Alle innlegg Sukkerforum

Kjæra nånn!

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Hedmark) fr. 24 okt. 2014 22:22 Privat melding

Så stusselig det er med sofaen alene på fredagskvelder!

Skjult ID med pseudonym Missb fr. 24 okt. 2014 23:02

Kan være enig i det :) Sitter i sofaen og ser den merkeligste filmen på lenge,på tv3 :p

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 24 okt. 2014 23:36

@Missb fr. 24 okt. 23:02
Dis?

;p

Skjult ID med pseudonym Tilia lø. 25 okt. 2014 00:25

Mm... iblant skulle man nesten ønske at sofaen bokstavlig talt gikk bak ryggen ens og logget seg på Sofasukker (eller Sofarin, perhaps? ;p ) og avtalte hjemmedate med en annen sofa, og da selvsagt med tilhørende eier plassert intetanende oppi, som etter å ha duppet av der på fredagskvelden, plutselig våkner opp i et fremmed hjem på lørdagen - vekket av flørtende sofaputekrig mellom de to firtrebente. ;D

Det burde jo være stort potensial for mang en koselig sofamatch i/fra de tusen sukkerhjem. En romlemantisk og lun "loveseat" ville kanskje valgt seg en klassisk og fjong chaiselongue, en snerten sexylubben toseter med ekstra deilige puter kunne kanskje funnet lykken sammen med en lang, mørk og maskulin treseter med ekstra spenst i fjæringen. ;p En eksklusiv divan kan nok kanskje også lokke noen, og vekke skjelv inn i margen på mangt et trebein der ute - såfremt hun er uten divanykker, da, vel å merke! ;) Andre igjen ville kanskje trives bedre ihop med en praktisk og smart sovesofa - eller hva tror dere om de som kan kobles sammen og bli en generøs (amorøs?) hjørnesofa - da er jo eierne deres garantert å havne i kosekroken på første date! =D

Vet DU hva DIN sofa pønsker på bak ryggen din...? ;)

(kvinne 45 år fra Nordland) lø. 25 okt. 2014 13:53 Privat melding

Haha @Tilia, det var i hvert fall et kult innlegg!
Jeg har ikke sofa! Bare to lenestoler og en saccosekk - iiik!
:)

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 26 okt. 2014 01:23

Saccosekk... *want* :(

Skjult ID med pseudonym Tilia sø. 26 okt. 2014 01:27

Hvaerdetdusier, BoaC!?! KUN TO ALENESTOLER!! *gisp!!* o.O
Ja, jeg ser for meg møbelpsykologen riste sakte og misbilligende på hodet, med et dystert blikk, en meeeget klandrende mine, nervøse rykninger på det ene øyet og en dirrende stressblodåre i pannen... (( :/ ))

Jaja, du kommer da iallfall fra et møblert hiem, dét bør jo telle noe. Selv om en stakkars ungkvinnssaccosekk nok IKKE trekker opp, vil jeg tro... :P NEI, ventnålitt! - nå ser jeg jammen for meg at det kommer en kjekk ungkar en vakker kveld, på NETTOPP en tilsvarende kjærleikslengtende ungkarssaccosekk!
De engang så slunkne og småtriste saccosekkene, som jo virkelig er møbel-avdelingens materialiserte hjertesukk, springer straks inn i hverandres mjuuuke favn og smelter sammen til et svulmende saccosekkhjerte, hvorpå BoaC & Mr.Right tumler forfjamset oppå, for så å synke dypere og dyyypere ned i saccosekkhjertets indre... ((( :/ ))) !

Neste dag i røde krigstyper på forsiden av landets aviser:
"TO PERSONER SLUKT AV AMORØSE SACCOSEKKER!" =O
" - unnslapp med et nødskrik ved å klamre seg til hver sin alenestol."

Puh-ha! Ja, vær litt forsiktig med sånne saccosekker, BoaC - man kan aldri være helt trygg for hva slike kan finne på hvis de slår seg ihop!! >;)
Men du vet - to alenestoler kan også søke sammen og bli et par... <3
Plutselig står de tett inntil hverandre en kjølig høstkveld, og før man vet ordet av det, er det heftig stolbeinflørting på gang, og varme og heit kjærleik oppstår, så selv putene rødmer og må ha en egen liten pute å gjemme seg fnisende bak. ;D
Og så får de jammen meg akkkkurat plass til et par lengtende sukkerbiter herfra som finner ut at de er ekstra søte SAMMEN. Bare vent og se! ;))

(kvinne 45 år fra Nordland) sø. 26 okt. 2014 12:38 Privat melding

Tidig du Tilia, men nå fikk jeg litt saccosekk-angst...
:D

Skjult ID med pseudonym missa sø. 26 okt. 2014 17:53

Like kjedelig på en søndag også....... Skikkelig vindvær, uler i vegga....fyr i ovnen,levende lys..... også sitter en alene!!