Alle innlegg Sukkerforum

Har jeg gjort noe feil?

Vis siste innlegg
(kvinne 43 år fra Telemark) sø. 19 okt. 2014 21:53 Privat melding

Jeg har sett en fyr som jeg har mye til felles med, faktisk 95 på matchpoeng. Har felles venner med fyren på Facebook og har funnet ham på andre sider, så vet at vi har enda mer felles. Jeg sendte en melding til ham (med referanser til profilteksten hans), som han etterhvert leste, men han har ikke sett på profilen min (finnes ikke blant "besøkerne"). Jeg sendte ham så en mld for å be ham se på profilen, den er ikke lest. Har ikke gjort noe mer.

Grunnen til at jeg spør, er at jeg selv i det minste ser på profilene til de som sender meg meldinger. Det er ikke alltid det klaffer selvfølgelig, eller den andre er en person som sender standardmeldinger til alle og ikke har tekst i sin profil i det hele tatt. Men her tar jeg meg bryet med å komponere en god, kanskje litt morsom tekst og så ser han ikke på profilen i det hele tatt. Er det bare sånn det er, eller sjekker man generelt profiler når man får mld og har høy match?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 19 okt. 2014 22:09

Umulig å si. Folk er forskjellige og gjør forskjellige ting.
Dog, noe pussig er det jo om han ikke har vært innom profilen din.
Er jo ganske vanlig å gjøre det for å kunne bedømme om vedkommende er interessant eller ikke.

Men ikke tenk så mye på det. La det ligge. Kanskje han svarer senere, kanskje ikke.

Dessverre er det slik at folk kan finne på alt mulig slags rare ting når det kommer til nettdating. F.eks stopper opp midt i en god samtale uten å si ifra at de ikke er interesserte allikevel, osv. :P

Skjult ID med pseudonym xxx ma. 20 okt. 2014 00:42

Du har ikke gjort noe feil. Ikke han heller. Det jeg lurer på er hvorfor du legger så mye i det. Den første kontakten bør være lett og ledig. Er han interessert, så leser han meldingen og svarer.

Ikke glem Occam's razor: den enkleste forklaringen er nok den rette. Og i dette tilfellet vil jeg si at: han ikke er nok interessert.

Matchpoeng betyr ingenting om man ikke føler det passer.

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 20 okt. 2014 17:02

@ts
*host*
Det har hendt jeg har sett meldinger, men ikke hatt ork til å lese, for så å skrive svar, og da blir det utsatt på ubestemt tid. Om man er inne i en periode med mye jobb kan det av og til drøye så lenge at det blir kleint å svare.
Såeh....

Ellers se @Powpowgutt sø. 19 okt. 22:09

^^

Skjult ID med pseudonym høststorm ma. 20 okt. 2014 19:52

TS: Vil vel tro at du har skremt vedkommende for lang tid framover. Etter først å ha sendt en mail, for så og sende en purremail og be han se på profilen din vil jo få noen og enhver til å skygge banen.
Vet jo ikke innholdet i første mail, men hvis du i den har referert til at du har funnet han flere steder så er vel ikke det noe pluss heller.
Må innrømme at jeg alltid leser mail jeg mottar, men leser ikke alltid en profil før jeg evt sender et avslag. Kan være av to grunner: Liker ikke det jeg ser eller liker ikke innholdet i mottatt mail.

Skjult ID med pseudonym kvinne ma. 20 okt. 2014 19:52

Kan hende han har en god dialog med en annen dame og derfor ikke ønsker å prate med andre? Og da er det ikke alle som ønsker å svare heller, ikke engang for å gi et avslag. (flere har erfart at det å skrive avslag bare fører til flere meldinger)

Men dette blir jo bare spekulasjon. Ingen vet hvorfor andre lar være å se på profil, lar være å lese melding, lar være å svare...
Han har ikke tid, han har ikkel lyst, han er ikke interessert.

Ikke bruk tid på å tenke på det. Gå videre. Kanskje får du svar en dag, men da kan det hende at du har funnet en annen her inne. :)

Og det med match.... Selv om det er 10 stykk du har 95 med så betyr det jo ikke at du automatisk blir interessert i alle sammen.
Jeg har hatt bedre kjemi med noen som jeg har hatt 82 i match med enn de som jeg har hatt 96 med. Så det der er ingen garanti.

(kvinne 35 år fra Buskerud) ma. 20 okt. 2014 19:55 Privat melding

Hvordan vet du at dere har felles kjente på face? :O

Skjult ID med pseudonym høststorm ma. 20 okt. 2014 19:57

Godt spørsmål Bene......

Skjult ID med pseudonym Fluufi ma. 20 okt. 2014 20:01

Jeg fikk litt hetta bare av å lese innlegget.. Kanskje det ble litt mye for han om noe av det ble nevnt i brevet..

Skjult ID med pseudonym kvinne ma. 20 okt. 2014 20:03

Kan jo hende hun kjenner ham igjen fra bilder hun har sett på face da.
Det har jeg opplevd. En fyr her inne som sendte meg melding. Dagen etter så jeg ham på bilder som en venn nettopp hadde lagt ut på face fra noe jobbgreier. Og der var han tagget og da så jeg jo navnet hans også. Men jeg har ikke sagt noe om det til vedkommende og tror det er dumt å sende meldinger her inne og nevne at "jeg vet hvem du er "....

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 20 okt. 2014 20:05

Jau, hvis det er noe sånt er det jo 'greit'. Jeg kjenner noen som virkelig facebookgoogleinternett-researcher tilfeldige folk og det gir meg litt noia. At folk gidder å legge så mye engasjement i å finne ut av hvem noen er altså.

Skjult ID med pseudonym kvinne ma. 20 okt. 2014 20:21

....jeg fikk en gang venneforespørsel på face fra en herfra som hadde "funnet meg", og han ga seg ikke med å sende meldinger der heller. Tikket jevn og trutt inn på messenger. Dvs. jeg blokkerte ham jo etterhvert. Rene stalker'n. Og alt dette etter at jeg hadde sendt ham avslag her inne.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 20 okt. 2014 20:32

Nei, kjære deg. Du har gjort ingenting feil!

Det eneste du eventuelt har gjort feil, er at du er et snilt menneske, og grunner på om det er din feil at andre ikke svarer. Mitt aller, aller beste råd til deg tror jeg må være å ansvarliggjøre de som oppfører seg sånn. Det er de som ikke behandler deg med respekt, det er de som virker overfladiske, flyktige og med lite substans.

Det tror jeg er det viktigste man kan lære på nettdating:
Folk her oppfører seg annerledes enn man er vant til i det virkelige liv.

Skjult ID med pseudonym kvinne ma. 20 okt. 2014 20:56

@Z Tenk om han allerede er interessert i en annen da? Kanskje han er en sånn OK kar som holder seg til den ene han har dialog meg. Og derfor er ikke er interessert i å gå inn på profilen til ts. Man må ikke kikke på profilen til alle man får melding av.
Noen av oss er flinke til å svare på alle meldinger vi får, også bare for å gi avslag. Noen er ikke så flinke. Det betyr ikke at de er overfladiske, flyktige eller har lite substans (det kan selvsagt bety det også) Det finnes jo utallige tråder her inne som handler om akkurat dette. Jeg var tidligere veldig forkjemper for at alle burde svare på alle meldinger. Men der har jeg endret meg. Etter å ha lest i forumet om forskjellige erfaringer og meninger folk her så respekterer jeg at jeg ikke får svar på førstemeldinger lenger. Det er noen som har opplevd at det ikke blir godt mottatt å svare for å gi avslag, så derfor lar de heller være (jeg har selv erfart dette, selv om jeg da fortsatt svarer og noen ganger får spydigheter tilbake).

Jeg tror det bare er et svar på TS sitt spørsmål jeg HE'S JUST NOT THAT INTO YOU (for å sitere en filmtittel... Den filmen burde alle single se forresten, handler om mye av det vi damer mistolker eller overtolker. Istedenfor å ta ting for det det er)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 20 okt. 2014 20:58

kvinne
Jeg er ikke uenig med deg.
Likevel sier jeg hovedbudskapet mitt til trådstarter:

Nei, kjære deg. Du har IKKE gjort noe galt!
Hvilken årsak til manglende svar en mann har, trenger ikke å ha med deg å gjøre.

(kvinne 36 år fra Buskerud) ma. 20 okt. 2014 20:59 Privat melding

Jeg hørte et fantastisk saying her om dagen: Noen folk liker ikke champagne. Betyr det at det er noe galt med champagnen? :)

Skjult ID med pseudonym jaudå ma. 20 okt. 2014 21:10

Flere dør visstnok av champagnekorker enn av giftige edderkopper. Og da nevner en ikke alle som kjører bil og lignende i champagnefylla :-b

(kvinne 36 år fra Buskerud) ma. 20 okt. 2014 21:12 Privat melding

Den dagen jeg dør av en champagnekork, vil jeg nok ikke like champagne mer :-D

(kvinne 43 år fra Telemark) ma. 20 okt. 2014 21:57 Privat melding

Takk for så mange svar. Har selvfølgelig tenkt tanken. Den første mld var en generell "jeg bor i fylket du vokste opp, du bor i fylket jeg vokste opp, skal vi møtes på midten, hehe"-melding sammen med et par ting vi har felles ut fra bildet han har på. Dette bildet er også et slags offentlig bilde, så tok Google-søkte det raskt og fant fb-profilen derfra.

Han har ikke sett engang på meldingen om at jeg ber ham lese profilen, så det er ikke noe problem.

Jeg har ikke sagt noe til ham på siden det som er nevnt i HI, men ser ham jo hver gang jeg åpner Sukker omtrent siden han er på topp og er ofte på. Hadde jeg snakket med noen seriøst, så hadde jeg nok raskt gått over til mer privat snakking på fb f.eks. og hadde nok ikke dukket opp her mer.

Skal ikke bekymre meg for mye, men har bare vært her i noen år nå uten å få så mange meldinger i det hele tatt, så når man finner noen man virkelig vil ha, så er man kanskje litt for mye på hugget.

Skjult ID med pseudonym Orange ma. 20 okt. 2014 22:13

Det er ganske mange som ikke tar en titt på profilen, og det kan det være flere grunner til selvsagt. Jeg tipper en årsak kan være at intensjonen er å la det passere så skånsomt som mulig. Klikker man seg inn så legges et spor igjen, man er veid og funnet for lett, men ved å ikke gjøre det, så er kanskje tanken at vedkommende ikke tar det like ille opp. Hvis dere fra før har en ørliten vag relasjon, kan det være et påskudd for nettopp en slik tankegang. Men spør du meg virker sånt mot sin hensikt. Fordi da tenker jeg at profilbilde mitt var såpass lite attraktivt at hun ikke fant bryet med å vite noe mer.

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 21 okt. 2014 00:02

Bare det at det er flere fylker i mellom dere, ville for meg vært grunn til å ikke ville ha kontakt. Jeg hadde sikkert sett på profilen og forklart at det skal mye til at andre fylker kommer i betraktining, men seriøst - når det er avstand i bildet skal det MYE til at man hiver seg rundt og bestiller flybillett for å treffes. Det at du foreslår treff allerede i første melding er ganske "pågående". Noen menn liker det, men slett ikke alle.

Nei, la det fare du…. Du vil aldri få vite hans tanker likevel. Men prøv kanskje noe nærmere neste gang?

(kvinne 43 år fra Telemark) ti. 21 okt. 2014 13:36 Privat melding

Jeg foreslo ikke treff i første melding, skrev jo "haha" etterpå og måten jeg skrev det på tilsier at jeg ikke mente det. Skulle vi møtes midt i ingenmannsland midt på fjellet? Nei, det var en måte å si hei på. Og siden jeg har familie der og han har familie her og Skype eksisterer og både han og jeg har skrevet "flyttbar" i teksten, sammen med at vi har hverandres fylker i oversikten over hvor man ønsker svar fra, så burde ikke det være en hindring. Man lyger vel ikke rett ut på sånne ting, vel?

Skjult ID med pseudonym Enok ti. 21 okt. 2014 19:40

Kjære Sofie.

Jeg er en mann som ikke alltid svarer på meldinger. Ei heller går jeg inn på profilen dersom den som svarer for eksempel ser ut som hun er en black-metalfantast med ringer over alt i ansiktet.

Ikke tenk så mye på hva det skyldes, men blokker fyren så du slipper å se mer til ham og let videre.

Det er jo bare forbundet med negativitet å prøve å analysere seg fram til hva som er feil. Jeg har alle fylker krysset av, men det betyr ikke at enhver dame fra Finnmark er noe for meg. Men at jeg er åpen for å møte drømmedama om hun så kommer fra Kautokeino.

At dere har en del til felles på profilen betyr jo ikke at det vil bli noen match, akkurat som at jeg ikke kan forvente å få napp hos enhver dame som er på samme salsakurs som meg. Selv om vi alle bor i Oslo. Og er interessert i dans.

Det var vel noe med det han så eller leste som ikke falt i smak. Sånn er det. Det er likt for alle. Ikke tenk mer på det, men let videre etter mannen for deg. Han er der ute. Og det er ikke slik at en fin profil betyr godt menneske. Jeg får mye skryt for profilteksten, men jeg er virkelig ikke en mann for hvilken som helst dame.

Lykke til!

(kvinne 51 år fra Akershus) ti. 21 okt. 2014 19:53 Privat melding

Ikke bruk mere energi på han :-) finnes nok av flotte menn der ute.
Er veldig enig med svaret til Enok over her.

(kvinne 35 år fra Buskerud) ti. 21 okt. 2014 20:38 Privat melding

Hei!!!! Blackmetal-fantast uten ringer noe sted!

Skjult ID med pseudonym Phantom ti. 21 okt. 2014 21:03

hadde det vært en "liker" knapp på forumet så skulle du fått en like for det der @-Bene-.

Skjult ID med pseudonym Bella on. 22 okt. 2014 12:04

Jeg prata med en fyr jeg hadde kanongod match med i et par dager, før han blokkerte meg etter å ha sendt en melding der han att på til avsluttet med et spørsmål. Like greit, tenker jeg - og er glad jeg ikke ble bedre kjent med ham. Folk er så ulike. Heldigvis for at vi ikke er på kjærestejakt hele tiden, det kan være ganske anstrengende.

Skjult ID med pseudonym stordame on. 22 okt. 2014 14:56

Dei er berre ikkje interesserte. Det svir, men hev dykk over det og leit vidare :) Han var ikkje rett uansett så er ikkje noko å gruble over.