Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 45 år fra Nordland) lø. 25 okt. 2014 12:26 Privat melding

Dett er min andre aktive periode på sukker i løpet av 5-6 år. Jeg syns (fortsatt) det er vanskelig å "treffe" på match. Sukker sin matchberegning vekter annerledes enn meg - det må den gjøre når jeg stadig får høy match med menn som ikke matcher på interesser...tenker jeg... :)
Hva erfarer dere at folk bløffer om eller underkommuniserer mest på profilene?

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 25 okt. 2014 13:06 Privat melding

tja hva skal man si ....men virker ikke som alle legger så mye vekt på denne matchinga her.....min erfaring herfra er at veldig mange av mine matcher stadig vekk forandre matchtall både opp og ned ,,tilogmed til ingen match...største grunnen til dette er at folk vil ha opp nye/flere matcher og det får dem når dem tar relasjonstesten på nytt og svarer annerledes....så ja..jeg legger nok veldig lite vekt på den beregninga .

(kvinne 45 år fra Nordland) lø. 25 okt. 2014 13:12 Privat melding

Ja, jeg vet at mange tenker som du. Selv endrer jeg sjelden og lite på relasjonstesten, men man kommer jo til noen innsikter iblant, som gjør endring fornuftig.
Hvorom allting er med matchtallet, så blir jeg litt lei når jeg veldig ofte erfarer at gutta som tar kontakt&jeg er på ganske kryssende kurs. Jeg mener, om en ikke er så nøye på matchtallet (som jeg er enig i at ikke alltid er så nyttig), så må en vel kikke litt på profilteksten da? -Eller bare profilbildet? ;) Hvis folk inderlig ønsker seg unger, så er det lurt å kontakte de som vil ha unger, f.eks... :) Hvis ikke det er en ons en er ute etter, selvsagt.... It's a jungle - and I'm only a tabby...

(mann 44 år fra Oslo) sø. 26 okt. 2014 17:38 Privat melding

Det kommer an på hvordan man tenker når man fyller ut relasjonstesten. For eksempel røyk, er det anti røyk for deg selv eller partneren du fyller ut? Noen røyker ikke selv men kan tolerere en partner som røyker. Jeg fyller ut for meg selv, setter antirøyk og svært viktig. Men du vil gi meg inntrykk av at du røyker! Bilder er viktigere, du kan fortelle mye om hvem du er gjennom bilder dersom man bruker hue. Sukker er full av lite gjennomtenkte bilder! Så en profil idag der vedkommende beskriver seg selv som glad og livlig...men har 8 bilder der hu så påtte sur ut!