Alle innlegg Sukkerforum

Når en passer beskrivelsen

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 24 sep. 2008 07:26

Hei
De aller fleste av oss kikker på beskrivelsen av drømmepartneren til den vi er inne på.
Vi sammenligner og sjekker om det stemmer med oss selv.
Når en faktisk vet at det er god match, alt stemmer eller mye, føler vi vel at her er det noe bra?
Vi tar kontakt også, skjer det ikke noe eller så blir det laber respons etc.
Hvorfor blir det det?
Når en jo er det den andre søker, og en kan ikke si at kjemi og lignende ikke stemmer, når en ikke har fått tid til å sjekke dette ut?
Hva skal til egentlig?

Skjult ID on. 24 sep. 2008 11:25

Det er nok utrolig mange her inne som tror at de kan plukke ut "drømmedama/mannen" ut fra bildene. At matchen er god, og at veldig mye stemmer ellers - det betyr null hvis man ikke ser "riktig" ut. Kunstig verden dette "Sukkerspinnet" !!!! Hvis man ikke skal ta en date når man har mye av det viktigste felles,da skjønner ikke jeg vitsen med å være her inne ! Kjemi og personlighet et er noe som oppleves ved å møte et menneske.......et bilde kan ikke fortelle det ! Men la disse håpløse drømmerene sitte der å titte på glansbildene sine...... om 10 år er de sikkert her ennå, hvis ikke tida og alderen har "tatt" de da ! HÅPLØST !
Nei,wake up, gå for det levende menneske !!!!!!!! Hilsen optimist, tross alt.

Skjult ID med pseudonym s on. 24 sep. 2008 11:29

Hjelpe meg, så bitter.

Skjult ID med pseudonym Kompisen on. 24 sep. 2008 11:32

Jeg har ingen problemer med at de jeg kontakter ønsker å se hvordan jeg ser ut. Samme ønsket sitter jeg med selv. Hvordan en person ser ut er bare "tip of the iceberg". Er det mange som lever med et "låst" bilde av hvordan sin drømmepartner skal se ut? Jeg kan ikke si at jeg har en klar definisjon på Henne.

Og det er jo en paradoksal humor i det hele, at man ignoreres etter en melding av en person som skriver at hun ikke vet hvordan drømmemannen er siden hun ikke enda har møtt han. Hvor gode menneskekjennere er jenter egentlig, om de klarer å bedømme en person ut fra en melding og hans profil? (Kjønn brukt som eksempel da undertegnede er mann, kan LIKE gjerne være omvendt for alt jeg vet.)

Skjult ID med pseudonym Kompisen on. 24 sep. 2008 11:40

@s:
Mulig du oppfatter det som bittert, men jeg forstår og er tildels enig i at det er poengløst å være her om man skal sitte å gjemme seg bak en pc-skjerm i evigheter. Er man ute etter å snakke med noen på nett, så har man IRC eller lignende. Er man ikke ute etter en date, hva er da poenget?
Eg berre spyr...

Skjult ID med pseudonym s on. 24 sep. 2008 11:54

Men herregud, da, menneske.

Er du seriøs nå, eller bare ute etter å ha noe å diskutere om? :) For nå ble jeg jaggu litt i tvil her.

Skjult ID med pseudonym juni on. 24 sep. 2008 12:02

Jeg fikk en ganske sår tilbakemelding fra en mann etter at jeg sa at jeg nok ikke ser for meg oss to. Han svarte med at han var jo alt jeg hadde letet etter hos en mann i forhold til profilene våres, så hva var da i veien spurte han? Og det stemte på et vis, han hadde mange av de egenskapene jeg gjerne ønsket meg av en kjæreste, og vi hadde gode felles interesser, og han var en flott og barsk mann å se på. Men det var kommunikasjonen som strandet, hva man lo av, hva man kunne snakke om og som kunne gi hverandre feedback, muligheten til å kunne spille ball med hverandre verbalt... og når alt dette strandet så våknet det heller ikke opp noen sexuelle følelser hos meg for han.

Alt slikt vet man jo ikke før man har truffet hverandre, men tror man skal være litt varsom med å tenke at bare du har skrevet noe i profilen om hvem du er så blir det full klaff dersom en annen ettersøker akkurat de egenskapene. Så enkelt er det bare ikke.

Skjult ID med pseudonym Kompisen on. 24 sep. 2008 12:03

Heheh... oppfattes jeg som kranglete? Hvor seriøs kan man være på nett? ;-)
Jeg bare reagerte på at et innlegg ikke ble adressert iht innleggets natur, men en forutinntatt antagelse om vedkommendes sinnstilstand. Kanskje ingen sigar, men nært nok til å oppfatte som personangrep. Uansett lite konstruktivt..

Skjult ID med pseudonym Kompisen on. 24 sep. 2008 12:05

@juni:
Enkelt er det dessverre aldri. Og så langt tekster på nett gjelder, så er det som du sier at det er så utrolig mange andre faktorer som først oppdages når man møtes. Og slik jeg forstår TS og følgende kommentar, så er det der problemet er. For få ser ut til å ha mot til å ta sjansen, møtes på offentlig sted bare for en kaffe eller lignende først og fremst..

Skjult ID med pseudonym juni on. 24 sep. 2008 12:15

kompisen:

Ja, det er jo den første utfordringen, å klare å motivere den andre til å bli med ut et sted og treffes. Men for meg gjelder altså selve kommunikasjonen på nettet mer enn om han via profilen har egenskaper som matcher hva jeg leiter etter. Det at vi har felles profiler som ser ut til å passe er en slags gjensidig ingangsbillett til å begynne å taste med han her inne. Og om kommunikasjonen går trått og blir kjedelig, blir monoton og uten kreativitet så er det for meg stopp.
Men dette med at folk ikke svarer, selv om det tydeligvis er en melding fra en profil som ser ut til å passe til hva mottakeren ønsker... det skjønner jeg meg ikke noe på.
:-)

Skjult ID med pseudonym s on. 24 sep. 2008 12:42

Jøss, juni, jo.

"Men dette med at folk ikke svarer, selv om det tydeligvis er en melding fra en profil som ser ut til å passe til hva mottakeren ønsker... det skjønner jeg meg ikke noe på."

Ikke? For det første er det jo bare ord, for det andre kan dette i så tilfelle spesialtilpasses en interessant profil og for det tredje er det individuell oppfatning av det hele, og derfor ingen automatikk at den andre er av samme oppfatning av en selv, uansett om det i utgangspunktet ser ut til å være bra klaff.

For min del er det en ikke definerbar kombinasjon av bilder og tekst og annen informasjon, dvs. en magefølelse jeg får av hele profilen som gjør om interessen er der. Det trenger ikke nødvendigvis være rene faktaopplysninger jeg føler at jeg passer godt inn i, og i alle fall ikke enkeltpunkter.

--

@Kompisen

Klart - om en skal bruke all sin tid på å treffe folk fra nettet, og fly fra date til date, skjønner jeg jo at det kan bli litt klamt om en ikke får noe som helst ut av det. Tviler på at folk er så overfladiske og feige som det antydes her. Ja, en har i utgangspunktet stort utvalg teoretisk, men det betyr da ikke at Gud og hvermann-/kvinne skal være av interesse for det. For det første krever det litt tid å få til en date (som juni sier - en ting er at profilen skal stemme, men i tillegg skal skriftlig kommunikason også fungere, og det er ikke alltid like lett), for det andre MÅ det være mer enn et stort "kanskje interessant"-stempel over det hele om noen skal få meg på date. Dette er jeg ikke i stand til å konkretisere, men er i alle fall ikke særlig ivrig på å date alt og alle bare for å prøve ut.

Skjult ID med pseudonym juni on. 24 sep. 2008 13:01

s:

Skjønner hva du skriver :-) Men om jeg får mail fra en med en profil som ser ut til å passe meg bra, så svarer jeg altså. Den videre kommunikasjonen vil jo vise om man kommer noe videre.

Å ha en holdning om at alt her inne bare er ord... blir litt for surrealistisk for meg altså :-D

Skjult ID med pseudonym s on. 24 sep. 2008 14:18

@juni

Selvfølgelig, følelsen som sier deg "dette passer kanskje meg" er jo akkurat det du er ute etter.

DERSOM denne er tilstede, svarer du, evt. kontakter selv om du finner noen før vedkommende finner deg. Det har jo ingen benektet.

Om du tolker meg som at alt bare er ord, har du nok tatt det litt for bokstavelig :)

Skjult ID med pseudonym juni on. 24 sep. 2008 14:46

s:

jeg har det visst med å ta deg bokstavlig, jeg :-)

Skjult ID med pseudonym s on. 24 sep. 2008 14:47

@juni

Ja :)