Alle innlegg Sukkerforum

Gjeeesp...!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Frolicat ma. 27 okt. 2014 20:26

Kjære guttene.
Det hadde vært så mye gøyere å lese profiltekster hvis ikke alle var nesten dønn like. Friluftsliv til lands og til vanns og i lufta med, sommer som vinter, liker å lage mat, en tur på by'n og sofakroken med en god film (og et glass vin, ja). Kjære folk, by på dere selv da. Litt. Jeg vet at dere kan! (Eller har sosialdemokratiet lykkes i å gjøre alle like?)
:)
Plis.

Skjult ID med pseudonym John Doe ma. 27 okt. 2014 20:28

Kan du bytte ut "kjære gutter" med "kjære alle sammen", så er vi enige...

Skjult ID med pseudonym jaudå ma. 27 okt. 2014 20:37

@ts Du får vise oss din profiltekst så vi får se et eksempel på en original en!

Skjult ID med pseudonym jaudå ma. 27 okt. 2014 20:43

@jente
trene, være sammen med venner, dra på tur, reise, en kveld i sofakroken etc.

Så er det de som brenner for miljø. Sånne skulle jeg gjerne møtt. Det er ganske mange av dem. Men hva, hvordan eller hvorfor de brenner... se DET er umulig å vite :-b

"Brenner" er vel et utbrent ord muligens.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 27 okt. 2014 20:46 Privat melding

Gi meg en gjesp faktor på profilen min da :-)

(kvinne 39 år fra Akershus) ma. 27 okt. 2014 21:17 Privat melding

@Kris_M:
Du har ikke noen "gjeeesp"-faktor, du er bare litt for "ordentlig og perfekt" for meg ;-)
(min høyst subjektive, personlige mening)

Jeg har eksperimentert, og kommet frem til at profilbildet (eget) er høyt korrelert med antall, og til dels også, type henvendelser på meldinger..så vet dere det. Jeg stiller meg selv og teksten min lagelig til for hugg, hvis noen ønsker å uttale seg om min gjeesp-faktor.
(Ja, jeg driver snikete reklame for egen profil siden besøkstallene stupte da jeg skiftet tilbake til et mindre "kom og ta meg"-profilbilde, har abstinenser rett og slett.. *fnis*)

Skjult ID med pseudonym Frolicat ma. 27 okt. 2014 21:23

Men @Villrosa, det er jo det lille ekstra som trigger nysgjerrigheten, hvis en skal se litt forbi profilbilde og matchtall som er litt overfladisk...?

@Kris_M din tekst var slett ikke verst. Jeg lo i hvert fall av det med kongler - som jeg kommer til å huske ;)

Interessant (og ikke overraskende) at jentene er like kjedelig. Litt trist, da.

I min profiltekst har jeg prøvd å vise hvem jeg er, hun vennene mine kjenner og ting de bemerker og trekker frem. Jeg har laget en Liker- og en Liker ikke-liste, som inneholder alt fra lukten av fjære og Trond Viggo Torgersen på Liker, til sarkasme og å vatre vaskemaskinen på Liker Ikke. Det funker ikke så verst. Men jeg skal ikke skryte på meg å bli nedrent av tilbud :)

Miljø-saken er jentene opptatt av...det brenner de for? En kan jo undres, ja :)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 27 okt. 2014 21:24 Privat melding

Kongler er et seriøst problem om du går barbeint i skogen... ;-)

(kvinne 45 år fra Nordland) ma. 27 okt. 2014 21:36 Privat melding

Ser den, @kris_M! Som vann i ermet.
Og egentlig @Villrosa, nei, jeg syns ikke livet først og fremst er sånn du beskriver det.
:)
Sayonara!

Skjult ID med pseudonym Calvados ma. 27 okt. 2014 21:43

Sukkerfruene kan jo avlegge profilen min et besøk, da. Der er det verken sofakrok eller friluftsliv høyt og lavt, eller til vanns eller lands. Jeg kan til nød tilby en armkrok, men det betinger at dere må ta med resten av kroppen min på kjøpet. :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 27 okt. 2014 21:44

Jeg tror nok at de fleste profilene her inne er i all hovedsak ganske like når det kommer til profiltekst.
Menn har mange likhetstrekk med hverandre og kvinner like så.

Alt bunner i at ingen ønsker å være forskjellig og at de tror at det er dette det andre kjønn ønsker å lese.
Det største problemet oppstår når en skal se etter en profil som er interessant for en. For hvordan skiller man de som genuint og ofte gjør alt det som står i profilen (som oftes trening, skog og mark, fjell, osv., osv.) og de som bare har klistret det der fordi de ikke vet bedre?

Jeg klarer ikke å skille de og dermed ender jeg opp med å ikke kontakt de til tross for at vi kanskje egentlig har noe til felles, rett og slett fordi jeg hverken bor på treningsstudio eller ute i skogen eller oppe på fjellet. :P

For all del, jeg dømmer ingen, for dere har sikkert større suksess enn jeg har, jeg som skiller meg ut og er dønn ærlig.

Skjult ID med pseudonym Calvados ma. 27 okt. 2014 22:12

For mitt vedkommende har jeg en profiltekst som skiller seg ut. Uten den hadde jeg ikke hatt en sjanse her inne. Jeg er ikke spesielt kjekk av utseende, og det er humoren og formuleringsevnen min i profiltekst og meldinger som gjør at jeg lykkes i rimelig grad. "Rimelig grad" betyr at jeg kan skrive meg til en date ca en gang i måneden. Jeg bor i en større by, så da er det en del potensielle å skrive med. :-)

(kvinne 45 år fra Nordland) ma. 27 okt. 2014 22:13 Privat melding

Interessant å lese folks oppfatning og erfaringer her :)

(mann 30 år fra Østfold) ma. 27 okt. 2014 22:23 Privat melding

*gjesp*

Skjult ID med pseudonym Antro ma. 27 okt. 2014 22:24

Sosialdemokrati? Liker proffboksing, kjøring med snøscooter og handle i søndasåpne butikker jeg;)

Skjult ID med pseudonym Orange ma. 27 okt. 2014 22:32

Sukkerprofiler er noe av den mest traurige lesingen jeg har vært borti, så det forundrer meg ikke at normen er den samme hos oss menn. Jeg tror mange hadde vært tjent med å gi personlige avtrykk som gjorde det lettere å katalysere en samtale. De flest profiltekster her oppmuntrer jo ikke til det i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym Frolicat ma. 27 okt. 2014 22:46

Skjønner godt @Calvados og er helt enig med @Orange - du sa det!
Og. Det er ikke om å gjøre å være så spesiell - det er påfallende når den jevne hop med gutter fremstiller seg som gourmetkokker og driver ekstremsport. (Det er nok alfahann-syndromet som har tatt dem.) Vi damene har sikkert liknende merkelige gjengangere. dette er vel ment for å skille seg ut, men når alle fronter det blir jo alle lik.
Samtidig skjønner jeg jo at det kan være vanskelig. Men har du en kjedelig kveld uten noe på tapetet, så kan du jo pusse litt på profilteksten, kanskje?
:)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 27 okt. 2014 23:15

@Frolicat

Jeg har som nevnt en annerledes profil uten at den er så spesiell at den skremmer. Hjelper det meg noe? Nei, overhodet ikke.
Om noe så tror jeg faktisk at jeg hadde fått flere henvendelser og flere svar om jeg skrev om profilen min til å ligne alle andres.

(kvinne 36 år fra Buskerud) ma. 27 okt. 2014 23:31 Privat melding

Jeg slår ett slag for et sosialt eksperiment! Ved å skrive ting som "jeg liker å lage kåper av andres slukhår" og/eller "jeg synes ordet stalker er urettferdig" kan vi jo sjekke om det nytter å være veldig annerledes :)

(mann 32 år fra Oslo) ti. 28 okt. 2014 04:13 Privat melding

Jeg aner ikke om jeg har en "gjesp" faktor eller ikke, (fasinerende beskrivelse, burde bli et fast uttryk. Og en skala) men det jeg vet er at det er veldig vanskelig å beskrive seg selv. Har vært med på en del øvelser angående dette, alt fra Jobb-kurs til teaterarbeid og det er ofte en gjenganger har jeg lagt merke til. I allefall her i kjære lille Norge. Jeg har vært litt hard mot denne kulturen hvor man ikke har lov å skille seg litt ut i det minste. For jeg vil anta at alle av oss her inne er egentlig veldig forskjellige mennesker. Vi har våre egenskaper, hva vi kan og ikke, hva vi liker og ikke, våre flaue episoder, vår storhets-øyeblikk og våre fall og problematiske sider. Det er jo det som gjør oss til hvem vi er. Men jeg merker det selv. Det er vanskelig å hinte til slike ting uten å si dem rett ut. Og sier man rare ting om livet sitt rett ut er det ofte man blir litt oversett eller faktisk ignorert. Samtidig så dukker det opp da også slike ting som dette her ofte, hvor det er snakk om å være "kjedelig". Jeg tror det er ganske "normalt" å fremstå kjedelig. Da viser man at man er rolig og ganske trygg. Fordi helt ærlig, ja man kan le av kommentarer som " I fritiden liker jeg å barbere kameler og sauer, og danse ballett i stua naken." eller mulig enda værre "Jeg liker å slikke elverpostei av skuldre og å se på Buffy ikledd kappe og solbriller.", men blir de ment seriøst så blir man litt satt ut vil jeg tro og ofte skyver man disse unormalitetene vekk fra seg. (Sistnevnte har jeg faktisk fått høre av en kompis skulle på date med en fyr. Han trodde ikke på det, det visste seg å være sant. Han ble litt satt ut, mildt sagt). Er det noe å gjøre med dette? Antagelig. Og ikke alle er "normale", og det er fint, men hadde alle vært supersære hadde det vært et problem og. :P

(mann 52 år fra Oppland) ti. 28 okt. 2014 04:19 Privat melding

:)

Skjult ID med pseudonym MrBig ti. 28 okt. 2014 07:46

Damer reiser hele tiden !! Og har en trang til å ramse opp alle steder de har vært .

Skjult ID med pseudonym jaudå ti. 28 okt. 2014 08:09

De burde heller fortelle hvor mye (fly)bensin de har svidd av, sånn som de brenner for miljøet.... AH! Der har vi det! Det er BENSIN de brenner for miljøet!!!

Skjult ID med pseudonym durrr ti. 28 okt. 2014 09:27

Kjære Frolicat,
Vi er ikke her for å tilfredsstille dine behov. Vi er her for å finne noen som liker oss for hvem vi er.

Skjult ID med pseudonym Frolicat ti. 28 okt. 2014 11:17

;)

(mann 44 år fra Akershus) ti. 28 okt. 2014 11:21 Privat melding

Utifra hva jeg leser her, så har jeg nok en høy gjespefaktor på profilen min.
Så forslag for å sprite den opp mottas med takk :)

(mann 41 år fra Oslo) on. 29 okt. 2014 20:29 Privat melding

Jeg hadde engang en veldig spenstig profiltekst, syns jeg selv da... Dessværre null repons på den også.

Idag, når jeg ligger hjemme med brukket rygg, dype gnagsår på begge føtter, forstuet tommel og ei sugende lårhøne, så har jeg hatt litt tid til å bladd igjennom et par profiler, og har funnet 5 stykker som jeg har skrevet til.. 2 av de ble lest for 2 timer siden ser jeg nå. Ingen respons.

Og det er ikke "Vil du se min lårhøne?" type melding :) hehehe
Det er meldinger der jeg spør om noe som er relatert til profilen, slik at hun vet at jeg har lest den. (Lest, men kanskje ikke forstått alt)

(mann 46 år fra Oslo) to. 30 okt. 2014 20:06 Privat melding

@Frolicat
Ja, det er mye 'en-tur-på-byen-et-glass-vin-dilldall'. Jeg aner ikke hvorfor. Men jeg vet at egentlig har de aller fleste (og i bunn og grunn absolutt alle) langt mer å by på. Hvorfor det ikke kommer tydeligere frem hos mange vet jeg ikke. ...Forstår ikke.

Skjult ID med pseudonym bos to. 30 okt. 2014 20:45

Jeg tror at De fleste gjør så godt De kan ut ifra egne forutsetninger , altså er det flest gjennomsnitt mennesker . Ikke verre en det :-) Alle kan ikke være forfatter og skulle man få hjelp til utfylling vil det ikke være DEG .

(mann 38 år fra Oslo) to. 30 okt. 2014 21:22 Privat melding

Jeg skriver ikke som veldig mange andre gjør, men hva man skriver om seg selv og bilde viser, viser ingen ting om hvem jeg er som person,...

Skjult ID med pseudonym Tja. to. 30 okt. 2014 21:28

Tror jeg skal ta på meg en klovnenese og et blinkende neonskilt på brystkassa der det står en morsom vits.

Og et mer dempet og dypt dikt på ryggen.

Da får jeg sjans, vel?

(kvinne 35 år fra Buskerud) to. 30 okt. 2014 21:29 Privat melding

Det virker som om det er en slags 'mal' folk følger når de skriver profiltekst, og jeg skjønner jo at hensikten er å framsnakke segselv for å framstå som mer attraktiv, og at å dra fram noe negativt kan virke ..negativt, men samtidig blir alt så klinisk.

Skjult ID med pseudonym bos to. 30 okt. 2014 21:32

@Trapezium

Jeg tror du tar feil , på den ene eller den andre måte sier det ganske mye om deg selv og skjuler du hva/hvem du er vil noen få seg en overraskelse men likevel si noen om deg :-)

Skjult ID med pseudonym Panser to. 30 okt. 2014 21:36

SLUTT Å LES TEKSTER OG KOM DEG UT AV SOFAEN OG VEKK FRA INTERNET OG MØT DISSE GUTTENE....
så merker du at de ikke er like.
Tekst og bilder blir det ikke barn av.

(mann 46 år fra Oslo) to. 30 okt. 2014 21:54 Privat melding

@Panser
Har du prøvd? (Parre tekst og bilde)

Skjult ID med pseudonym condis83 fr. 31 okt. 2014 11:08

Så hva vill du at vi skal skrive. Skriv om deg og dine hobbyer. Hva forventer du ? Hva ser du etter. En prins på hvit hest med masse kr. Nei ? Skal vi skrive om vakker blå himmel. Og slutt på krig og fred. Eller er livet ditt då spennende i forhold til oss? Nei? Kansje en grunn til du er singel? Nei? Noe og tenke på kansje. Vil du vi skal juge og skrive masse svada som ikke stemmer? Nei?