Alle innlegg Sukkerforum

Tenk om....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym på date ti. 11 nov. 2014 06:44

Tenk om det dukket opp en mann, helt uten at jeg hadde gjort noe for å treffe han. En som likte meg som jeg er, en som hadde samme verdier og ønsker for fremtiden. En som ønsket å ta vare på meg. En som var glad i å danse med meg, snekre og holde ting i orden, gå en tur i den vakere solnedgangen, holde godt rundt meg og kysse meg så ømt at jeg mistet kontrollen......da skulle jeg vært så takknemlig og lykkelig. Da skulle jeg ikke ønsket meg noe mer. Når jeg ser på et bilde av en mann, kjekke eller bare vanlig er det så mye jeg ikke vet om han. Det er sikkert mange her som jeg kunne falle for, som aldri får sjansen fordi jeg ikke klarer å lese så mye ut fra bare et bilde. Jeg har så mye å gi den rette føler jeg. Men må være flinkere til å gi noen en sjanse. Det er akkurat som jeg har en sperre. Jeg er redd for å såre noen. Jeg er redd for å gi noen et håp for så å oppdage at det var feil person. Er det noen som kjenner igjen den følelsen? Jeg hater å såre andre.

(mann 38 år fra Oslo) ti. 11 nov. 2014 10:49 Privat melding

Kanskje man skal slutte og prøve å lese bilder og faktisk møte med vedkommende?? Da finner man fort ut hva man liker eller ei.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 11 nov. 2014 10:54

Sorry to say, men alle mine menn har "dukket opp".
Jeg tror ikke det nytter å lete så voldsomt, egentlig :-)

Men jeg tror på åpenhet og tilgjengelighet....

Skjult ID med pseudonym EnsomUlv ti. 11 nov. 2014 11:22

Du må aldri være redd for å såre noe, det skjer og vi kan ikke gjøre noe med det. Vi er alle voksne mennesker og skal man lykkes så må man tørre å tape, på egne og andres vegne. Det er din sperre TS og den må du bryte ned.

Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 11 nov. 2014 12:46

Så lenge du er tro mot deg selv og ærlig med den andre, er det å såre ufrivillig en del av gamet. Det er helt fair. Alle vet at flørting er risikosport. Er man med på det, kan det ha en pris. Er man ikke med, taper man uansett…

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 11 nov. 2014 13:57

Sånn orker jeg ikke tenke. Da hadde jeg nok flydd på veggen for lenge siden skulle jeg ha gjort det. :P

Skjult ID med pseudonym på date ti. 11 nov. 2014 20:51

Har vært veldig åpen og tilgjengelig lenge, men ettersom årene går blir jeg mer og mer desillusjonert dessverre. Takk for støttende ord.

Skjult ID med pseudonym bos ti. 11 nov. 2014 21:02

@Ts

Du er ikke redd for å bli såret selv ? Kun for å såre andre altså ?

Skjult ID med pseudonym på date ti. 11 nov. 2014 21:10

Nei, det er jeg ikke så redd for. Det er jo "bare" meg. Men bør nok gå i meg selv og skjønne på et dypere plan at det ikke er greit at noen sårer meg heller.

Skjult ID med pseudonym Jente30 ti. 11 nov. 2014 23:50

Kjenner meg litt igjen i det du sier om å være redd for å såre andre @på date