Alle innlegg Sukkerforum

O store Orgasme

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sitron ma. 20 okt. 20:08

Hei, i media skrives det stadig vekk om hvor sjelden damer kan få orgasme bare ut fra samleie, så er det faktisk tilfelle at ca. 75% av kvinnene ikke kan få vaginal orgasme? Spørsmålet går altså til kvinnene her; Kan du få vaginal orgasme? Hva skal eventuelt til for at du oppnår det?

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 21 okt. 00:14

Mitt svar er at jeg tror det kan stemme. Jeg kan ikke få det. Dvs. jeg har opplevd det en gang med en som haddde en anatomi som var veldig "Nerdrumsk", og som jeg ikke har sett før eller siden.

Det er så tøysete at menn drømmer om at vi skal få det på den måten. Og tror det hjelper å holde på lenge lenge… Gjør ikke det. Kjøp heller noe snertent og batteridrevent som du bruker (eller ber henne holde) foran samtidig, så vil nok mange få resultater..

(mann 31 år fra Oslo) ti. 21 okt. 06:54 Privat melding

Var denne "nerdrumske " anatomien med eller uten ølmagen? Hahahaha sinnsykt bra :D

(kvinne 48 år fra Hedmark) ti. 21 okt. 12:36 Privat melding

Hmmmm.... ser ut for at man får ta turen til Nerdrum gitt ;)

Neida... jeg har ikke tenkt meg dit, men jeg har heller ikke noe god erfaring med vaginale orgasmer...
Jeg blir nesten litt letta nå, for jeg trodde det var "bare meg" som slet med dette :)
Jeg har fått det til en gang, men da ikke på nerdrumsk vis :D

Skjult ID med pseudonym Sjokkis ti. 21 okt. 14:09

Jeg kan få vaginale orgasme. Men jeg ser ikke problemet med om man får orgasme på den ene eller den andre måten, eller begge. Det sentrale er å faktisk kunne få & at det er deilig for begge.

Skjult ID med pseudonym sitron ti. 21 okt. 16:08

haha "nerdrumske" faktisk, artig :D Men man skulle jo tro at det bare var å endre stilling/vinkel for å oppnå en tilsvarende effekt med andre?

Skjult ID med pseudonym sitron ti. 21 okt. 16:11

Sjokkis: forsåvidt enig, men det er nå litt ekstra pirrende om hun kan få orgasme på den måten mot alle odds :p Husker en ex av meg fikk det nesten hver gang. Jeg kunne kjenne sammentrekningene og det gav meg ekstra tenning.

Skjult ID med pseudonym Sjokkis ti. 21 okt. 18:09

@sitron - sammentrekninger kommer jo uansett om orgasmen kommer kun ved vaginal stimuli eller suppleres av klitoris-stimuli, ellers er det ikke orgasme.

Skjult ID med pseudonym Voksenmann fr. 24 okt. 02:09

Det er ikke uvesentlig hvor på penis man stimulerer en mann. Sånn er det også med en skjede. Skjeden er ikke bare et ensartet hulrom. Den nerdrumske krumningen gir en bedre stimulering av G-punktet i mange stillinger.

Skjult ID med pseudonym Cosplay fr. 24 okt. 08:18

Ja det kan jeg. Og som oftest mye mer enn en. Trengs ingen nerdrumsk for jobben heller ;-)
Men som det blir nevnt er vel et viktigste at en dame får en orgasme, uavhengig av hvordan. Så hvis du som mann finner ei som får en, syns jeg du skal være like fornøyd uansett hvordan den oppnås :-)

(kvinne 32 år fra Buskerud) fr. 24 okt. 15:21 Privat melding

Her kommer et dustespørsmål: hvordan merker man forskjellen?