Alle innlegg Sukkerforum

Er norske jenter ulojale?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lurer ti. 23 sep. 2008 16:30

Hvorfor er det helt ok for norske jenter å forherligere sydlandske konebankere som sjarmens krumtapper, men en norsk ensom trailersjåfør som henter seg kone fra Thailand og betaler for hennes velferd er en gris? Er det ikke like grisete å pule 50år gamle tyrkere på stranda for så kreve å bli sett på som yndigheten selv når de kommer hjem? mister jenter retten til å gå først av båten når de har seg i det grenseløse med hvem som helst hvor som helst og kaller det språkreise eller er det bare sånn det skal være?

Skjult ID med pseudonym Vær ti. 23 sep. 2008 16:36

Hmmm... litt i tvil angående validiteten og reliabiliteten på dataene du baserer dine konklusjoner på:-)

Skjult ID med pseudonym juni ti. 23 sep. 2008 16:52

tja... jeg har nå aldri pult en 50 årig tyrkisk konebanker på stranda, men synes at menn som finner en tahilansk jente er heldige, og håper de er i stand til å ta godt vare på henne.
Jeg synes det er en ok byttehandel,jenter fra thailand opplever ofte at mennene deres ikke viser dem noen særlig interesse og ikke bryr seg om å bruke tid med dem, og samtidig har jentene et annet forhold til likestilling enn oss norske kvinner. Og om det etterhvert også utvikler seg følelser mellom nordmannen og den thailanske jenta, så er det jo bare flott.

... men den holdingen du har til norske jenter har jeg derimot ikke sansen for...

Skjult ID med pseudonym krølla ti. 23 sep. 2008 17:04

Kjære deg. Det heter forresten "illojale".....virker for øvrig som du ikke er helt i "vater"...

Skjult ID med pseudonym grisegutt ti. 23 sep. 2008 17:36

@krølla

Syns han virker greit i lodd da... ligger mye sannheter i TS sitt inlegg..... men det er vel en liten gruppe på begge sider...

Skjult ID med pseudonym chandler77 ti. 23 sep. 2008 17:37

om han er en trailersjåfør som har kone, hva gjør han da her?

Skjult ID med pseudonym ???? ti. 23 sep. 2008 17:45

Kanskje kona har vært på aleneferie i Tyrkia og gjort noe galt??

Skjult ID med pseudonym sweetchili ti. 23 sep. 2008 17:56

Lurer på hvorfor Lurer er inne på en nettside som formidler kontakt med jenter.
Du virker jo ikke å tillegge jenter noen verdi uansett?
Har selv ikke vært i Tyrkia, men tviler på at tyrkere kategorisk fortjener tittelen konebankere.
Jeg ser heller ikke noen forskjell på å ha tilfeldig sex med henholdsvis en tyrker/nordmann/nordkvinne/thai, men jeg ser en stor forskjell mellom sex grunnet gjensidig lyst, og sex som den ene part kjøper av en vanskeligstilt motpart. Det være seg for en halvtime eller for et halvt liv.`
Om feminint kjønn skal utløse privilegier hos deg, er ditt valg.
Vil du rangere kvinners verdi etter deres sexliv, lurer jeg på om du gjør det samme med menn du kjenner?
Jeg lurer også på hva lojalitet er i denne sammenhengen. At norske jenters seksualitet er norske menns rett?

(mann 33 år fra Oslo) ti. 23 sep. 2008 18:16 Privat melding

Menn og kvinner har ulike fordeler. Det sosiale og det seksuelle er kvinners fordeler. Enkelt og greit. Der styrer de showet 100%.
Om du henger deg opp i det slik du gjør her virker det bare bittert. Du kan ikke diskutere noe du ikke liker med jenter, det er kulturelt umulig hehe :)

Tenk heller på de fordeler du har som Mann og dra nytte av dem og tenk mer positivt generelt.

Skjult ID med pseudonym Bunny ti. 23 sep. 2008 18:19

Det står vel ingen steder at han har kone ??
Han bringer frem et eksempel om "en trailersjåfør som kjøper kone "...

Alle har lov til å blåse ut litt frustrasjon innimellom , eller ?

Skjult ID med pseudonym Johanne ti. 23 sep. 2008 18:30

Jenter har et mer utargerende sexliv enn gutter sånn er det bare....jeg kjenner mange jenter og venninner som har gjort mye sprøtt men som alikevel later som om de blir fornærma om en gutt flørter litt med dem på fest. Det kan jenter gjøre, rett og slett fordi pågangen er så stor fra gutter.................

Der tror jeg mange gutter er grinete fordi de har ikke samme muligheten, når de blir single så har jenta sex med en ny gutt med engang mens gutten sitter hjemme og hater livet...såklart det er bedre å være jente da og ha den muligheten...but thats life.............................

Skjult ID med pseudonym Organ ti. 23 sep. 2008 18:32

Alle har selvsagt lov å få ut litt fustrasjon innimellom, men det slår meg at noen kanskje med fordel bør beskyttes mot seg selv.

Godt TS er anonym, for hans egen del.

Er tilbøylig til å støtte opp om SteiR`oppfordring!

Skjult ID med pseudonym Johanne ti. 23 sep. 2008 19:05

De er helt vanlige jenter,.............men jeg er bare så sykt lei av å måtte late som. ........Jentene som skriver masteroppgaver om feminisme og som hater menn og menn er de værste sexgrisene osv men som alikevel har seg som bare helvete selv..burde ikke jeg som jente i det minste få kalle dem hyklere?............det kryr av dem......... Menn kan jo selvfølgelig ikke si noe negativt om kvinner i Norge...da blir de uglesett...............hatet og da er de noen sytepaver................så da kan jeg si det..........kanskje norske jenter kunne gjort litt bedre inntrykk på jente og heisatur til syden istedenfor å bare peke finger på menn hele tiden............?

Skjult ID med pseudonym sweetchili ti. 23 sep. 2008 19:08

Er du jente da, Johanne? ;-) Det krydde ikke av feministmasterstudiner på mitt universitet.

Skjult ID med pseudonym Johanne ti. 23 sep. 2008 19:14

Jeg kjenner flere som skriver masteroppgave om kvinner i forskjellige kulturer....................der utgangspunktet går fra en relativt unøytral feministisk vinkel......og som uten å nøle ville kalt TS for mannegris...når de selv har seg med menn fra andre land på reiser osv.....

Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 23 sep. 2008 19:33

Hm, merkelig tråd...lite oppløftende lesning. Jeg ramla av på "Er norske jenter ulojale?" (Illojale er vel det "korrekte" ordet også...men...oki. Og hva hadde overskriften med innlegget å gjøre?)

Keep it up.
*Amourine ignores*
;ø)

Skjult ID med pseudonym søta ti. 23 sep. 2008 19:38

Jeg blir helt matt av alle usaklige innlegg i dette forumet, jeg......

Skjult ID med pseudonym stjerne62 ti. 23 sep. 2008 19:47

Helt utrolig lesning...mener folk virkelig dette??? Eller er dette et utbrudd av sjalusi...fordi noen har fått seg og noen ikke.?

Skjult ID med pseudonym Nissen ti. 23 sep. 2008 19:55

Illojale? Nei, ikke i større grad enn andre.
Urealistiske? Ja.
Selvsentrerte/egoistiske? Ja. Meg, meg, meg og bare meg. Ja takk, begge deler. Likestilling? Ja, men kun når det gagner dem selv.

Norske kvinner er veldig raskt ute med å påpeke "feil" og snakke stygt om andre, men de er ikke særlig flinke til å se splinten i sitt eget øye, for å illustrere det med et gammelt ordtak. De klager fort over stakkaren (trailersjåføren) som kanskje aldri har følt seg elsket i hele sitt liv, men det er helt o.k. å dra på heisatur til Aya Napa og plaske rundt i klamydiapoolen. Hvordan hadde disse kvinnene følt seg i denne trailersjåføren sin situasjon? Frustrert? Kanskje det.

Det finnes faktisk mange godt voksne menn i Norge som aldri har vært i et forhold, og at man skal hakke på menn som kanskje finner kjærligheten med noen som ikke kun ser på det ytre har jeg aldri forstått. Jeg tror mange kvinner ikke klarer å forstå det, da de gjerne er omsvermet av menn fra vugge til grav.

(Etter å ha sett en del profiler her på sukker så kan jeg ivertfall si at en god del av kvinnene her inne har mer fyll i puppene enn under topplokket)

Skjult ID med pseudonym sweetchili ti. 23 sep. 2008 20:01

Sikker på at det er kjærlighet de finner, Nissen, når de er i Thailiand noen uker, og så søker familiegjenforening når de kommer hjem fra ferie?

Skjult ID med pseudonym Nissen ti. 23 sep. 2008 20:36

Det kan det godt være. Skjønner godt at det for kari nordmann kan være vanskelig å forstå det jfr. hva de verdsetter i livet. Jo mer man har desto mer vil man ha? Det er ikke uten grunn til at så mange kvinner i norge er single. Det eksisterer noen helt vanvittige illusjoner om hvordan en partner skal være. Dvs. at de venter på drømmemannen (og det skal ikke være måte på) mens de samtidig har et overfladiskt forhold for å dekke opp for sine fysiske behov. Vi ser det jo resultatet, kvinner i 40 årene må ty til inseminering og kunstig befruktning pga. at den biologiske klokken har løpt fra dem i jakten på "drømmemannen".

Mange er veldig flinke til å ordlegge seg om hvor helt utrolig denne drømmemannen skal være, men de evner helt klart ikke å beskrive hva de selv kan tilby. Hvorfor skal "drømmemannen" velge noen som kun skal ha, ha og ha?

Skjult ID med pseudonym nemo ti. 23 sep. 2008 20:56

Kanskje jeg skal kline meg inn i skosverte og reise til Tyrkia og undersøke om dette er sant...

Skjult ID med pseudonym Mali ti. 23 sep. 2008 21:03

Jeg har ikke problemer med å skjønne hvorfor jenter velger å ha en Affaire med en utenlandsk gutt. undertegnede har selv hatt en slik affaire og setninger som "do not worry we have all night" sammen med svunnene minner som hjemme laget glasert and svirrer fortsatt i hodet. Jeg visste ikke hva det innbar å elske før jeg traff han, men det kunne aldri bli mer enn mindre enn det som var der den tiden.
Jeg anbefaler derfor å prøve ovennevnte, det er deffinitivt utviklende..

Skjult ID med pseudonym knuffings ti. 23 sep. 2008 21:06

@nissen; er det så mangle flere single kvinner enn menn da?
På meg virker det som det er mange single generelt...

Tror ikke kun kvinner ønsker seg en "drømme-skybert" heller ;-) Mange i den "unge voksengenereasjonen" er oppdratt som uoppdagede verdensmestere og fortjener kun det beste.

Flere utsetter også å få barn, spesielt i byer. Hvis profilene stemmer er det _plenty_ av menn her inne i alderen 35 - 40 uten barn.

Alle har heller ikke " et overfladiskt forhold for å dekke opp for sine fysiske behov". Folk er forskjellige!

(mann 51 år fra Oslo) ti. 23 sep. 2008 21:19 Privat melding

Naturen har innrettet det så viselig at det er ett overskudd av menn i alle alderskull frem til meget moden alder. Det er med andre ord vi gutter/menn som vil finne ut at det ikke er noen ledige stoler når musikken stopper.

Ingen har rett på noen andres seksualitet. Om kvinner vil reise til Syden for å ha en affære med en lokal helt, må hun få lov til det. Likeens må det vel være greit om trailersjåføren kjøper seg noe i Thailand....

Skjult ID med pseudonym sweetchili ti. 23 sep. 2008 21:29

Nissen, vil ikke påstå at konekjøperne er så beskjedne i sine krav de heller, når de henter seg en kvinne som kunne vært datteren deres...

Skjult ID med pseudonym knuffings ti. 23 sep. 2008 21:29

@kit
ja altså..
mange kvinner lever lenger.. så han som holder ut lengst blir nok fritt vilt på gamlehjemmet :-D

Ellers enig :-)

Skjult ID med pseudonym Kit ti. 23 sep. 2008 21:35

@knuffa, jeg er jo snart der! Det blir herrens glade dager!

@sweetchili. Hvorfor er det relevant for deg hva norske menn gjør i Thailand? For meg er det rimelig uinteressant hva norske kvinner gjør i Syden

Skjult ID med pseudonym Johanne ti. 23 sep. 2008 22:10

Burde norske jenter kunne beskrive norske menn som usjarmerende og kjedlige........dra til Hellas 1månde i året og virkelig jokke fra seg på menn som er 20-30år eldre.................for å så kreve å stå som hvit og yndig brud i Kirken når de kommer hjem med sin utvalgte Ola....???

Ja jeg synes norske menn får alt for mye kritikk, mens vi jenter tilsynelatende kan gjøre hva vi vil.....;)!!

Jeg har venninner på denne siden som er akkurat slik og vet jeg vil gjøre dem så hissig......da de omtrent freser til meg hver gang jeg tar det opp...............ja jeg får kanskje ikke like mye oppmerksomhet som dem og veier kanskje noen kg mer....men alikevel...jeg er lei av å høre på det uendelige "norske menn mangler ditt og datt" fjaset på hver eneste sammenkomst.........

I det minste så er Svein på Charterfeber ærlig, han krever ikke å ha rett til å leve en hyklers dobbeltrolle pga de særrettigheter hans kjønn gir han........kanskje min "gjeng" kunne lagt kortene på bordet de også istedenfor å peke med fingeren??..........

Skjult ID med pseudonym sweetchili ti. 23 sep. 2008 22:17

Kit, jeg har meninger om hva norske menn gjør i Thailand, fordi de gjør det med andre mennesker. Og grunnen til at de har tilgang til disse andre menneskenes kropper og liv, er at vi i Norge har mer penger. Jeg ønsker ikke en verden hvor det er greit å beite på dem som er mindre heldig stilt. Og jeg bor i et land hvor det er lov å si hva en vil ;-)

(Noen) norske kvinner gjør i Syden nøyaktig det samme som (noen) norske menn gjør i Syden, og (noen) andre norske menn ville ha gjort om de hadde fått det til. Det er uinteressant for meg også, fordi det går ut på et gjensidig ønske om sex, og ikke på at det går an å bytte til seg noens liv og seksualitet mot å tilby dem økonomisk trygghet relativt til deres hjemland.

Skjult ID med pseudonym Prefondo ti. 23 sep. 2008 22:19

For en tråd...Tror det er mye bitterhet i folket her as!!Ingen vil ha meg men jeg vil ha alt ligger like under overflaten ....Med menn er det jo lett forståelig..Om du er en person som har levd et liv med avisning,hva er vel mer naturlig å finne "kjærligheten" i et annet land hvor du kan være deg selv...

Som dame,du vil jo ha en elsker som er lidenskapelig,noe ikke alle normenn akuratt er..Bortsett fra meg;)..Derfor søker du å bli forført og mystikken ved det ukjente leker seg rundt i tankene..

Så til bunns..Thailand har dårlig rykte for gutter og tyrkia for damer...Det samme skjer i Brasil og Cuba o.s.v..Vi blir forført av det ukjente..Møter noen som viser et begjær etter oss..Alt det vi ønsker her i livet er jo at noen vil ha oss..Så slutt å døm andres handlinger..Ingen er bedere ,ingen er værre..Vi bare er...........!!!!!!!

(mann 51 år fra Oslo) ti. 23 sep. 2008 23:45 Privat melding

@ sweetchili.

Du bor i en slik verden der de som har penger beiter på de som ikke har. Og alle i Norge har mye penger i forhold til resten av verden.

Omtrent alt vi shopper bortsett fra matvarer og tjenester er produsert av mennesker i fabrikker med arbeidsforhold som ikke ville blitt godtatt i Norge.

Det jeg synes er verste med det, er den lange køen av folk utenfor disse "sweatshoppene" som desperat ønsker arbeid der. Fordi alternativet er verre.

Eller tror du disse thailandske kvinnene ville flyttet til Norge hvis de hadde ett bedre alternativ?

Skjult ID med pseudonym sweetchili on. 24 sep. 2008 00:02

Kit, det finnes rundt omkring i verden folk som egentlig ikke har noe bedre alternativ enn å flytte inn til meg og tilfredsstille mine behov, men jeg leter dem ikke opp for å hyre dem for formålet.

Skjult ID med pseudonym Kit on. 24 sep. 2008 00:03

Nei, men du fyller handlekurven med varer de har laget....

Skjult ID med pseudonym sweetchili on. 24 sep. 2008 00:06

Og jeg synes fortsatt det er bedre enn å ha dem i knestående foran meg.

Jeg tror ikke vi kommer til å komme til noen enighet her.

Skjult ID med pseudonym Kit on. 24 sep. 2008 00:11

Ja, det er jo greit å ha de litt på avstand.

Personlig så mener jeg en må respektere de valgene den enkelte tar, selv om en ikke er enig i valgene, eller ville ha gjort det samme selv.

*edit typo*

Skjult ID med pseudonym sweetchili on. 24 sep. 2008 00:21

Med unntak av mitt valg om å ikke respektere alle valg? ;-) Det er mange valgmuligheter i forhold til hvordan en vil behandle andre som jeg ikke respekterer, men jeg kan leve med at ikke alle liker det.

Skjult ID med pseudonym Kit on. 24 sep. 2008 00:27

Jeg bare påviste at du ikke var konsekvent i din argumentasjon. Du brukte økonomi, og mener at det er feil grunnlag for ett forhold. Noe jeg ikke er uenig i. Samtidig så har vi masse billige klær på grunn av akkurat de samme økonomiske forskjellene. Fritt valg, men jeg foretrekker å feie foran engen dør før jeg sier til naboen at han skal feie. Foran min dør er det ikke feid, og da sier jeg ikke til naboen at han skal feie. Selvsagt respekterer jeg at du ser annerledes på det... ;)

(mann 42 år fra Oslo) on. 24 sep. 2008 00:36 Privat melding

Kjære TS.

Med fare for å bli oppfattet som en mannsgris, så må jeg si at i min mening så er puling bare grisete hvis det blir gjort riktig...
Uavhegig av hvem det er sammen med!

;-)

Skjult ID med pseudonym sweetchili on. 24 sep. 2008 00:46

Kit, det er en fri verden, så vi trenger ikke dele oppfatning om hvorvidt det er forskjell mellom å kjøpe en underpriset t-skjorte en arbeider har laget under dårlige arbeidsforhold, og å penetrere samme arbeider.

Skjult ID med pseudonym hansomspør on. 24 sep. 2008 00:57

Hva med å ikke bruke skitne debattriks for å få folk til å ikke sympatisere med Kit i denne diskusjonen, sweetchill?

Er for så vidt enig i at menn som skaffer dame i Thailand og kvinner som skaffer seg mann i Gambia eller Cuba ikke er min kopp med te, men Kit har ikke omfavnet penetrering av fattige, akkurat som du ikke har omfavnet det slaveriet du støtter økonomisk når du handler en billig topp på Hennes & Mauritz. Kit sier han respekterer de som finner en fattig gambier eller thailender fordi de ikke klarer å finne en rik arisk nordmann, akkurat som jeg respekter folk som kjøper billige sweatshop-topper på HM for å frigjøre penger til et supermedlemskap på Sukker.

Skjult ID med pseudonym sweetchili on. 24 sep. 2008 01:39

hansomspør, det er ikke et presidentvalg, og hvis jeg var på tråden for å vinne stemmer, hadde jeg holdt en annen tone ;-)
Jeg sympatiserer med problemet, men ikke med løsningen.

Skjult ID med pseudonym juni on. 24 sep. 2008 10:14

Dette ble da en rar diskusjon? Virkelig?

Det jeg hadde i hodet da jeg leste TS sin argumentasjon, var en dokumentar som gikk på TV der det i ett sted i landet vårt var stor konsentrasjon av menn som på forskjellig vis hadde truffet en thailands kvinne/jente. Mulig det var et program som hadde tatt på seg lykke-brillene... men det jeg opplevde var at disse kvinnene ble veldig elsket av sine menn, samtidig som jentene var av den typen at de var omsorgsfulle, tok var på, godtok en ulikestilling som for oss etniske norske ville være vanskelig, men samtidig opplevde jeg også det at disse milde og omsorgsfulle jentene/kvinnene tvinnet sine menn fullstendig rundt lillefingeren... uten at mennene selv helt var klar over det.

En annen ting er om det er menn som med fult utviklet kvinnehat som de har fått etter å i lang, lang tid følt seg avvist og utilstrekkeliggjort av oss norske kvinner, jenter. som leter etter kvinner fra andre kulturer.. da er jeg vel litt bekymret for om det går så bra om han vil prøve å avtale et ekteskap med en thailands kvinne, dersom han ikke er i stand til å juster kvinnesynet sitt.

Det jeg blir sittende igjen og lure på, er hvordan et kvinnehat mot norske selvstendige jenter/kvinner kan bli så kraftig?

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 24 sep. 2008 10:26

Er norske jenter illojale?

Nei.
Ikke mer enn norske gutter.
Ikke mer enn det de fleste mennesker kan være noen ganger.
Mennesker fra alle kanter av verden.

Skjult ID med pseudonym Wussi on. 24 sep. 2008 12:18

JAAAAAAAA, De ER DET ! Mer enn menn ,

Skjult ID med pseudonym Kit on. 24 sep. 2008 15:40

@ sweetchili, heldigvis trenger vi ikke å dele oppfatning om at det er greit å holde sin sti ren før en mobber svake grupper.

Skjult ID med pseudonym sweetchili on. 24 sep. 2008 20:15

.

Skjult ID med pseudonym zumm on. 24 sep. 2008 21:14

Hvor kom det med mobbing fra?

Skjult ID med pseudonym cuck lø. 27 sep. 2008 00:57

Når utenlandske menn opplever norske jenter som lettere å sjekke opp enn de fleste andre nasjonaliteter kan det kanskje komme at vi har kommet lenger i likestilling her i Skandinavia enn i det fleste andre land. I alle samfunn og til alle tider har kvinner oppfattet menn utenfra som mer spennende, dette er ikke noe nytt. Men i de fleste land i verden holdes jentene under streng kontroll av foreldre, brødre, søstre, slekt og venner, hele nabolaget eller landsbyen følger med på hva de lokale jentene foretar seg. Derfor er 99 av 100 heteroseksuelle forhold mellom skandinaver og grekere forhold mellom en gresk mann og en skandinavisk kvinne.

Noen menn synes sikkert det er fint å dra til østen eller andre deler av verden der fattigdom tvinger jentene ut i prostitusjon og der prostitusjonliknende feriekjæresterelasjoner er det nærmeste norske menn kommer ferieaffærene søreuropeere har med norske jenter. Men det er jo ikke alle som synes den slags prostitusjonliknende relasjoner er noe å trakte etter. Jeg tror vi som nordiske menn bare må finne oss i at vi i uoverskuelig fremtid vil måtte dele våre jenter med søreuropeere og andre nasjonaliteter selv om disse aldri ville tolerert at vi hadde tilsvarende ferieromanser med deres søstre.

Skjult ID med pseudonym grrr;) lø. 27 sep. 2008 01:24

Men dem må faen meg dele meg med sør Amerikanske jenter å da!!!!!!!!

Likestilling meg her og likestilling meg der!!...Å cuck??Poenget ditt var.??.La norske jenter pule så mye de vil ,mens i skal bli sett på som uetiske om vi skulle møte ei utenlansk jente for å vise hvordan norske vikinger elsker???Har sommer flørter i sydligere strøk vi med!!I vertfall jeg:)

Skjult ID med pseudonym cuck lø. 27 sep. 2008 01:46

Poenget mitt er at det trolig vil gå århundrer før vi, og med vi mener jeg norske eller nordiske menn, vil ha like lett match med søreuropeiske jenter som søreuropeiske menn har med våre jenter. Hore/madonna-komplekset bidrar til at man i disse kulturene ville sett det som en skam om deres døtre og søstre skulle hatt like mange seksuelle forhold til nordeuropeiske menn som deres sønner og brødre har til nordeuropeiske jenter.

Skjult ID med pseudonym grrr;) lø. 27 sep. 2008 01:55

Men jeg tror du tar feil der as...Okey..meg..Er ikke så høy,noe som gir meg en veldig fordel med sydligere jenter kontra laaange norske..Og har blondt hår noe som de elsker..Så om vi er litt frempå så kommer vi veldig langt om det er sexen vi er ute etter...MEN dette er saken sitter vi med hendene i fanget og venter får vi ikke smuler engang!!!Å er foresten ikke noen person som vasser i tilbud her på sukker...Men syd over og ikk minst latin amerika,så funker det å være frempå...ikke no å tape..Tenker det her også..Å ja tro meg blir jo avist,,Men 1 av 10..Smiler med meg..haha

Skjult ID med pseudonym cuck lø. 27 sep. 2008 02:06

Jeg tror ikke jeg tar feil for jeg sier ikke at det er 100% umulig for norske menn å få sex i land der hore/madonna-komplekset står sterkt uten å ty til en form for betalingssex, det er bare mye vanskeligere fordi jentene i langt større grad blir passet på og må finne seg i at deres seksualitet blir holdt i sjakk. Jeg vet jo at det går an å ha seksuelle opplevelser med søreuropeiske jenter, har selv hatt det, men vi kommer aldri til å oppnå noe balanse, de søreuropeiske guttene kommer til å slå oss 100-1 så lenge du og jeg lever. Det er jeg ikke det minste i tvil om.

Skjult ID med pseudonym grrr;) lø. 27 sep. 2008 02:14

Vet du vilket land i Europa som er mest seksuelt aktivt??? .....................Italia..Tror begge kjønn har like mye sex der!!!!!Okey har ikke peiling hvor gammel du er,men om vi 2 hadde dratt ut i en av stor byene i syd Europa..Så garantere jeg at vi ville endt opp med ei dame i løpe av kvelden!!!!!!!!Selfølgelig vi er gutter,må jobbe litt ekstra,men ikke no prob!!!!Uansett hvor hen i verden er det lettere for ei jente...De kan jo bare vise litt kropp og vi gutta faller som høst løv...Men ser ikke probemet as??

Skjult ID med pseudonym cuck lø. 27 sep. 2008 02:28

Italienere er kanskje mest seksuelt aktive, men nordmenn ligger på topp når det gjelder tilfeldig sex. Det å ha mye sex er ikke det samme som at du har mange sexpartnere eller er lett å sjekke opp ute på byen. Jeg sier heller ikke at det er umulig å sjekke opp søreuropeiske jenter, men vi må jobbe 10 ganger hardere enn de søreuropeiske guttene hvis vi skal få til noe med deres jenter. Så i all overskuelig fremtid vil balansen gå i utlendingenes favør - takket være hore/madonna-komplekset som ennå er høyst levende i store deler av verden.

Skjult ID med pseudonym fåreskalle lø. 27 sep. 2008 02:33

TS: Det er da såre enkelt. Norske kvinner er kåte, og liker tyrkere bedre enn nordmenn. Det får da være deres problem. Så får vi vanlige nordmenn slutte å gi dem den oppmerksomheten de ikke fortjener, og finne noen russiske eller noe. I Russland er det såvidt jeg har fått med meg et stort overskudd på kvinner.

:p

Skjult ID med pseudonym Ernie lø. 27 sep. 2008 06:09

Her var det mange forsmådde menn. Damer av i dag, i Norge, har økonomi til å være uavhengige, hvis de vil. Det er med andre ord kjærlighet og ikke økonomiske årsaker som ligger bak når en kvinne vil ha deg. I motsetning til mange av dem med utenlandsk oprinnelse. Betyr ikke dette noe for dere gutter?