Alle innlegg Sukkerforum

pseudonymitet....

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Oslo) fr. 17 okt. 2014 23:10 Privat melding

Må ærlig innrømme at jeg lenge leste på forumet før jeg kommenterte noe, og når jeg gjorde det brukte jeg først pseudonym, men kom raskt frem til at jeg står for alt jeg sier her så hvorfor?

Også ser jeg de faste pseudonymene, powpow, eowyn, durrr, antro, Z, med fler... Og lurer på hvorfor gjemme seg, ja powpow spiller en rolle. Fett nok! Tydelig at han er en artig skrue! Eowyn og durrr har mange kule kommentarer som ihvertfall jeg bemerker meg, men er det kun pga anonymiteten dere tør? Z virker også som en person med beina godt plantet på jorden... Antro skjønner jeg... Han bare morer seg med å provosere og jeg har fått mer enn en god latter av han ;-)

(mann 44 år fra Oslo) fr. 17 okt. 2014 23:41 Privat melding

Enig med Villrosa.

Alle er mer eller mindre anonyme her uansett, pseudonym burde være unødvendig.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 17 okt. 2014 23:41 Privat melding

Jøss, overraskende godt svar eowyn! Syns det er litt synd allikevel... Jeg blir litt nysgjerrig på hvem dere pseudonymer er, vel noen av dere, ettersom dere virker veldig ålreite ;-)

Skjult ID med pseudonym Crio fr. 17 okt. 2014 23:58

Jeg er litt av-og-på med pseudonym her inne, det kommer litt an på tema rett og slett :)

Jeg har sett at det ikke alltid er lurt å være aktiv på forum. Sist jeg var her gikk jeg relativt hardt og kontant inn i debatter rundt enkelte tema, og jeg vet at det kostet meg et par dater å stå for meningene mine og i det hele tatt være aktiv på forum. Dét er det tydeligvis ikke alle menn som takler, dessverre ;)

Men jeg møtte en superdupermann her inne på forum tidlig i fjor pga at jeg ikke hadde pseudonym, men livet er ikke en hollywoodfilm dessverre og derfor er jeg her igjen.. Så det å ha pseudonym vs åpen profil kan slå litt begge veier rett og slett, for meg er det en slags beskyttelse å av og til være litt anonym Jeg kjenner igjen pseudonymet til en del av folka fra forrige gang jeg var her, og noen av dem vet hvem jeg er anonym fremdeles vil jeg tro.. ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 18 okt. 2014 00:55

Jeg også står for alt jeg sier. Er aldri ufin mot andre heller.

Si jeg postet med åpen profil. Si jeg tonet det helt ned og "var meg selv".
Ville det egentlig hatt noe å si i det store og hele?

Eneste forskjellen ville jo vært at Villrosa og sånn ville vært innom profilen min og snoket. Og hun er jo ikke akkurat min aldersgruppe.
Strengt talt så er det relativt få her på forumet av det kvinnelige kjønn som er i passende alder til meg.
Av de aktive med åpen profil så er det strengt talt bare 2. :P
Og ingen av de bor sånn veldig i nærheten. Ikke at jeg tror noen av de er interesserte heller. Hverken i meg eller "meg". :P

Når det er sagt, så var det en periode jeg fikk noen meldinger fra det jeg skrev på forumet. Noen skrev at de syns jeg var morsom. Andre var ikke fullt så koselig i meldingene sin.
Hvis du virkelig har lyst til å prate med meg på privaten, så er det bare å søke meg opp (pseudonymet mitt altså) og sende meg en melding.
Om du gidder å sende litt mer enn at jeg er morsom eller sånn og faktisk initierer en samtale, så vil du fort få greie på hvordan jeg er på privaten. :)

Du vil nok helt sikkert bli litt overrasket. På godt eller vondt derimot, det kan jeg ikke si noe om.

(kvinne 33 år fra Oslo) lø. 18 okt. 2014 00:56 Privat melding

jeg skrev min første post i stad...tenkte faktisk ikke over å ha et pseudonym..alt for langt "navn" er det og....hvorfor gjømmer folk seg bak slikt? jeg er jo ikke noe annen her enn det jeg er på sukker...god helg :D

Skjult ID med pseudonym durrr lø. 18 okt. 2014 01:14

Fordi jeg synes at kommentarene mine burde bli presentert kun med innholdet i teksten. Hvem jeg er, hvordan jeg ser ut burde ikke spille noen rolle.

Men slik jeg ser det så hadde jeg nok fått flere brev enn det jeg får, på grunnlag av de tingene jeg skriver her inne. Jeg ønsker ikke det, og jeg ønsker heller ikke at jenta kan bare Google alt på forumet og finne ut om meg.

I tillegg jobber jeg i IT bransjen der folk blir ALLTID googlet før intervju. Sukker sitt forum kan leses helt fritt og det er problematisk når jeg har sett kollegaer, ex-sjefer etc her inne. Jobbfolk får ikke innsyn i privatlivet mitt, det bare skjer ikke.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 18 okt. 2014 01:20

@Villrosa

Du vet inderlig godt at det ikke var det jeg mener. :P
Mente at jeg ville ikke fått besøk av ei som kunne vært en potensiell date/kjæreste.

Ler du av det, så får du deg nok en ytterligere god latter om du søker opp profilen min. :P

(kvinne 36 år fra Buskerud) lø. 18 okt. 2014 01:25 Privat melding

Som anti-datakyndig må jeg spørre; om jeg blir googlet før ett intervju, hvordan skulle dette kommet opp da? Fluufi er jo ikke akkurat mellomnavnet mitt..

Skjult ID med pseudonym durrr lø. 18 okt. 2014 01:37

Man kan søke med bilde på Google. Har du et bilde som Google kjenner lett igjen så kan det godt hende at forumtråden vises.

Men poenget mitt var at kollegaer og sjefer (tidligere og fremtidige) her inne kan allerede se profilen min. Det er ille nok i seg selv at de får det innblikket i privatlivet mitt. At de i tillegg skal kunne lese hva jeg mener om det ene og det andre er litt for mye.

Skjult ID med pseudonym Crio lø. 18 okt. 2014 09:51

Ai, takk @durr :-/
Nå ble jeg mer paranoid enn jeg allerede er..
Hadde helt glemt bildesøket på google (selv om jeg bruker det selv)..

Skjult ID med pseudonym John Doe lø. 18 okt. 2014 10:51

Hvordan bruker man google bildesøk? Kan jeg at et bilde fra en profil, så google det? Paranoid med alltid pseudonym...

(mann 33 år fra Oslo) lø. 18 okt. 2014 10:58 Privat melding

Dette var jo faktisk veldig informative svar fra durrr og eowyn! Jeg har heldigvis ikke et offentlig synlig yrke og er min egen sjef... Forklarer mye, og respekterer det!

Jeg antar jeg er priviligert i det at jeg har et anonymt yrke og ikke må bekymre meg for at kollegaer og sjefer skal se meg her inne ;-)

Skjult ID med pseudonym durrr lø. 18 okt. 2014 16:05

@ Crio
Ingen grunn til å være paranoid. Men jeg jobber med data, så jeg vet hvor lett det er å finne ting dersom man virkelig vil. Dermed tar jeg det ekstra skrittet ;)