Alle innlegg Sukkerforum

Hva med en karaoke-dating?

Vis siste innlegg
(mann 62 år fra Vestfold) sø. 26 okt. 2014 20:20 Privat melding

Jeg har et forslag: Hvordan ville du like en karaoke-dating? For de som liker og tør stå fram og synge for og med andre selvfølgelig. Man kunne samles i et lokale med karaokemaskin. Først prate sammen og bli kjent, spise litt og velge ut hvilke sanger man kunne tenke seg å synge. Så synger man for hverandre, først enkeltvis og så prøver man å finne noen duetter som kan synges sammen parvis. I første omgang altså å finne noen som liker de samme sangene og vil synge sammen. Kunne det være noe som sukker ville prøve å arrangere?

(mann 32 år fra Oslo) ma. 27 okt. 2014 01:31 Privat melding

Hørtest for min del fantastisk ut. Men jeg liker elsket jo å synge.

Prøvde å være med på jubileumsfesten men der kom jeg til kort. Så folk som kom dit med venner og det hadde nok mulig hjelpt litt. Vanligvis har jeg ikke voldsome problemer med å snakke med folk men der slet jeg. Mulig fordi jeg mest ødela for meg selv ved å tro at forventningene av å kunne "selge" seg selv var skyhøye. Kanskje bedre lykke neste gang.

Men ja, støtter karaoke!:-)

Skjult ID med pseudonym Tilia ma. 27 okt. 2014 21:39

Dytter denne tråden lenger opp, slike initiativ bør få flere lesere. :)

Superbra forslag for dem som liker karaoke, og dem kan det jo være mange av. Ville bare si at slike treff nok neppe kommer til å bli arrangert av sukker, men for en stund tilbake var det en østlandsgjeng med forumfolk herfra, som pleide å arrangere sånne minitreff iblant - annonsert med tid og sted her på forumet, og så kunne folk bare slenge seg på hvis de var i nærheten. Jeg var ikke med der, men mener å huske at det da ble nevnt en og annen karaokebarkveld, og ellers bowling, aketur på vinteren, eller bare en koselig pub-tur med skravl og brus/øl/vin i glasset. Man kan jo anta at det også er lettere å bli kjent og komme i prat på sånne minitreff med litt færre folk, enn på de store sukkerarrangementene som samler større skarer. (jfr. det Hatsputh skriver)
Så hvis du vet om en bra karaokeplass, og foreslår konkret tid og sted her, kan det jo hende at en flokk med flere forumsangfugler henger seg på, og at dere kan bli en ny sånn sosial gjeng. :)