Alle innlegg Sukkerforum

Når svarer man ikke,,

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Hedmark) to. 23 okt. 2014 18:13 Privat melding

Når jenter ikke svarer,,,, går det bare på om man liker det man ser eller ikke ? Eller lar dere være å svare pga lokalitet, barn osv også ?

Skjult ID med pseudonym icj to. 23 okt. 2014 18:33

For meg går det på alt det du nevner: utseende, lokalitet,barn og i tillegg alder.

Skjult ID med pseudonym mia to. 23 okt. 2014 18:43

Det som avgjør om jeg svarer på en melding eller ikke, er kun førsteinntrykket. Dvs bilde, alder og hva de skriver. Svarer aldri profiler uten bilde. Og heller ikke de som er veldig mye yngre eller eldre enn meg og aldri de som ser ekle ut, eller de som skriver slibrige kommentarer. Men alle andre som tar kontakt på en ordentlig måte får svar. :)

(mann 38 år fra Vestfold) to. 23 okt. 2014 19:27 Privat melding

De som ser ekle ut Faktisk.......

Skjult ID med pseudonym Phantom to. 23 okt. 2014 19:30

...forfriskende ærlig, men nå føler vel samtlige menn her på forumet seg "ekkel".

..men ja, har unnlatt å svare noen jenter på nøyaktig det samme prinsippet, og den som sier noe annet enn at de har gjort det lyger.

(kvinne 35 år fra Buskerud) to. 23 okt. 2014 19:32 Privat melding

Ufine folk, ett ord i hele posten, bildeløse. Jeg gir alle en sjans som gidder å legge LITT effort i mailen de sender, men ser ofte etter kort tid at det ikke har noe for seg, og da går det som regel på geografi. Noen ganger alder.

Skjult ID med pseudonym Match99 to. 23 okt. 2014 21:30

Svarer uansett, anser det som vanlig høflighet. De som ikke gidder svar på mine meldinger blir ganske fort rapportert som uekte, for så å bli blokkert.

(mann 30 år fra Hedmark) fr. 7 nov. 2014 02:02 Privat melding

Det har jeg alltids lurt på også, på hva som er grunnen til at jenter ikke svarer på meldinger. Det er sikkert litt forskjellige grunner..

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 7 nov. 2014 04:03

Finnes ikke litt forskjellige grunner. Det er vel egentlig kun EN eneste grunn til at jenter (og gutter for den saks skyld) ikke svarer.
De er ikke interesserte. Er ikke mer komplisert hokus pokus enn det. :P

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 7 nov. 2014 09:43

Siden vi mennesker elsker å kategorisere, hele tråden er vel egentlig et forsøk på det, så vil jeg også prøve å bidra.

Det kan være mange grunner til at en jente ikke svarer deg. Noen har med deg å gjøre, eller rettere sagt profilen din siden hun faktisk ikke kjenner deg som person, andre ikke. Noen eksempler:

1) Hun liker ikke bildene dine og/eller det som står i profilteksten din, og ville heller aldri ha vært tiltrukket av deg hvis dere møttes ansikt til ansikt. Sånn er det bare.

2) Hun liker ikke bildene dine og/eller det som står i profilteksten din, men det er fordi den er bildene og teksten som egentlig er dårlige eller du bare har innmari mye sjarme og personlighet som ikke vises, og hun ville faktisk ha funnet deg tiltrekkende og vært interessert hvis dere hadde møttes et annet sted. Men det vet selvsagt ikke hun. Tar med denne fordi jeg har opplevd det selv minst to ganger, og en av mine beste venner også er samboer med en jente som har sagt rett ut at hun aldri ville svart han da de begge var på Sukker, etter å ha sett profilen han brukte den gangen (de møttes tilfeldigvis i en bar i stedet).

3) Hun liker faktisk bildene og det som står i teksten, men hun er opptatt med en annen akkurat nå. Det går an å prøve igjen senere, det hender du får napp andre gangen. Eller kanskje til og med hun sender deg en "førstemelding" om 3 – 4 måneder, uten å huske at du prøvde å ta kontakt først (jeg har opplevd det en gang også).

4) Hun liker faktisk bildene og det som står i teksten, men av en av tusen andre grunner så svarer hun ikke likevel. Kanskje hun har litt dårlig selvtillit og hun synes du virker for god for henne, og sikkert bare er ute etter en ting. Kanskje døde bestemoren hennes i går og hun er ikke i humør. Kanskje har hun bare fått altfor mange meldinger til å svare på alle samme, og må velge noen få – og det ble bare ikke deg. Kanskje var hun opptatt og glemte det bare etterpå. Kanskje er hun ingen jente i det hele tatt, det er bare en spionprofil eller køddeprofil som en annen mann har lagd. Kanskje bor du på feil sted. Eller du er for gammel. Eller…

Ikke tenk så mye på det. Svarer hun ikke så svarer hun ikke.

Skjult ID med pseudonym Voksendame fr. 7 nov. 2014 10:05

@oslomann knyttet alle sukker dilemmaer lekkert sammen i svaret over her. Det er sånn det bare er

(kvinne 43 år fra Hordaland) fr. 7 nov. 2014 10:06 Privat melding

Haha...hans80, da fikk jeg forklaringen på hvorfor jeg er blokkert av deg. Jeg ser vel ekkel ut, så har fjernet bildet mitt. ;)

Det er interessant å se hvor stort fokus det er på utseendet her inne. Jeg er sikker på at folk ville blitt positivt overrasket IRL :)

Skjult ID med pseudonym metoo fr. 7 nov. 2014 10:19

@oslomann beskriver det godt!

(mann 30 år fra Hedmark) fr. 7 nov. 2014 11:12 Privat melding

Tommel opp for Oslomann! Takk for alle svar.. :)

Skjult ID med pseudonym stavanger lø. 8 nov. 2014 09:10

Liten vits i å fortsette å mase hvis du prøver ærlig melding med kompliment uten å få noen inviterende tilbakemelding. Da blir en forhåpentligvis ikke blokkert og kan i det minste fortsatt få ett glimt av den flotte dama.

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 8 nov. 2014 09:54

Heheh… Hva i all verden skal du med et glimt av den flotte dama samtidig som du legger ut agn hos andre? Jeg tror det er nettopp der nettdating har sine svakeste sider. Det finnes gjerne en plan A, B, C osv.

Jeg var på en date en gang med en voksen mann som framsto både moden og seriøs. Jeg skrev at jeg syntes det var riktig trivelig og at jeg gjerne ville møte han igjen. Ikke noe svar. Vi jobbet i samme bransje med nesten det samme og kunne lett møtes tilfeldig i en eller annen sammenheng, så jeg var så overrasket over at han ikke en gang svarte. Det skrev jeg til han. Han ventet enda litt, men så skrev han at han ikke hadde villet gi meg tilbakemelding før han hadde gjennomført en annen date som han hadde enda større forhåpninger til….

Haha!

Nei, slutt å kikke på hun pene dama du ikke får du… ;-)

Skjult ID med pseudonym stavanger lø. 8 nov. 2014 13:29

kølapp systemet er kanskje noe for noen men absolutt ikke aktuelt for andre

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 8 nov. 2014 14:33

Kølapp-systemet kan aldri blir vellykket, for hvis man har en plan A i tankene, så framstår ikke plan B som attraktiv nok i lengden, og man investerer sjeldent det lille ekstra som gjør at ting kan vare.

(kvinne 43 år fra Akershus) lø. 8 nov. 2014 15:06 Privat melding

Kanskje jeg ikke svarer fordi han har tom profil, eller dum profil, eller han ligner på faren min, eller jeg dater en annen, eller jeg vet jeg ikke har tid til å date på lenge, eller jeg ikke gadd, eller jeg ikke hadde lyst, eller at jeg jobba med en tyggis akkurat da.

Jeg svarer når jeg vil. Ikke alltid, men som regel.