Alle innlegg Sukkerforum

Blokkering.

Vis siste innlegg
(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 25 okt. 2014 12:24 Privat melding

For noen dager siden fikk jeg en sånn standardmelding fra en mann. Jeg har ikke vært her inne på en stund, så jeg så den ikke før nå. Jeg går da inn på profilen for å finne ut mere, men da er jeg blitt blokkert. Jeg har aldri verken sett eller hatt kontakt med personen før.

Hva er egentlig poenget med å ta kontakt med noen for så å blokkere før den andre rekker å se det?
Sånn generelt; hva får dere til å blokkere noen?

Selv har jeg blokkert veldig få og det etter at de på en eller annen måte har vært ufin mot meg. Jeg har også blokkert noen få fordi jeg vet at de ikke er aktuelle for meg, litt for"oppryddingsgrunn".

Skjult ID med pseudonym Frolicat lø. 25 okt. 2014 12:32

Holder samme kursen som deg Metwo. Men ser at det praktiseres litt forskjellig. Ikke ta det så tungt eller personlig å bli blokkert.
-Skjønner at det selvsagt er veeeldig kjedelig hvis du tror han kunne vært interessant...
:)

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 25 okt. 2014 12:50 Privat melding

ganske enkelt at du ikke har svart eller lest mld på x antall dager...fordi du ikke har vært inne på en stund....man er jo her for å bli kjent med en evt en potensiell kjæreste kandidat...og å sende en mld til en, for så og vente på å få svar på den ene mld ,blir det vel ikke så mye bekjentskap av.
jeg har faktisk gjort det samme selv flere ganger,,og om jeg sender flere meldinger til noen så vil jeg nok fortsette å gjøre det...

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 26 okt. 2014 10:46 Privat melding

Jo hans, jeg ser jo den. Er nok kanskje ikke aktiv nok her inne. Dessuten har jeg for uvane å ikke logge meg ut når jrg lukker internett på nettbrettet. Da ser det nok ut som om jeg er inne, men at jeg ikke svarer på post. Burde kanskje skjerpe meg på dette.