Alle innlegg Sukkerforum

Kontinuitet?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Idefix ti. 21 okt. 2014 21:23

Uansett om det er live, facebook, sukker eller annet så skjer dette;
Vi har en god samtale, god tone, smil, humor osv osv. Samtalen avsluttes med noe ala "snakkes i morgen...."
Hvorfor kommer aldri den morgendagen? Jeg sender melding, men det forblir helt stille. Hvorfor er det sånn?

(mann 33 år fra Oslo) ti. 21 okt. 2014 21:26 Privat melding

Det hørtes rart ut? Hva sier magefølelsen ved "siste" møte? Folk sier ofte slike ting uten å mene det, men det er ofte lett å gjennomskue...

(kvinne 36 år fra Buskerud) ti. 21 okt. 2014 21:34 Privat melding

Da har det kommet noe mer spennende i bildet :) Tenker jeg da..

Skjult ID med pseudonym Bella ti. 21 okt. 2014 21:51

Det er fordi vi skal treffe enda noen nye, spennende personer og de som ikke er "den rette" trekker seg for å gi plass. ;-)

(mann 35 år fra Oslo) ti. 21 okt. 2014 21:51 Privat melding

Nå skulle ronan keating vært her...

(kvinne 36 år fra Buskerud) ti. 21 okt. 2014 21:52 Privat melding

Det var for all del en mer diplomatisk måte å si det på! Haha :-D

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 21 okt. 2014 22:11

Ja enten har det dukket opp noen som er mer interessante eller så kanskje vedkommende er veldig opptatt akkurat neste dag?

Nei, ikke vet jeg. Har selv opplevd noe lignende, bare at det var midt i en samtale som ikke var avsluttet enda en gang. :P

Skjult ID med pseudonym han on. 22 okt. 2014 11:36

Absolutt alle som har svart meg her på sukker har plutselig blitt helt stille, virker som det er en trend nesten, uten av at jeg skal være bitter av den grunn men syns det er litt rart. Er jeg så kjedelig å prate med? :P

Skjult ID med pseudonym Bella on. 22 okt. 2014 11:47

Det er ikke noe problem å få dårlig selvtillit av nettdating, i alle fall. Men heldigvis er det ikke om å gjøre å passe med flest mulig. Å finne ham vi passer best med, er en større utfordring, men når vi er forente spiller ikke alle "froskene" noen rolle.

Skjult ID med pseudonym kvinne on. 22 okt. 2014 13:07

Mistet vel litt interessen da....
Jeg har selv snakket en med en mann et par dager, hvor det primært var jeg som stilte spørsmål og han som svarte.

Jeg spurte f.eks. om hva han jobbet med, da svarte han på det men spurte ikke meg tilbake.
Jeg spurte om han skulle gjøre noe hyggelig i helgen, da svarte han på det men spurte meg ikke tilbake om noe.
Osv.osv....

Det endte med at jeg bare fortalte selv hva jeg gjorde samtidig som jeg spurte. Men han var allikevel sånn at han bare svarte kort på akkurat det jeg spurte om

Til slutt ble jeg litt lei av at han ikke stilte noen spørsmål tilbake så da stoppet jeg bare å skrive. Tolket det som om han ikke var så interessert. Da kom det etter et par dager en ny melding fra ham. "Det ble stille fra deg. Er du ikke interessert i mer kontakt?" Joda, svarte jeg. Men jeg følte ikke at du var så interessert i meg....

Jeg tenker at han fyren her sikkert er veldig hyggelig sånn face-to-face og ikke er spesielt god på å utrykke seg i meldinger. Sånn kan føre til misforståelser.

Personlig kan jeg avslutte en dialog med en mann - ikke fordi jeg har funnet en annen jeg heller vi snakke med - men bare fordi jeg finner ut at jeg ikke er så interessert lenger.. Men det er da mest ryddig å si ifra synes jeg. Ikke bare bli borte mitt i en samtale.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 22 okt. 2014 13:39

Syns jo det er litt trist at folk ikke vet hva de skal si eller syns at det er ubehagelig å fortelle noen at de ikke er interessert allikevel at de bare slutter å svare.
Eller enda verre, rett og slett ikke gidder.

Skjult ID med pseudonym han on. 22 okt. 2014 13:45

Har jo fått avslag av jenter på første melding, det syns jeg er veldig greit, men når alle jeg har hatt gode samtaler med plutselig slutter å skrive så er det litt kjipt.

Nå har jeg sendt melding til så og si alle jentene i området mitt så tror jeg er ferdig på sukker for min del. Har bedre suksess på byen :)

Skjult ID med pseudonym stordame on. 22 okt. 2014 14:54

Då er ikkje den andre interessert nok, rett og slett. Det er ei ærleg sak, men eg meinar ein bør ha ballar nok til å sei det. Det kan opplevast som både forvirrande og sårande å måtte sitte igjen som eit spørsmålstegn.