Alle innlegg Sukkerforum
(mann 32 år fra Vestfold) ti. 11 nov. 2014 22:55 Privat melding

jeg har en teori om at mange av sukker brukerne ikke egentlig er ute etter et forhold. dere har det alt for godt med status quo. det dere egentlig er ute etter er bekreftelsen, at noen er interreserte. såh nå vil jeg gjerne ha innrømmelser fra de evig single glansbildene her inne på at jeg har rett, for i flere år har jeg dere sett

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 11 nov. 2014 23:02

Nå er ikke jeg jente, men er det så himla galt å ha det bra som singel altså?
Må det være sånn at en føler at en MÅ være i et forhold?
Trodde at hvis et forhold skal holde så er det nettopp fordi begge to ØNSKER å være sammen.

Skjult ID med pseudonym Eris ti. 11 nov. 2014 23:10

Kanskje vi har fått sukker-sjokk...?

Jeg har blitt brent her inne og er myyye mer skeptisk enn før....så det tar sin tid å komme ut av skallet igjen. Skvetter fort unna hvis det er et eller annet som gjør meg usikker. For fort, kanskje..?!

(mann 32 år fra Vestfold) ti. 11 nov. 2014 23:24 Privat melding

hahaha større krav enn jeg har, you playa you. jeg finner ingen ekte jenter her inne, bare oppkonstruerte profiler. tror jeg avslutter min konto og fortsetter der det funker: IRL

Skjult ID med pseudonym Jente30 ti. 11 nov. 2014 23:29

Sikkert like greit å avslutte her ja, siden alle jentene er uekte og oppkonstruerte... @yngwald.
Håper du finner det du leter etter...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 11 nov. 2014 23:32

Seriøst? Hvis det fungerer for folk IRL, hvorfor i svarte er de her inne da? Er ikke det fullstendig unødvendig?

Nå skal jeg fortelle en liten hemmelighet, men det må bli mellom oss i denne tråden.
Jeg har nemlig snakket med flere EKTE og særdeles koselig jenter her inne.
Men ikke si det til noen. Har et rykte å opprettholde. :P

Skjult ID med pseudonym Jente30 ti. 11 nov. 2014 23:52

Pow Pow: det forrige innlegget mitt var ironisk. Og tror og mener at det finnes mange ekte jenter her inne. Deriblant undertegnede ;-)

(kvinne 39 år fra Akershus) on. 12 nov. 2014 19:46 Privat melding

Hmm, Yngwald har sett de single glansbildene her inne i mange år sier han.
Det må nødvendigvis bety at han selv har vært her i flere år, han er nok en sånn som er fornøyd med status quo, og bare er her for å få bekreftelse tenker jeg...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 12 nov. 2014 20:11

@Jente30

Ja, jeg skjønte at du var ironisk, men jeg tror ikke @yngwald rett over det igjen var det. :P
Som min post egentlig var rettet mot. Burde adressert den bedre.

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 13 nov. 2014 01:34 Privat melding

Det går an å ha det godt som singel, men jeg ville hatt det enda bedre i ett forhold. Tror nok mange som har vært her en stund fortsatt ønsker å finne den rette, men noen ganger er ikke det så lett som man ønsker. Ja det finnes sikkert noen som bare er ute etter oppmerksomhet, men tror nok flesteparten er ute etter noen å bli glad i. Evig optimist :)

(kvinne 31 år fra Aust-Agder) to. 13 nov. 2014 01:59 Privat melding

Er ikke bare jenter ...Mange slike gutter også ! Så ikke døm oss jenter så kjapt a ;)

Skjult ID med pseudonym Mr Mr to. 13 nov. 2014 09:58

Det er ofte når noen poengterer noe som faktisk er sant, at folk begynner å blåse litt i barten... Og begynner da å utøve et slik språk som de fører i sandkassa... Du er du som er dum.. Nei du er mye dummere.. ha ha

Powpowboy @

Poenget til TS var vel ikke det at man ikke kan ha det bra og godt som singel, men mer hvorfor noen er her bare for å bruke dette som et utkikksvindu for sin egen bekreftelse...

Men selvfølgelig er det mange folk her inne som er genuint interessert i å finne seg en partner..

Skjult ID med pseudonym håp to. 13 nov. 2014 10:00

Her er vel like mange motiver som det er mennesker.

Skjult ID med pseudonym metoo to. 13 nov. 2014 12:55

De som har det bra som single i betydningen vil helst fortsette å være single, burde ikke være her inne, spør du meg. Jeg skjønner jo at det dekker et marked for bekreftelse, flørt og sex også. Men hele matching-sysmtemet som er Sukker er bygget rundt blir meningsløst i forhold til de som bare vil ha litt krydder i hverdagen. Og de er så mange av dem at det blir vanskelig å finne de seriøse søkerne som ønsker varig forhold.

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 13 nov. 2014 13:31 Privat melding

@metoo

Den er jeg ikke enig i, så man skal altså ha det fælt som singel for å få være her inne på sukker. Jeg har det bra som singel, men jeg ønsker jo virkelig en kjæreste å dele hverdagen med, mitt høyeste ønske er jo å være i ett forhold. Det har vel noe med at man gjør det beste ut av det livet man har, jeg gidder ikke å sitte hjemme å tenke på hvor fælt livet mitt er uten en mann i det. Da blir man jo bare deprimert og kommer inn i en vondt sirkel. Det vil jo være alle typer mennesker her som det er i RL, noen søker sex, bekreftelser og utroskap, men jeg tror på at de fleste er ute etter noe varig.

Skjult ID med pseudonym metoo to. 13 nov. 2014 13:41

Nei, da. Jeg sa ikke på noe tidspunkt at man skal ha det fælt som singel - jeg sa at dersom man foretrekker å forbli singel, så er ikke denne arenen den mest hensynsfulle å være på.

Men så klart bør man ha det greit som singel - jeg tror da det er mye lettere å finne noen i livet sitt hvis man har det helt Ok som singel! Jeg skjønner nesten ikke hvordan du kunne tolke innlegget mitt dit du gjorde..?

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 13 nov. 2014 14:08 Privat melding

@Metoo

Når du skriver at de som har det bra single i betydningen vil helst fortsette og være single, det tolket jeg som at man ikke kan være her inne hvis man har det bra som singel. Beklager at det ble tolket feil. Men da er vi jo egentlig enige da ;)

(mann 53 år fra Vestfold) to. 13 nov. 2014 14:20 Privat melding

Jeg får nesten bare spam mail fra ***** på dårlig norsk. Er det ikke noen grepa kvinnfolk der ute som vil gruse singel statusen min?
Kom igjen damer, sukker vil gjerne bli kvitt giroinnbetalingene mine.

:-)

(kvinne 45 år fra Hedmark) to. 13 nov. 2014 15:04 Privat melding

Det er ikke særlig fair ovenfor en ny partner å gå inn i noe uten å ha det bra med seg selv.
Å ha det bra i alensomhet gir et bedre grunnlag for å ha det bra i tosomhet.

Men det er jo klart at jeg som er både uekte og oppkonstruert ikke har så mye jeg skulle sagt ^^

Skjult ID med pseudonym smartboy to. 13 nov. 2014 18:23

uff... samme tema heletiden .... er enig med deg Yngwald ! det er sånn jenter er :-) sorry.. ikke vondt ment... oppmerksomhet er alt ... jeg kan godt si over 70 % her inne er ikke ute etter forhold !

Skjult ID med pseudonym smartboy to. 13 nov. 2014 18:27

Powpowgutt ! .. la meg spørre deg en ting .. hvorfor er du her inne enda ??? du som har snakket med så mange EKTE jenter ... hahahaha .... det er bare morsomt å lese hva dere skriver :-)

Skjult ID med pseudonym kaia to. 13 nov. 2014 18:30

Bedre å være kresen enn å være desperat sier nå jeg:-)

Skjult ID med pseudonym tron to. 13 nov. 2014 18:36

Min erfaring, nå etter fire år som singel, er at skal man kunne ha det bra med noen, så er det viktig å ha det bra alene, som @piapia skriver...

Å ha det godt og bra med seg selv, så kan man dele det med den nye kjæresten sin, og la også henne ha det bra sammen med deg...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 13 nov. 2014 19:05

@smartboy

Jeg skrev da ikke mange? Jeg skrev flere. Flere som i mer enn 1.
Bare fordi en har snakket med noen så betyr det ikke at det har vært av kjærstegrunner. Det har bare vært fordi de har vært forumnysgjerrige og ikke fordi de har vært interesserte. :P

Skjult ID med pseudonym Panser to. 13 nov. 2014 19:38

Akkurat dette har jeg spekulert og tenkt selv.
Jeg tror mange er ganske fornøyd med status quo og spesielt hvis de har vært singel lenge og det begynner å brenne på dass med å få seg mann, barn og full pakke.
Jeg tror det beste er å være på byen, facebook og bare være innom sukker.no en gang i uka. Jeg har forresten fått mest ut av å møte damer på byen og bygge en relasjon på det. Det tror jeg dessuten er sunt med tanke på fremtiden, fordi, kom igjen folkens, hvor uromantisk er det ikke å si i bryllupet at "vi traff hverandre på nettet".
Til det andre utsagnet:
Det er jo et veldig bra i forretningsøyemed å ha masse falske profiler, men blir det avslørt kan man saksøke bedriften for å selge et produkt som gir seg ut for å være noe annet enn det egentlig er. Villedende.
Men produktet er vel bare tilgangen til å sende meldinger så de er vel på trygg is hvis administrator ønsker å opprette falske profiler.