Alle innlegg Sukkerforum

Hverdagsgløtt...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Birdie on. 24 sep. 2008 12:46

Er man rasistisk hvis man foretrekker menn som er litt mørkere i huden enn gjennomsnittsnordmannen?? Så verdens peneste mann i dag...og selvfølgelig var han mørk. Basert på utseendet hadde jeg likt å bli kjent med han. Eller...hadde kanskje blitt litt slitsomt med hjerteklapp hele tiden, sommerfugler som gjør kolbøtte i magen og ilinger ned ryggen hele tiden. Og ikke morsomt å stamme og famle etter ord for å greie og komme frem med en hel setning som er nogenlunde fornuftig. Litt utover: Du er fiiiiiin ja! Menn er uansett fantastiske skapninger!! :) Og han her reddet min dag. Man kan jo drømme...

Skjult ID med pseudonym s on. 24 sep. 2008 12:49

"Eller...hadde kanskje blitt litt slitsomt med hjerteklapp hele tiden, sommerfugler som gjør kolbøtte i magen og ilinger ned ryggen hele tiden. Og ikke morsomt å stamme og famle etter ord for å greie og komme frem med en hel setning som er nogenlunde fornuftig. Litt utover: Du er fiiiiiin ja!"

Det er det nok ingen som har opplevd før :)

Skjult ID med pseudonym No ID on. 24 sep. 2008 13:03

For å svare helt alvorlig på spørsmålet; nei, du er ikke rasistisk.

(mann 51 år fra Oslo) on. 24 sep. 2008 16:02 Privat melding

Jo du er rasistisk. Du diskriminerer på grunnlag av utseende. Det er vel det som er definisjonen på rasisme? Men, forelskelse og attraksjon er ikke en politisk korrekt prosess. En skal bli utrolig fascinert på grunn av objektivt sett helt tullete ting, som måten hun kaster på hodet, kroppsform, og så videre

Skjult ID med pseudonym Mann29 on. 24 sep. 2008 16:11

Nei, dette er ikke rasisme.
Dette grunner blant annet i at mennesker liker sjeldne diamanter bedre enn gråstein som finnes i massevis (nå er ikke mørkhudede lenger en sjeldenhet, men det har tradisjonelt vært mye færre av de å se, kontra etnisk norske).
Om noen av mennene her inne har vært på rundtur i sør Amerika så forstår dere hva jeg mener. Utrolig gøy å bli oppfattet som "mye finere enn de andre", med mine grønne øyne og blonde hår, - som ellers kan virke nokså grått og trist for jenter i vår verdensdel.

Skjult ID med pseudonym sweetchili on. 24 sep. 2008 20:36

Nei, det er ikke rasisme, kun en utseendemessig preferanse:-)

Skjult ID med pseudonym Lemen on. 24 sep. 2008 21:46

Preferanser rundt utseende er da ikke rasisme. Men det er klart at når man ser, som i USA at svarte stort sett gifter seg med svarte, hvite stort sett gifter seg med hvite og latinos stort sett gifter seg med latinos, så er det et uttrykk for en underliggende rasisme, uten at det gjør forholdene rasistiske i seg selv.

Skjult ID med pseudonym unormal on. 24 sep. 2008 21:59

@lemmen

Jeg tillater meg å endre litt på ditt innlegg

Preferanser rundt utseende er da ikke rasisme. Men det er klart at når man ser, som i (NORGE) at svarte stort sett gifter seg med svarte, hvite stort sett gifter seg med hvite og latinos stort sett gifter seg med latinos, så er det et uttrykk for en underliggende rasisme, uten at det gjør forholdene rasistiske i seg selv.

Hva mener du om den ?

Skjult ID med pseudonym Mann29 on. 24 sep. 2008 22:00

Like barn osv...

Skjult ID med pseudonym unormal on. 24 sep. 2008 22:04

@birdie

Rasistisk ? NEI , absolutt ikke .....stå på !

Skjult ID med pseudonym Lemen on. 24 sep. 2008 22:38

@unormal

Jeg er ikke med på at Norge og USA er likt her i og med at folk med ulik hudfarge er et ganske nytt fenomen i Norge, noe det ikke er i USA. Samtidig utgjør "ikke-hvite" en langt mindre andel av befolkningen her, og det er ikke noe som tyder på at for eksempel Latin-Amerikanere (som regel etterkommere av chilenske flyktninger) gifter seg med "sine". For integreringens skyld og for kampen mot rasismen er det naturligvis dumt at folk danner forhold tinnenfor sine "egne" grupper, men sånn vil det vel alltid være så lenge det er snakk om ulike kulturelle grupper - akkurat som for eksempel pinsevenner sjelden slår seg sammen med katolikker. I USA, derimot, selv i nordstatene, eller i Sør-Afrika, for den saks skyld, er det uvanlig å gifte seg på tvers av "raseskiller", på tross av at de tilhører mer eller mindre samme kulturelle/religiøse grupper.

Skjult ID med pseudonym agusta72 on. 24 sep. 2008 23:07

I min verden betyr rasisme å mene at en rase er mindre verdt enn en annen. Eller et enkeltindivid er down there fordi han/hun ser slik eller slik et.
At noen synes ei bærte fra vietnam er mer attraktiv enn søstra fra über alles deutchland pga utseendet, er neppe å betrakte som en rasistisk holdning blant gjengs nordmenn, viatnameser eller tysker.

Vaniljeiis, sjokoladeis...eller kanskje jordbæris?

Skjult ID med pseudonym hansomspør to. 25 sep. 2008 00:05

Det er ikke rasistisk at du foretrekker mørke fremfor hvite, akkurat som det slett ikke er rasistisk at jeg foretrekker hvite fremfor mørke.

Skjult ID med pseudonym Innboks to. 25 sep. 2008 11:39

Dersom du foretrekker en hvit mann fremfor en farget er du rasistisk.

Dersom du foretrekker en farget mann fremfor en hvit er du ikke rasistisk.

Skjult ID med pseudonym Single to. 25 sep. 2008 12:16

Jeg har også en hang etter å like utelandske menn. Ofte synes jeg, - desverre:-(, at Ola Nordmann blir for treg og tilbakeholdende. Men, jeg faller også for nordmenn...dog de mørke.

Skjult ID med pseudonym cuck lø. 27 sep. 2008 18:32

Det som er litt fremmed er ofte spennende. Dessuten har menn oppvokst i mer kvinneundertrykkende kulturer en underliggende holdning som i visse tilfeller kan appellere, så rart det kanskje kan virke.

Skjult ID med pseudonym blacky lø. 27 sep. 2008 18:58

Føler at slikt som TS beskriver har gutter det oftere med den en er sammen med og viser det enn det jenter gjør. Synes det er få jenter som virkelig viser at dem liker den de er sammen med.

En ser det enkelt på bilder, hvem som viser at dem liker den andre også ute på gaten, ser en enkelt det samme, ja over alt. Og i tillegg ikke ofte en ser to passe veldig godt sammen, slike som bare er ment for hverandre.

Skjult ID med pseudonym juni lø. 27 sep. 2008 19:06

eh... du lurer på om du er rasistisk fordi du ble betatt av en mann som har mørk hudfarge??

....

Skjult ID med pseudonym blacky lø. 27 sep. 2008 19:19

Er det bare meg eller synes dere også at utlendinger er mer rasistisk overfor oss? Vitinger er liksom ok, men viss vi sier det motsatt er det galt, som et eksempel.
Hehe at du er rasistisk å ikke velger oss, tja, vil heller si sviker :-p

Skjult ID med pseudonym Lemen lø. 27 sep. 2008 19:50

Tja, nå er det da noe med at noen er en minoritet og noen er en majoritet. For å bruke et bilde: Det er mer alvorlig at ti unger mobber to andre enn at to unger mobber ti andre.