Alle innlegg Sukkerforum

Hva er poenget?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym smil on. 5 nov. 2014 18:28

Pling! Beskjed om at det er post til meg på Sukker. Spent åpner jeg posten fordi det plinger ikke ofte....
""Feita" står det......Jeg setter i en storskratt og klikker for å se hvem "Slum....." kan være; joda, han har blokkert meg.....

Hva er egentlig poenget? Jeg har aldri hatt noe med denne profilen å gjøre, han har ikke sett på min profil men likevel bruker han tid på å sende meg post om at han synes jeg er feit, for så å blokkere meg.... Litt av en hobby :) men jeg fikk meg en god skratt da!
Andre gode eksempler på folk med skrullete adferd på Sukker? ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 5 nov. 2014 18:37

Seriøst? Hvem gjør sånt? Usmakelig oppførsel rett og slett.

Nok skruller på begge sider både her og på andre nettdatingsider.
Siden en blir eksponert for mange, mange flere enn når en er ute, så kommer også skrullehuene lettere frem i dagen. :P

Var jo ei som ville at jeg skulle spandere henne en drink fordi hun ikke hadde penger.
Ikke så spesielt tenker du kanskje. Vel... jeg var nesten 300km unna og hun ville at jeg skulle sende henne drinkpengene til kontoen hennes. :P

Skjult ID med pseudonym tvilling on. 5 nov. 2014 18:51

Ja, dette var usmakelig. og får jeg usmakelige mail, rapporterer jeg de inn til sukker som ufine, og håper da at sukker gjør noe med problemet :-) stenger de ute fra f,eks hvis det gjentar seg fra samme profiler, regner med sukker har oversikt over idiotene :-)

Skjult ID med pseudonym Miss A on. 5 nov. 2014 19:19

Er det mulig??!! Godt du kan le av det. Jeg har fått noen "Tror dessverre ikke at vi passer sammen. Lykkke til med jakten", så har de blokkert meg, men dette er profiler jeg aldri har vært inne på, ikke har de vært høyt på matchlisten min heller, så ikke skjønner jeg hvorfor de sender meg disse.

Skjult ID med pseudonym tvilling on. 5 nov. 2014 19:50

@Miss A
Grunnen til at de blokkerer deg kan være at du ikke skal komme opp på lista dems igjen, for da har de jo sagt at dere ikke passer sammen, ikke verre grunn enn det, tror veldig mange er flittige med blokkerings knappen, men skjønner følelsen, skjønte ikke greia i starten, men har vert her en stund nå :-) Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 5 nov. 2014 19:53

@tvilling

Tror ikke hun lurer på hvorfor de blokkerte henne. Jeg tror hun lurer på hvorfor de sender henne meldingen "Tror dessverre ikke at vi passer sammen. Lykke til med jaketen." fra profiler hun hverken har hatt kontakt med eller besøkt. :P

(mann 37 år fra Troms) on. 5 nov. 2014 22:07 Privat melding

Latterlig!!!

Har selv opplevd noen ganger at jeg får besøk på profilen og når jeg skal inn å titte på de som har besøkt så har jeg blitt blokkert.

Skjult ID med pseudonym tvilling on. 5 nov. 2014 22:08

Jepp, ser det nå Powpowgutt....misforstod litt...blir litt ivrig vettu hehe

Skjult ID med pseudonym rose to. 6 nov. 2014 18:59

synes du skal rapportere, det er ikke alle som vil klare å le av en slik melding.

Skjult ID med pseudonym smil to. 6 nov. 2014 20:14

Sukker tok kontakt med meg for å få kjennskap til profilen så jeg antar at de har tatt grep om dette.

(kvinne 43 år fra Akershus) to. 6 nov. 2014 22:32 Privat melding

En fyr skrev til meg "Døden er en gave til livet". Mye mulig, men jeg følte ikke for å lære mer.

Skjult ID med pseudonym Realista to. 6 nov. 2014 22:49

Æsj, for en mangel på normal folkeskikk denne mannen utviste da TS! Huff og huff! Tenk på den dama som er så uheldig å innlede noe med han.... Det kan ikke bli noe særlig...

Om du så skulle være feit, hva har han med å kommenter din kropp? Man ser nå ut som man gjør om man er tynn, slank, lubben eller "feit". Det er nå uansett ikke hans sak. Din kropp er din private, og angår ikke han.....

Hva skal du si til han da...."umuskuløse beinrangel", "tjukkasen"..."bleikfeiten"..Hvilken kvinne hadde tatt seg til å si slikt? Det tyder jo på veldig lav sosial intelligens å si sånt! Om man ønsker å komme med ufine og trakkaserende meldinger, så er det vel bare fantasien som kan begrense....for den rette ufine personen ;).

Er ett litt dårlig sjekketriks ja;). Han må ha blitt avvist av en kvinne tidligere og følte behov for å være ekkel mot en annen kvinne, for å føle seg bedre selv. Bare en mann med ufyselig personlighet som gjør slikt. Og husk du kan gå inn på meldingen fra han, klikke på bildet av han og blokkere han...Og det fortjener han virkelig! ;) Bare "små" menn som kommer med slike utsagn :).

Skjult ID med pseudonym Panser ti. 25 nov. 2014 20:01

Troll... trollololololl...

Skjult ID med pseudonym Feeder ti. 25 nov. 2014 20:08

@realista

Akkurat som de mennene dere ender opp med er så mye bedre. Smårasister og tatoverte trendnisser;)

Skjult ID med pseudonym femtitre on. 26 nov. 2014 00:16

Hva er galt med verden.utrolig mye bitterhet og hat rundt oss.undre,er det samfunnet generelt som maser om denne perfektheten,den finnes ikke,det svundne er en drøm som Sandemose sa,,ser det er en som snakker realistisk her,du powgutt,men du er vel en voksen mann med argumentene dine tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym Kåre on. 26 nov. 2014 00:23

Ikke noe annet å si enn at dette var latterlig av han mannen. Ikke noe å bruke tankekrefter på.

Skjult ID med pseudonym milla on. 26 nov. 2014 01:39

@Feeder
Hva var det for slags kommentar..?!?

(kvinne 47 år fra Buskerud) on. 26 nov. 2014 01:45 Privat melding

@Smil
Godt du klarte å se ubrukeligheten i det :-)
For et stusselig, lite menneske..

Ga et høflig avslag på kontakt en gang og fikk "Kjeerrriiinngh!!!" til svar.
Sjarmtroll..;)

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 26 nov. 2014 09:43

TS

Han har nok vært inne på profilen din, men har forsvinner jo fra listen over besøkende når han blokkerer deg. Men du har jo kallenavnet hans da, fra meldingen han sendte deg, så synes du bør sende en melding til Sukker og forhåpentligvis få han utestengt.

Forøvrig veldig dårlig gjort av drittsekken. Han må være en smålig, patetisk liten fyr med elendig selvfølelse, som må rakke ned på andre for å føle seg bedre selv. Ynkelig. Liten **** har han sikkert også, og verken får seg noe eller hadde klart å få den opp hvis han hadde muligheten til det ;-) Håper han leser denne tråden og kjenner seg igjen.

Har opplevd noe lignende en gang selv fra en jente, eller noen som i det minste utga seg for å være en jente, og jeg visste ikke helt om jeg skulle le eller bli sur. Det var en som sendte meg en avvisning med en mer enn halvveis ufin begrunnelse om hvorfor vi ikke passet sammen, og så hadde blokkert meg tvert. Det komiske var jo at jeg aldri hadde tatt kontakt med henne, jeg kunne i alle fall se at jeg aldri hadde sendt henne en melding eller så mye som et hjerte, og jeg vet fortsatt ikke hvem hun var. Noen mennesker er jo bare litt skrudde i hodet haha.

Skjult ID med pseudonym Missb on. 26 nov. 2014 11:50

Det er mye rare folk her og rundt om..Jeg avviste en fyr som var endel yngre enn meg og fikk litt av en melding tilbake. Der det sto ting som at jeg var u-intelligent, kom til å kun få meldinger av kåte menn som trengte et hull å tømme seg i, at jeg hadde et langt under middelmådig utseende, at jeg var stygg med arr i panna..Og avslutningen var: nett-dating=der de stygge blir attraktive for desperate menn.

Mhm..Blokk og rapportert :p Lurer på hvem som var desperat jeg..