Alle innlegg Sukkerforum

må være over 180cm?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym han fr. 31 okt. 2014 20:29

Endel jenter skriver på profilen noe lignende må være over 180cm. For meg så er dette veldig overfladisk. Jeg likestiller det med å skrive må være under 70kg.

vekten kan man faktisk endre på men det kan man ikke med høyden så jeg syns det er enda værre og jeg utelukker alle jentene som skriver det. Er 183 selv så det er iikke fordi jeg er lav at jeg syns dette.

Skjult ID med pseudonym John Doe fr. 31 okt. 2014 20:44

Var innom en profil der hun søker etter en høy og mørk fyr,,,, tror det hadde blitt om enda stillere på min profil om jeg søkte etter ei lita slank ei med sprettrompe ;)

Skjult ID med pseudonym Ny-singel fr. 31 okt. 2014 20:48

Har ikke skrevet ønske på høyde, men.....er selv 180(dame) og jeg ønsker å i det minste kunne se mannen i øynene uten å se ned...føler meg ikke vel da....sorry.....utseende ellers spiller mindre rolle:)

Skjult ID med pseudonym CPU fr. 31 okt. 2014 20:49

Er bare å reise ned til afrika det, så finner hun alle de høye og mørke fyrene hun vil ha.

(kvinne 35 år fra Buskerud) fr. 31 okt. 2014 20:53 Privat melding

Synes det er litt pussig det høydegreiene selv. Har aldri tenkt på det, men det er sikkert fordi jeg er litta. Innbiller meg at det "kravet" er større blandt høyreiste kvinns :)

Skjult ID med pseudonym John Doe fr. 31 okt. 2014 20:53

Men det er jo helt forstålig @ny-singel, men det er faktisk mange jenter som søker høy og mørk, når de selv er 160+...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 31 okt. 2014 20:56

@John Doe

Hæh? Mener du å si at det ikke er normalt at man under drømmekjæreste har skrevet at en søker ei som er FHM chubby?

Hmm.. Det kan jo egentlig forklare litt hvorfor det er så stille her.. :P

@topic ellers

Urk.. Jeg skjønner det kan være frustrerende for de som ikke passer, osv., men er det ikke snart på tide å innse at folk er forskjellige? Folk har forskjellige preferanser.
Det er ikke noe å ergre seg over, bare hopp videre.
Mulig jeg er rar, men jeg har aldri forstått hvorfor folk henger seg opp i at noen søker noe som ikke passer?
Jeg irriterer meg da for svarte ikke over alle damene som søker andre type gutter enn meg, noe som 99% her inne strengt talt gjør.
Jeg fokuserer heller på de som faktisk søker en som meg. De jentene har min fulle oppmerksomhet.
Så gi dere gjerne til kjenne om jeg ikke har søkt langt nok i avstand enda. ;)

Skjult ID med pseudonym John Doe fr. 31 okt. 2014 20:58

Pow@
jeg sa vel ikke at det var under drømmekjæreste? Dette var det første som stod i profilen hennes....

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 31 okt. 2014 21:04

@John Doe

Haha... Artig.. Ikke at jeg hadde kontaktet henne, men sikkert nok at de mennene som tar det som en utfordringen.
Eller at menn som passer beskrivelsen faktisk gjør det.

Kontakter heller ikke alle de som skriver at de ser etter en som er høy, mørk og kjekk.
Det kan godt hende at de spøker, men jeg velger å ta det de skriver i profilen seriøst. :P

Skjult ID med pseudonym han fr. 31 okt. 2014 21:06

@powpow

Er enig i det du sier men selv om jeg er innenfor mange av disse høydekrava så utelukker jeg alle som har det som krav. Det er bare veldig turnoff for meg

(kvinne 46 år fra Vestfold) fr. 31 okt. 2014 21:15 Privat melding

Hvorfor henge seg opp i hva andre har som preferanser???
Er bare å la være å ta kontakt med damer/menn som har skrevet noe dere ikke liker.
Alle har forskjellige preferanser og det har ingenting med å være overfladisk å gjøre. Det er 2 vidt forskjellige ting.
Jeg selv ønsket en mann som er minst 10 cm høyere enn meg (og flere andre preferanser selvfølgelig) nettopp fordi jeg elsker å kose. Liker å kunne legge hodet inntil brystet hans og holde rundt han mens vi står oppreist. Det er ikke mulig med en lavere mann.
Så la nå folk få ha sine preferanser uten at det skal skrives stygt om dem, som at de er overfladiske. Dere som skriver dette, tror jeg sliter med å få tak i den dama/mannen dere ønsker dere og derfor hyler dere ut at de som skriver dette med høyde, hårfarge, vekt osv er overfladiske. De vet vel selv hva de liker og ikke liker så hvorfor skal de ikke få lov til å skrive det i sin profil? De ønsker da ikke kontakt med de som ikke oppfyller preferansene. Ferdig med det, så enkelt er det, gå videre til neste :)

Har heldigvis vært så heldig å møtt drømmemannen, så til dere som har preferanser som andre ser på som å være overfladisk, ikke bry dere om dem!! Jeg fikk høre fra et par av de som skriver i forumet her at jeg var overfladisk, men min drømmemann dukket opp og han liker alt med og ved meg og vise versa ;) Så hvorfor senke sine preferanser? Den rette dukker opp :)

(mann 38 år fra Vestfold) fr. 31 okt. 2014 21:27 Privat melding

Så lenge dama er høyere enn meg så er det greit... (jeg er ca. 1m)

(mann 44 år fra Akershus) fr. 31 okt. 2014 21:28 Privat melding

@nicki-2. Gratulere med funnet, da er da kanskje håp for resten av oss også :)

Personlig så er høyde en ting, men synes mange damer(har ikke sett på menn) har veldig mange konkrete kvar til drømmemannen. Og de får være deres greie, tenker bare at man da utelukker å finne den rette, for kjærligheten konmer i alle former og farger :)
Så vær åpne snakk med folk, selv om de kanskje ikke er innertieren, det kan hende du blir overrasket.
Hilsen en på 173 :)

Skjult ID med pseudonym Mr Mr fr. 31 okt. 2014 22:03

@ Nicki2

Du sier du har funnet drømmemannen, men likevel sitter du her på Sukker.. Da tenker jeg at du har ikke vært mange dager sammen med denne drømmemannen.. Og hvis du har funnet deg drømmemannen, hvorfor har du i det heletatt behov for å logge deg inn på Sukker da..

Det må da være lov til å stiller seg undrende til at så mange damer sortrer bort så mange fantastisk bra menn... Det er ikke overfladisk sier du.. Nei vel, hva er det da?

Så ikke være så eplekjekk der du sitter, for om noen uker så sitter du kanskje her igjen... Og da kan vi ha en samtale om drømmemannen din..

Skjult ID med pseudonym Orange fr. 31 okt. 2014 22:13

Mitt inntrykk er at det som oftest er de som er rimelig høye selv som skriver det. Selv er jeg 195 og ser stadig vekk på profiler hvor hun er 160-170 at matchblomsten ikke akkurat er vertikal.

På nettdating er det kanskje sånn at man i betydelig større grad jakter sib forestillingen av drømmemannen eller drømmekvinnen og får følgelig tunnelsyn, mens man i virkeligheten ikke er like låst til det bilde. SIden høyde er det som blir tatt opp: holdning er noe som forsvinner på nett og man hefter seg sånn opp i målene.

Skjult ID med pseudonym Mr Mr fr. 31 okt. 2014 22:24

Men alle vet vel at blomsten alltid er lavere en ugresset... ;o)))

Skjult ID med pseudonym littsprek lø. 1 nov. 2014 00:10

Det er forskjell på ønsker og krav... Et krav MÅ være oppfylt pr definisjon. De fleste noen krav til en partner. Noen kan være om personlighet, andre utseende. Noen har sikkert krav som aldri får oppfylt, men det er jo deres problem. Har noen et krav så hjelper det neppe å prøve å overbevise vedkommende.
Next! :)

Skjult ID med pseudonym Fluufi lø. 1 nov. 2014 00:54

Ja, det står i regelboka..

Skjult ID med pseudonym durrr lø. 1 nov. 2014 04:27

Selv vurderer jeg å skrive at dama må ha store pupper, minst en D-cup. Jeg liker å ligge på myke ting når jeg ser film. Det er ikke mulig med ei jente som er flatbrystet.

Jeg liker også å holde rundt dama med en arm. Det er ikke mulig med damer som er runde.

Jeg ønsker i det minste å kjenne at hendene mine har noe å ta tak i...føler meg ikke vel når dama ikke har sprettrumpe.

Litt latterlig? Sikkert, men dette er den mannlige ekvivalenten av kvinner som maser om høyden. Kunne du som kvinne, helt ærlig opplevd å se dette på 90% av alle profiler uten å føle altfor sterk kroppsfokus og press for å endre noe du ikke kan? Hadde du følt deg attraktiv når så mange profiltekster beskriver det du IKKE er?

Tenk dere litt om.

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 1 nov. 2014 11:38

Kanskje er det noe med Sukkers formulering her også: Beskrivelse av drømmemannen/drømmedamen.

Ja, kanskje har drømmedama D-cup og sprettrumpe og kanskje er drømmemannen over 1.80. Men hvorfor skal vi tenke drømmemann og drømmedame i vår søken etter kjærlighet?

Kanskje hadde "Kvaliteter som er vitkige for meg hos en partner" gitt et mer nøkternt og realistisk svar?

Skjult ID med pseudonym Mr Mr lø. 1 nov. 2014 14:16

Godt sagt, Durrr!

(kvinne 46 år fra Vestfold) lø. 1 nov. 2014 15:47 Privat melding

@Mr Mr
Hvis du hadde lagt merke til det så har jeg ikke profilbilde lenger. Logget meg inn her i går for første gang på flere uker for å slette alt som slettes kan. Klarte ikke la være å kommentere da det er helt latterlig at dere menn som ikke har de preferansene som damer skriver de ønsker seg absolutt må kritisere dem! Du Mr Mr er en av mennene her inne som er aller verst! Du får tydeligvis ikke tak i eller kontakt med damer her inne som DU vil ha og derfor MÅ du kritisere og kalle dem overfladiske. Ikke tør du stå frem med annet enn pseudonym heller. Veldig feigt! Skal du kritisere andre for at de har preferanser du ikke kan oppfylle så stå i hvertfall frem med hvem du er. At man vet hva man liker og ikke liker har INGENTING med overfladiskhet å gjøre. Hvorfor skal man gå inn i et forhold men noen man absolutt ikke ser som bra nok?? Skal man bare ta til takke med det man kan få?? Nei det blir for dumt! Tror nok alle vil ha en de føler er det beste for dem og ikke en som er grei nok.
Jeg kommer nok ikke tilbake hit ser du, så den samtalen kommer vi nok ikke til å ha ;) Han er drømmemannen med stor M og jeg er drømmedama hans ;)
Måtte bare inn å kommentere deg nå, da du som alltid tar feil av meg ;)
Bindingstiden min går ut om en uke og da er jeg ferdig her inne :D
P.S. Kjæresten min vet jeg har logget meg inn for å slette og kommentere så vi har ingen hemmeligheter for hverandre:)))

Takk for meg og lykke til videre alle sammen. Gi aldri opp håpet om at den rette dukker opp:))))

Skjult ID med pseudonym Ny-singel lø. 1 nov. 2014 15:51

Av og til skulle jeg faktisk ønske at de som har KRAV om D cup, fast sprettrumpe og ikke ett gram for mye kunne skrevet det! Så hadde jeg sluppet å brukt tid på å sende de brev...
Det står ofte: du må være fornøyd med deg selv, sporty, pen, like å trene osv, osv...
Jeg er fornøyd med meg selv, jeg er sporty, jeg liker å trene og synes selv jeg er pen!
....men for mange er rumpa for stor, puppene for små, midjen ikke smal nok og resten ikke fast nok(ja, kroppen er over 40 selv om hode er i slutten av 20 årene)
Å JEG LIKER MEG SELV....er i grunnen fornøyd med det:-)

(mann 32 år fra Oslo) lø. 1 nov. 2014 16:04 Privat melding

Tja, Dømt etter den så burde jeg hatt mer kontakt er inne (ikke at jeg klager, Jeg kan bare håndtere en om gangen uansett.) Jeg ser forøvrig ikke det kravet så ofte, men ser at damer på 177 og oppover gjerne stiller det kravet, noe jeg lett kan forstå.

Jeg har og lært at damene ikke nødvendigvis leser teksten her inne uansett, traff ei som ble helt snodig "IRL" fordi hun ikke hadde fått med seg at jeg er 190... Noe som ikke er en oppførsel vi Menn kan ha om dama skulle ha store pupper, dog jeg tror det og kan ha noe med ønske om maskulinitet og ønsket om noen hun føler at kan beskytte henne. (Selvom f.eks en fyr på 165 med sort belte i taekwando raskt kan banke meg før jeg får summet meg, så ser nok jeg litt mer fryktingytende ut ved første øyekast)

Alle har forskjellig smak, og jeg mener at det er nok like lett å sette det inn i profilteksten først som sist.. Er hun hellbent på en høy mann, så kan det raskt bli bortkastet tid. Men det er jo lov å prøve da, gutta, kan hende du er sjarmerende nok til at hun driter i det :)

Skjult ID med pseudonym Mr Mr lø. 1 nov. 2014 16:46

@ Nicki-2

Føles det bedre nå?

Du har aldri vært så god på å ta poenget...

Godt bindingstiden din er over...

(kvinne 39 år fra Akershus) lø. 1 nov. 2014 17:52 Privat melding

Hm altså @durr, hvis vi skal begynne å snakke om å se krav overalt, så er det vel bare å åpne en hvilkensomhelst avis eller blad.. Så finner man uoppnåelige krav og "forbilder" for både damer og menn.

Jeg kan skjønne at høye damer opp mot og over nevnte grense ønsker seg en mann som ikke er 20 cm lavere enn dem når de stasher seg opp med hæler. Det er noe med å føle seg feminin, beskyttet og "tiny", innimellom. Sikkert samme greia som at du synes det er kjekt å kunne holde rundt dama med én hånd, føle seg mandig og større blablabla osv..

Jeg skjønner tankegangen til TS, men det er ikke sikkert at det er så overfladisk ment som det kan virke, tenker jeg da, og så lurer jeg på om denne "høydepreferansen" er aldersavhengig? Hva slags korrelasjon er det mellom høydeønske og alder på dama? :) Eller er det ingen sammenheng?

Skjult ID med pseudonym durrr lø. 1 nov. 2014 20:41

Smylfz:
Jeg sier ikke at kvinner ikke skal ha disse preferansene. Det trengs bare ikke å opplyses om til alle og enhver.

Og forøvrig, du skjønte det kanskje ikke men første delen av forrige innlegg var satire, ment til å vise damer hvordan vi menn føler oss når damer forteller oss at de avslår oss på et grunnlag vi ikke kan noe for.

Tror jeg skal slutte å bry meg. Det virker som om kvinner er blinde for kroppspress når det ikke er dem som er offeret. Jeg gir opp.

(kvinne 46 år fra Akershus) ti. 4 nov. 2014 22:13 Privat melding

Nå er jeg "heldig" da jeg er 1,66 så jeg møter sjelden problemer med høyden på gutter og de trenger absolutt ikke være 1.80 :) Synes ikke at jentene må være overfladiske bare fordi de ønsker over en viss høyde, kan være at jenta selv er høy og ikke ønsker noen som er mye lavere. Jeg har sett profiler som skriver at de ønsker en nett litta mørk jente, eller en med timeglassfigur, vell trente, osv Dette ser jeg ikke på som overfladisk da de må få lov å sette opp de ønske de vil. Jeg blar bare pent forbi :)

(kvinne 50 år fra Hedmark) ti. 4 nov. 2014 22:36 Privat melding

Jeg selv ønsker meg en høy mann, men det er overhode ikke noe krav så han jeg tilbringer en del tid med nå er bare litt over 170 ;) ooooog like god som en høy mann ;)
"Drømmemannen" er gjerne 185 -> men personligheten har jo ikke noe med høyden og gjøre så det har liten betydning egentlig :)

Skjult ID med pseudonym 37 ti. 4 nov. 2014 23:32

Som en lav mann har jeg ikke noe problem å se hvorfor en høy dame ønsker en mann som ikke er særlig lavere. Ønsker heller ikke en dame som er betydelig høyere enn meg. Men synes det er litt snodig at ei dame på 160 skriver et ønske om at mannen er 185+ som et av få eller eneste ønske i profilen...

Skjult ID med pseudonym durrr on. 5 nov. 2014 03:26

Preferanser er vel og bra. Men når profil på profil handler om kropp, så oppleves det som kroppspress. Det er ikke rart at etterhvert som kvinner blir mer vokale på de fysiske kravene de har hos menn, at flere og flere menn får sppiseforstyrrelser og problemer med selvbilde.

Har dere kvinner tenkt over at det kanskje ikke er nødvendig å skrive "kroppen din må være X cm høy, Y% muskelmasse" osv?

Jeg sier på ingen måte at menn ikke snakker om kropp, men to negative ting lager ikke en positiv ting. Vær så god, ha alle preferansene. Men er det virkelig nødvendig å si "jeg vil bare ha menn over 1.80, og det er ikke du"? Holder det ikke å si "du er ikke min type"?