Alle innlegg Sukkerforum

Eldre menn....!!

Vis siste innlegg
(kvinne 30 år fra Hordaland) ti. 21 okt. 2014 02:24 Privat melding

Jente på 25år og synes det er litt drøyt at menn på 45-52 år skriver meldinger til meg der det står for eks; Om jeg vil bli påspandert en tur til utlandet, være med på en deilig date, ville flytte inn til dem fordi jeg er en såå skjønn jente. Ikke nok med det men jeg svarer ikke og det tikker inn mld fra de samme. Greit nok disse menneskene er sikkert greie mennesker. Men det er drøyt når man må helt ned i 25års alderen... Og er det frekt av meg og la være og svare, svart en og sagt jeg ikke er intr men det funker ikke!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 21 okt. 2014 05:03

Nei, slike fortjener ikke svar. Så du kan med ren samvittighet la være og svare.
Hvis de fortsetter å sende deg meldinger, så blokkerer de dem så slipper du å ha noe mer med dem å gjøre. :P

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 21 okt. 2014 08:36

Jeg er 48 år og får meldinger fra gutter under 25. til og med 19 åringer som sier at de er så nysgjerrig på eldre damer, som sier at jeg kan få bruke dem som leketøy frem til jeg møter en voksen mann, som sier.... Ja det egner seg ikke på trykk her engang.
Jeg sletter og blokkerer jeg. Det står så tydelig i min profil hva jeg søker etter og hvilken aldersgruppe. Så at gutter i helt feil aldersgruppe ikke respekterer det - ja da har ikke jeg noen grunn til å svare dem i det hele tatt.
@Linni-Ceci Det er bare å ignorere disse mannfolka :)

Skjult ID med pseudonym Mr Mr ti. 21 okt. 2014 09:26

Hvis du syntes dette er et slikt stor problem at du må ta det opp her, så hvorfor ikke begynne å fylle ut profilen din skikkelig.
Vis folk eksakt hva du er ute etter... Aldersgruppe etc etc.. Da blir du sikket kvitt en del av dem bare der...

Skjult ID med pseudonym Z ti. 21 okt. 2014 09:40

Unnskyld meg, men det er da virkelig et FÅTALL av kvinner på 25 år som faller for menn som er dobbelt så gammel som dem selv.

Om ikke menn skjønner dette, har dere enda større ego enn jeg trodde, karer!

(mann 44 år fra Oslo) ti. 21 okt. 2014 09:58 Privat melding

Snakk om å syte for ingenting.

Ganske innlysende at du ikke trenger å svare, hva med å ta det som et kompliment?
At eldre herrer prøver å kjøpe yngre skjer på by'n hele tiden.
Burde ikke komme som noe sjokk...

Skjult ID med pseudonym Bella ti. 21 okt. 2014 10:43

De ser gjerne Sukker som et kjøttmarked..

Skjult ID med pseudonym durrr ti. 21 okt. 2014 11:07

Det er ikke så sjeldent Z at kvinner som er 25 går for 40-45 åringer. Slibrige meldinger er en annen sak, men ved å ikke spesifisere aldersgruppe, så åpner TS for at menn i alle aldre tenker at de er aktuelle.

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 21 okt. 2014 11:09

@ Z

Det tipper jeg disse mennene vet også. Men de tenker vel slik at hvis de bare prøver seg på mange nok, så finner de kanskje ett av unntakene til slutt. For unntak finnes, jeg kjenner mange nok jenter som i tidlig 20-åra har hatt kjærester på 35 eller til og med 40. Skjønt 25-åringer som faller for 50-åringer høres kanskje litt ekstremt ut, med mindre mannen er George Clooney, Brad Pit eller en 50-årig utgave av Sean Connery. Eller har veldig mye makt og penger og den selvtilliten og småarrogansen som gjerne følger med dette, og jenta tenner på det.

For min del liker jeg også yngre kvinner, men synes fra 2-3 til rundt ti år yngre får holde. Kjenner supre unge kvinner på 22 - 23 år også, selv er jeg 37 nå, men de er et helt annet sted i livet enn meg og passer bedre som venner.

(kvinne 30 år fra Hordaland) ti. 21 okt. 2014 12:14 Privat melding

Nei har ingenting i mot at eldre menn liker yngre kvinner og motsatt.. Men med 25års mellom rom er det drøyt etter min smak ;)

Skjult ID med pseudonym Mr Mr ti. 21 okt. 2014 12:14

@ Z

Beklager at man kunne gi henne en ide om at hun burde fylle ut profilen sin bedre og være veldig tydelig på alder og slike ting, selv om damer på hennes alder sjelden og aldri ser slike menn fristende..

Men menn er menn, og som @TS74 sier, det burde ikke komme som noe sjokk... Og spesielt ikke for dere damer som har passert 20..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 21 okt. 2014 13:28

@durrr

Pussig, for de fleste jenteprofilene jeg har sett på her inne i alderen 20-25 søker knapt nok noen i min alder og jeg har såvidt passert 30.

@tråden ellers

Hvorfor skulle hun trenge å fylle ut det? Hun må da få gjøre som hun vil.
Hvis jeg er innen på profilen til ei dame på på 18 eller 45+, så trenger ikke hun å ha fylt ut profilen sin for at jeg skal skjønne at hun ikke søker en på min alder.

Folk er forskjellige, men jeg syns det begynner å bli drøyt når hun kunne vært dattera og vel så det.

Skjult ID med pseudonym EnsomUlv ti. 21 okt. 2014 13:56

@TS.
Er du på sukker så er du offentlig og må regne med oppmerksomhet. Når jeg titter på profiler her av kvinner i "min aldersgruppe" så er det svært vanlig at kvinnene søker menn gjerne ti og 15 år yngre enn seg selv akkurat slik menn gjør (meg inkludert). Det du opplever er uønsket oppmerksomhet og du må ta med deg de nye erfaringene når du er her og bruke blokkering og event rapportering. Ønsker deg lykke til i jakten på kjærligheten.

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 21 okt. 2014 14:00

Kan være litt smart å fylle ut hva slags forhold og hvilken aldersgruppe man søker i da. Man MÅ ikke (man må ingenting her...) men hvis man vet hva man vil så hvorfor ikke si det?

Så @Linni-Ceci

På Min profil pkt 7 : fyll inn litt du så slipper disse "gæmlisene" å bli så forvirra fordi de tror du søker "alt"

Her kan du velge fritt:
Flørt som kan utvikle seg med mann fra 23 til 30 år
Langvarig forhold med mann fra 25 til 40 år
Kort flørt med mann fra 18 til 100 år

(har faktisk sett profilen til en fyr her som søkte det siste, altså kort flørt med kvinne fra 18 til 100 år)

Skjult ID med pseudonym durrr ti. 21 okt. 2014 14:31

@powpow
Ja, så fint at de jentene du ser på, har fylt det ut. Det gir en klar pekepinn på hvem de vil ha, og hvem de ikke vil ha.

Og nei, det er ikke underforstått at ei dame på 45+ ikke vil ha noen på 30. Ei heller at noen på 18 ikke vil ha en 30åring. Jeg har sett det skje begge veier, og jeg syns utsagn som "det begynner å bli drøyt" er mildt sagt provoserende.

Hvem er du til å bestemme at forholdet mitt med eksen som var 20 år eldre enn meg, var "drøyt"? Vi var to voksne som likte hverandre på godt og vondt.

Selvsagt skal TS få lov til å gjøre akkurat som hun vil. Men kan hun ikke sitte og regne med sympati når hun klager over at menn i alle aldre sender melding. Hvordan skal de vite hva grensene til TS er, når det ikke står der? Det er ikke realistisk å satse på tankelesing, sorry.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 21 okt. 2014 14:58

@durrr

Jeg bestemmer ingenting. Jeg skriver jo at JEG syns det begynner å bli drøyt. Som i min personlige mening.
Og merk deg BEGYNNER. Det ER ikke drøyt enda, men det beveger seg i den retningen.

Det er flott at dere hadde det bra sammen. Men tror du det er normen eller unntaket at dere var sammen? Jeg bare spørre, på en ikke-dømmende måte.

Godt mulig at det for deg ikke er underforstått, men for MEG er det det. Og skulle ikke det som for meg er underforstått stemme, hva så?
No harm, no foul som de sier...

Men jeg har jo skjønt at jeg har en helt annerledes tankegang enn de aller fleste andre. Det er sikkert en av de utallige grunnene til at jeg er singel.

Skjult ID med pseudonym durrr ti. 21 okt. 2014 15:09

@powpowgutt
Nei, det er selvsagt ikke normen. Men det er heller ikke normen at lave gutter som meg, blir sammen med jenter som er ca 10 cm høyere (aka eksen).

Jeg antar at ei dame kan være interessert i meg, med mindre hun har skrevet/sagt noe som motsier det (som å spesifisere en annen aktuell aldersgruppe). Nøkkelordet her er "kan". Jeg går ikke rundt og tror at jeg er kongen over hele verden, men jeg vet at jeg generelt er en sjarmerende og flott fyr.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 21 okt. 2014 15:28

@durrr

Men det er bra. Da har du jo et godt utgangspunkt for å finne deg en ny kjæreste. :)

Siden jeg ikke klarer å tolke flørt, signaler og andre slike obskure ting så er jeg nødt til å ha det i klar tekst. Alt annet så antar jeg at hun ikke er interessert. Det har egentlig ikke noe med negativ tankegang å gjøre, men mer det at jeg er en veldig sjenert person og særdeles lite frempå. Derfor agerer jeg kun på veldig klare signal.
Så derfor vil jeg aldri anta at ei dame kan være interessert i meg, med annet jeg føler vi har noe til felles på grunn av ting hun har skrevet.

Men andre igjen har en helt annen fremgangsmåte fordi de de er annerledes som person. Og så har vi jo de som kun går ut i fra bilde og egentlig ignorerer alt som måtte være av tekst og lignende. Og de er det nok av blant oss menn kan det virke som.

Skjult ID med pseudonym mia ti. 21 okt. 2014 18:18

@ Linni-Ceci
Det er ikke greit at menn på ca 50 vil ha deg med på tur eller en deilig date! Bare blokker dem uten å svare, eller ignorer dem helt. Kanskje de skjønner tegninga etterhvert.

(kvinne 43 år fra Buskerud) ti. 21 okt. 2014 18:22 Privat melding

Det er greit å henvende seg så lenge du ikke har begrensninger i profilen din, tenker jeg. Men det er ikke greit å insinuere at de vil "kjøpe" deg med å spandere turer osv. Det synes jeg er svært respektløst!

(kvinne 30 år fra Hordaland) ti. 21 okt. 2014 19:33 Privat melding

Ja det er jeg fult klar over :) Er helt ny her og visste ikke at man var Offentlig men nå vet jeg det. Får ikke lest alle kommentarene! Men nå har jeg ivertfall skrevet aldersgrense på min profil! Ha en fin kveld alle sammen :-)

Skjult ID med pseudonym Panser lø. 25 okt. 2014 18:05

Tror denne tråden handler mest om at du ønsker å fortelle hvor populær du er.
Selvfølgelig kan du blokkere de. Det vet du.
Hadde ikke menn vært pågående hadde vi bare hatt en gjeng med tøffelhelter og tasseladder tuslende rundt.

Skjult ID med pseudonym Frolicat lø. 25 okt. 2014 18:13

Slike meldinger får de fleste av oss, tror jeg, og tydeligvis uavhengig av alder (er 40 selv og får både pussige tilbud og kjeft). Aldersforskjellen stresser deg. Skjønner det litt, - but get real - vi har stukket hodene laglig frem ved å assosiere dette forumet, og blokkeringsfunksjonen funker veldig greit.
Litt ubehag må vi tåle ;)

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 25 okt. 2014 18:41 Privat melding

Ikke ta det så tungt, det er lov å prøve seg og menn er menn tenker jeg :) Må innrømme at jeg irriterte meg litt på deg i begynnelsen, men fant fort ut at det var like greit å slutte å irritere seg over ting og heller snu det om til noe positivt og ta det som ett kompliment :)

Skjult ID med pseudonym John Doe lø. 25 okt. 2014 18:46

Energy123@
Voksne menn bør ikke prøve seg på 10 år yngre damer? Vel, hvis en mann på 50 skrev til ei på 40, så er vel ikke det så galt? Selv er jeg 10 yngre enn min ex, og jeg er mann... Men jeg ser problemet når en skriver til ei som kunne vært datteren sin.

Skjult ID med pseudonym durrr lø. 25 okt. 2014 20:04

@Energy123
"Voksne menn bør ikkje prøve seg på kvinner som er mykje yngre f.eks 10 år yngre fordi det er veldig få kvinner som ønsker det. Spesielt kvinner langt ned i 20 års alderen er jo ikkje interessert!"

Eller så bør folk gjøre som de vil uten at du skal fortelle dem hva dem bør og ikke bør gjøre.

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 25 okt. 2014 21:05 Privat melding

He he ser en skrive feil....jeg irriterte meg litt på DET ikke deg ;)

(mann 44 år fra Oslo) lø. 25 okt. 2014 22:20 Privat melding

Hvis menn i 40-50 årene kontakter jenter på 25 her inne. Hva er problemet?
Du svarer hvem du vil og kan blokkere de om mld fortsetter å strømme inn.
Snakk om å ønske oppmerksomhet.

(kvinne 23 år fra Vest-Agder) ma. 27 okt. 2014 02:12 Privat melding

Uff, opplever det samme! Har ikke noe imot eldre menn, sikkert kjempe snille mennesker, men jeg syns det er kvalmt når de er på samme alder eller eldre enn foreldrene mine på 41 og 42..