Alle innlegg Sukkerforum

Profil uten bilde

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym my lø. 1 nov. 2014 10:26

Jeg gir opp snart. Av mine tredve beste matcher er 2/3 uten bilde. Hva er vitsen med supermatch, hvis du ikke kan se hvem det er?

(mann 65 år fra Hordaland) lø. 1 nov. 2014 11:05 Privat melding

Send dem en liten melding og prat litt sammen først. Og hvis dere merker at dere er noenlunde på bølgelengde, så be om bilde. Det kan være mange grunner til at man ikke har bilde på profilen. Regner med at de fleste bare er litt tilbakeholden med å legge informasjon om seg selv åpent ut på internett.

Skjult ID med pseudonym Missb lø. 1 nov. 2014 11:22

Personlig er jeg ikke sikker på om de fleste er litt tilbakeholdene. Min erfaring er at de er gifte og ute etter eventyr, eller de bare er ute etter eventyr og er "ekle". Har blokkert to stk i dag..

Så jeg har dessverre ikke så mye til overs for bildeløse, spesielt når de ikke har skrevet noenting i profilen sin..Nå sier jeg ikke at det gjelder alle, men endel.

(kvinne 38 år fra Akershus) lø. 1 nov. 2014 11:38 Privat melding

Det Missb sa :)

Du skal ha en sabla god profiltekst for å få svar fra meg hvis du ikke har bilde, og jeg skriver _aldri_ førstemelding til bildeløse..

Jeg er enig med TS, totalt waste, men mange av dem er ofte helt nye. Jeg pleier å gi dem en uke eller to, slik at de kan få inn et bilde, men hvis de fremdeles ikke har fått bilde da (enten profilbilde, eller i album), så blokkerer jeg ofte, spesielt hvis de har vært på profilen min flere ganger.

Jeg er ikke interessert i å bli "stalket" av spøkelser jeg ikke vet hvem er rett og slett :)

Skjult ID med pseudonym høststorm lø. 1 nov. 2014 13:05

Har dessverre erfart at de uten bilde ikke er noe for meg utseendemessig, og jo da utseendet har noe å si for meg!

Skjult ID med pseudonym Voksenmann lø. 1 nov. 2014 17:29

Det er masser av bildeløse kvinner her inne også.
Det er klart utseendet betyr noe. Ikke nødvendigvis i betydningen pen/vakker. Jeg har erfaring for at utseendet betyr mye for å forstå hvilket kontaktgrunnlag man har å utgår fra. Kroppsspråket gir et vesentlig bidrag i en kommunikasjon, og av ansiktets utseende ser jeg faktorer i kroppsspråket. Jeg erfarer at sjelen / indre energi / indre personlighet i stor grad er med på å forme utseendet gjennom det vi kaller "utstråling". Og den syns selvfølgelig i tørre grad på bilder enn bare i tekst.
Det er stor risikosport å gi seg i lang dialog med en som man ikke vet utseendet på, fordi man fort skaper seg sitt eget bilde...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 1 nov. 2014 18:56

Jeg føler meg litt tøff for tiden, så jeg hadde glatt tatt kontakt med ei jente uten bilde. ;)
Hmm... eller kanskje jeg bare er desperat.. Who knows.. :P

Skjult ID med pseudonym Fluufi lø. 1 nov. 2014 18:59

Du har jo selv sagt at du ikke tar kontakt med noen, pow.. Jeg er nesten litt imponert :)

(mann 65 år fra Hordaland) lø. 1 nov. 2014 19:41 Privat melding

Smylfz: Jo, du har selvfølgelig rett, sett fra ditt ståsted. Hvis jeg hadde vært en ung, flott dame på 34 år hadde jeg sikkert gjort det samme. Men Sukker ser nok veldig forskjellig ut avhengig av kjønn og aldersgruppe. Siden jeg altså er 61 år :-( søker jeg jeg jo etter damer i omtrent samme alder, som bor i samme fylke som meg. Da får jeg omtrent 30 treff med matchtall over 90. Av disse har faktisk bare 10 profilbilde. Og jeg tviler veldig på at de 20 andre har slike skumle motiver som du og Missb nevner :-) Man kan si mye om damer i alderen 55 til 65, men stalking er vel ikke det de driver mest med...

(kvinne 38 år fra Akershus) lø. 1 nov. 2014 19:47 Privat melding

Hahaha, good one @Rocky53! :-D
Man skal aldri si aldri når det kommer til damer i den aldersgruppen, kanskje de er profesjonelle stalkere hele gjengen, nå må du begynne å se deg over skulderen før du låser deg inn om kvelden *ler*

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 1 nov. 2014 19:49

@Fluufi

Er en stund siden sist nå da. Har liksom ikke kommet noen nye passende profiler i Buskerud så... :P
Har jo kontaktet alle derfra allerede. Et par flyktige samtaler, men stort sett så får jeg ikke kontakt.

Så ja.. Bildeløse og tekstløse profiler neste, så får en tolke det som en vil.. :P

Skjult ID med pseudonym Fluufi lø. 1 nov. 2014 20:36

Det må jo være dagens kompliment til meg, pow. Hehe.

You go! Heier på deg! :)