Alle innlegg Sukkerforum

Han er likevel logget på ganske mye

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym huldra lø. 8 nov. 2014 10:59

En hyggelig date som resulterte i avtale om å møtes neste friperiode for oss begge (ca halvannen uke fram i tid ).Har noe kontakt/sms, men jeg ser jo at han er pålogget her endel også., Hva betyr det?

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 8 nov. 2014 11:02

At du er logget på ganske mye.

Skjult ID med pseudonym my lø. 8 nov. 2014 11:05

Bare at han har sukker-app´en og den tenker man ikke på å logge seg ut av. Dessuten må du regne med at han fortsatt holder alle (andre) muligheter åpne. Vi er jo tross alt på Sukker :)

Skjult ID med pseudonym Girl lø. 8 nov. 2014 11:32

Dagens!! XD

Skjult ID med pseudonym icj lø. 8 nov. 2014 11:37

@huldra
Høres ut som han jeg har kontakt med....kanskje han samme.

Skjult ID med pseudonym Haakon lø. 8 nov. 2014 12:17

Det betyr at du har møtt en som er akkurat lik som deg selv. Begge er logget på her selv om ny date er avtalt. Forskjellen er at han ikke har laget noe foruminnlegg om det ;)

Skjult ID med pseudonym Ny-singel lø. 8 nov. 2014 12:46

Tror nok at dette kun er noe vi damer reagerer på....men vi gjør jo akkurat det samme selv!!

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 8 nov. 2014 14:37

Hvis du har skjult pålogging og han ikke har det, sier det at du gjemmer din virksomhet, mens han er åpen om den.

Det betyr INGENTING at man er mye pålogget etter en vellykket date med ny avtale. Etter et par-tre treff og fysisk romantisk kontakt, kan man så vidt begynne å tenke på om det er riktig å fortsatt være her. Men tenk på deg selv først du… Det er alt for mye: Jeg vil ikke logge av før den andre gjør det!

Du vet selv når du vil satse. I det øyeblikket bør du logge av. I det øyblikket han vet det, bør han gjøre det.

Skjult ID med pseudonym 37 lø. 8 nov. 2014 15:04

Det betyr at dere ikke er et par etter EN date...

(mann 36 år fra Vestfold) lø. 8 nov. 2014 16:22 Privat melding

men har man truffet hverandre på en date og bestemt at man skal treffes igjen ,pluss sms/osv så er det vel ærlig talt ingen grunn for å henge her? det blir liksom litt sånn at " jeg likte deg godt og vil veldig gjerne treffe deg igjen men jeg ser fortsatt etter noe bedre "...nei der går grensa for min del hehe ;)

Skjult ID med pseudonym 37 lø. 8 nov. 2014 16:40

@ts
synes hele problemstillingen din er direkte tåpelig all den tid du tydeligvis gjør det samme selv...

@hans
er ikke enig. jeg kommer ikke til 'liker noen godt' etter en date. første date for meg vekker forhåpentligvis en interesse for å bli bedre kjent men synes ikke det gjør at man ikke kan møte noen andre. Etter noen møter synes jeg dette endrer seg som metoo er inne på

Skjult ID med pseudonym huldra lø. 8 nov. 2014 18:38

Er nok litt brent og redd det er sånn som Hans80 sier.

Har vært pålogget selv kun for å se etter ham og meldinger fra ham, har litt dårlig magefølelse.

Skjult ID med pseudonym høststorm lø. 8 nov. 2014 18:57

TS: Er dessverre sånn at dårlig magefølelse pleier å stemme, spør han direkte hva han tenker videre så slipper du å gå og gruble og bli urolig.

Skjult ID med pseudonym 37 lø. 8 nov. 2014 19:03

Se etter ham? Og når du ser han gjør du hva? Hvis jeg var han ville jeg fått dårlig magefølelse av deg...

Kanskje han er like tafatt og sitter å venter på mld fra deg?

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 8 nov. 2014 19:30

Ja, selvfølgelig kikker du etter han fordi du tenker på han akkurat nå.
DU mener altså at man ikke skal logge på (noe du selv har gjort for å spionere) hvis man har avtalt møte med en person. Hva om han snakket med 5 stykker før han møtte deg. Skal han bare la være å logge på og svare dem over natten?

Nei, gi det litt tid. Å skulle bestemme så fort om det er dere to fra nå av eller ikke, er litt voldsomt. Om du vil at det skal være sånn, så får du si det til ham i det minste.

Da skjer ett av tre:
1. Han var ikke så veldig interessert uansett, så han sier Glem det.
2. Han ble litt nysgjerrig og liker deg godt nok til å treffe deg igjen, men du skremmer ham med din usikkerhet og desperasjon så han stikker.
3. Han liker deg veldig godt og synes det er koselig at du vil at det skal handle om dere to alt nå. Så dere blir enige om å ikke logge på Sukker så lenge dere dater.

Hva tror du selv er mest sannsynlig?

Skjult ID med pseudonym Guri lø. 8 nov. 2014 19:40

Ts: Jeg vil råde deg til å senke skuldrene og glede deg til neste date:) Har selv vært i forhold med to jeg har møtt her. Datet noen ganger før spørsmålet om å deaktivere kom opp. Han ene fortalte at nå hadde han deaktivert, så da ble det naturlig å si at da kom jeg også til å logge ut av Sukker.

(kvinne 44 år fra Akershus) lø. 8 nov. 2014 20:10 Privat melding

Tror at du skal ta det litt med ro, en date og avtale for å møtes igjen er en god start, men som noen sier, kan hende han har snakket med flere en deg og du må jo la han få tid til å eventuelt avslutte disse. Det kan være mange grunner til at han er logget på, har man mobil app er man jo logget på hele tiden selv om man ikke er her, så avvent og se hvordan date nr to blir :) Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Bella lø. 8 nov. 2014 21:37

På seg selv kjenner man ikke andre.

Greit å ta med seg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 8 nov. 2014 23:04

Nei, det er greit nok at en ikke er kjærester eller fast følge etter 1 date.
Men om mann bestandig er her inne selv etter gode første dates fordi en hele tiden har døren på gløtt for noe som er bedre, vil det ikke da sitte mye lenger inne å forplikte seg enn det vanligvis ville gjort?
Eventuelt at det er et tegn på at hun uansett ikke er den rette siden du fortsetter å holde døren åpen?

Nå var ikke jeg på Sukker eller noe lignende, men jeg lærte på den harde måten for mange, mange år siden og regelrett kastet bort ei sabla bra dame fordi jeg trodde jeg kunne finne ei som var enda bittelitt bedre og derfor ikke ønsket å gå all-in og satse på henne.

Den feil gjør jeg ikke igjen. Så nå er jeg en 'all the eggs in one basket' kinda guy hvor jeg utforsker ting ordentlig med ei jente av gangen.

Det går jo ganske greit siden det ikke akkurat renner på med tilbud. :P

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 8 nov. 2014 23:40

"Men om mann bestandig er her inne selv etter gode første dates fordi en hele tiden har døren på gløtt for noe som er bedre, vil det ikke da sitte mye lenger inne å forplikte seg enn det vanligvis ville gjort?"

Her legger du premissene for noe du ikke kjenner til, Powpow.
Nemlig hvorfor han er inne så mye. Som andre sier, kan man se pålogget ut lenge og mange timer etter at man har gått ut. Det sier ingenting om hans intensjoner, eller hva han gjør. Har de avtalt at de ikke lenger skal snakke på Sukker? Hvis ikke kan det hende han håper på en melding fra henne, kan det ikke?

Poenget er at det er bare å senke skuldrene, også for egen del. Du vet da vel ikke om dette er drømmemannen du heller? Selv gitt at han digger bare deg? Jeg har gjort en feil her i mange år: Nemlig gitt for mange plusspoeng til de som digget meg. Det er viktig, men jeg glemte visst å se etter andre gode egenskaper. Bruk tida til det, nå…. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 8 nov. 2014 23:52

@metoo

Nå tenkte jeg ikke på KUN denne situasjonen da. Jeg tenkte generelt og det var egentlig et spørsmål.
For jeg vet ikke. Jeg bare vet med meg selv at jeg sikkert stadig hopper over profiler som kanskje er midt i blinken for meg, fordi jeg stadig ser etter ei som jeg matcher enda litt bedre med. Som jeg føler jeg har enda litt mer til felles med.

@TS

Blås i hvorfor han er her. Du finner fort nok ut av det.
Nyt datene du har i stedet du. Blir det ikke noe så blir det ikke noe, så hopper du bare videre til neste interessant fyr. Og sånn går det til du finner en som fungerer med. Men for alt en vet så kan det jo fungere allerede med denne karen. ;)

Skjult ID med pseudonym skaramanga sø. 9 nov. 2014 01:34

Mange damer som er logget på mye og, det hender jeg treffer ei fin dame, å da er det mest til tilfeldighetene...

Skjult ID med pseudonym Tullejente sø. 9 nov. 2014 11:29

Jeg tror mange er så hekta på å bla i bilder og søke bekreftelse her inne at de sliter med å la være å surfe på sukker selvom de har truffet en de liker.... Særlig hvis neste date trekker ut i tid....

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 9 nov. 2014 12:51

@powpow,
Jeg er helt enig med deg - at mange gjør den tabben der. Holder døra litt på gløtt tilfelle det kommer noen enda penere og enda bedre rundt neste sving…. Når skal man si stopp - bra nok! Jo, det gjør man når man blir forelsket. Og hvem blir man forelsket i? Jo, i de der man føler man gjør et kupp. Gjerne de man ikke er sikre på å kunne få, men som gir små tegn på at himmerik kan være innen rekkevidde. Dette er en jakt. Dett er ikke en realistisk søken etter en partner for livet. Den søken tror jeg mange mister lett på et sted som dette.

@Tullejente
Tror du har helt rett! Det blir en litt besettende vane rett og slett. Blir litt som med å stumpe røyken - det koster i starten - men du verden så godt når suget er borte! :-) Hvis man da har fått med seg en ut herfra, har man klart nettdatingens vanskelige kunst! ;)

(mann 36 år fra Vestfold) ma. 10 nov. 2014 00:49 Privat melding

@37

så om du drar på date med en som har vekket din interesse og fortsatt gjør det etter daten ,da fortsetter du og avtaler andre dater og treffer andre? eller misforsto jeg deg ??

Skjult ID med pseudonym 37 ma. 10 nov. 2014 10:55

@Hans
Normalt sett ikke men hvis date 2 ligger et par uker fram i tid kan det hende jeg gjør det. Eller at jeg faktisk har avtalt en date med en annen før denne førstedaten. Siden begge disse har intruffet er vel svaret på spm ditt ja.

Nå skal det sies at jeg har et avslappet forhold til begrepet 'date' og noen legger mye i det og venter lenge før de møtes - det gjør ikke jeg

Skjult ID med pseudonym huldra ma. 10 nov. 2014 11:06

Jeg tror faktisk det har sett ut til at han har vært mer pålogget enn enn han faktisk har vært. Takk til dere teknisk kyndige som har forklart det.
Nå har vi hatt en runde fine meldinger til hverandre, og har avtalt møte om noen dager.
Takk til dere som ville hjelpe!

Skjult ID med pseudonym 37 ma. 10 nov. 2014 12:56

Bra du ikke la for mye vekt på den magefølelsen da...

Skjult ID med pseudonym Ulv_jarl ma. 10 nov. 2014 17:26

Han er bare abstinent. Hatt sukkersyken. Enten dør det ut av seg selv (dersom du kaprer ham) - eller det øker i frekvens (du blir mer og mer ubetydelig for ham)=Dere passer ikke sammen

Moral=Ikke tenk og overanalyser så mye. Lurer du på noe, ta det opp med han, ikke med hvermansen - hvermansen vet til og med mindre enn deg .. for de er ikke i dine sko og har heller ingen anelse om hvordan det er å være i hans

Selv føler jeg at jeg kan være pålogget lenge, men er det aldri .. innom en kort tur, men logger meg aldri av .. bare klikker meg ut (og inn) - mange ganger, til jeg kommer, og da blir jeg værende :)