen ikke vil bli kjent pga det, men nå vet jeg jo ikke mørketallene, på de som ikke tar kontakt eller svarer pga det.
Men tenker at da funker vi jo ikke sammen. Jeg kommer med to herlige gutter, og vi er en pakkeløsning, men pakken er ganske bra ;)