Alle innlegg Sukkerforum

Sterke personligheter

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Feeder on. 5 nov. 2014 00:00

At de fleste mennesker vil ha oppmerksomhet er ikke noe nytt.

Men jeg liker ikke å omgås mennesker som jeg vet fra første øyekast fremstår som en sosial for de menneskene eller kvinnen jeg er sammen med på en fest eller lignende. Jeg vet jo at vedkommende sannsynligvis vil si noe som får de jeg er sammen med til å gapskratte, eller at han eller hun har en banal eller en litt "harry" interesse.

Aller helst vil jeg jo ikke omgås sånne folk eller være sammen med en jente som er sånn. Jeg vil jo egentig bare være sammen med folk som ikke gir meg noen form for motstand, som bare jatter med for å være snill.

Hvordan hadde fks andre reagert hvis jeg var en sosialt, selvsikker fyr med en sterk personlighet? På akkurat samme måtte spør du meg.

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 5 nov. 2014 02:49 Privat melding

Det hørtes jo ut som et veldig kjedelig liv og bare være sammen med folk som jatter med en...

Men regner vel med at denne tråden ikke er så seriøs, håper i hvert fall det.....

(mann 44 år fra Akershus) on. 5 nov. 2014 06:49 Privat melding

Det høres ikke ut som noe forhold der begge er likeverdige.
Å være sammen med ei nikkedukke, da er man jo sikker på det ikke blir krangling.
Men det høres veldig kjedelig å være med noen som bare jatter mer. Tror ikke man vil klare å bygge et sikkelig forhold, med respekt, det man støtter og bygger hverandre opp.

Lurer litt på hvorfor du ønsker dette?
Er du veldig usikker på deg selv ?

Skjult ID med pseudonym på date on. 5 nov. 2014 07:52

Det er jo sånn at noen tiltrekkes av mora, andre av dattera. Så det er jo bare helt naturlig.Ofte man tiltrekkes av sine motsetninger. Kanskje du er en mann som liker å få oppmerksomhet og som da trenger en partner som ikke konkurrerer med deg? Det er da ikke noe unormalt eller galt i det. Da finner du sikkert en dame som kan se beundrende på deg og gi deg all oppmerksomhet. Hun trenger ikke å være dum eller en som bare jatter med av den grunn. Hun kan ha masse meninger om alt og a likevel ikke ha behov for å meddele dette til enhver tid. Men om du spør henne fordi du er interessert i henne vil hun sikkert gladelig åpne seg og gi deg innsyn i hennes indre verden. Introverte personer har kanskje enda mer å fare med en de exstroverte.Stillest vann har dypest grunn er det noe som heter.Lykke til med å finne den rette.

Skjult ID on. 5 nov. 2014 16:33

Man er forskjellig det må vi alle innse-:).

Selv om jeg er en introvert person så har jeg egne meninger og jeg jatter ikke med folk. Er god til å lytte til andre og føre en samtale, samt hører på andres synspunkter.

Jeg har også gått mine egne veier og ikke fulgt etter strømmen. Har lyttet til meg selv og hva jeg føler er riktig, men har også hørt på råd og vink fra andre.