Alle innlegg Sukkerforum

Nye supre matcher...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Eris ti. 11 nov. 2014 21:50

Jeg gir meg ende over! "Nye supre mattcher" står det. Og den ene værre enn den andre. Er det mulig?!

Jeg blir _ikke_ imponert av hverken Jägermeister-pannebånd, klovnekostyme eller sykkelhjelm. Eller badebuksebilder på lettere korpulente kropper. Ikke vil jeg date en unge heller så hold igjen med de hurragutt-bildene. Og hvorfor legger enkelte ut bilder av en drøss med aktiviteter jeg vet at jeg ikke kommer til å få vært med på...? Birken?! Flott. God tur.

Er det bare meg?!?

Skjult ID med pseudonym blondie ti. 11 nov. 2014 21:54

Birken, topptur, ekstrem-whatever, dyr båt og dyre ferieturer.

Hva skjedde med "de fleste dager er hverdager", tenker jeg, og ønsker meg en det går an å prate med, ikke en som flakser fra macho-ego-utfordring til utfordring, og da sannsynligvis alene... ;)

Skjult ID med pseudonym blondie ti. 11 nov. 2014 21:55

Så nei, det er ikke bare deg!

Skjult ID med pseudonym Ærligtalt ti. 11 nov. 2014 22:06

Nei det er ikke bare deg. For å være helt ærlig så har alle disse aktivitetsbildene en helt motsatt virkning på meg. Joda kan være aktiv jeg og, men tenker at jeg vil bli DEN sinka i forhold til noen av de mennene jeg har vært innom profilen til.
Så da bare blar jeg videre. Greit at vi kan ha forskjeller og gjøre ting på hver vår kant ( for det er helt ok) men blir litt turn off for meg...

Skjult ID med pseudonym Benchpress ti. 11 nov. 2014 22:22

nå er du bare negativ :p

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 11 nov. 2014 22:30

Men, men.. Hvordan kan dere IKKE like spreke, ungdommelige, kjekke og muskuløse mannfolk på 40+ og 50+ da? :P

Har alltid trodd det jeg. Så mye har jeg fått med meg liksom.. :P

Skjult ID med pseudonym Eris ti. 11 nov. 2014 22:56

Hva med å spørre seg hva en framtidig vil kunne tenke seg/klare å _være med på_ og prøve å vise det i stedet ?

Skjult ID med pseudonym Eris ti. 11 nov. 2014 22:56

*kjæreste

Skjult ID med pseudonym spillern ti. 11 nov. 2014 22:59

neste bilde jeg legger ut blir i sofaen med ostepop på gensern

Skjult ID med pseudonym Dr.Dude ti. 11 nov. 2014 23:23

..og læpptåppen på fanget? Pålogget sukker selvfølgelig! Hehehe! ;-)

Skjult ID med pseudonym blondie ti. 11 nov. 2014 23:32

Greia er at når man viser ekstremsport og andre ganske "egoistiske" idrettsgrener her inne, hvor konseptet vrker å være at dette er enten noe man gjør helt selv, eller med fokus på seg selv. Skikkelig Ego-trippgreier. Det står ikke noe eller hvertfall lite om hvordan man planlegger å gjøre dette til en felles opplevelse, og virker mer som en macho jeg-er-sterkere-enn-de-andre-bare-se-alle-klenodiene mine. Det virker litt..påtatt og trist. Selvoptatt.

Jeg kan måle meg med mange av dem, eller hvertfall hengt med, både i muskler, styrke, utholdenhet og treningsglede.Jeg hadde kunnet følge mange av disse både til fjelltopper og treningsøkter og i det hele tatt, OG likt det godt, men det virker ikke som det er det som er poenget. Poenget er å få vist seg selv fram.

Og ja, selvsagt er flere av bildene koselige å se på. Men nå er ikke jeg på utkikk etter en kjærest som skal være utstillingsgjenstand (og mye borte). Eller som er så opptatt av egne machogreier og 40-årskrise at han ikke evner å forklare i en profil hvordan det skal være plass til noe annet, med unntak selvsagt av lovnaden om rødvin og kanskje en armkrok i den dyre båten (som han kanskje eller kanskje ikke har?) - og gourmetmiddagen i sous-viden (som han kanskje eller kanskje ikke vet hvordan han skal traktere). Og som fortsatt høres ut som en sjekkliste av ting som skal på plass i et kjøttmarked for å finne den perfekte men tilsynelatende litt sjelløse damen. Mer enn et ønske om å treffe, like, bli kjent med, og inkludere en kjæreste.

Da er det lett for den som leser det å tenke, vel så fint da, da får han vel fortsette å gjøre det da. Det er sikkert nok av likesinnede damer også... Og det overraskende mange som følger denne malen!!!

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 11 nov. 2014 23:32

Hvis Birken-menna ønsker birken-damer, så greit nok. Men jeg tror det er langt flere Birken-menn enn Birken-damer her, så de vil nok sliite litt.
Det er litt pussig at de kan legge ut f.eks fire bilder hvorav alle bilder i album er i ført gjørme og sykkelhjelm. Ikke det mest sexy jeg kan tenke meg, nei. :)

(kvinne 45 år fra Nordland) ti. 11 nov. 2014 23:34 Privat melding

Enig med @Ærligtalt, @Blondie og @Eris. Masse kjekke karer på tur, tydeligvis, men jeg blir litt stressa - og ja: turned off! Både økonomisk og sosialt. En behøver ikke flashe alle superturene og -aktivitetene for å få frem at en er levende&aktiv.
:)
Profilbilde i baris og med øl i hånden er heller ikke akkurat en kickstart - får Kongen av Gran Canaria-vibber, liksom. Men det er kanskje meningen!? :D